| Autor |
Zpráva |
denyk
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2014 12:19
- Nahlásit
grimmh
téda to i já horkokrevná mám jarní bundu pod ní triko a je
mi venku zima, no bodejť, dyk je 8stupňů
by psa nevyhnal
cernej caj
to je dobře že jsi to zrušila, ikdyž vím jak ses těšila.
Potřebuje odpočinek haxnička pokousaná
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2014 12:20
- Nahlásit
birma
afgánky ty dlouhý ocasy to je děs
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2014 12:23
- Nahlásit
birma
tak to sou skvely zpravy a adamek s nima krasne dovadi
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2014 12:39
- Nahlásit
birma
vypadá to dle fotek, že si to Adámek s afghánkama moc pěkně užil. Konečně jednou nejsi urvaná ty, ale přijemně unavenej Adam. Ty holky by na něj platily častějš
denyk
psa nevyhnal
n.j.n. komu není rady, tomu není pomoci
cernej caj
taky si myslím, žes udělala dobře tím zrušením vejletu. Dáš si nohu do pořádku a zas můžeš za týden "blbnout" a nalítat milion kilometrů
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2014 12:54
- Nahlásit
grimmh
n.j.n. komu není rady, tomu není pomoci
jsem nějak nepochňápala totok
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2014 13:13
- Nahlásit
denyk
no jo no - když jsem blbá a neumím se oblíknout
už je to dobrý?
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2014 13:15
- Nahlásit
grimmh
ahá, tys ale kopírovala jen:
psa nevyhnal
tak jsem si říkala, jestli bych ho měla třeba přemluvit
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2014 13:28
- Nahlásit
denyk
já jsem trubka.............
|
birma
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2014 14:05
- Nahlásit
jsem se na louce dozvěděla, že je tam v sobotu voříškiáda a samozřejmě je už pozdě se přihlásit, přitom by to byla pro nás nejspíš ideální akce , holt se tam jenom stavíme na kukačku asi
denyk
kdybys je viděla naživo, takový sympaťandy to byly
jsem si říkala, jestli bych ho měla třeba přemluvit
blbáááá
grimmh
Ty holky by na něj platily častějš
spíš by ho přestaly bavit I dneska po chvíli začal chodit za mnou, co jako vymyslíme spolu za akci (a zlá panička vymyslela zverimex )
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2014 14:08
- Nahlásit
birma
sobotu voříškiáda a samozřejmě je už pozdě se přihlásit
Adámek přece není žádnej vořech
kdybys je viděla naživo, takový sympaťandy to byly
já mám chrty moc ráda
spíš by ho přestaly bavit
njn teď už ho nebavěj oni ty voňavý
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2014 14:08
- Nahlásit
grimmh
já jsem trubka.............
zmrzlá
|
birma
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2014 14:11
- Nahlásit
denyk
Adámek přece není žádnej vořech
a co je? kaštan?
njn teď už ho nebavěj oni ty voňavý
ony ho přestávaly krom asi 0,1% bavit holčičky i dřív. Bylo jich dost málo, co ho zaujaly dýl než jenom na očichání, teď mi přijde, že je hravější, ale i tak jsem po chvíli zajímavější (což mi tedy vůůůůůbec nevadí )
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2014 14:13
- Nahlásit
denyk
zmrzlá
no, to budu až vyrazím vlaku v ústrety
zejtra se navleču!!!!
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2014 14:19
- Nahlásit
ale i tak jsem po chvíli zajímavější
a co je? kaštan?
miláčeeek, kterej nemá kaštánky rád
grimmh
zejtra se navleču!!!!
to rozhodně
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2014 14:23
- Nahlásit
Jdu za chvíli dom, ale pořád prší..
To zas odpo odnesou chudáci plyšáci
|
birma
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2014 14:30
- Nahlásit
denyk
miláčeeek, kterej nemá kaštánky rád
jestli bude v chování ke psům dělat pokroky takový jako poslední měsíc, tak je třeba do roka mít rád začne
To zas odpo odnesou chudáci plyšáci
tak mu pořiď na zabíjení něco živýho - Adam Bukískovi vzkazuje, že smýkat za hlavu po místnosti živou kočkou je lepší sranda než boj s plyšákem
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2014 14:31 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2014 14:33
- Nahlásit
birma
tak je třeba do roka mít rád začne
tak by se kucí třá mohli poznat, Bukáčovi kastráti moc nevaděj
(když má košík )
smýkat za hlavu po místnosti živou kočkou je lepší sranda než boj s plyšákem
okej, odpo musím sehnat kočku
|
birma
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2014 14:47
- Nahlásit
tak pani na úřadě byla strašně hodná a ačkoliv byla uzávěrka přihlášek 19. 5., tak jsme přihlášení
tudíž proběhne pro nás první společná oficiální akce a já zvažuju pořízení neurolu, neb je mi už teď zle z toho, co tam ten holomek vytáhne ze svého repertoáru hovadin
|
birma
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2014 14:50
- Nahlásit
denyk
Bukáčovi kastráti moc nevaděj
(když má košík )
Adamovi moc nevaděj psy, co v něm viděj kastráta a tudíž se k němu chovaj jako k feně, protože ty ho z jeho pohledu tolik neohrožujou na životě
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2014 14:50
- Nahlásit
birma
supeeer, tak drzim palce at je adamek uspesnej
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2014 16:25
- Nahlásit
[b]RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!! [b]
asi už mě brzo budou taky takhle pitvat
je to vůůůůl příšeráckej, furt se hlemejždí, furt musí bojovat, dneska mi zařídil liposukci zdarma, páč mě hlodnul do pjoumatiky , ale, aleeeee mám fakt radost z toho, že už radši běží s hračkama za mnou, než aby odbíhal. Rád se přetahuje. Zabije to a přimastí s tím ke mně Bubiška byla dnes zase roztomilá, páč jsem s ním přiběhla z venku, ona mě šla vítat a kupodivu nepopadla pantoflu, ale přetahovadlo Fajfkovský a ten prťavec se hned zahlodnul a užíval si kolotoč. Zdarma . Moooc dobrej banánek prej. Hezky leželi na pelíšku a na střídačku si dávali banán. To počasí mě štve, nedá se s ním moc ven.
A nevěříte, kolik lidí si myslí, že má blbýho psa ondynoj jdu a šla paní, které říkám "Adélo!" páč ona takhle pořád a pořád volá-zcela marně na jednu ze svých ječících čivav, který na ní všechny pečou. No milá Adéla na ní zas pekla, jako vždy a letěla k Bubišce s řeven. Bubiška se zastavila, dala hlavu stranou, což bylo k ničemu. Tak se otočila a přišla za mnou s výrazem - "No není to nána?" Paní "Adélo!" prohlásila, že ten její pes je úplně pitomej. Cukla mi pusa, chtěla jsem říct, že pitomá je vona, páč ten pes je jen nevychovanej, ale polkla jsem to. A dneska ráno soused z vedlejšího baráku- vždy měli dva foxe dášenky, vždycky, ale fakt vždycky ti psi neposlouchali, ani jeden. Umřela jim jedna z nich, mají štěně nový. To venčil na vodítku, tu starší navolno. Já šla ven jen s Buřtikem. V náručí. foxlice se ke mně řítila a skákala na mě. Reakce? Nula. Tak jsem slušně požádala, jestli si jí může zavolat, vzít. Háhá. Pes lítal, majitel křičel, pak jí odrapnul začal jí nadávat, jak to že neumí poslouchat..... a mi pravil, že vona je někdy pitomá! To máme na sídláku pitomejch psůch, co?
Odcházela jsem domů a na pelíšku leželo tlustý prasátko, pupek vyvalenej, hlavu zlomenou, přiotevřený oči - ty v sloup - dooost vošklivej pohled. Když k tomu ještě přidám smrtelný chropot, který z toho vycházel.......... tak nevím, co to doma máme
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2014 16:29
- Nahlásit
birma
adamita musel bejt steknutej, že báby z afghánistánu nedohla, co?
cernej caj
díky moc za poslání, mám aspoň jistotu, ž eot najdu, až si najdu čas.
a nic víc huž nestihnu číst.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2014 16:31
- Nahlásit
Vero
y dybys nebyla tak pozitivní, tak z tebe mám depku, myslím z té tvé výkonnosti
cernej caj
z petryK musime mit depku vsichn
a zbejvá mi něco jinýho? Ráno jsem vstala, venčila , hrála si, "cvičila" /joo pěkně naklikáváme, prdíkovi klirk nevadí) vyrobila mámě džus, bezinkové thé, upíkla buchtu, venčila, cvičila, kochala se pohledem na spící chroptící prasátko.......... a přišla pozdě do prasé
letím za mámou do nemocnise.,čuste
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2014 19:23
- Nahlásit
je ze mě rampouch, ani nemůžu moc psát, ještě mi nerozmrzly ruce
PetraK
no jo, blbý psi se koukám vyskytujou fšade
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2014 20:00
- Nahlásit
PetraK
Ráno jsem vstala, venčila , hrála si, "cvičila" /joo pěkně naklikáváme, prdíkovi klirk nevadí) vyrobila mámě džus, bezinkové thé, upíkla buchtu, venčila, cvičila, kochala se pohledem na spící chroptící prasátko.......... a přišla pozdě do prasé
vo*e dybych chtěla todle všecko př
ed prací stihnout tak musím vstávat bud ve tři ráno a nebo jít do práce na dvanáctou
nechápu jak to děláš a stíháš
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2014 20:32
- Nahlásit
Drápalík je slušný seznamovací prvek. Již máme velký fan klub. Hlavně mezi malíři, kteří nám malují barák . Když jsem pak šla do prasé , bez něj, kucí mě zdravili s úsměvem
Naklikáváme, naklikáváme, učíme se, že je fajn, být za miminko, navštěvujeme sůsedku Danušku, kde řádí jako černá ruka a zpovyká všechny. Ftipný bylo, že jsme se tam stavovali, po vynešení ven na čůrání a bobek. Když jsme odcházeli, říkala jsem si, že se hošík rozparádil, půjdem zkusit zda nevyrobí loužu. Vyrobil óserko ještě, že jsme šli a je ale megaftipnej s těma dveřma. Jak si zafixoval, že se před dveřma sedí, než se otevřou, tak se vyčůrá, páč je venku mokro utiká hnedle domů, ví, že kdo je na podestě, profituje a rovnou si sedne před dveře a vyzývá je, aby se otevřely
pani, budu u vás bydlet, chcete, jo?
žebrací komando
Fajka
nebo jít do práce na dvanáctou
voe, bé je správně, ne? Však mám psí mateřkou - já dopo, a Brtník odpo.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2014 20:54
- Nahlásit
PetraK
? Však mám psí mateřkou - já dopo, a Brtník odpo.
jo ahááá to sem nějak nepostřehla
už sem z tebe chytala deprééze že su totálně neschopná
ježíš na tý prostřední fotce je uplně nejsladčí miminkooooo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2014 20:59 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fajka
ejsladčí miminkooooo
jo je, umí být i sladký miminko, jsem ráda, že se učí, že s náručí není nutno bojovat, ale může si to užít. Dneska i hubičky dával, a vlasy mi nechal . Asi proto, že je strhal Danušce . Je hrozně, ale fakt hrozně ftipnej. A dneska se děsně nasejřil. Brtnik vyrobil protipsí plůtek mezi kůchní a obývákem, aby mohlo být otevřeno, ale nešel tam bez kontroly. Bože!! jak ho to vytočilo kdybyb měl možnost dojít si pro sekerku, rozšvihal to, když zjistil, že přes to se nedostane
jo ahááá to sem nějak nepostřehla
chci aby měl hladkej přílet, abych na něj v tuhle dobu měla čas, aby se naučil být doma sám. Takže jsem si vzala týden a rozložila ho do dvou týdnů, vždy půl den. Tak jsem každý den v práci /a jedu jako rychlík, takže bývalému šéfovi si dovolím poslat v dobré víře informaci v rychlosti a bez oficialit / a nechybím tam. A mám taky možnost se věnovat oběma psům.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2014 22:03
- Nahlásit
Mám zážitek ze kterýho budu asi žít dlouhou dobu - byli jsme na psim hřišti a k brance se blížili lidi se psem na volno, když došli k ní, tak ho připli na vodítko, setkali jsme se v půli cesty, domluvili se, že nemá cenu pouštět kluky spolu na volno, pán se omluvil, že vyrušovali a odešli. Vše v klidu bez nervů, blbých keců a s úsměvem, zde v okolí fakt nevídané
PetraK
To je pupííík rozkošnej!
|