Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 3096 . 3097 . 3098 . 3099 . 3100 . 3101 . 3102 . 3103 . 3104 . 3105 . 3106 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2014 08:10
- Nahlásit

Flekštajn ve spolek !!
až na věky ámen, vás nemám šanci dočíííst
A byla tu Bruuut, který dlužím vodpověď ach jooooo...
jen sem si chtěla postěžovat že ten včerejší odkaz od Birmy na levnější knížky mě bude stát tisícovku

PetraK
zuřívé boje mezi státy Unie, do války vstoupilo Maďarsko a Francie:

nádhera

a co mama??? opakuju co mama???

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2014 08:11
- Nahlásit

PetraK
jo a jeste me napadlo, ze si mas koupit popruh na krk a nosit fotak na krku, bys ho nenamocila do bobku a navic by ti nezavazel a mela bys ho pritom po ruce vic nez doma

Fajka
hh, to birma asi nemela v planu

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2014 08:28 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Walda

tak jinak a navíc s vysvětlením i pro ostatní, kteří neznají pozadí, protože jinak tady u nás panuje pohoda a já bych sem nerada zatahovala žumpozvyky. Už jsme to tu jednou měli a dáma nakonec vysmahla, takže doufám, že nakonec pochopíš i Ty a najdeš v sobě špetku soudnosti:

Kdyby ses rozmilý Waldo nechoval před časem jako sakra hulvát, (nevím ,zda to bylo posílení alkoholem či co, ale choval jsi se jako hulvát.), nebyli bychom dnes v naší konverzaci tam, kde jsme. Navíc jsi se jako sprostej hulvát choval dost bezdůvodně, a já proto, že jsem Tě do té doby považovala za normálního člověka, jsem ještě chvíli váhala. Nicméně jak jsem zmínila, nejsem člověk, který si nechá dělat na hlavu. Od nikoho. A nejméně od lidí, kteří mění názory jak fusky. Já Tvou společnost nevyhledávám a slušně Tě žádám o totéž.

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2014 08:32
- Nahlásit

birma
moc hezky napsaný a ta fotka k tomu, super
tu báseň se radši ani číst nasnažím, aby se mi nezamotal jazyk

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2014 08:39
- Nahlásit

tak ta teď s normálního soudku, takže:

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!

Bubiška má super zábavičku!!! Hodím jí Štajní vodítko, ona pro něj běží, malý potrhdílo běží taky, pochopitelně. Bubiška vezme vodítko, nese mi ho. Jak se s malým potrhdílem míjejí, potrhdílo se chce zavěsit. Bubiška lehoulince ucukne hlavou, potrhdílo mine a to ho položí, Bubice se řehtá a běží ke mně!
Mám z toho ohromnou radost, protože byla posledních pár dní přešlá. Doufám, v kombinaci falešky, únavy, protože přece jen režim je teď hodně aktivní a taky určitý otrávenosti ze smrada. Tak doufám, že už se začne zase pomalu veselit Bubiška moje zlatá. (a tlustá, dodávám, páč teda fakt nabrala,stejně jako minule po hárání nabírá i ze vzduchu a navíc,teď se víc i odměňuje, ale už to sundaváme pomaličku)

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2014 08:41
- Nahlásit

Fajka
a co mama??? opakuju co mama???

máma jde v pátek asi domů, opakuju asi jde domů. Vzhledem k mojí určitý nemocnosti (jsem dušná jak stará sviň a v noci se budím úplně mokrá) se zatím spolu neuvidíme, radši. Přijede ségra na víkend, tak to nastartujou spolu.

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2014 08:44 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

cernej caj
ale ty bys nemohla mit klidnyho nounu

to ne, ale mohli přidělit trochu menšího rabijáka

grimmh
, krásná fotodokumentace

tu obstarala panička od francouzské bojové linie, já si nedovedu představit, jak nesu toho magora v náručí po schodech, na krku se mi bimbá foťák , kterej on hlodá, pak ho vypustím, on letí, ve skoku vyrobí bobek, snažím se to uklidit a zároveň chytit magora, kterej do sebe něco souká fotky by nebyly tak jako tak a ještě bych ten foťák rozšlápla

Fajka
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2014 08:46
- Nahlásit

PetraK
máma jde v pátek asi domů, opakuju asi jde domů
takže zejtra !? tak už je lepší ? hurááá

Vzhledem k mojí určitý nemocnosti (jsem dušná jak stará sviň a v noci se budím úplně mokrá) se zatím spolu neuvidíme,
jene ty máš dýýchavičnost? a artiléérii??? a to s ní protancuješ celou noc? vííš že je to jed !!

tak spocená sem v noci taky a nudle u nosu mám též..dneska ráno tu je zase zima jak v rusku

Přijede ségra na víkend, tak to nastartujou spolu.
jo tak to je dobře, a pak jí hned přepadne male Drápalík a bude zdravá na to šup!

Bubiška lehoulince ucukne hlavou, potrhdílo mine a to ho položí, Bubice se řehtá a běží ke mně
koza zrzavá

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2014 08:50
- Nahlásit

PetraK
Bubice se řehtá a běží ke mně

tak supr, ze ji v patek pusti

Walda
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2014 08:52
- Nahlásit

PetraK

slušně Tě žádám o totéž

Tohle není nic slušného:

Kdyby ses rozmilý Waldo nechoval před časem jako sakra hulvát, (nevím ,zda to bylo posílení alkoholem či co, ale choval jsi se jako hulvát.), nebyli bychom dnes v naší konverzaci tam, kde jsme. Navíc jsi se jako sprostej hulvát choval dost bezdůvodně

Tak pokud chceš někoho veřejně informovat, přestaň s těmihle obecnými výmysly a napiš, o co jde.

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2014 09:02
- Nahlásit

PetraK
tak skvělý že už mamku pustěj, doma už půjde uzdravování samo
ne, ale mohli přidělit trochu menšího rabijáka
nebylo to náhodou tak, že sis ho vybrala sama?

kachna_
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2014 09:14
- Nahlásit

Walda
já se s tebou taky snažím pokud možno nekomunikovat, protože si o tobě myslím v zásadě to samé, co Ešuska, ale fakt už netuším odkdy a nehodlám to kvůli tobě dohledávat.

grimmh
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2014 09:24 - Změnil/a: grimmh
- Nahlásit

PetraK
Já jsem tu pochvalu (i fotodokumentace) brala jako celek. Jsem zkrátka z prďoly malýho podělaná a za fotky jsem moc ráda ať už je nacvakal kdokoli.
na krku se mi bimbá foťák , kterej on hlodá, pak ho vypustím, on letí, ve skoku vyrobí bobek, snažím se to uklidit a zároveň chytit magora, kterej do sebe něco souká fotky by nebyly tak jako tak a ještě bych ten foťák rozšlápla

mám živou představivost a tak to vidím!!! vidím! vidím a brečím smíchy
Fajka
litr??? takhle jsem nakupovala dřív knížky taky.chtěla jsem jednu a zjistila jsem, že potřebuju tři Teď už pár let takhle nakupuju kytky na zahradu (doma by díky Elišce neobstály a vyvýšená místa už jsou obsazená dalšími věcmi, které by utrpěly ujmu.
PetraK
Paní, tak doufám, že se brzy dáte do cajku, abyste nenakazila malého štajna a potažmo i francouzské nepřátele
To je fajn, že maminka už půjde z nemocnice domů. Sestra jí opečuje a mamka už bude mít chtít po víkendu svůj klid a bude ráda že je v domácím prostředí a sama

birma
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2014 09:43
- Nahlásit

cernej caj
krasne napsany, uplne mi to prozarilo den
Dík, říkala jsem si, že by se ti to mohlo líbit

Fajka
včerejší odkaz od Birmy na levnější knížky mě bude stát tisícovku
To rozhodně nebyl úmysl! Vešla se ti do košíku i ta knížka na kterou byl?

PetraK
Bubiška lehoulince ucukne hlavou, potrhdílo mine a to ho položí, Bubice se řehtá a běží ke mně!
Chudák Šutřík, do jaký rodiny se to dostal! Fena ho terorizuje a máma se tomu směje
máma jde v pátek asi domů
To je moc dobře

Fajka
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2014 09:44
- Nahlásit

PetraK
mohu-li pomoci?

grimmh

akhle jsem nakupovala dřív knížky taky.chtěla jsem jednu a zjistila jsem, že potřebuju tř
jj skončila sem u tří, bo přece knihu o jelitech australských nemohu odolat kor dyž žádnou nemám

Teď už pár let takhle nakupuju kytky
jj mám dvě slabosti, knížky a kytky (stromky) tož jsme na tom stejně

Fajka
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2014 09:46
- Nahlásit

birma
To rozhodně nebyl úmysl! Vešla se ti do košíku i ta knížka na kterou byl?
joo + dvě další
a TYYYYYYY za to můžeš!!!

birma
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2014 09:48
- Nahlásit

Fajka
TYYYYYYY za to můžeš!!!
Takže až budeš úplně nejchytřejší a nejvzdělanější, budeš mě uvádět jako původce tohoto stavu?

Fajka
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2014 09:53
- Nahlásit

birma
Takže až budeš úplně nejchytřejší a nejvzdělanější, budeš mě uvádět jako původce tohoto stavu
no tak vzhledem k tomu, že sem věčný student a věčnej začátečník tak to asi nepřichází v úvahu

Walda
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2014 09:54
- Nahlásit

kachna_

nehodlám to kvůli tobě dohledávat

To není kvůli mě, já o sobě vím, že jsem nic hulvátského, nepsal. To je, z tebou výše uvedeného důvodu už netuším odkdy, kvůli vám, aby ste si uvědomily, že tu nic takového nezaznělo.

A taky kvůli ostatním, co to tady čtou, ať vidí, proč jsem podle Petry hulvát.

zbrnd
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2014 10:02
- Nahlásit

kachna_
já se s tebou taky snažím pokud možno nekomunikovat, protože si o tobě myslím v zásadě to samé, co Ešuska, ale fakt už netuším odkdy a nehodlám to kvůli tobě dohledávat.
Ty jo tak vy jste s nim měly poměr vobje jo? Téda, ten Walda se nezdá! Tak proto ho ta Zůza vyvalila...aháá jo taakhle.

zbrnd
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2014 10:12
- Nahlásit

Walda
Tak pokud chceš někoho veřejně informovat, přestaň s těmihle obecnými výmysly a napiš, o co jde.
Vona se stydí, tak já to prozradím. Problém je f tom, že kdyš sy jy posledně nakupoval nový doplňky v ešopu Domči Myslivcový, zároveň sis u toho prohlížel fotky mladý Štikový, což prostě je už moc, neslušný, hulvátský a to pak pochop, že z těch krásnejch věciček, co jsi ji koupil nemůže mít radost, když se u toho koukáš na štiku. Choval ses prostěě hulvátsky takže můžeš být rád, že vo tobě zatím nepíše třeba Davča Zápal, bo by s tebe hudělal ouplnou minicelebritu.

zbrnd
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2014 10:15
- Nahlásit

Walda
A taky kvůli ostatním, co to tady čtou, ať vidí, proč jsem podle Petry hulvát.
Přesně pane.
Huž mám vokousaný fěechny nechty aj na noháh a stále to nevím.
Eslivá to ta paní ihned nevysvětlí, začnu si vokusovat nejspíš maso a to bude znamenat přinejmenším konec mý vyvážený stravy!

birma
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2014 10:17
- Nahlásit

Walda
taky kvůli ostatním, co to tady čtou, ať vidí, proč jsem podle Petry hulvát
Fakt si myslíš, že někoho zajímá, proč jsi podle Petry hulvát? Většina lidí má na ostatní diskutující svůj názor a rychle si ho vytvoří i nově příchozí, názor Petry a jeho důvod k tomu nepotřebuje snad nikdo dospělej a svéprávnej.

zbrnd
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2014 10:51 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit

birma
jsem psal, že já jo! já ho potřebuji, zajímá mě! moc a moc a moc! joa jo a jo! jsem dospělej i svěprávnej, zatím, ale jsem, tak nežli jo???

Fajka
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2014 10:55
- Nahlásit

zbrnd
stydí, tak já to prozradím. Problém je f tom, že kdyš sy jy posledně nakupoval nový doplňky v ešopu Domči Myslivcový, zároveň sis u toho prohlížel fotky mladý Štikový, což prostě je už moc, neslušný, hulvátský a to pak pochop, že z těch krásnejch věciček, co jsi ji koupil nemůže mít radost, když se u toho koukáš na štiku. Choval ses prostěě hulvátsky takže můžeš být rád, že vo tobě zatím nepíše třeba Davča Zápal, bo by s tebe hudělal ouplnou minicelebritu

tys ještě větší jelito než je to moje australský jelito

že já jo! já ho potřebuji, zajímá mě! moc a moc a moc! joa jo a jo! jsem dospělej i svěprávnej

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2014 10:58
- Nahlásit

Walda

Waldo - já tvoje excesy dohledávat nebudu, nezlob se, můj čas věnuju radši někomu jinému, kdo je pro mě důležitý.

Můžeš prosím ve vší slušnosti odejít? Děkuji předem zadem, bokem, horem dolem......... stačí?

bylo nám tu fajn, než jsi přišel a ráda bych v tom pokračovala i nadále.

Hele tady narazíš jen na samý nýmandy, který se zajímaj o prapodivný a nefunkční výcvikový metody. A na svou elektrikářskou víru, neboli elektrický obojek do každé rodiny nás tady taky nepřevedeš, tak je to pro Tebe ztráta času a pro nás dost jako otrava.

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2014 11:04
- Nahlásit

Fajka
takže zejtra !? tak už je lepší ? hurááá

jojo, jen se bojí být doma sama, což chápu, ale takhle nemůže fungovat.

jene ty máš dýýchavičnost? a artiléérii??? a to s ní protancuješ celou noc? vííš že je to jed !

artilérii mám velikou! , kterýno seš!

a pak jí hned přepadne male Drápalík a bude zdravá na to šup!

no trochu jí prožene , jak se jí pověsí na kalhoty má smůlu

koza zrzavá

moje malá koza zrzravá klustá

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2014 11:07
- Nahlásit

proč mi nikdo neřek, že když chci telefonovat když mi někdo volá, tak do displeje se neťuká, ale po displeji se šmejká?? (těch šipek pro blbce jsem si všimla až teď)

zbrnd
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2014 11:12
- Nahlásit

Fajka
To mi moc fandíš, jsem mnohem horší věci než jelito. Jelitem bych byl rád.

zbrnd
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2014 11:15
- Nahlásit

Walda
Opovaž se někam odejít, mě by tu bylo samotnýmu smutno. Jsme přeci chlapi a tak se nenecháme vod princezen vyhazovat z míst, kterým jim navíc nepatřej, no ne?
To si prostě nemůžeme nechat líbit, no ne bro?

<< 1 ... 3096 . 3097 . 3098 . 3099 . 3100 . 3101 . 3102 . 3103 . 3104 . 3105 . 3106 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání