| Autor |
Zpráva |
grimmh
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2014 07:00
- Nahlásit
Zdravíčko všem
Doufám, že nikoho neodnesla voda!!!!
V našem městečku v mini říčce je voda cca 3 m nad stav. Chybí tak půl metru do vylití. Louky za městem jsou hodně pod vodou - prostě jeden velkej rybník. Šlo to strašně rychle. Máme vysoké kamenné koryto i s náplavkou. Jakmile se dostala voda na náplavku, najednou bylo za hodinu o metr vody navíc a dnes ráno už fakt chybí 50 čísel do vylití z břehů. Je mi líto lidí, kteří bydlí poblíž vody - ty nervy co jim voda zase zničí........
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2014 07:02
- Nahlásit
cernej caj
Bukís moc děti nemusí, on je raději když si ho nevšímají
a on si za nima sám příjde až uzná sám
Je to pár týdnů co jsem šla se známýma mají 5ti letého chlapce
a asi 7mi letou holku, hned na začátku jim vysvětlili, že na něj nemají sahat. Hodný děti to byly moc....
Chlapec si hledal klacky, hrál si, že to jsou pistole a meč,e, Bukís značně zvědav začal ho pronásledovat, zhruba po půl hodině . Nakonec kámoši, kluk mu klacky házel, Bukís byl k němu moc opatrnej, pak se honili po lese, fajn prostě. Ony ty děti byly vůbec super, protože jsme šli asi 1,5hoďky do kopce na rozhlednu a pak zpět, ani jednou jsem nezaslechla nějaký kňourání, že nepůjdou, že je bolí nohy atd....
Ale jak píšeš, hodně děcek má tendenci jít ke psu ze zadu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2014 07:07
- Nahlásit
grimmh
doufam, ze se vam to tam nevylyje... to uz je fakt posledni dobou porad, vody vsude nejak moc
mas na predchozi strance dole odkaz na par fotek z te botanicke
denyk
tak ferine moc neva, ale jako kdyz ona je privazana u me u stolu a fakani se priblizi zezadu a zacnou na psa necekane sahat, tak jim patri ugrafnuty ruce
tak to je nakonec bukis pekne deti vzal na milost A zrovna treba v tom veku uz ty deti vetsinou dobre chodi a uknourany nejsou, pokud to nemaj nauceny.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2014 07:11
- Nahlásit
grimmh
Šlo to strašně rychle.
u nás taky, prostě ty přívaláky
tak jim patri ugrafnuty ruce
A zrovna treba v tom veku uz ty deti vetsinou dobre chodi
ano to ony už chodit umí
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2014 07:14
- Nahlásit
denyk
myslela sem jako ze sou schopny ujit i 10km a sou v pohode
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2014 07:25
- Nahlásit
cernej caj
ale jooo já vím jak jsi to myslela
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2014 07:41
- Nahlásit
cernej caj
ty bláho, to jsou nádherný fotky - jak od profesionála. Nááádhera!!!! Děkuju. Na co cheš měnit foťák, když tenhle ti dělá takový skvosty.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2014 07:51
- Nahlásit
grimmh
protože panasonic, co mám já, používá jinej systém, než canon/nikon a ostatní značky. Každá značka teda má svoje systémy v podstatě. A ten můj systém u panasonicu je už mrtvej, tělo zlobí občas...takže pokud mi odejde tělo, tak si můžu koupit už akorát bazarový tělo ve stáří třeba kolem 10ti let... to moje má 8 a mám na výběr v podstatě s podboně starých, možná o dva roky novějších, protože pro tenhle system se uz tela proste nevyrabi... zato nikon / canon sou obrovsti hraci na trhu a pokud prejdu ted, kdyz mam sanci jeste prodat objektivy, budu na tom lip, nez kdyz budu cekat dalsi treba 2 roky, nez mi odejde telo komplet... pak uz objektivy nebudou mit zadnou cenu.
Takze ted nejak sbiram nazory a zkoumam, zjistuju, zda se mi vyplati koupit neco jineho, nebo si necham co mam a budu tenhle problem resit za par let znova...
jinak dekuju za pochvalu
neni nad to zjistit, ze vam soupli poradu az po skonceni pracovni doby
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2014 08:16
- Nahlásit
grimmh
V našem městečku v mini říčce je voda cca 3 m nad stav.
já se ani na potok nebyla podívat, ale u nás zas tak moc nepršelo, tak myslím, že to nebude žádná hrůza, letos naštěstí většina vody spadne v Praze
cernej caj
se priblizi zezadu a zacnou na psa necekane sahat, tak jim patri ugrafnuty ruce
to mě dělaj děti skoro pokaždý na ulici, když jsme ve městě, jako děs a nejhorší je že dospělí obvykle jen přihlížej a nic neřeknou, kdysi u rozhledny se mi na psy vrhla celá školní třída, jediný štěstí bylo, že jsem seděla na lavičce a Dorina stihla skopnout pod ní a děti co se chtěli plazit za ním jsem odeřvala pryč a dvě učitelky tam stály jak trotlové a ani nemukly
Kimovi děti nevaděj, ale jako když ho doslova zavalí 10 dětí, tak to už jsem fakt taky měla strach
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2014 08:18
- Nahlásit
cernej caj
Myslím, že když je to vyběhlý typ na který už se nedá něco podstatného sehnat, tak bys za něj ani v bazaru moc nedostala? Jestli ne, tak si nehoň triko a fakt zkoumej, abys vybrala něco perspektivního a ušitého tobě na míru.
Porada odpoledne, tak to bych měla taky radost
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2014 08:20
- Nahlásit
Maya
U nás nepršelo, ale přímo chcalo celou noc. To byly provazy. A voda šla nahoru strašně rychle. A taky byla pěkná bouřka.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2014 08:46
- Nahlásit
se mi zdá tohle rozhodně lepší než zakazovat nějaká plemena
http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/337515-slo vensko-zprisni-tresty-pro-majitele-nezvladatelnych -psu.html
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2014 09:12
- Nahlásit
Tak co říkáte na rozhovor se Šustou v PPČ, nějaké komentáře?
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2014 09:22
- Nahlásit
Bré deň....
u nás je teda vyjímečně krásně a bouřky se honí okolo. Od těch lijáků u nás nekáplo...což je fajn.
Šiby taky děti nemusí, teda cizí svoje domácí milují, a pokud se blíží nějaké dítě, tak už z dálky dávají zle nakrčeným rypáčkem najevo, že ještě krok a bé hryzanec. Maminy jak vidí, že se šibiska hnusně šklebí tak si dětičky většinou odvlečou do bezpečné vzdálenosti a je klid....
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2014 09:23
- Nahlásit
Maya
rozhodně lepší než zakazovat nějaká plemena
mně se to zdá docela drsný .
Třeba kámoška si pořizovala šarplanince do Karviné,
když nebyli psi, několikrát měsíčně je někdo vykrádali
snědí spoluobčané...
Ze začátku se stávalo, že snědáci zkoušeli, jestli psi "koušou"
měli by jí za to postihnout takhle tvrdě
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2014 09:25 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!! [b]
héééj vy co tu děláte?
Já mám za sebou celkem solidní noc heč!! V jedenáct byl Tillštajn venku a pak až................... V PŮLPATÝÝÝÝÝ!!
To jednak. Druhak - třikrát mi přinesl sám hezky - velká náhodička - plyšouna na přetahování, jinak s ním vždycky prchá v dál a do pelíšku, se vším. A treťjak!! TREŤJAK se ke mně sáááám přišel pomazlit!! Von, kterej nechce bejt jinde než na podlaze , asi nějaký pominutí smyslůch . tak jsem nechala připejkat se maso a uživala si nabobku toho, že mi sám vlezl do klína, že Bubiška dělá berany berany duc a můžu je voba v klidu pomudlat aniž by bylo ródeo
včerejšek zmiňovat ovšem snad ani nebudu, nejdřív vytvořil ózerko za dveřma bytu a pak, večer, aby to bylo komplet vytvořil u výtahu hromadu jak hrad . Masíčko prej mňáám.Vařím, jinak zajdem hlady
[b]denyk
Bukís značně zvědav začal ho pronásledovat, zhruba po půl hodině . Nakonec kámoši, kluk mu klacky házel, Bukís byl k němu moc opatrnej, pak se
hezky se na to kouká, že jo?
cernej caj
jinak dekuju za pochval
máš hezký fotky, nevím co se furt cukáš
jak jsou na tom všichni s vodou??? Jste na suchu?
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2014 09:26
- Nahlásit
vlk
e se šibiska hnusně šklebí
když můj pes je tak :"hrozně roztomiloučkej, že snad ani nemá žubýý" , říkají mu "kaštánek"
Já varuju, nehladit, kaštánek kouše
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2014 09:30
- Nahlásit
PetraK
V jedenáct byl Tillštajn venku a pak až................... V PŮLPATÝÝÝÝÝ!!
šikulkáááá
můžu je voba v klidu pomudlat aniž by bylo ródeo
už se Blaní netváří tak nasraně?
hezky se na to kouká, že jo?
tak to určitě, já za to miluju toho chlapečka hlavně, že byl opravdu moc hodný a nevšímal si ho....
Bukíš je po mně, taky mi chvíli trvá, než začnu mít k cizím důvěru
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2014 09:35
- Nahlásit
Leje, to bude Drápalík nasratej. Je zatím dámička, v dešti ven nejde
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2014 09:35
- Nahlásit
denyk
když můj pes je tak :"hrozně roztomiloučkej, že snad ani nemá žubýý
vony šibiska, než se vyceněj taky vypadají jako plyšový mončičáci...takže děcka se hrnou s napřaženejma ručičkama..... a pak najednou zlej škleb a maminy se dávají do pohybu než jejich zlatíčka ty vosklivý psi sežerou...
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2014 09:37
- Nahlásit
[b]PetraK[/b
]V jedenáct byl Tillštajn venku a pak až.
Leje, to bude Drápalík nasratej.
.... asi mi něco uniklo, ale jak se to ščeňátko vlastně jmenuje doopravdy ????
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2014 09:39
- Nahlásit
PetraK
jedenáct byl Tillštajn venku a pak až................... V PŮLPATÝÝÝÝÝ!!
tys mu nedala půl dne napít, se přiznej
ale jde vám to zdá se moc pěkně, Blanice už se odurazila?
denyk
mně se to zdá docela drsný
tak předpokládám, že by vlastní pozemek nějak zohlednili, spíš by se líp řešily případy pokousání někde venku, dneska pokud z toho nejseš na umření, tak se s tebou nikdo nebaví, prokouslá ruka, no a co, chodit s tím můžeš, tak to není ani na pokutičku
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2014 09:40
- Nahlásit
vlk
a pak najednou zlej škleb a maminy se dávají do pohybu než jejich zlatíčka ty vosklivý psi sežerou...
PetraK
Je zatím dámička, v dešti ven nejde
mám taky takovou dámičky a rozhodně to není už psí mimí
Včera zrovna čučel značně zpruzen, že leje, takže jsme byli venku jen po dobu nezbytně nutnou (asi 5minut) a doma se pak klepal v pelechu a olizoval si tu mokrou srst, páč to on prostě nemá uááád
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2014 09:41
- Nahlásit
vlk
asi mi něco uniklo, ale jak se to ščeňátko vlastně jmenuje doopravdy
eslivá vona je doma nemá všechny
Maya
no a co, chodit s tím můžeš, tak to není ani na pokutičku
to máš pravdu, bohužel
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2014 09:46
- Nahlásit
vlk
.... asi mi něco uniklo, ale jak se to ščeňátko vlastně jmenuje doopravdy ????
je to jednoduchý
v papírech má Flake (páč Flake je klávesák z Rumštajnů, a v anglině je to vločka, lupínek, tak to k němu prostě sedí)
Hlavní jméno je Štajn - tak na něj voláme, aby zatím nezmagořil ,
Páč se původně nevědělo, jestli to bude Till nebo Štajn, vytvořila kreativně Fajfka spojení Tillštajn
a cestou domů dostal přezdívku Messner Drápalík, páč furt šplhal z náruči někam do kšá a celou mě zdrápal
jednoduchý jako facka ne?
co je v PPč se Františkem Šustou, tak důležitýho, že nám to donašeči donášej? Ví někdo? nemám čas vůbec. Každopádně rozhovor s ním si vždycky ráda přečtu.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2014 09:47
- Nahlásit
denyk
a já myslím, že ho to přejde, páč jak se rval pod kohoutek s vodou!
I Bubiška se otužila, když k nám přišla, klepala se, teď lítala po horách jak magor a obleček měla jen jednou, když jsme vyrazili na Jizerku, páč tam byla fakt zima a ona je babička. Ale jinak - tradcááááááá rejdí počasí nepočasi.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2014 09:49
- Nahlásit
Walda
ještě se mi nezdařilo ho mít přečten
PetraK
to jsou kráááásný radostný zprávy. a že ty jsi radostná konečně
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2014 09:52
- Nahlásit
PetraK
pani, gratuluju jak vám to pěkně jde s balvánkem ♥
taky jsem se chtěla zeptat, jestli ještě Bubiška dělá drahoty a žárlí nebo jestli šutříka už vzala na milost nebo ho bere jako nutný zlo
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2014 09:59
- Nahlásit
Rumštajn!
Nestíháááám, práci a dočítat vás už vůůbec jen tak letmo..
U nás byla tak šílená buřina že než stihla mamina to plesnivý jelito zavřít doma tak už zas přeskočil plot a utíkal k neumětelům naštěstí na nej zařvala a on se hned vrátil a celej štastnej s ní šel domu... je to vůl..asi budu muset fakt pořídit ten kotec zastřešenej
denyk
PetraK
zatím dámička, v dešti ven nejde
no tak my včera venčili po lijavci, jelito bylo nejprv nasraté že jak jde v tý mokrý trávě tak mu dosahuje až k držce tak nejdřív zkoušel držet halvu na hoře, pak zjistil že je to zbytečný tak šel normálně to už měl mokrý i ušiska, pak začal prolejzat tou nejvyšší trávou to už byl nacucanej celej jako houba, a když už to zněj teklo tak se v tý mokrý trávě válel jako pako
no a dovršili jsme to tím že když jsme se vraceli tak jak to bylo samá louže všade tak jsme všichni tři každou prolezli a šli tak aby to co nejvíc cákalo (jak malý haranti dyž jsou ze školky )takže jsme byli mokrý durch uplně všichni a já až tak že sem se musela komplet svlíknout už venku
NO ale ty dva dementi si to náramně užili
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2014 10:05
- Nahlásit
MayaVero
jo ten clanek vam poslu odpo, sem ho vcera vyfotila, ale nejak blbe tu druhou stranku a uz se mi to nechtelo prefocovat. ja vim, ze su lajda, omlouvam se
PetraK
tak je skvelej, ze vydrzel az do pul paty a ze se mazlil, to je supeeer
akorat, jak tu walda psal, tak sem si ppc koupila do cekarny k doktorovi, pac neco bych si koupila stejne tak proc ne ppc. tak vam to poslu vecer.
vlk
nojo, sibinka tady u nas je tady roztomila jak svina, zdani dost klame.
|