Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 3087 . 3088 . 3089 . 3090 . 3091 . 3092 . 3093 . 3094 . 3095 . 3096 . 3097 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2014 21:44
- Nahlásit

PetraK
zhledem k tomu, že neustále předstírá nulový kvíkvé, tak nevim . Jsou to složitostě s těma fenama.
předstírání nulového kvíkvé je důkazem vysoké inteligence, to nevíš?

birma
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2014 21:47
- Nahlásit

a zde fotky ze dneška. Koukněte aspoň na tu mapu a vězte, že mě ten jemen donutil 2 - 3 km před koncem lehce klusat

PetraK
to nemusí páchat takový složitostě

předstírá nulový kvíkvé
nojoooo, ale to jenom předstírá právě!

Fifi
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2014 22:01
- Nahlásit

birma
Koukněte aspoň na tu mapu a vězte, že mě ten jemen donutil 2 - 3 km před koncem lehce klusat
Tak kdy razite na nejakej ten long?! Magore!

esusko
Pekne se szivate, tak to ma byt, a jojo fenky, to je jina liga! A ono az madam pusti faleska, zacne BlbStajn prezubovat pro zmenu, to bude tuplem veselo.

birma
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2014 22:09
- Nahlásit

Fifi
Tak kdy razite na nejakej ten long?!
Nikdy! Už totiž asi nikdy nebudu chodit

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2014 22:23
- Nahlásit

Fifi

A ono az madam pusti faleska, zacne BlbStajn prezubovat pro
zmenu, to bude tuplem veselo.

Tebe faaaakt miluju ale před tím, než Tě zabiju, tak Ti zítra zavolám, dneska už jdu spát, jsem kapek orvána. Lítat furt ven s čoklidama nastřídačku, je šichtička. Teď jsem ještě vytáhla Bubišku na delší večerní a jsem KáÓčko

birma

seš hat? A prděj taky hadi?

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2014 22:24
- Nahlásit

Maya

no vim, ale nechci si to připouštět

dooobrou fšem

birma
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2014 22:41
- Nahlásit

PetraK
seš hat?
ne! páč já se nebudu ani plazit. Já totiž už nikdy nebudu nic dělat a vůbec se hejbat

Mathea
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2014 01:28 - Změnil/a: Mathea
- Nahlásit

Foto smrrrst

grimmh
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2014 07:07 - Změnil/a: grimmh
- Nahlásit

Mathea
To je krásná foto smršť a radost se podívat, jak to v té tlupě krásně a pohodově funguje. Gratuluju!!!

Maya a PetraK
beru si rady ohledně očkování-venčení k srdci
Zkušenosti už mám jen z hodně dávné z doby, kdy jsme přinesli první fretku před strašnou spoustou let a v té době jsem striktně dodržovala doporučení veterináře. Jenže tam to je s venčením jinak, fretky jsou naučené na domácí WC.
Musím se všechno učit

birma
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2014 07:53
- Nahlásit

Mathea
Asi ho myluju!

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2014 08:12
- Nahlásit

Mathea
super fotky, ten plesnivec je stejně zakrslej bosík
grimmh
tak fretka je asi něco jiného, to fakt netuším co může pochytat za nemoci a ani netuším, jestli jsou to taky smečkový zvířata nebo spíš něco jako kočky a navíc pak se od ní asi moc neočekává, že bude existovat nějak výrazně mimo byt, pes ti celej život musí fungovat z cizejma lidma, psama, na ulici a největší socializační okno kdy ho tohle nejvíc naučíš je do 12 tejdnů a když v tý ho zavřeš doma, je na průser zaděláno zvlášť u labilnější povahy, nejhorší je, že i dneska se najdou veti, kteří ti to s klidem doporučí a lidi je bezmyšlenkovitě poslechnou
birma
teda ty seš fakt magor, ale tam od Voděrad odněkud je Kim, tak doufám, žes tam pozdravovala

grimmh
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2014 08:34
- Nahlásit

Maya
Díky, jsem moc ráda, že mi tohle píšeš. Protože právě názor od veta už jsem takový slyšela. Je to stejný, jako když si člověk čte něco o výchově a výcviku psa a pak zjistí, že jsou to překonané bludy. Nezbývá než se ptát na všechno jako blb než napáchat škody, že jo

Mathea
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2014 08:42
- Nahlásit

grimmh
Diik Jako ja jsem fakt totalne nadsena, cekala jsem, ze to bude hodne v pohode, ale tohle je proste nadhera

birma, Maya
Takze ne pincava, ale pibosik!

Zbytek k nahlednuti je zde
http://mathea.rajce.idnes.cz/Arnostek_prvni_dny_s_ nami/

grimmh
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2014 08:50
- Nahlásit

Mathea
Ty jo, to jsou bezva fotky a koukám, že jsi si to užila i ty - ty nohy na poslední fotky nemaj chybu
Z fotek čiší krásná atmosféra. Máš moc pěknou smečku

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2014 09:59
- Nahlásit

Mathea
fakt pěkný fotky, i to jméno se k němu hodí
grimmh
tady máš třeba dobrý článek o socializaci http://www.artemisterra.com/socializace.htm

birma
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2014 10:13
- Nahlásit

Maya
Hezkej článek i když bych se všim určitě nesouhlasila

Mathea
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2014 10:15
- Nahlásit

grimmh
ty nohy na poslední fotky nemaj chybu
No ja se tak trochu rozhodla, ze tu podmacenou louku projdu, ze jo.. Az na to, ze obuv sem na to vubec nemela vhodnou, takze jsem skoncila se sedrenejma patama a sla naboso

Z fotek čiší krásná atmosféra. Máš moc pěknou smečku
Dekujem, jsme moc radi, ze je znat i z obrazku, ze si to moc uzivame

Maya
i to jméno se k němu hodí
To vysvetli Esusce!!

grimmh
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2014 10:32
- Nahlásit

Maya
Moc děkuju za ten pěknej článek. Už jsem si ho uložila
Pro mě je každý takový čtení velkým přínosem. Obzvlášť když projde cenzurou pejskařů s praxí.

Vero
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2014 10:52
- Nahlásit

Mathea
ale to je kráááááááásná smečka, blahopřejůůůůůů

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2014 11:31
- Nahlásit

Mathea
To vysvetli Esusce!!
ona ho chce přejmenovat??? to snad ne

birma
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2014 12:46
- Nahlásit

tak Adam si ze včera krom zážitků přinesl nejspíš i syndrom mrtvého ocasu. Na procházce jsme potkali slečnu s NOK na haltině na flexině. Večer mám noční - no tomu říkám úspěšný den

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2014 12:48
- Nahlásit

birma
nejspíš i syndrom mrtvého ocasu
to je blbý, to asi budeš muset nosit ručník a po koupání ho pořádně vytírat, co jsem slyšela, jak to jednou pes má, tak k tomu mám sklony už furt
slečnu s NOK na haltině na flexině
to je teda blbý taky

birma
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2014 13:00
- Nahlásit

Maya
asi budeš muset nosit ručník a po koupání ho pořádně vytírat
taky jsem k tomu došla, ale pěkně mě to štve. Naštěstí to nevypadá, že by ho to bolelo.

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2014 13:49
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!

ten hajzlík malej dostane koš, jako strýček Tilda a bude!!

je to hroznej piraň a debil. Brzo ho ubezdušim. Nová hra je, že přijde pět psů do bytu a když jsou všichni uvnitř, tak ten hovád popadne plnou misku vody a vyleje jí mezi osazenstvo. Předsíň totálně vyplavená a psama tím pádem všechno poťapaný. No nicméně si dal dvě hodinky husté socializace, kdy byl ve společnosti dospělců a štěněte, takže se naučil, že strýčkům se balonek teda nebere, tetičky se v podstatě neotravujou a s kámošem se můžou řezat do bezvědomí. Což taky zdatně činili. Ponejvíce až v tom bytě. PO dvou hodinách totálně odpadlnul, byl vláčnej jak čerstvej štrůdlik My si dali s Olinkou čerstvou domácí lučinu - mńááááááááááááááááám, je fakt vynikající, všem doporučuju. a nic to nééjni, je to ruk cuk smíchaný dva velký jogurty holandia, jedna zakysanka, trocha soli a jen se te nechá v utěrce 24 vykapávat. Dole vykape syrovátka dobrá a v utěrce v cedníku zvostane lahůůdka. Hezky naklikáváme, abychom byli některým pro smích a pěkně nás to ba. Včera když jsem jen zachrastila klikrem, huž se řítil do předsíně. Je hrozně chytrej, tak proč mááám jen z něj mrazení v zádech???

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2014 13:50
- Nahlásit

Mathea

holááááááááááááá holááááááááááááá Leoš Janáčků od Mathey volá.
Nebudu mu řikat Arnoštek,nebudu. nejni úchyl, je to zdatnej péf.
Moc pěknej, pěkně zapadnutej do smečky. mooc jim to sluší Zlatejm mojim prcinám s plesnivákem. mo. Gratuluju Matheo. Dobrý volba.

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2014 13:51 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

birma

zemřel za pochodu:

tahle fotka je moc pěkná, jen škoda, že je tam ta lavička a cedule, který signalizujou civilizaci. Kdyby se to umazalo.... bylo by to dokonalý, ten strom, tak kaplička Spojení víry a síly.

birma
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2014 14:02
- Nahlásit

PetraK
zemřel za pochodu
jo! Nejdřív tam udatně zašlapal do země všechny klacíky a klacíčky, všechno to zabil. To mu trvalo asi 10 minut a pak asi 5 minut ležel
škoda, že je tam ta lavička a cedule
a taky asfaltka, plot a dům vzadu... no co bys taky chtěla na náměstí, žejo

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2014 14:15
- Nahlásit

PetraK
Nebudu mu řikat Arnoštek,nebudu. nejni úchyl, je to zdatnej péf
tak mu říkej Arnie švajcenegr ne?

Walda
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2014 14:25
- Nahlásit

PetraK

že by to bylo způsobeno Tvým původním přístupem k věci?

Teď nevím, jaký je můj původní přístup k věci?

...proč to házíš jen sem, kde navíc bych řekla, tak polovina lidí tu je s věcmi od pana Šusty obeznámena (když počítám Fifinu, Matheu, Birmici , Vero a sebe, o dalších nevím)...

Aha, takže už nic od Šusty nechtějí slyšet. Tak to jsem se splet.

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2014 14:33
- Nahlásit

Walda
Aha, takže už nic od Šusty nechtějí slyšet.

a to jsi usoudil z čeho? To přeciž nikdo netvrdí Waldo,
jen tu říkáme, že tady to nesplní takový účel, jaký by to bývalo bylo splnilo, kdyby jsi to býval byl dal do témata o pozitivnu.

Tak to jsem se splet

Spletl, ale v něčem úplně jiném.

<< 1 ... 3087 . 3088 . 3089 . 3090 . 3091 . 3092 . 3093 . 3094 . 3095 . 3096 . 3097 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání