Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 3096 . 3097 . 3098 . 3099 . 3100 . 3101 . 3102 . 3103 . 3104 . 3105 . 3106 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2014 08:57
- Nahlásit

cernej caj
navic treba takova vyrivka, kdybych nemela prokouslou nohu a mela plavky ...
to je teda terno takhle jet do wellness hotelu
což mi připomíná, že bych si taky měla koupit plavky

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2014 09:02
- Nahlásit

cernej caj
znáš?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2014 09:06
- Nahlásit

Maya
uaaaaaaaaaaaaaaa to musim dat na fb

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2014 09:15
- Nahlásit

Maya
ty kupujes na alze? jak to tam nechaj dlouho to zbozi na prodejne a kdyz si ho nevyzvednes, tak proste nic?

grimmh
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2014 09:16
- Nahlásit

Zdravíčko všem
kachna_
šikovné děvče - moc gratuluju!!!
cernej caj
tak to byl příjemně ztrávený (ne ztracený ) čas. Je fakt, že při těchhle akcích se lidi líp poznají.

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2014 09:32
- Nahlásit

cernej caj
ty kupujes na alze? jak to tam nechaj dlouho to zbozi na prodejne a kdyz si ho nevyzvednes, tak proste nic?
jo, jsem tam párkrát kupovala, ale ne na osobní vyzvednutí, ale když si to nevyzvedneš, tak co ti můžou? a ten termín nejspíš budou mít někde v podmínkách

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2014 09:32
- Nahlásit

cernej caj
no pár vteřin trvalo než mi to došlo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2014 09:37
- Nahlásit

Maya

pac na alze maj neco co chcu za dost zajimavou cenu, vzala bych to hned, ale mam rozjednany pouzity zbozi, jenze vzhledem k cene novyho z alzy uz je to pouzity nejak drahy... takze sem napsala, ze mam tuhle moznost novyho a ze to jety nechci, pokud teda neni ochotnej nabidnout zajimavou cenu... chlap je v zahranici bez pristupu k netu, ja nevim co rekne a mam strach, ze mi to na alze prodaj...

Fajka
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2014 09:53
- Nahlásit

Rumštajn!

Kachna
gratulace studentko !!!

Mayacernej caj

no pár vteřin trvalo než mi to došlo

dyby mě to číf nevysvětlil tak sem to asi doted nepochopila

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2014 09:57
- Nahlásit

Fajka

Fajka
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2014 10:01
- Nahlásit

cernej caj
se moc nesměj ste jak cimrmani, tady nějaký chemický matematický ftipy pochopí málo kdo....
ehm ehm.... nevim jak vostatní ale já teda rozhodně NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2014 10:07
- Nahlásit

cernej caj
ja nevim co rekne a mam strach, ze mi to na alze prodaj...
aha, no tak to nevim, asi taky záleží kolik toho maj na skladě? se to tam ukazuje myslím, zkus kouknout ještě na mall a kasu, mívají tam to samý a někdy i levnější

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2014 10:07
- Nahlásit

Fajka
ste jak cimrmani, tady nějaký chemický matematický ftipy pochopí málo kdo....
a takový ftipy taky nechápu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2014 10:10
- Nahlásit

Fajka
tak je fakt, ze takovy vtipy bych taky nepochopila

Maya
na mallu to maj o dost drazsi. tohle je asi nejakej vracenej kus, zaruka o 3 mesice zkracena, takze ale cena o skoro 2000 nizsi proti normal cene... a to je dost uz velkej rozdil.

birma
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2014 10:12
- Nahlásit

Usnula jsem ve čtvrt na sedm a teď už jsem hodinu vzhůru. Příští týden mám tři noční po sobě, jestli budu mezi nima takhle málo spát, tak potěš koště :/
O poslední agi trénink u Šimony, kterej je dneska, přijdem kvůlivá Adamově ocasu A v sobotu je moc hezky vypadající akce pořádaná dogpointem a já kvůli tomu nevim, jestli nás můžu přihlásit nebo ne...

kachně moc gratuluju!!!

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2014 10:22
- Nahlásit

cernej caj
aha, no to rozbalený zboží mívají obvykle jen po jednom, to by se vyprodat mohlo, no jsem tam našla tohle
Prodlením strany s převzetím věci vzniká druhé straně právo věc po předchozím upozornění na účet prodlévajícího vhodným způsobem prodat poté, co prodlévajícímu poskytla dodatečnou přiměřenou lhůtu k převzetí. To platí i tehdy, prodlévá-li strana s placením, kterým je předání věci podmíněno.

což teoretický říká, že při nepřevzetí zboží by se nemělo dít nic, ale jak to chodí prakticky fakt nevím

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2014 10:23
- Nahlásit

birma
ten mrtvej ocas by měl být za pár dní v cajku ne?

birma
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2014 10:27
- Nahlásit

Maya
To měl, ale jestli se bude pár rovnat třeba šesti, tak nestihnem ani nedělní agility, natož sobotní akci. Od včerejšího večera se občas snaží zavrtět, ale je vidět, že ho to bolí, protože vždycky hned přestane. Je mi ho líto prdelky

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2014 10:43
- Nahlásit

birma
a vadi to necemu? sem teda necetla vsecho, jen sem to prolitla, ale nevim jestli to je problem pro agi a tyhle aktivity?

Maya
jj taky bych to cekala, ze to proste prodaj

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2014 10:47
- Nahlásit

cernej caj
a vadi to necemu
no píšou že to toho psa dost bolí a většinou s tím lidi jdou k vetovi a dostanou na to analgetika

nemáte někdo ozkoušený tohle?
http://www.hubeni-skudcu.cz/nemaslug-slug-killer-p araziticke-hlistice

jako vosičky na mšice fungujou skvěle, takže tohle by teoreticky taky mohlo a pro psy neškodný

birma
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2014 10:49
- Nahlásit

cernej caj
Ptala jsem se na fb zkušenějších a prej je, páč je to bolestivý a léčí se to klidem. Fakt je, že v zatáčkách pes ocasem kormidluje, takže třeba tam je.

birma
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2014 10:51
- Nahlásit

Maya
píšou že to toho psa dost bolí a většinou s tím lidi jdou k vetovi a dostanou na to analgetika
Tak aspoň že nemá tak těžkej průběh..

worick
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2014 10:58
- Nahlásit

cernej caj
Maya
tak ona to neni spatna akce - rano te nalozi u kanclu do autobusu, pak dostanes kafe a kolacky, pak chvili poslouchas nejaky teorie o rozvoji, o tom jak si firma stoji a tak, pak mas obed, pak nejaky hry - vetsinou teda typicky teambuildingovy kde te podle nahodnyho klice rozdeli apak ty tymy spolu hrajou ruzny hry a nejlepsi neco dostane, treba flasku. Tak sme meli auticka na el ovladanani a projizdeli okruh, fresbiickem se trefovali do kosu, staveli domecek z dupla ci ceho... - kriste na nebi tohle je něco, co já absolutně nesnáším Zábava tohohle typu, jde mimo mně. Proto jsem prostě ,,nespolečenská", protože jakmile se chystá podobná ,,zábava" - já se zdekuju. Proto mne nikdo nedostal jako dítě na tábor, proto jsem odmítnula chodit do pionýra Zrovna jsem onehdá při pohledu na pracovníky ve Škodovce (v telce) Tomovi říkala: nevím, na co si stěžujou, vždyť je to tam hezká práce, čistá, v teple, nevypadali, že by měli nějakou hroznou honičku. Kdyby jim nevymýšleli různé kraviny a omezení, co to lidem jen protiví (pro mne např.nemožné omezení jít na WC) tak by se mi to i líbilo. Já se nebojím makat, nevadilo mi chodit do fabriky a dřít manuálně jako mezek, být celá zašmírovaná....ale ve chvíli, kdy se tam začaly zavádět tyhle americké metody: týmy, hodnocení, soupeření, školení o krávovinách bla, bla...mne to tak otrávilo, že jsem ráda vypadnula

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2014 10:58
- Nahlásit

birma
aha, jasny, pokud ho to boli, tak to je bez debat

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2014 11:04
- Nahlásit

birma
Tak aspoň že nemá tak těžkej průběh..
no nebo spíš že tak neplašíš, u veta bys určitě nějaký prášky taky dostala
ale co vím stačí fakt jen ten klid a teplo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2014 11:33
- Nahlásit

worick
hele, upřímně strávím tohle s fajn večerem u pivka s kolegama a ulitím na 2pracovní dny z práce, než 16h makačka v kanclu. Jinak samo bych se tomu taky asi spíš vyhýbala.

beru to prostě tak, že je to jistá forma zla, ale snažím se na to dívat z více stránek a pro mě je to příjemnější, než práce. Jinak samo některý ty americký metody sou cesta do pekla.

grimmh
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2014 11:37
- Nahlásit

Maya
Parazitické hlístice jsem koupila na jiný hajzlíky - larvy lalokonosce. Funguje to zřejmě na stejném principu obojí. Takže jestli jich tam máš hafo, tak bych do toho šla. Ony ty hlístice se množí a dokud maj co žrát, tak budou fungovat.
Nebo si pořiď indické běžce a budeš mít o zábavu postaráno

Fajka
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2014 11:52
- Nahlásit

grimmhMaya

Parazitické hlístice jsem
já to ted viděla v nějaký reportáži v telce a připadá mě to jako dobrá volba pokud se jich člověk potřebuje nějak zbavit bo jich je mooc..taky nad tím přemejšlím

Nebo si pořiď indické běžce a budeš mít o zábavu postaráno no to by měli vo zábavu postaráno spíš psékové... nevim essi běžec je dost rychlej běžec aby zvládnul sprint před nasratou akitou

Máme na pozemku zajíce mladocha nějakýho líbí se mu tu krz to že tu je hodně stromků až k zemi a dost schovávaček... občas nám přelítne před nosem když jdeme venčit tak psiska šílej to by mě až tak nevadilo ale dneska sem zjistila že je to zajoch sebevrach bo sem naěla jeho bobky i v části zahrady kerá je psůch.... až se potkaj s Fájou tak to nebé dobrý :-/

birma
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2014 11:56
- Nahlásit

Jo teď jsem si vzpomněla, dozvěděla jsem se v noci o novém způsobu vyndavání klíšťat - tvrdil kolega, že má dva kocoury a sklípkana a toho sklípkana položí na kocoura a milý sklípkan jde a jemně vytahá a sežere všechny klíšťata, co kocour má. Aby se kocour odvděčil, tak mu prej chytá můry

Maya
U našich asi ne, řeší ještě míň věcí než já

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2014 12:21
- Nahlásit

birma
jemně vytahá a sežere všechny klíšťata, co kocour má. Aby se kocour odvděčil, tak mu prej chytá můry

tak to je gol teda

<< 1 ... 3096 . 3097 . 3098 . 3099 . 3100 . 3101 . 3102 . 3103 . 3104 . 3105 . 3106 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání