| Autor |
Zpráva |
Vero
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2014 21:57
- Nahlásit
kachna_
no a postup výuky byl, když nepřijdeš, než napočítám do tří, půjdeš, až přijdeš, na vodítko . To snad ani nemůžu nikde napsat
ejch ty kynekologu, to si fakt nech pro sebe
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2014 22:07
- Nahlásit
Stajn.
Zis, sem si hnula zluci pred chvili... No nic, aspon povyrazeni pri praci.
kachna_
no a postup výuky byl, když nepřijdeš, než napočítám do tří, půjdeš, až přijdeš, na vodítko
Tak mate asi spravnej vztah, kolikrat si do tri napocitala? Predstavila sem si te, jak stojis v lese a jednou za pul hodiny vykriknes JEDNA! ............. DVA!! .............
Jinak taktez dodatecne gratuluju grimhovy, tu sem myslim prehlidnula?
A samoze majitelkam novych coklidu, necht je vse v poklidu.
Vero
Co ten kocour, rozezral se?
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2014 22:20
- Nahlásit
Fifi
Co ten kocour, rozezral se?
jo poté, co 24 hod nevzal do tlamy ani ň a hodlal v tom pokračovat, jsem mu řekla, že bud jedeme na kapačky, nebo budeme papat za maminku, tatínka a babičku a pana prezidenta, z ruky měkká minisoustíčka vybraných pokrmů typu kozí sýr a kuřecí stejčík. to zabralo a postupně to už šlo k lepšímu, dva dny jsem mu teda dávala z ruky a trochu musela dělat divadýlko (mocné olizování se nad lahůdkou zabíralo), páč z misky nechtěl nic, a tedka už je to dobrý, už si zas šlohne i kůrku ... buch buch do dřeva. myslím, že ho bolelo něco v tlamce, i když jsem nic neobjevila, protože na záchod chodil normálně a chut jíst by byla, jen mu ta konzumace pak nějak nešla, že všecko smutně vyplivl...
buldozér mi připravil zas chvíli, jak už umí, brečel u kadění a vykadil jakýsi ostrý kousky s kouskama dřeva, myslela jsem, že už mě odvezou, musel sežrat kus dřeva..... ale už taky dobrý, dokonce jsme se už dostali z diety na normální jídlo, tose skoro bojím napsat, abych to nezakřikla. zvyšujeme pomalu zas kondičku, balonky a trocha plavání a tak. ucho ho nebolí, ani se nezvětšuje, spíš je to menší a není citlivý na omak.
takže minulý týden jsem s nikým nebyla na veterině, neuvěřitelné skóre, tak abych to napravila, pořídila jsem si náhradou za roztrhaný už goretexky nový - velký tak, že vložky to nespraví.
konec hlášení.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2014 22:23
- Nahlásit
cernej caj
ejstli budeš skenovat ten článek, taky bych měla zájem.
zážitek s kolenem teda uf, uf, uf, a ještě zrovna tebe zrovna do kolene, to je fakt pech.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2014 22:45
- Nahlásit
Vero
konec hlášení
Takovych hlaseni, krome bot roztrhanych, vice!
cernej caj
Jo vidis, taky pls, kdybys mi to poslala, kupovat si to kvuli tomu nebudu. Diky!
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2014 06:21
- Nahlásit
Morgen,
haský víkendík jsme měli, doufám, že vy všici také
cernej caj
Fajka
moc hezký photos
Na Jizeru se chystám už několik let a furt jsem tam nějak nedojela....a mám to "za rohem"
PetraK
děvčico, tobě taky moc díky za fotky s Blaní a malým zrzavým
nicnenechálkem ...
Je super, že když je sám doma, nehučí, co já si zažila, s uřvánkem
|
birma
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2014 06:43
- Nahlásit
Mám obrovskou radost! Byli jsme na psím hřišti sousedícím s cyklostezkou a když jelo okolo kolo (asi 5 metrů od Adama), tak místo aby vystartoval, tak se na mě podíval a když jsem mu to odklikla, tak místo ke kolu došel ke mně. Pak proběhlo to samý s běžcema, jen k nim byl blíž než předtim ke kolu a v závěru se ukázalo, že ho to furt láká (asi 5 x jsem ho poslala si dělat co chce, tak nakonec šel). Mám z toho druhý vánoce, zvlášť když má už několikátej den klidovej režim
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2014 06:51
- Nahlásit
kachna_
sikovna maja
tak supr, ze s kocourem i buldozerem dobry v ramci moznosti, se ti nedivim, ze te to vydesilo
Vero
a do toho spatnyho kolene, to je karma
s clankem na vas vsechny myslim, dneska bych ho mohla vyfotit. Jako cteni na doktora to nebyl zas tak spatnej kauf.
denyk
dneska by mohl klapnout ten hovor
birma
sikovnej adamek
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2014 07:00
- Nahlásit
cernej caj
ano, to by mohl, nemám nějak nic v plánu
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2014 07:12
- Nahlásit
fifi
děkuju
Vero
vy jste pořád jako na houpačce s těma malérama. Naštěstí se to vždy v dobré (lepší obrátí). Tak aspoň že kocour je dobrý a buldozerek lepší. A s tím dřevem - to je moula bláznivej. Tak jsem si to představila.....chudák.
birma
Potřebovala bych tvojí vytrvalost a šikovnost. Smekám, Adam toho dokázal tolik za tak krátkou dobu
cernej caj
co kolínko, je to lepší? Chodíš do práce?
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2014 07:13
- Nahlásit
denyk
Ještě jednou děkuju moc za krásný fotopřání. Bukísek krásně zapozoval pro tetku Helenu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2014 07:21
- Nahlásit
grimmh
nojo, dneska sem se do ni dobelhala, ale jako boli to desne... a hlavne nechapu, jak me kousla, pac mam taovej pulkuh od zubu (asi predni ty maly) a mezi tim pulkruhem jako stred kruznice mam obrovskou diru asi po spicaku, takze ani nechapu, jak musela kousnout vytvorit tohle... ta rana samotna je asi 1x1cm + okolo ten pulkruh, kolem toho z venku jeste modrina, boli to desne. v sobotu du se segrou 16km na vylet, tak su dost zvedava...
nechci ji zklamat tim, ze bych nesla protoze se na to tesila
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2014 07:31
- Nahlásit
cernej caj
nemám nějak čas dočítat, kdo tě kousnul
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2014 07:32
- Nahlásit
grimmh
Bukísek krásně zapozoval pro tetku Helenu
nooo takhle on se válí v trávě blbeček, včera jsme byli na grilovačce, ve 21hod byl znaven, ležel pod dekou, ale
spal jen tak na jedno oko, jak se někdo přiblížil, vrčákoval
z pod deky
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2014 07:34
- Nahlásit
denyk
ferina, mrska. pac jeji preskokova agrese... a nejaci dva navolno pusteni podvrataci ji otravovali, jeden teda mel spatnou nohu tak se jen motal kolem a druhej furt do ni sel, naskakoval na nu a tak, tak jak sem ji mela na voditku, chtela sem poodejit od stolu u hospody, ze se jich treba zbavim a jak sem vstala, ona v hysteraku otocila hlavu k ty noze a bylo... kalhotama mi prosakovala dost krev a ja tam krouzila kolem hospody ve snaze se tech coklu zbavit, pac hazeni kameni, ravani ani vykopavani jejich smerem moc nepomohlo a nenechali me ani si vyhrnout kalhoty a ohledat skoly... nakonec sme tam ale spali na ubytovne tak me zachranilo soukromi pokoje pac ti cokli za ferinou, ktera na ne vrcela, sli fakt vsude
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2014 07:35
- Nahlásit
denyk
Co jste grilovali dobrýho?
No a že vrčel - nediv se, hlídal si paničku
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2014 07:37
- Nahlásit
cernej caj
ferinka hájila svojí čest, no....přece se nenechá obskakovat od nějakejch povalečů, že jo? Ze zoufalství holt chňapla po tom, co bylo nejblíž. Tak foukám na dálku, ať je koleno brzy OK a ty můžeš zase skákat přes kaluže a chodit na tanečky
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2014 07:52
- Nahlásit
grimmh
ja vim, no. ona je hrozne moc vzrusiva a celkem se snazim v podobnych situacich byt dost daleko od psi tlamy, pac vim, ze to nedela schvalne, ale aby uvolnila napeti...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2014 08:14
- Nahlásit
Vero
tak super, že je u vás už všechno v cajku
cernej caj
celkem se snazim v podobnych situacich byt dost daleko od psi tlamy, pac vim, ze to nedela schvalne, ale aby uvolnila napeti
a tak ono je to u psů normální, brácha si takhle kdysi taky vykoledoval prokousnutý stehno od vlastního psa když ho drapnul v momentě kdy pes lítal s jiným psem jak zběsilej kolem plotu
teda dneska asi umrznu, u nás celkem pěkně, tak jsem se vyletnila a tady šedivák a prší a teplejc asi nebude
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2014 08:27
- Nahlásit
Maya
tak hlavne ale ferina je proste hysterka, de z nuly na sto hrozne rychle a navic je v takovym amoku, tak to je blby...
ja sla teda v triku s dlouhym tak snad dobry... se vetsinou divam na predpoved
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2014 08:45
- Nahlásit
cernej caj
ale ferina je proste hysterka
a tak oni špicové jsou hysteráci, jen Ferina holt asi má blízko k tomu přeskokovýmu chování, takže pak nevnímá
Dorin to má když lítá kolem plotu, ale jestli by měl nějakej přeskok kdybych ho chytla netuším, protože drapnout ho v ten moment není šance
se vetsinou divam na predpoved
to já taky, hlásili že bude sice pršet, ale 25, což mi teda nepřipadá, že by mělo bejt
no holt trochu umrznu, v práci dobrý a cestu domu si musím naplánovat, abych nikde moc dlouho nečekala
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2014 08:47
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!
táááákhle zívá Koláče, táákhle jako strejda Tilda
Hele - tady cíply fšécky dobrý víly. Spratek přepral krabici, učili jsme se, že není nutno s hračkou prchati v dál (je hrozně majetnickej, jak něco popadne, už nevydá ), takže tohle bude šichtička. A Bubiška si dala drogaře a procvičení zadních nožiček. Na targetu,ne na kladině či žebříku .
A chlapínek se taky učil být v klidu a nerozbíjet domov na atomy. Při výrobě snídaně mě zachránilo čínský zéli, urvala jsem lupen, popřetahovala a....... skočil na to byl klid a bojoval si s lupenem
Fajka
na ty skály vzadu sem vyšplhala i přes svůj strach z výšek
Holubník?? Tam byl hošíček taky. Na Ptačích kupách a na Holubníku, nemohl si nechat ujít zdolat dvě jizerský tisícovky. Narazili jste na ten žebřík v terénu . Tam máme ftipnou historku Hošíčkatou. Páník tak nějak nebyl obeznámen s tím, že Hošikus je zase naopak se žebříkem obeznámen již. A chtěl mu pomoci. Hošikus chytil raptus cholerikus řval vzteky na celý Jizerky co se mu do toho tlačí a pak to s přehledem vyběhl a nahoře hopikal radostně
Janiii
zááříícíííí RŮŽOVÉ tepláčky!!
to dělám že nevidim.
kachna_
To snad ani nemůžu nikde napsat
ale můžeš, můžeš, je to právě o tom, že v klidu sebereš to, co ten pes moc chce. Když se to spojí s tím, že reaguje li na vodítku tak, že tě vnímá, dostane se naopak třeba pak k místu, kde ta kočka byla, jest to dobrá cesta.
Mathea
společný foto -
ty vole von se tváří jako Bubice!
Fifi
A samoze majitelkam novych coklidu, necht je vse v poklidu.
jako fór ale dobrý, fakt dobrý
Vero
, a tedka už je to dobrý, už si zas šlohne i kůrku... buch buch do dřeva.
huf, vy teda máte sezónu! Tak aspoň, že teď už žere
buldozér mi připravil zas chvíli, ja
ježíš to je kretýno!! Zakaž mu chodit ven, jestli tohle bude dělat , ale to zas tu kondičku nevybudujete, to je fatk. A gratuluju k návratu k jídlu
akže minulý týden jsem s nikým nebyla na veterině, neuvěřitelné skóre, tak abych to napravila, po
hooooooouby!!! tomu se ani nedá věřit . takže... znova gratuluju
cernej caj
a hlavne nechapu, jak me kousla
kdo tě kousla?
aha huž to vidím , a vydezinfikováno, čištěno?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2014 08:49
- Nahlásit
Morgen, on byl vikend? Si asi dneska udelam sobotu aspon, este sem vcera nespala.
cernej caj
ta rana samotna je asi 1x1cm + okolo ten pulkruh, kolem toho z venku jeste modrina, boli to desne.
Hele, paninko, nezahravej si. Me takhle asi zubem na taborem onehda jen sekla pri hrani cuba a do 4 dnu sem musela na pohotovost, zacinajici otrava krve a misto prstu bambule bolava. Ac jsem si sehnala visnak, proplachovala betadinou, prd platny a musela sem zrati antb.
Takze bacha na to, takovej sekanec zubem psim, kor hlubokej, neni prdel, jestli te to boli, zajdi si k doktorce.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2014 08:51
- Nahlásit
Maya
no timik je treba uplne v poho - ferina, ta je uz dycky nad caru.
PetraK
majetnickej
jojo, v sobotu vodou a v nedeli mi na to worick dala cosi a ted do mazu betadinou dycky pred prelepenim
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2014 08:54
- Nahlásit
usnul mi na vteřinu na klíně,hlavu vyvrácenou, voči v sloup a prdí mi tu do klína.. je to kapek trapné to psát... leč.... je sladkej
cernej caj
Fifijová má velkou pravdu, děfče.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2014 09:00
- Nahlásit
Fifi
moje doktorka je az do pulky cervna v africe... boli to spis pri chuzi a taky ze to je poraneni - ale hlidam to a kdyby to zacalo bolet nejak abnormalne k rane, nebo napuchalo, nelepsilo se, urco tam skocim. Ale uz sem mela pokousanou tenkrat tu ruku a taky mi dr rekla - betadinu, prevazovat a kdyz se to zhorsi nebo dlouho nebude lepsit, prijdte... no takze se zaridim jeji radou
PetraK
voči v sloup a prdí mi tu do klína.. bubisek
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2014 09:04
- Nahlásit
cernej caj
ale hlidam to a kdyby to zacalo bolet nejak abnormalne k rane, nebo napuchalo, nelepsilo se, urco tam skocim.
Tak je hodna! Ono s tim fakt nejsou zerty, ja taky otalela dost dlouho, ale kdyz se neslo ani vyspat, jak v tom cukalo, tak jsem potupne tahnula. Jinak pro ten visnak se urcite stav v lekarne, me teda voni, narozdil od jinejch. A jestli to mas zavazany, tak by kolegackove beztak prd ucitili.
Coz je dobra paralela k
PetraK
a prdí mi tu do klína.. je to kapek trapné to psát... leč.... je sladkej
bodejt by ne, po cinskym zeli.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2014 09:06 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fifi
bodejt by ne, po cinskym zeli.
musí jíst čínský zéli, když je to tínská viďla - hele
jsem si toho vůbec nevšimla, až Zvířetník upozornil
Soška čínskýho boha srandy
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2014 09:10
- Nahlásit
PetraK
Soška čínskýho boha srandy
Von ma strasne velku hlavu, jak bednu od bananu! Ale fakt, az takovou v kostre na to telicko ukrutnackou, asi hodne prostoru pro mozeg. A zuby. )
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2014 09:10
- Nahlásit
PetraK
a prdí mi tu do klína
tak dokud sám před sebou neutíká, tak to asik není tak hrozný
Bukáč když tohle dělal tak se vzbudil, podíval se kolem kdo to jako byl a utekl
cernej caj
ajaj kousance jsou fakt sviňa, dávej na to majzla, infekce je hned
|