Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 3078 . 3079 . 3080 . 3081 . 3082 . 3083 . 3084 . 3085 . 3086 . 3087 . 3088 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2014 09:16
- Nahlásit

Fifi
tak pokud ten visnak zas neni extra citit (hlavne kdyz to mam prekryti a jeste rifle, tak to ho urco asi koupim. Me odradili vcera tim smradem, tak sem se na to nesla ani zeptat.

PetraK
no je nadherenj, ale ta velka hlava me na tehle fotce taky prastila do voka

Fajka
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2014 09:17 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Rumštajn,
probíhám, zdravím, jsme na tom jak Fifijová mákáááme vod nevidim do nevidim chjooo

Holubník??
ne-eee pytlácký kameny na Lasičí cestě...tam žádnej žebřík nebyl. Jako jelito by tam se mnou asi vylezl ale vzhledem ktomu že to bylo pomalu na lano a cepín sem ho rači uvázala dole bo by mě natuty při slezu dolu sundal

řval vzteky na celý Jizerky co se mu do toho tlačí a pak to s přehledem vyběhl a nahoře hopikal radostně
jo to si dokážu představit jak uměl vyřvávat však to tu taky předvedl a mám to aj zdokumentovaný

to kapek trapné to psát... leč.... je sladkej
tyjo, já sem tak ráda ani nevíš jak
a neodpustím si nenapsat tak mě to promiň..

když jsme se potkali jak jste se na něj byli podívat.. si říkala..se mnou to nic nedělá, nic, prázdno.... a když jsme spolu mluvili ve čtvrtek tak tvoje první věta na můj dotaz tak co prcek byla:
Von je pipinkááááá ...
a dneska už píšeš že je sladkej

Mám fakt radost strašně moc

Ještě prosím o info co maměnka????

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2014 09:22
- Nahlásit

A si fnuknu, s dovolenim... dneska to jsou tri roky, co s velkou pompou po premlouvani a uzasny derniere odkracela slecna Sadlo. Chybi, prtka, furt, ale ted uz na ni vzpominam s usmevem vetsinou.

Fajka
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2014 09:25
- Nahlásit

Fifi
dneska to jsou tri roky, co
není možný...fakt už je to tři roky??????

moc jí to sluší na fotce

ale ted uz na ni vzpominam s usmevem vetsinou

denyk
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2014 09:26
- Nahlásit

cernej caj
Me odradili vcera tim smradem
já bych řekla že smrdí jak uzený

Fifi
ale ted uz na ni vzpominam s usmevem vetsinou

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2014 09:28
- Nahlásit

cernej caj
pokud ten visnak zas neni extra citit (hlavne kdyz to mam prekryti a jeste rifle
Asi proste jak komu, nekomu to smrdi, nekomu voni, a kdyz to prevazes obvazem, tak by to nemelo snad nikomu v praci vadit.
Fajka
mákáááme vod nevidim do nevidim
Ja spis od vidim do vidim, ale uvidim za chvili, esli este uvidim.

A je jen dobre, ze Stajn se dokutalel, kam mel, bo to je okavidne idealni lecba na vsechny bolistky!

Fajka
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2014 09:32
- Nahlásit

Fifi
mákáááme vod nevidim do nevidim
Ja spis od vidim do vidim, ale uvidim za chvili, esli este uvidim

f tom případě já už vidím že skoro nic nevidim, a rači nechci ani vidět bo krz prácu máme bordel f baráku, zarostlou zahradu a taaaak..takže rači nevidět

je jen dobre, ze Stajn se dokutalel, kam mel, bo to je okavidne idealni lecba na vsechny bolistky

javor! jasan! souhláááááááás

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2014 09:41
- Nahlásit

Fifi
krasna

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2014 09:54
- Nahlásit

Fajka
a rači nechci ani vidět bo krz prácu máme bordel f baráku, zarostlou zahradu
Ti reknu, ze ted sem perifernim pohledem mela pocit, ze tu musela bezet nejmin tarantule... a on se jen line prevaloval chumac Kremylich chlupu.
O zahrade ani nemluv, trava prerostla uz priserne, to neni ani na sekacku ale na kosu?
cernej caj
krasna
Carokrasna. Ac exterierem vuci standardu jen velmi dobra, tak dusi a srdcem a povahou proste nenahraditelna.

grimmh
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2014 10:18
- Nahlásit

PetraK
voči v sloup a prdí mi tu do klína - prďoušek malej, sladkejdenyk
Bukáč když tohle dělal tak se vzbudil, podíval se kolem kdo to jako byl a utekl - chudinka, ta panička na něj taky svede kde co

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2014 10:24
- Nahlásit

Fifi
to verim

grimmh
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2014 10:28
- Nahlásit

Fifi
krásnej obrázek♥

Vero
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2014 10:40
- Nahlásit

Fifi
krásná fotka i objekt, paní

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2014 11:02
- Nahlásit

PetraK
von je na tý fotce jak kejvací pejsek do auta

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2014 11:57
- Nahlásit

zbrnd
si tu nekde? pokud de o fotaky, doporucil bys neco konkretniho ze zrcadlovek, co ma smysl resit?

dost dumam, jestli do toho nejit, do neceho novyho

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2014 12:38
- Nahlásit

Fifi
, asi hodne prostoru pro mozeg. A zuby. )

mozek jo?? spíš průvan Bude to další dutohlávek

denyk
tak dokud sám před sebou neutíká, tak to asik není tak hrozný
se uspal sám sebou , nemohlo ho vzbudit nic.

ale!!! dneska jsme se i chvilinku mazlili, aniž by mi ukousnul hlavu, vlasy, nebo aspoň nos.

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2014 12:43
- Nahlásit

Fajka

ne-eee pytlácký kameny na Lasičí cestě...tam žádnej žebřík nebyl.

jojojoo! je tam hezky, že jo?

jak uměl vyřvávat však to tu taky předvedl a mám to aj zdokumentovaný

byl hrozně ftipnej s tímhle. A tohle malý srmádě si taky nerado nechává foukat do polívčičky pošleš to zdokumentovaný, prosím?

tyjo, já sem tak ráda ani nevíš jak

já taky, bála jsem se, že už jsem úplně rozbitá
bylo tam prostě prázdno pusto.

Von je pipinkááááá ...

je. když spinká . Ba ne, kecám. Když si sedne a "zcela moudře" se na mě zahledí těma svejma modrejma očičkama......... jo je sladkej, je pipinka.

Ještě prosím o info co maměnka????

blbý, to čeho jsem se bála, se stalo. k tomu zápalu si tam pořídila ještě rýmu, takže je jí hůř. Bude tam ještě o víkendu.

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2014 12:43
- Nahlásit

PetraK
tak torpédo spí?

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2014 12:44
- Nahlásit

PetraK
tomu zápalu si tam pořídila ještě rýmu
teda chudák, tak alespoň to třeba rychlejc vyleží když v nemocnici nemůže dělat nic jiného než ležet

zbrnd
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2014 12:44
- Nahlásit

cernej caj
nee,nejsem tu, jsem doma, neva?
Zalezi na penezich. Kup si to , co ma ten pan fotogref co tu onehda byl.

Jinak ono obecně hlavně záleží na tom, co chceš hlavně fotit.
A pak taky záleží na osobních preferencích. Těch parametrů, který člověku mohou přijít důležitý, může být hodně, pro někoho je třeba důležitý každý gram navíc atd.
Rozhodně ale doporučuji navštívit nějakou z těch lepších prodejen a to, co budeš mít vytipovaný si tam ohmatat, nechat si to pořádně ukázat. Pokud by to bylo o moc dražší tam, můžeš pak koupit jinde, ale nedělal bych to už kvůli tomu servisu, kterej ti v specializovaných prodejnách spíše poskytnout..myslím prostě rady a pod, pomoc s výběrem příslušenství atd do budoucna.
Já osobně, ale zas nejsem nějakej expert ani zdaleka bych dnes preferoval
http://www.megapixel.cz/nikon-d7100 (ale je to zase otázka peněz, samo, že špičkový profi modely bych radějš, ale to je pak okolo 150000třeba)
Nekupoval bych ty základní řady, ale to je zase subjektivní pohled no...nejde nějak dobře radit navíc když o Tvých požadavcích moc nevím.
A objektivy podle toho, jakej na to budeš mít rozpočet.
Kolem 60tis jsou profi zoomy s fixní světelností (tuším je používá i pan zdejší fotograf), který využívá většina profi fotografů. Pak jsou podobný, zhruba 4-5x levnější, ale nemají fixní světelnost a mají tu světelnost o něco horší, jsou tam i další rozdíly....
Fakt jde o to, co chceš fotit, co preferuješ, co od toho čekáš, taky jak budeš ty fotky využívat, kde si je budeš prohlížet, jestli to chceš i tisknout a v jakých rozměrech, jak moc si chceš hrát s úpravami.
Prostě to můžu planatat dokola stejně jako by jsi se mne zeptala, kterej pes je nejlepší

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2014 12:46 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fifi

o. Chybi, prtka, furt, ale ted uz na ni vzpominam s usmevem vetsinou.

zavolám. nechtěla jsem, páč jsem myslela, že po tom překládacím maratonu asi spíš. Hotovo??

denyk
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2014 12:48
- Nahlásit

PetraK
Bude to další dutohlávek

aniž by mi ukousnul hlavu, vlasy, nebo aspoň nos
měl plnou tlamičku salámu, že?

Bude tam ještě o víkendu.
že přejeme brzké uzdravení

u nás bouříííí jak o závod

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2014 12:51
- Nahlásit

PetraK
k tomu zápalu si tam pořídila ještě rýmu, takže je jí hůř. Bude tam ještě o víkendu.
To jde, mit to takhle zkombinovany? Sakrys ale.
Když si sedne a "zcela moudře" se na mě zahledí těma svejma modrejma očičkama......... jo je sladkej, je pipinka.
Do kdy vizlam vydrzej ty modry kukadla? Ja videla Pana Nohu vymariho, ten byl k zulibani coby mimi, a pak nejak uz ani ten kukuc nebyl bledemodrej, hnaty dlouhe..

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2014 12:51
- Nahlásit

zbrnd
dik, mrknu na to. premyslim, ze prodam co mam a pudu do neceho jinyho. fotim si tak pro radost, psy, vylety... blbosti. Nefotim nejak extra dobre, ale zas si radsi koupim nejakej "drzak"...

PetraK
tak snad uz pak pujde mamca domu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2014 12:55
- Nahlásit

zbrnd
spis v principu mam 8let starej panasonic lumix l1, a 3 objektivy (14-54, 2,8-3,5, 50 - 200mm, 2.8-3.5 a makro 105mm 2.8) a su v situaci, kdy to muzu bud ted prodat za nejakou cenu, a koupit jinej system, nebo si to proste nechat, za par let koupit nejaky dost stary telo a proste to nejak "dopouzivat" a novej system resit treba za 10 let, kdy uz treba to bude zas uplne jinak

zbrnd
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2014 13:02
- Nahlásit

cernej caj
poslal jsem ti mail zkus na to kouknout

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2014 13:07
- Nahlásit

Fifi

A je jen dobre, ze Stajn se dokutalel, kam mel, bo to je okavidne idealni lecba na vsechny bolistky!

ano je, myslím, že bych to sama asi nedala. Přijde mi, kolikrát, když s ním něco podnikám, že se mi Ešus směje pod fousy . naučil mě hodně , nenápadnou formou. A Brtníka taky, oba i Bubice. Nikdy by mě nenapadlo, že Brtnik dojde k názoru, že vždycky už dva psi, že je to pro ně lepší.. Ona specielně se svejma finesama, ta ho vyškoluje

tak dusi a srdcem a povahou proste nenahraditelna.

přesně!! pro mě je jedno, úplně jedno jak ten pes vypadá - však taky viz krpatá Bubiška, ale! To co má v sobě, to je to co je podstatný!

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2014 13:13
- Nahlásit

Maya
von je na tý fotce jak kejvací pejsek do auta

jo přesně! to jsem si říkala i u tý fotky, když byl ještě doma,

zbrnd
nee,nejsem tu, jsem doma, neva
myslim, že to by mohl být problém
denyk

měl plnou tlamičku salámu, že

ne-e, byl únavnej a vláčnej, protože před tím vybojoval vítěznou bitvu s krabicí

že přejeme brzké uzdravení

děkuju, vyřídím

Fifi
zkombinovany

asi jo, však taky je přece vždycky blbost na tyhle věci nasazovat Atb, páč ty na to neplatěj. Včera jsme si tam ještě s nějakým pánem starým ftipným, udělali mejdan. Přinesla jsem mámě kafe a on tak pípnul, že kafe už neměl tři dny. Tak jsem ho pozvala, bylo aspoň trochu veselo. Je to čupr dědek.

Do kdy vizlam vydrzej ty modry kukadla?

vůbec si nevybavuju moc dlouho ne, uteče to hrozně
Dneska si dal k snídani chrupky ze zeleninou a moc si šmakoval.
Letím na oběd.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2014 13:13
- Nahlásit

bozi reklama na tmobile

denyk
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2014 13:16
- Nahlásit

Já bych řekla, že výmaráci je mají pronikavější, Bukís je měl takové trochu do zelena ale von je divnej od malinka

PetraK
Přijde mi, kolikrát, když s ním něco podnikám, že se mi Ešus směje pod fousy

<< 1 ... 3078 . 3079 . 3080 . 3081 . 3082 . 3083 . 3084 . 3085 . 3086 . 3087 . 3088 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání