| Autor |
Zpráva |
worick
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2014 16:08 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Maya
mapa blesků, teda bouřek, v reálném čase, třeba se to někomu hodí - skvělé, díky už jsem si to hodila do záložek. U nás se počasím dost žije, já kvůli zahradě(bude pršet-nebude?) Tom kvůli plánování tenisu...Meteoradar máme na compu puštěný permanentně http://portal.chmi.cz/files/portal/docs/meteo/rad/ data_jsradview.html?lat=48.879&lon=17.521&nselect= 10&rep=3&add=5&update=2&opa=3&resize=0
cernej caj už sem trochu hodila info, já vám ho kopčím od berňáků, ale ona to pak třeba ještě upřesní
Cernočajová Ferrinka je netykavka, ale naštěstí ji kluci neotravovali, hlavně se na ni nesápali dokonce Worka ani nevrkal na Berrynka. Jak dva dny jen chodil a chodil, tak je prostě úplně spokojený(snad ho budu půjčovat pošťačce )
Sranda: jak byli cernej caj s kámošema v tom hotelu(je to takové rekreační středisko, žádný luxus ) tak tam majitelka má takové dva volně ložené alíky, kteří se pořád motají kolem, venku u stolů a tak. Místní jsou na ně zvyknutí, návštěvníci tam také hodně mají pejsky, nevím jestli to někdo řeší. Jenže Ferrině vadilo, že k ní pejsa čichá, ke všemu na ni chtěl naskočit, když jedli u stolu. Bylo raf a Kristýna má od Ferrinky prokouslé koleno! Viděla jsem to, fakt fest, ne jen škrábnuté, ale díru v koleni, opuchlou bambulu kolem...Jsem jí říkala, že si to hlavně měla pořádně vymačkat,to neudělala, ale vzhledem k tomu, že to prý i hodně krvácelo, tak snad to bude dobré Tím pádem ale změnila plány, protože ona má ta kolena i tak špatná, takže si s tím tolik km ještě na Javořinu netroufla a vzala to přes nás na vlak. Tak jsme měli návštěvu, vzácnou, to my máme jednou za 10let Ferrinka se mohla u nás proběhnout na volno, žuchla do bažinky, protože si myslela, že přes ten žabinec se dá přejít ale vůbec jí to nevadilo Pak jsme je s klukama vyprovodili k vlaku....pro mně to byl fakt skvěle strávený víkend
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2014 17:11
- Nahlásit
worick
ale díru v koleni, opuchlou bambulu kolem to popisujes snad hur, nez to vypada
nojo, ja si to taky uzila a su rada, ze nam to i v synchronizaci s tebou tak krasne vyslo
jaky sme meli vyhledy
ty louky tam byly uzasny a tech motylu, fakt nadhera
a ferinka
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2014 20:12
- Nahlásit
kachna_
no, důležitý teď hlavně je, aby to, že mě intelektuálně předstihlo pětiletý dítě, v úterý při zkoušce nepoznal profesor
To není až tak důežité. Důležitější je, aby jsi si v takovém případě ihned uvědomila, že i u zkoušek se hraje předevěím na ukázanou.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2014 21:12
- Nahlásit
cernej caj
ferinka
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2014 22:16 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Rumštajn ve spolek
díky všem za přání,
dodatečně taky přeju Bruut i Janii
Gratuluju Griiim k narozkáááám !!
Mathea
historicky prvni spolecna fotka jeste od Dogpointaku ze dneska
vám to slušíííí !!!
cernej caj
historicky prvni spolecna fotka jeste od Dogpointaku ze dneska
krásný fotečky! uplně vám závidím ty výhledy a počasí !
Já byla s jelitem v sobotu na Jizerkách a to teda bylo mlha předem mnou mlha za mnou což by mě až tak nevadilo, kdyby teda v neděli nebylo azůůro, to mě jako dost nakrlo
me ferinka krasne pokosala koleno
šmankote teda ...ty máš taky zážitky!
a jak to s kolenem vypadá? chodit můžeš?
tady nějaká fotééčka z těch Jizerek
mrak a mlha hustá tak že by se dala krájet:
Profesor jelito
na ty skály vzadu sem vyšplhala i přes svůj strach z výšek
zbytek zde:
http://fajka.rajce.idnes.cz/Jizerka_kveten/
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2014 23:37
- Nahlásit
cernej caj
Ferina v žabinci nemá chybu
koleno dobrý? ono se to od psů blbě hojí a nejspíš ti tam zůstane jizva, já měla takhle kdysi prokouslou dlań a co mě vzal předloni ten pes, tak to bylo jen škrábnutí přes bundu a jizvu mám do dneška
si na to nalej alespoň nějakou dezinfekci
Fajka
jelito se tváří důležitě
ale teda fakt mlha, u nás celý víkend azuro, ale na procházce jsme nebyli, Kim dost pajdal, jsem mu dneska musela dát Rimadyl
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2014 07:55
- Nahlásit
Zdravíčko všem a dodatečná gratulace všem oslavenkyním.
Krásný fotky z výletů!!!
Já jsem měla krásnou sobotu. Ráno v 9 jsme se jeli podívat alespoň na sraz ohařů než vyrazili na lovecký výcvik. Poňuchala jsem vižlu toho našeho známého, nafotila pár fotek. Ohařů tam bylo hafo a z toho 5 MOK
Rozmazlování pokračovalo, když jsme byli na slavnostním obědě u mladých, kdy náš kluk uvařil luxusní oběd a ještě upekl i dort
No a aby toho ještě nebylo málo, tak k večeru jsme šli do hospody na hokej a na tatarák a u vedlejšího stolu seděla s přáteli slečna s 8 měsíční maďarkou a byla velice vstřícná. Dala mi vodítko a mohla jsem se mazlit do aleluja. Měli za sebou hodně dlouhý výlet a na slečně bylo vidět, že toho má plný kecky. Což mi zase našeptává, jestli si nechceme vzít moc velké sousto................. Takže zase ta houpačka - jednou jsem nahoře, podruhý dole.
Myslím na ešusojc, jestli je buřtíkový drápalík ještě nezbaštil a jestli ještě Bubiška netrucuje.
Matheo, moc krásná fotka s Arnoštkem
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2014 08:07 - Změnil/a: Walda
- Nahlásit
Přečtěte si rozhovor se Šustou v 6. čísle PPČ.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2014 08:09
- Nahlásit
fajka
pan profesor je dokonalej a ta mlhateda husta. nesplhalo se na skaly v mlze lip, zes toho moc nevidela?
maya
worick rikala, bacha at tam nespadne ono to vypada pevny... no a zuch
no boli to fest, chodit muzu teda ale boli to a u woricju sem desinfekci dostala a budu mazat betadinou
Grimm
supr, ze sis tak uzila psiska i obed
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2014 08:13
- Nahlásit
cernej caj
worick rikala, bacha at tam nespadne ono to vypada pevny
no jo, však to vypadá jako travička
no boli to fest, chodit muzu teda ale boli to
no já tu ruku neměla ani prokouslou a bolelo to jak čert dva tejdny a nateklý jsem to měla dost, holt ten stisk psa je velkej a poškodí asi i svaly, že je to jak natlučený, jsem si to mazala ibalgin mastí a dost to pomáhalo na tu bolest, tak můžeš si to zkustit třeba kolem tý rány taky namazat
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2014 08:14
- Nahlásit
grimmh
tak tos měla super víkend, hele jestli to s ohařema bude jako s borderama, tak než si nějakého koupíš, tak to bude lemra líná
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2014 09:06
- Nahlásit
Maya
cernej caj
Mně na psí kousnutí vždycky doporučovali višňák, jak je to hluboký, že to je nejlepší.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2014 09:28
- Nahlásit
kachna
zeptam se na nej v lekarne
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2014 09:38
- Nahlásit
cernej caj
upozorňuju, že poněkud smrdí
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2014 10:06
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!
ty vole to je náááááááááááááááááááááářez!!!! vono to nemá žádnej vypínač!!!! To mi nikdo neřeknul!! je příšernej, je urputnej, je vzteklej , má jen a jen svůj názor!! Když se pro něco rozhodne - tak přes to nejede vlak. Huž takhle maličkej. Bubiška je nebožák, ale huž si jí dost jako zpracoval. Ale taky dostal třikrát na držku už, páč to přeháněl, když chtěla spát. Ad spaní - asi nikdy už se nevyspíme . Dneska v jedenáct, ve dvanáct, v jednu, ve tři, v šest. Ale musím ho pochválit a nás taky, krom prvního dne máme jinak skoro čistý skóre.Na chalupě ani jedna louža a tady doma včera jen když jsme přijeli /a to se vypustil před barákem, ale jinak dobrý. Hezky reaguje na jméno a na sednutí. Občas působí nečekaně zamyšleně, ale to počítám, že je nějakej omyl . Rozhodně nemá problém cokoliv vzít do kušny, první co na chalupě popadnul byla kovová lopatka a lítal tam s ní jako podervanej. Byla navíc obalená bahnem, takže i poměrně těžká. Kajn problém prej. Jest v některých momentech značně nezávislým. Mazlí se tak, že vám ukousne hlavu, utrhne vlasy. V autě sice nezvrací,ale odmítá zatvrzele setrvat na jednom místě - jedno kde - déle než 1,25 sec. Bobkuje celkem vzhledně, žádný velký štrézik z přechodu se nekoná. Na chalupě se mu šíleně líbí, páč má dost prostornej výběh, bunkry. Je to malej křovinořez, všechno musí zakrátit, utrhnout, uškubnout. A ještě jednou ho musím pochválit, už začíná zvládat být chvilku sám. Jak na chalupě, tak i dneska doma. přišla jsem s nima z venku, dala ho na místečko a vyběhly jsme ještě s Bubiškou oběhnout trávník. Bylo ticho, při odchodu i při příchodu. Tak z toho mám radost. Má vyrovnanou povahu, nic ho nerozhodí, všechno musí prozkoumat. Je to bláááááázen! A Bubiška je moc a moc hodná. Sice z něj kapek zvrací, odmítá se dotknout čehokoliv co mě v kušně a že je pažravá! Ale když se k ní narve, tak to vydrží. Dokonce si k nám už dvakrát sama lehla, když jsem s ním seděla na zemi.teď tu chrápou pod počítadlem. Bubiška rozvalená na polštáři a ten trouba, místo aby byl na měkkým místečku svým, tak se narval aspoň hlavou k ní a leží na zemi, voči v sloup a chrápe
a zde nějaké to foto:
http://zrzavec.rajce.idnes.cz/Stanidlo_prvne_na_ch alupe
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2014 10:07 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
kachna_
aha takze do prace nee?
PetraK
supr report a koukam, ze fotis, to je supr. A jak se tam s bubiskou tuli
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2014 10:07
- Nahlásit
kachna_
upozorňuju, že poněkud smrdí
poněkud DOST.
a víc nemám šanci dočít, než tuten poslední příspěvek
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2014 10:16
- Nahlásit
psiska jsem přehlídla skrz tvé do tmy zááříícíííí RŮŽOVÉ tepláčky!!! juchuuuuuuuu už jsme je dlouho neviděli
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2014 10:17
- Nahlásit
PetraK
Kráááásný fotky. Tak to je fajn, že to tak dobře probíhá
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2014 10:20
- Nahlásit
PetraK
mmch ty jsi měla pocit, že máš nějaký špíček navíc? tak jestli i jó, tak teď půjdou kila hodně rychle dolů a bude z tebe vychrtlice
|
birma
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2014 10:46
- Nahlásit
Všem moc děkuju za přání a opožděně přeju všechno nej Janičkám a grimmh
Po třech dnech na sluníčku na střeše nákupáku je mi jak psovi... Taky jsem zjistila, kde se nám tu ráno prochází dva zajíci, holomkovi se dost líbí
Fšici máte krásavý reporty! Už se nemůžu dočkat, až se odpoledne dohrabu ke kompu a prohlídnu si všechny fotky
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2014 10:54
- Nahlásit
PetraK
PetraK
pani ja Fááám tak sávidím. Hele nešlo by se domluvit, že bych Tě někdy přijel zmlátit? Jakože pochop, musím to nějak vykompensovat tu závist sakra! Poptej se prosím když tak Brtníka, nic za to nechcu, prostě zadara
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2014 11:09
- Nahlásit
PetraK
super fotky i popis
mě se teda Blanice zdá v pohodě, když ze sebe nechá dělat i polštářek
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2014 11:12
- Nahlásit
PRÁÁÁVĚ JSME S BUBICÍ VYMYSLELY DOKONALOU HRU, ona tahá moje tričko a na druhým konci visí jeho Štajnstvo jemenstvo , jen Bubišku to dlouho nebaví ,
zbrnd
zmlátim já tebe tak leda. a přiznám, se že v těch půl třetí to na závidění moc není. Myslím, že mi chlapínek ještě zatopí s tou svou umanutostí
cernej caj
A jak se tam s bubiskou tuli
jo z tohodle mám radost.
birma
Po třech dnech na sluníčku na střeše nákupáku je mi jak psovi
fut vole! chudero,cos tam dělala? a cos slavila?? nevim co, a už to nikdá nezjistim, ale gratuluju
grimmh
tak jestli i jó, tak teď půjdou kila hodně rychle dolů a bude z tebe vychrtlice
snad jo, i jsem si sebrala žrádlo
víc nestíhám letím do prasé
|
birma
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2014 11:20
- Nahlásit
PetraK
Myslím, že mi chlapínek ještě zatopí s tou svou umanutostí
To je dobře, jináč bychom ti nepokrytě záviděli všichni
chudero,cos tam dělala?
Byly trhy, tak jsem tam seděla a pekla se...
cos slavila??
Narozky. I když už to teda přestává bejt důvod k slavení
|
birma
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2014 11:23
- Nahlásit
A ještě musim moc pochválit Adama. V sobotu se tu stavoval Honza, když ho viděl naposled, tak ho naprosto ignoroval a tentokrát ho bouřlivě přivítal a jednoznačně přijal do rodiny
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2014 11:29 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit
PetraKzmlátim já tebe tak leda
To můžeš, ale musím i já neb tu závist ze sebe potřebuji dostat.
Pokud je umanutej, normálně mu dej bachovky proti umanutosti, no neee?
Tak a máš to
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2014 11:36
- Nahlásit
birma
snad si mela aspon dost vody... peklo to desne. a adanek je sikula
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2014 12:00
- Nahlásit
PetraK
chjo chjo, jsi mi připomněla Kimovo mládí, to byl stejnej umanutej trotl s heslem nejdřív jednat, myslet budu až pak
jj, to se člověk fakt nenudí _D
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2014 12:11
- Nahlásit
tak sem si joupila to ppc s rozhovorem se sustou jak psal rano walda. kdyztak vyfotim zajemcum.
jo a muz dneska podepise smlouvu') po 6ti mesicich na up konecne
|