Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 3078 . 3079 . 3080 . 3081 . 3082 . 3083 . 3084 . 3085 . 3086 . 3087 . 3088 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2014 16:20
- Nahlásit

vlk
... jo myslím, že teď už je mi to naprosto jasný....

jak říkám, nic složitýho

birma

Jak mi je zle, tak jsem ani neměla sílu to řešit,

tak to je ale dobře, neřešit nic, když je zle, to by z toho stejněk nic nebylo. A co Ti je?

birma
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2014 16:25
- Nahlásit

PetraK
Něco na mě sedlo po těch trzích. Věřim že koncem tejdne už budu normálně fungovat, jen Adam ten nucenej klid blbě nese...

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2014 16:26
- Nahlásit

birma

ajaj, tak se dej brzo do pořádku, užijte si chvíle v posteli, on se s Tebou bude válet rád.

birma
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2014 16:29
- Nahlásit

PetraK
On už má válení se plný žuby, oceňujou to akorát kočky

Vero
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2014 18:46
- Nahlásit

birma
tak ať je ti brzo líp.

Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2014 18:58
- Nahlásit

birma
mě sedlo po těch trzích. Věřim že koncem tejdne už budu normálně fungovat, jen Adam ten nucenej klid blbě nese...
pani at jste brzo fit a můžete skákat s Ámoskem přes kaluže !

Dneska sem zjistila že se mě vysemenilo a vzešlo asi milion semínek dřišťálu červeného i zeleného. Mám fakt obr velké množství asi 5 cm sazeniček. Kdyby jste někdo chtěl tak Vám můžu poslat, mnoho, mooc, hafooo.
Lidi to používají třeba na živej plot, krásně se to udržuje, jednou za rok seříznout, kvete to, má to červený plody na podzim se to krásně zbarvuje, jediná možná nevýhoda že to má sem tam trn..
Nechcete někdo ? ted je to tak velikost že by se to dalo krásně poslat poštou

birma
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2014 19:11
- Nahlásit

Děkuju tady je aktuální dokumentace jakej já jsem utiskovanej chudák (postel je normálně široká

Fajka
Dřišťál by se mi možná hodil k Honzovi, domluvím se s ním a dám kdyžtak vědět, jo?

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2014 19:11
- Nahlásit

Fajka
a hele něco takového zakrslýho mám ve skalce
ale velký nechci, to bych neměla kam dát
birma
na těch trzích si asi pěkně vymrzla, ale taky mám dneska dojem, že na mě něco leze, budu se asi léčit preventivně
venku je pěkná kosa, ještě po obědě jsme šli na anglinu v tričku a bylo teplo a zpátky už kosa jak blázen
PetraK
už se lifrujete do Prahy?
teda mega závidím tyhle štěněčí akce
černej čaj
jsem opět prozkoumala to spotify, fakt to uložený je offline a prej se to dá i stáhnout nějak, jde tam vyhledávat podle kapel, nabízí to od nich písně i celý alba, všechno se dá uložit a samo nabízí to tak cca 20 podobných, což se i docela trefujou

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2014 19:12
- Nahlásit

birma
to je super fotka, a ty spíš na zemi nebo v křesle?

birma
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2014 19:15
- Nahlásit

Maya
Právěže na trzích byly tři dny sahary bez stínu, moje tělo to fakt nemá rádo, tak se mi takhle odvděčilo..
Spim s nima (jsem nahňácnutá u zdi vlevo od bestií) a stále se divim, proč mě asi tak bolej záda

Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2014 19:17
- Nahlásit

birma
jakej já jsem utiskovanej chudák (postel je normálně široká
a pak máž bejt zdravá dyž nemáš ty nemoci krz zvířenu kde vyležet

se mi možná hodil k Honzovi, domluvím se s ním a dám kdyžtak vědět, jo
jj klidně, noo problémo mám jich fááákt moooc

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2014 19:40
- Nahlásit

Budte zdravi, Kubrti.
Zejmena teda Birmice!

Dristal nechci, uz to vidim, jak bych tahala este trny z cubek.
Chtela bych ty boty od Vero, ale to asi neklapne.
A taky bych chtela udelat carymaryfuk, aby bylo posekano, nejak nestihacka a v tomto obdobi destu to bude opravdu posleze narocne to posekat.
A taky nechci, aby cuby chytly psincak, prej to ted radi ve velkym v okoli, u znamy jsou uz nakazeny obe psiska, oba na antb - dost dramaticky prubehy to ma. Fujtajxl hnusackej!
Co bych este chtela? - hmm, celosvetovy mir a aby prestaly smrdet ty drzky zeleny cubam z huby.

Mathea
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2014 20:03
- Nahlásit

Cauneasi Dneska jsme konecne vyrazili do Chuchle, Arnost byl nadsen) Akorat ta blba snura mu branila v rozletu

https://www.youtube.com/watch?v=oMVTIEmJ0f8&featur e=youtu.be

Vero
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2014 20:07
- Nahlásit

Fifi
Chtela bych ty boty od Vero, ale to asi neklapne
paní, máte kvalitní intuici ale kdoví, třá nikdo s 41čkou nohou letos takový boty chtít nebé a budou vaše

birma
pim s nima (jsem nahňácnutá u zdi vlevo od bestií) a stále se divim, proč mě asi tak bolej záda
ty se máš kocour mě opustil, prej takhle v létě je to lepší nahoře v knihovně, a pes s tím jeho čurologickým problémem byl po stránce postelové opuštěn mnou

Vero
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2014 20:09
- Nahlásit

Mathea
supér

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2014 20:13
- Nahlásit

birma
tak at je brzo lip

maya
to dava smysl pac pri prehravani onkine ti to srahuje rata do zarizeni

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2014 20:26
- Nahlásit

birma
nemela bys jim koupit vetsi postel?

ten clanek se mi nedari vyfotit ostre, uz sem ho vyfotila 3x ale v pc to dycky je necitelny

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2014 22:02
- Nahlásit

Fajka
Kdyby jste někdo chtěl t,

NE- CHTĚL! máme plnou zahradu máme i žlutej!! nechceš?

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2014 22:03
- Nahlásit

birma
tiskovanej chudák

kup si stan!

birma
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2014 22:08
- Nahlásit

cernej caj, PetraK
Děkuji za dobré rady! kdopak říkal, že tady na svini nenarazíš?

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2014 22:10 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fifi
nejak nestihacka

pojď k nám! to uvidíš, co je nestíhačka. Dopoledne se věnuju psům, venčím, venčím, venčím, hraju si, vysvětluju, ukazuju, chráním Bubišku před útokem magora. Vyběhnu do prasé, stavím se v bance, zaplatím mámě věci, vyberu jí peníze, zařídím si výměnu karty, letím do řeznictví pro skelety kuře atd. doběhnu do prasé, prasuju. Letím domů, na nákup, za mámou do nemocnice, domů za čoklama, vítám se, peru se vo boty, vybaluju velkej nákup, peru se vo boty, připravuju čoklům večeři, uklidňuju magora malýho, zpracovávám skelety, maso z nákupu, přetahuju se, hraju s Bubiškou na drogaře, cvičíme zadní haxny. Výměna - učím Tillštajna že je lepší hračku donést ku mně, než s ní prchnou v dáli. COOOOŽ SE TEDA DAŘÍ!! Pak se samým nadšením Drápalík Tillštajn posere a počůrá což ještě od příjezdu neudělal, běžíme ven, chytám Drápalíka, kterej prchá za pseudopicbůmem, běžím domů, vyperu mámě pyžamo, který potřebuje, neumeju si vlasy, jak jsem chtěla. Jo někde tam taky byla výroba večeře. Píšu dopis kamarádce hodný do nemocnice.Mazlím se s Bubiškou............ půjdu s ní za chvíli ven....... a pak............ si to hodím a to nemluvím o sestře, která nejdřív zrušila oslavu narozenin svých kulatých a narozenin kulatých svého syna a když jsme si udělali program, tak dnes mi napsala, že oslava je v sobotu v osmnáct třicet. Ha. Nejdu nikam a modlím se, abych se příště narodila jako sirotek.

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2014 22:12
- Nahlásit

Fifi
prestaly smrdet ty

ad držky - myslíš, že huš je můžu hajzlíkovi dát?
Musím ti zavolat, konzultačka. Zítra jo?

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2014 22:13
- Nahlásit

birma
že tady na svini nenarazíš?

každej myslim

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2014 22:15
- Nahlásit

Mathea

týýý voleeee, jak si to ta svině plesnivá užíváááááá! Krása, krása největší. Až je seznámíme s Drápalíkem , dáme závody, voba jsou to megamagoři, bude to vyrovnaný

Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2014 22:18
- Nahlásit

Zrzavej hňup,
má bílej chlup,
a černej dráp,
aby moch s*át,
paničku svou,
podrápanou.

Fifi
udelat carymaryfuk, aby bylo posekano, nejak nestihacka a v tomto obdobi destu to bude opravdu posleze narocne to posekat.
nemohla by si čárufukovat aj u nás?

PetraK
NE- CHTĚL! máme plnou zahradu máme i žlutej!! nechceš?

nechcu já se snažim udat to co je mě líto zničit

půjdu s ní za chvíli ven....... a pak............ si to hodím

nuda viď ???

Kujva už zas leje

Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2014 22:21
- Nahlásit

Mathea
Chuchle, Arnost byl nadsen) Akorat ta blba snura mu branila v rozletu

ježíííš to je trykomyšoooo a mazlivoučkááááá

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2014 22:29 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fajka

Zrzavej hňup,
má bílej chlup,
a černej dráp,
aby moch s*át,
paničku svou,
podrápanou.

no s*rát umí! jak se dneska rozparádil radostí na "aportíkováním" tak stejně jako holub nemaje estetického cítění, nedumal nad tím, kde si má ulevit. prase. docela překvapil Furt drží čistý skóre a pak to provaří , Byla to vteřina, vlítnul z předsíně do jídelny a stihnul obojí je to sasračnej péf. čůrá a kadí zároveň

nuda viď ???

hrozná

jo a to jsem se nepochlubila, jak můj magorskej bývalej šéf je opravdu ........... ehm, jak to jen nazvat slušně???? včera jsem v šílený rychlosti poslala emila s avízem o jedný věci. byla to fakt rychlovka, nestíhala jsem. Poslala jsem to jeho sekretářce a jemu v kopii. Jen popis holých fakt, bez oslovení, žadný s pozdravem, ale bylo tam slůvko prosím. Plus podpis P.K. Na to mi dorazil od něj emil, že ho udivuje, že se z našeho oddělení vytratilo slušné chování. Tak já jako kráva jim dám echo dopředu, což jsem nemusela a on ještě dělá kreténa? Tak jsem mu napsala, že jsem opravdu neměla čas na oficiality, a že mám za to, že šlo o INFORMACI hlavně, a ne o formu. A že kdybych to posílala dnes, kdy čas je, určitě bych mu to dokonce podepsala i elektronicky, ač elektronický podpis nemám, ale kvůli naplnění jeho tužeb bych si ho klidně vyrobila. Odpověď byla, že napsat dobrý den a s pozdravem, nestojí ani tři vteřiny. mno, napsala jsem mu, že on to asi nezná, ale jsou momenty, kde je fakt každá vteřina drahá a že opakuji, že jsem předpokládala, že jde o informaci a ne o formu, ale že po jeho reakci se příště už zařídím tedy jinak /prostě jim napíšu kulový a dozvědí se to halt na poslední chvíli, jejich chyba/. To vše doprovázené nadpisem Vážený pane... XY /myšleno sráči / a s přátelským pozdravem hezkého dne....... blábláblá. Dobře jsem si to užívala . Napsal, že nemá cenu dále komunikovat. Odvětial jsem že Vážený pane XY (sráči) Naprosto souhlasím. A s přáním.... bláblá blá bavila jsem se hezky. Je to prač**ák

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2014 22:31
- Nahlásit

Fajka

tady taky leje procházka s Bubiškou ve dvou bude stát za kulový.

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2014 22:32
- Nahlásit

Fajka
Kujva už zas leje
tady už ne, tak doufám, že ráno taky nebude
PetraK
ty wogo, nechceš se nastěhovat k nám? takovýho ultrarychlýho robota co stíhá tolik věcí, bych potřebovala, psiska vzít můžeš

Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2014 22:37
- Nahlásit

Maya
nechceš se nastěhovat k nám? takovýho ultrarychlýho robota co stíhá tolik věcí, bych potřebovala, psiska vzít můžeš i kolik
zrovna si řikám jen aby to nečet číf, to bych zas měl na talíři toho jiný na rozdíl vode mě stihnou

PetraK
vlítnul z předsíně do jídelny a stihnul obojí je to sasračnej péf. čůrá a kadí zároveň
nemá čas se stím crcat

bavila jsem se hezky. Je to prač**ák
vo*e to je kretééééén...neboj taky na něj dojde

<< 1 ... 3078 . 3079 . 3080 . 3081 . 3082 . 3083 . 3084 . 3085 . 3086 . 3087 . 3088 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání