Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 3078 . 3079 . 3080 . 3081 . 3082 . 3083 . 3084 . 3085 . 3086 . 3087 . 3088 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
zbrnd
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2014 13:19
- Nahlásit

PetraK
myslim, že to by mohl být problém
prooooč?

cernej caj
nebo jdi na vylet s tim zdejsim panem fotografem, popros ho, at te to necha osahat a vysvetli ti, jak to funguje no a proste to myslim proto hlavne, aby jsi ziskala predstavu, jestli neco takovyho vlastne chces, jestli te oslovuje to, co s tim lze delat atd nooo..

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2014 13:24
- Nahlásit

PetraK
když s ním něco podnikám, že se mi Ešus směje pod fousy
Nene, to se smeje Adamita, ten aspon naky cancoury u huby ma!
s nějakým pánem starým ftipným, udělali mejdan
Aspon mela mamca povyrazeni, ciziho pana na pokoji! Jen tak dal, a hlavne teda dal od pokoje nemocnicního.
Nikdy by mě nenapadlo, že Brtnik dojde k názoru, že vždycky už dva psi, že je to pro ně lepší.
A treba tohle je dost podstatny zjisteni, asi i pro vas oba. Jednopsi clovek je proste... jednopsi, zato dvoupsi vyplni zivot plne psum aj panickum.
denyk
u nás bouříííí jak o závod
Tak snad zadny ujmy velky nebudou? Sem se to taky dotahne, je divne... Jo ale pohlazeni Bukacovi posilam, jen tak, ze mival zeleny oka coby malej.

grimmh
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2014 13:39
- Nahlásit

PetraK
Ešus směje pod fousy . naučil mě hodně , nenápadnou formou. A Brtníka taky, oba i Bubice. Nikdy by mě nenapadlo, že Brtnik dojde k názoru, že vždycky už dva psi, že je to pro ně lepší.. Ona specielně se svejma finesama, ta ho vyškoluje
♥♥♥

grimmh
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2014 13:41
- Nahlásit

PetraK
Mamince přeju brzské uzdravení a hlavně odchod z nemocnice co nejdřív. Doma jí bude líp a určitě už se taky nemůže dočkat caparta.

grimmh
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2014 13:43
- Nahlásit

Fifi
Aspon mela mamca povyrazeni, ciziho pana na pokoji! Jen tak dal,
napadlo mě úplně to samý, ale netroufla jsem si to napsat

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2014 13:54
- Nahlásit

grimmh
Fifi
Aspon mela mamca povyrazeni, ciziho pana na pokoji! Jen tak dal,
napadlo mě úplně to samý, ale netroufla jsem si to napsat

no bohužel to nebylo na pokoji ale ve společenský místnosti a pán je bohužel ščastně ženat - za saň, jak pravil s láskou ale byl moc prima. Takovej člověk, kterýho si zapamatujete, neměla jsem dědu, ale tuten by se mi líbil

Fifi
Nene, to se smeje Adamita, ten aspon naky cancoury u huby ma!

tak dobře, nesměje se mi pod vousy, ale pod ty svý věčný slinty, co mu visely u kušny

A treba tohle je dost podstatny zjisteni, asi i pro vas oba. Jednopsi clovek je proste... jednopsi, zato dvoupsi vyplni zivot plne psum aj panickum

já jsem vždycky chtěla, od mala, mít tlupu psůch, nebo aspoň dva, Brtnik nechtěl psa nikdy a dneska se to tak nějak ani neví jak dost podstatně změnilo. jestli jednou bude barák, bude k němu i fousek

JOOOO A POZORTÉÉ, POZORTÉÉ, máme odvolání od sukně obdivovala ho paní, a on se jí za to odvděčil tím, že se jí zavěsil na sukni hovád blbej hlodavej , tak jsme si to zkusili, jestli když pánčička zavolá "Štajní, štajní, štajníííííííí, pooooď honem bobíkůůů!" a zatleská, ešivá vono to půjde. A jo, šlo!

denyk
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2014 13:55
- Nahlásit

Fifi
Jednopsi clovek je proste... jednopsi, zato dvoupsi vyplni zivot plne psum aj panickum
dvouhlavá saň

Fifi
Tak snad zadny ujmy velky nebudou?
tak vypli na chvilku proud, přívaláky Bohudík nejsou tak velký aby hrozily povodně, jedině žě by smetli ty ehm....přistěhovalce

Jo ale pohlazeni Bukacovi posilam, jen tak, ze mival zeleny oka coby malej
děkujeme, vyřídím, třá nebude ani vrčet
a mrkni, že nekecám, modrý jako fakt nebyli
http://buki.mypage.cz/menu/galerie

grimmh
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2014 14:06
- Nahlásit

PetraK
máme odvolání od sukně
Krása bude šikovnej hošík. Ale tečou mi slzy od smíchu, když si představím tu situaci jak visí na sukni a paní jí tím pádem už má jen na půl žerdi

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2014 14:07
- Nahlásit

denyk
že nekecám, modrý jako fakt nebyli
Ti verim, krasny fotos prtavce zelenookyho. Halt to ma pizla jinac nez vymaracek, pan Noha mel kukadla jak zrcadla (foto by mathea, jak jinak )

PetraK
máme odvolání od sukně
Tuto vetu si pripomen, az na Stajna prijdou hormony...

grimmh
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2014 14:09
- Nahlásit

denyk
to jsou krásný fotky. Na první se mi zdály do modra, ale na těch ostatních do zelena a teď je má zlaté ♥

denyk
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2014 14:09
- Nahlásit

Fifi
pan Noha mel kukadla jak zrcadla (foto by mathea, jak jinak
šedý duch se nezapře, ťuťuňuňu

denyk
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2014 14:10
- Nahlásit

grimmh
ale na těch ostatních do zelena a teď je má zlaté
nooo, dyk on je celej zlatej

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2014 14:14
- Nahlásit

prave me nasral vodafone akorat cestou z porady, doctu vas za chvilu... zdrazi mi svine tarif, s tim, ze mi sice pridaj nejakou sluzbu, ale takovou, o kterou vubec ale vubec nestojim, pac ji vubec nepouzivam, za to ale muzu platit mesicne o neco pausalne vic... nejvyssi cas prozkoumat nabidku trhu, jestli mi nekde nenabidnou neco lepsiho, pac 40kc navic platit proste nechci

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2014 14:17
- Nahlásit

PetraK
takže to hóóćh jméno jeho veličenstva je Štajn Tilda Doom (ty další neznám)??

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2014 14:19
- Nahlásit

cernej caj
mě to uděla t-mobil když mi končila smlouva taky, stačilo tam zavolat a seřvat je a vrátili to zpátky, oni nesmí měnit tarify bez tvýho souhlasu, jen to prostě zkoušej, protože spousta lidí se neozve a platí jim pak víc

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2014 14:23
- Nahlásit

Maya
jenze oni zmenili podminky toho myho tarifu... a to muzou. tarif mi nezmenili, jen zdrazili ten, co pouzivam

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2014 14:36
- Nahlásit

cernej caj
zmenili podminky toho myho tarif
to jako fakt? tak to se mi nikdy nestalo a t-mobile to nedělá, ten dá nový tarify, starý zruší, ale když nechceš tarif změni, tak ti musí nechat i ten starej zrušenej, já měla doteď tarif co byl zrušenej někdy před dvěma rokama
ale pravda na O2 jsem slyšela i horší zkazky

grimmh
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2014 14:42
- Nahlásit

cernej caj
Zavolej tam a naštvaně jim řekni co ti provedli a oznam jim, žes dostala nabídku od jiného operátora za lepších podmínek....Dnes hledaj klienty jako slepice zrní, takže se vsadím, že ti nabídnou ještě lepší podmínky než máš. Nekecám. Zkus to!!!

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2014 14:45
- Nahlásit

cernej caj
prave me nasral vodafone
S tema ja mela na podzim rozpravky jak pohadky. Povidam, chci pryc! (a ze teda coby pres deset let zakaznik) Fajn, tak si bezte... Tak ok, prevedu cislo jinam, mam vyhodnou nabidku! Poslete mi kody k prevedeni.. JEzis, vy fakt chcete prejit? No to prece nejdee! - co by to neslo, date vyhodnejsi nabidku? ..ehmm.chmm....no.... Tak si prosim opravdu o zaslani udaju k prevodu cisla jinam. Tadaaaa, hovor z vyssich mist, spesl nabidka a jsem neomezena vcetne sms za par slupek do vsech siti, este na rok a pul. Mimo netu teda, bo ten fakt v mobilu nepotrebuju. A sakrafix, ja se zase nedostala pro tu baterku, cajdoooo, ty uz si to musis pamatovat lip jak ja, kterou mam chtit.

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2014 14:47
- Nahlásit

Fifi

Tuto vetu si pripomen, az na Stajna prijdou hormony...

vole! to zas bude! je mi jasný, že jsem vyfásla plemeníka prásáka, jako vždy

denyk
, modrý jako fakt nebyli
kolik mu bylo, když jsi si ho brala? oni se pak v jednu dobu z modrý přebarví do zelený.

Maya

Štajn Tilda Doom

celý by to bylo teda Štajn Tilda Doom Ričrd Paul Olie Flake
to než zavoláš, už psa nemáš

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2014 14:58
- Nahlásit

PetraK
celý by to bylo teda Štajn Tilda Doom Ričrd Paul Olie Flake
Olie!! to je moc pěkný pro kolohnáta, to ber

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2014 14:59
- Nahlásit

Fifi
bl5c, je to vona???

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2014 15:11
- Nahlásit

cernej caj
bl5c, je to vona???
Ti vubec nevim, ja tomu fakt nerozumim, nekde sem si to onehdy zapsala na papirek, cos radila asi pred pul rokem, no a ten je uz v cudu.
ted koukam do vnitrnosti dinosaura a baterka kupovana asi v roce 10 jest caliber NOK 6100, Li-ion 3.7 V 750mAh. Esli ti to pomuze v detekci, ja uz nemam kapacitu dneska na nic, natoz na srovnavani dalsich technickejch veci, esli by to mohlo byt ono - takze budes straaasne hodna, kdyz to vydumas nekdy, to nespecha, jen nabiju dinosaura ob den...a flaknes mi to v emila. KUjuuuu!

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2014 15:12 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit

bouří a leje, za hoďku jdu, to jsem na to zvědavá

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2014 15:59
- Nahlásit

u denyku se to taky adi spustilo snad nezmoknete

fifi prozkoumam

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2014 16:07
- Nahlásit

cernej caj
někde na severu jsou povodně píšou, tak doufám, že nikdo tady nebude vyplavenej
v centru Prahy prej padaly kroupy a jsou zatopený někde ulice z kanálů, to fakt je každej kilometr jinak
tady průtrže už přestaly, podle telefonu je venku 16, takže možná nezmoknu, ale asi zmrznu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2014 16:43
- Nahlásit

Maya
u nas jeste ani nezacalo prset. koupila sem si mrazeny maliny a mliko a udelala sem si koktejl, ale ohodila sem u toho celou koupelnu pac sem necekala, ze to je takovej kulomet

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2014 17:31 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

grimmh
tady mas par fotek z botanicke, ale moc toho rozkvetleho nebylo, a do expozic jsem si vstupne neplatila

denyk
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2014 06:36
- Nahlásit

Bré ranko,
zasejc upršané
jsme to včera vzali hopem, v tom počasí se fakt nedalo,
ale i za tu chvíli jsme měli málem problém, potkali jsme známého s fenkou retrívra a stafíkem (není mu ještě ani rok)
hrála jsem si s ním o čarodkách, takže ho Bohudík znám.
Kluk si nás samozřejmě všiml až na poslední chvíli, volal
ale pes nic, valil to k nám....Bukís na vodítku vyšiloval, stafík
byl zvědav nicméně neohrožen, křičela jsem na něj ať zůstane.
Chvilku stál, ale neposlechl ani mě a zkoušel jít dál a dál, tak jsem ho čapla za obojek a po chvilce přiběhl majitel,
tak se moc omlouval...
U nás teda valila voda, nedávno dokončili kanaldu, hned za bytovkou máme louku, tak všechen ten bordel (suť atd. ) navalili tam . a udělali krásný kopec, ze kterého tečou proudy vody, valí se to přes hřiště, bývalé kluziště kolem hasičárny a kolem bytovky, potoky vody....a to pod tím umělým kopcem vybagrovali kanál a vyrejpli velkou díru, aby se tohle nedělo. No nepomhlo to. Na druhou stranu je fajn, že nám to neteče do sklepa do bytovky

PetraK
kolik mu bylo, když jsi si ho brala? oni se pak v jednu dobu z modrý přebarví do zelený
bylo mu bez dvou dnů 8týdnů

cernej caj
ale ohodila sem u toho celou koupelnu pac sem necekala, ze to je takovej kulomet

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2014 06:47
- Nahlásit

denyk
u nas spadlo par kapek, je zatazeno ale neprsi. dokonce u nas odpoledne jeste svitilo slunicko a hrmit zacalo az kolem 19h ale nakonec stejne burina nebyla.

tak aspon, ze to takhle dopadlo, ze se nic nestalo a jeste se chlapik omluvil, to se dneska moc nevidi...

jo a vzpomela sem si na vtipnou historku, jak sme sedeli s ferinkou u hospudky, tak prisli k ni dve decka a jedno zacalo hladit. hladilo, dobry, ja drzela feri za obojek pro jistotu a najednou se na nu fakac povesil obouma rukama, uplne ji dlanema tlacil cely zada do zeme, tak mu rikam, ze na pejska musi jen malinko hladit, ne takhle moc, k tomu zacinala ferina vrcet a jak se kluk natah, ze na ni znova sahne tak zacala vysilovat, tak mi ujelo "doprdele klid", decka utekli k rodicum na druhou stranu ty terasy a jen slysim "mamiiiii, ona rekla do prdele"
ale k tomu, ze se fakac priblizi zezadu k psovi kdyz ja zrovna jedla a fakt nemam oci i vzadu, nastesti sem si toho vsimla a hned ji chytla a naprosto bez jakykoli intervence s rodicema zacne sahat na ciziho cokla, to jim pekne patrilo, ze se vylekali.

<< 1 ... 3078 . 3079 . 3080 . 3081 . 3082 . 3083 . 3084 . 3085 . 3086 . 3087 . 3088 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání