Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 3087 . 3088 . 3089 . 3090 . 3091 . 3092 . 3093 . 3094 . 3095 . 3096 . 3097 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
grimmh
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2014 13:42
- Nahlásit

PetraK
Krásný povídání jak na zvířetníku, tak i to dnešní.
Štajník je na fotkách k sežrání. S obojkem(jak píše Maya) i bez obojku

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2014 13:56
- Nahlásit

a už jsem našla návod, jak si udělat duhovou růži samodoma, ale teda asi do vázy nebo co https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1015223481 1485827&set=a.175552375826.123123.160185270826&typ e=1&theater

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2014 14:01
- Nahlásit

grimmh

S obojkem(jak píše Maya) i bez obojku

bez obojku už skorem ani ránu, příští týden to vidím už na stopovačku je šíííííílenej.
Ale musím ho hrozně moc pochválit jak super zvládal pochod Prahou - a po svých. Zabloudili jsme, když jsme hledali byt synovce. Šli jsme hodně rušnejma místama a byl fakt super, nic neřešil, ani tu tramvaj. Tím pádem vím, proč tak trochu řeší auto - protože to má spojený se svou jedinou jízdou autem a to na veterinu a tetování, očkování . Proto má pořád tendenci tam prchat.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2014 14:02
- Nahlásit

ste drasalice

walda
ja to rak brala, upozorneni na fajn clanek o kterym by jinak nikdo netusil

worick
jj, sla sem podle mapy , uz sem si to vytipovala pri snidani, ze tudy to bude lepsi jak ra silnic

grimmh
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2014 14:15
- Nahlásit

PetraK
já jsem si říkala, jestli už máte všechna očkování, když už takhle vejletíte
Takhle když ho vidím, tak ukrutně závidím, ale je mi jasný, že si budu muset připravit kýbl na vylejvání nervů
Vypadá to, že Blanka je v pohodě a nijak jí ten trpajzlíček nevadí.

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2014 14:25
- Nahlásit

grimmh
jsem si říkala, jestli už máte všechna očkování, když už takhle vejletíte
no s vejletením se rozhodně nečeká na konec očkování, to bys měla doma tak akorát asociála, si myslím, že PetraK myslí očkování ještě u chovatelky, jistě jeli na veterinu autem a jestli je chudák ještě tetovanej, tak to tuplem nebyl příjemnej zážitek

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2014 14:43
- Nahlásit

pěkný starý fotky Prahy a špic tam je :§)
http://www.expats.cz/prague/article/art/10-hauntin g-photos-of-80s-90s-prague/

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2014 14:44
- Nahlásit

Walda

Zvlášť když vyplynulo, že PPČ moc nečtete

to ani nevím z čeho to mohlo vyplynout? např. já mám PPč k dispozici pravidelně, pravidelně ho čtu ( i když teď se zpožděním. Protože kamarádka je v nemocnici), jen to nemám potřebu nikde hlásit .

Docela expresivní způso

čímpak by to kurník asi tak mohlo být? vůbec na to nemůžu přijít, ať přemýšlím, jak přemýšlím....
že by to bylo způsobeno Tvým původním přístupem k věci?
nebo že bych byla rozrajbovaná krzevá toho Drápalíka?

Když to považuješ - a zcela správně tedy - za tak přínosný, proč to házíš jen sem, kde navíc bych řekla, tak polovina lidí tu je s věcmi od pana Šusty obeznámena (když počítám Fifinu, Matheu, Birmici , Vero a sebe, o dalších nevím) , proč to nehodíš na fórum o pozitivním posilování, kde by to bylo přínosnější pro ty, kteří hledají v tomhle směru info? Není to kapánek nelogické?

Fajka
že je rozjetá (rozrajbovaná) Ešuska krz Drápalík

ty bláho, to je mazec s tímhle kusanem. Chytrej jak sviň a samostatnej jak blásen. A............. rychlejší než myšlenka..... takže už te'd nosím v ledvince mokrej hadr, abych sí ho tak nějak průběžně mohla fláknout na hlavu

Vero

že?

no a buldozér buldozeří, zvládl to supr, kondička je, jaká byla

Hele to mám hroznou radost, fakt hronou, už jste to všichni potřebovali takovouhle pěknou akcičku

JAK SE VLASTNĚ JMENUJE ten tvůj dráp???

učíme ho na Štajneeeeeeeeeee. Což třeba kvůli misce se žrádlem i předstírá, že slyší . KDyž lomcuje s borovicí za barákem, vytvoří se Ti mu v uších asi podtlak nebo co, tím pohybem a najednou, von za to vůbecnemůže, ale prostě tam není slyšet

napadá mě, že by to chtělo šupnout odkaz na tohle ppč do toho tématu tady, jak se jmenovalo... o pozitivním posilován

no přesně. Nějak nechápu, proč to hodit sem, kde to teda nikdo jiný krom nás moc neuvidí.

grimmh
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2014 14:47
- Nahlásit

Maya
no s tím venčením máš pravdu, ale byla bych podělaná strachy (jako babča, která se stará o vnouče ty jsou taky až přeúzkostlivý), aby štěndo někde něco nepochytalo.....

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2014 15:23 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit

grimmh
aby štěndo někde něco nepochytalo
co by kde pochytalo? vždyť tak 99,999999% psů tady v rebublice je normálně očkovaných proti všemu
však dítě taky nenaočkovaný nezavíráš doma žejo, ani ta úzkostlivá babka ne
tohle si fakt vyžen z hlavy, protože nejhorší co můžeš se štěnětem udělat je z toho strachu ho izolovat někde, od psů, od města a vůbec od všeho
PetraK
takže už te'd nosím v ledvince mokrej hadr, abych sí ho tak nějak průběžně mohla fláknout na hlavu
třeba kdybys ho flákla na hlavu drápalíkovi, tak by se mu zpomalil mozek a teoreticky by mohl zpomalit tak nějak celkově a nebo taky naopak by se zrychlil a z hadru ti udělal tisíc malejch, no těžko říct

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2014 15:38
- Nahlásit

Maya
no s vejletením se rozhodně nečeká na konec očkování, to bys měla doma tak akorát asociála, si myslím, že PetraK myslí očkování ještě u chovatelky, jistě jeli na veterinu autem a jestli je chudák ještě tetovanej, tak to tuplem nebyl příjemnej zážite

přééésně. očkování ešče u chovatele. Já si původně myslela, když jsme jeli domů, že se sápe pryč, jako že od nás a ječí po domově, pak jsme ale zastavili a on ani nepípnul a řádil s náma v trávě, pronásledoval Bubišku, cajk. Sedli jsme do auta a zas boj. při další jízdě - to už byl doma usalašenej, zase, celou cestu nevydrží na jednom místě, furt se dere, jakoby do pryč. Napadloo mě tohle to s tím vetem a tetováním. A to že v tramvaji byl cajk, si myslím, že mi to docela i potvrzuje.

řeba kdybys ho flákla na hlavu drápalíkovi,

to už jsme zkoušeli, zatím v suchý formě. Dostane psotnik a hadr zabije

a včera byl ftipnej. Prvně štěkal, byl příšerně ale příšerně načtvatej. Na krabičku od foťáku. Je bytelná nedá se rozbít a ešče si dovolí mu utikat . hlas má teda příšernej ve spojení s Bubicí můžem klidně plašit holuby na letišti . S vysokou úspěšností

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2014 15:53
- Nahlásit

duhová růže na aukru, kdyby někdo zatoužil, ale jinak už jsem to našla, je to bílá růže, vhodná prej jako jediná k tomu dobarvování, což bude blbost, tak to jedině zkusit s normální a třeba barvama na vajíčka by to podle mě mohlo jít
http://aukro.cz/duhova-ruze-semena-i4061635532.htm l

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2014 15:54
- Nahlásit

PetraK
Prvně štěkal, byl příšerně ale příšerně načtvatej
to semi si myslela,ž e by mohl bejt nasrávací jak nejni po jeho
lity lity pani, obávám se, že váš život pořízením tohoto raracha nabral nečekaný a hlavně jiný směr

Vero
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2014 16:00
- Nahlásit

PetraK
Hele to mám hroznou radost, fakt hronou, už jste to všichni potřebovali takovouhle pěknou akcičku
jo jooooo.
a se bojim bojííím cokoli na toto téma skorem říkat, abych to nezakřikla

fakt se menuje Štajn, jo?

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2014 16:00
- Nahlásit

Maya
lity lity pani
děkuji. Jak není po jeho, děsně ho to vezme

Dneska mi ale udělal radost, protože pěkně nosil hračky. Když je něco novýho, musí to prej bejt jenom jeho, půjčí až se to vochodí , takže tenisák nedá, ale pískacího naštvatou slepici (dost k sobě pasujou ) ta už je vochozená, tu nosí ochotně

Vero
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2014 16:01
- Nahlásit

Maya
hele pěkný fotky! a Dorin má fakt takovej zvláštní kukuč... jen nevím, jestli to není taková fyziognomie?

birma

gratuluju ke skoro normálnímu psákovi, na těch fotkách to tak každopádně vypadá

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2014 16:01
- Nahlásit

Vero

a se bojim bojííím cokoli na toto téma skorem říkat, abych to nezakřikla

Ne Vero! Užívej si to!!

Štajn

no fakt. můžeš variovat od Blštajna přes Ajnštajna (to ale není z mé hlavy, nicméně se mi to líbí )

brut
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2014 16:05
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Moc se všem omlouvám za dlouhé odmlčení, ale přiblížil se Cup a také spousta nadačních věcí, které nesnesly odklad.

Tenhle víkend proběhl Cup a musím říct, že jsem ráda doma... jsem hrozně utahaná a taky malinko otrávená. Doufám, že příští rok bude, po mém avizovaném odchodu, lepší ... Zatím nekončím, ale moc k tomu nechybí.

Doufám, že je všechno u vás v pohodě. Nejsem momentálně schopná dočíst ani dnešek natož něco dál ...

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2014 16:19
- Nahlásit

já se picnu, to si snad dělaj srandu!!! a du radši domu
http://praha.idnes.cz/misto-opencard-papirove-jizd enky-dlk-/praha-zpravy.aspx?c=A140530_2069474_brno -zpravy_kol

Vero
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2014 16:19
- Nahlásit

PetraK
Ne Vero! Užívej si to!!

ejch no tak já to zkusím teda

brut
tak si odpočiňte paní. a odotrav se....

worick
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2014 18:25 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

cernej caj
ještě jsem si vzpoměla: včera jsme šly s mamkou skoro stejnou trasu jako vy (od Kněždubu k totemu) jen jsme na ni nastoupili v Radějově a nešly tedy přes Kněždub. Na Vojšických loukách říkám mamce: Kristýně se tu líbilo říkala, že se diví, že jezdím někam na výlety, když to tady máme tak hezké, louky, les... A ona: a kde bydlí? U Brna. ,,A co tam jako kolem má?! Já myslím, že každý to tak má, vždycky jsou za vesnicí louky a lesy, za každou ne?..."

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2014 19:11
- Nahlásit

worick
,,A co tam jako kolem má?! Já myslím, že každý to tak má, vždycky jsou za vesnicí louky a lesy, za každou ne?..."

tak tady u nás to tak je, to jen tam někde u čaje u Brna mají nějakou výjimku

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2014 19:12
- Nahlásit

kdyby se vám chtělo, tak prosím zahlasovat pro video Martina Capková se špicem http://susangarrettdogagility.com/2014/06/recaller s-5-0-video-contest-day-1/

jinak někde na youtube má absolventský video toho kurzu a jako super

birma
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2014 19:57
- Nahlásit

Zdravím! Humřu!
Jestli neodpadnu než se najim, tak vás dočtu a poreferuju i s fotkama

birma
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2014 21:05
- Nahlásit

worick
k nám by jsi to měla hóóódně od ruky ale klidně si výlet naplánuj, rády tě provedem
dík, ale po dnešku nikam nepudu už nikdy v životě

PetraK
Tak bude mít určo Birmice radost, jak neposlušný mám čokle
no to mám!! proč bych taky měla bejt týraná furt enem já, žejo?
ZDE MÁ BUBIŠKA SVŮJ DRUHÝ ČLÁNEK
hááááský pani!

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2014 21:12
- Nahlásit

birma
hááááský pani!

krom druhýho článku má taky tu falešku a........... fakt bájo.

ale dneska si vysloužila i dvě velepochvaly. Když jsme se vracely dom - přeběhla nám po chodníku kočka, Bubice poslechla. Pak jsme se cestou stavovaly u kamarádky, aby jí cvakla zase ty drápy drapounský a oni mají kočky. Výýýbornýý to bylo Pěkně poslechla, holčička moje žiškovná !! Stejně jako u slepiček. Sice jsem si jí teď jistila vodítkem, když má v hlavě vymetýho, ale nebylo potřeba. No takže já vím, kam budu chodit trénovat kočičkýýý s oběmáá! Supr.

birma
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2014 21:21
- Nahlásit

PetraK
No takže já vím, kam budu chodit trénovat kočičkýýý s oběmáá! Supr.
Jenom abys nedopadla jako já s Adamem, pro kterýho jsou hájený naše kočky doma a s kočkama venku nemaj vůůůůbec nic společnýho Ale ty máš ty ženiální psy, tak určitě dopadneš líp

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2014 21:26
- Nahlásit

birma
abys nedopadla jako já s Adamem, pro kterýho jsou hájený naše kočky doma

doufám že ne. Tady naproti taky mají kočenky, tak to bude na víc místech.

ženiální psy

to si nejsem tak jistá......kdyby byl Štajn ženijální, nehoníme se furt po bytě s uloupenou utěrkou, ručníkem, fuskama ze sušáku, botama............ Kdyby byla Bubiška ženijální, nebude dneska sválně nosit cizí šíšky, který navíc leží v trávě, místo těch, který jsem záměrně pohodila na asfalt, aby to měla lehčí, když jí makovice nebere

birma
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2014 21:33
- Nahlásit

PetraK
dyby byl Štajn ženijální, nehoníme se furt po bytě s uloupenou utěrkou, ručníkem, fuskama ze sušáku, botama...........
no to on si právě cvičí mozek a tělo, aby byl chytřejší než ty s Brtníkem dohromady
cizí šíšky, který navíc leží v trávě, místo těch, který jsem záměrně pohodila na asfalt, aby to měla lehčí, když jí makovice nebere
byla právem dotčená tvým nízkým míněním o ní!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2014 21:35
- Nahlásit

birma

no to on si právě cvičí mozek a tělo, aby byl chytřejší než ty s Brtníkem dohromady

mno na to nemusí páchat takový složitostě jako krádeže bot a textilíí

byla právem dotčená tvým nízkým míněním o ní!!

vzhledem k tomu, že neustále předstírá nulový kvíkvé, tak nevim . Jsou to složitostě s těma fenama.

<< 1 ... 3087 . 3088 . 3089 . 3090 . 3091 . 3092 . 3093 . 3094 . 3095 . 3096 . 3097 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání