Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 3105 . 3106 . 3107 . 3108 . 3109 . 3110 . 3111 . 3112 . 3113 . 3114 . 3115 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
birma
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2014 23:34
- Nahlásit

Maya
myslíš, že už jsem senilní nebo cooo???
neeee, ale tak pokud plánuješ třeba 100 pokusů, tak já bych rozhodně snadno zapomněla variantu postupu k tomu s nejlepším výsledkem
hele
zajímavý, dík

Janiii
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2014 05:44
- Nahlásit

Fifi
Berňačky tráví tropy jak se dá. Ráno prochajda do řeky, kam stará vleze, mladá se jí směje z mostku. Pak dopoledne ve verandě, kde je chládek, odpoledne se plácnou do kačírku, kterej chladí. A navečer cestou na pívo zase řeka

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2014 06:50
- Nahlásit

Janiii
super fotky, vypada to jako naprosta idylka

PetraK
drapalik

kachna_
nojo, asi se to shlukuje tyhle veci

Maya
na to mrknu na to chozeni na boso, ale se vsadim, ze me na to koleno by otresy asi taky spis uskodili

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2014 08:22
- Nahlásit

birma
tak pokud plánuješ třeba 100 pokusů
to leda že by mě někdo zasponzoroval, nevim teda kolik stojí jedna růže, ale x100 by to asi byl byl balík, o barvách nemluvě
ale kdyby někdo měl zájem přispět, tak já ty pokusy klidně udělám
a to pomíjím logistický problém kytky s dlouhým stonkem v malý skleničce, tahle mi ovadla jen proto, že jsem jí přivázala na zahradě ke sloupku a vzpomněla si na ní až druhej den odpoledne bo byla schovaná v záhonku, aby to nepochcali psi

Vero
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2014 09:09
- Nahlásit

Maya
hele

no... já nevim. ortopedický potíže mám dosti a nic mi neudělalo na záda a nohy líp, než když jsem chodila denně kolem 15 kiláků naboso v písku. úplná léčba. takže bych to možná tak jednoznačně neviděla...
ale faktem je, že to je zas něco docela jinýho, než simulovat chůzi naboso třeba po rovných cestách.

hele paní, to tys tady před časem doporučovala kouzelnej přípravek na bradavice? vydržel výsledek? hodila bys znova odkaz?

Vero
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2014 09:11
- Nahlásit

PetraK
fotka je parádní

Janiii
přímo idylka!
a ten od birmy pejsánek by se ti fáákt hodil a pasoval! nehledě na její záchranu zpod mostu

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2014 09:15
- Nahlásit

jsem za idiota http://tn.nova.cz/zpravy/zajimavosti/zvladnete-jed noduchy-kviz-pro-deti-z-prvniho-stupne-zadani-uvni tr.html

grimmh
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2014 09:15
- Nahlásit

Zdravíčko všem
Denyk - krásný fotky orlátka, který bude za chvíli větší než máma. Je vidět, že se mu daří
PetraK - ten šutřík roste jako z vody a je to krásnej ďáblík. Závidím, závidím, závidím
Janii - krásní berňáčci !!!
Birma - fotka adama s číčou nemá chybu

Vás od čtvrtka dočíst, to je nadlidský výkon

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2014 09:21
- Nahlásit

Vero
asi je rozdíl ale třeba písek a asfalt... hele a kde se dá chodit 15km v písku?

worick jednou psala na spicich echt nechutnej a prej ucinej prostredek... ale do toho ja bych teda nesla

Maya
jaaaa to asi uhodlaaa ale asi spis za 30vterin, tak su pomalejsi

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2014 09:22
- Nahlásit

Vero
hele paní, to tys tady před časem doporučovala kouzelnej přípravek na bradavice? vydržel výsledek? hodila bys znova odkaz?
jj, vyzkoušeno na dvě bradavice a jednu vystouplou pihu už někdy v zimě, na tu pihu to teda nefunguje, bradavice jedna fuč po jedný aplikaci, na druhou jsem to musela napatlat ještě podruhý než zmizla a od tý doby jsou fuč, tak snad nafurt
je to tohle, jako úplně bezbolestný to teda není, ale neumřeš neboj
http://www.acetocaustin.cz/

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2014 09:24
- Nahlásit

cernej caj
jaaaa to asi uhodlaaa ale asi spis za 30vterin, tak su pomalejsi
to seš dobrá, mě tohle řešení teda nenapadlo
hele a kde se dá chodit 15km v písku?
někde na pláži? co jsem byla v Turecku, tak tam ta pláž měla určo několik kilometrů, takže párkrát tam a zpátky a nachodila bys i víc

Vero
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2014 09:29
- Nahlásit

Maya
ale neumřeš neboj
nebojim, páč to není pro mě díky

cernej caj
asi je rozdíl ale třeba písek a asfalt
tak to stoprocentně... a do těch bot jakože naboso bych nešla, páč většina cest je takhle zpevněných... myslím že ortopedický vložky jsou lepší.
a asfalt je nedobrej v čemkolif.

hele a kde se dá chodit 15km v písku?
no Wolinským poloostrově na pobřeží. (Polsko, Balt) dá se tam jít i mnohem dýl tak.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2014 09:32
- Nahlásit

Vero
prave, si myslim ze normalne na vylet by to nebylo... to spis asi tam, kde lidi bydli u lesa a muzou behat po nem a po louce a u rybnika...

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2014 09:56
- Nahlásit

super článek http://psychologie.cz/konec-prokrastinace/

Vero
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2014 10:03
- Nahlásit

Maya
se dívám na tu vodičku- no myslíš, že když si to někdo dá na chodidlo, tak pak bé moct chodit? když paní nechce to klasický vypalování, kvůli bolesti a aby pak mohla chodit, nebude toto podobný co do účinku?

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2014 10:07
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!

Jdeme k vodě?

Jsem mrtvola, totální mrtvola, včera jsem hodinu a půl v tom slunci sekala přístupovou cestu kosou, zdechlo mi rameno a loket. Kupodivu jsem se ale nespálila, jen jsem i si uvařila tu atrapu co mám místo mozku. Štajnidlo pravděpodobně zvládá umění teleportace vypálí od chalupy doleva a když se zvednu, že jdu zkouknout, co kde vytváří, a že se zvedám dosti rychle, tak ten hajzlík už přibíhá od chalupy zprava . Ty vado on tím terénem dá celou tu chalupu za jednadvacet!! to není možný, voni mi implantovali tryskový motory snad???

a koukala jsem , že... jsem opravdu měla uvařený malý i velký mozeček neb jsem nedala odkaz na vídejo štěkavý , ale na fotku, tak druhý pokus:

http://zrzavec.rajce.idnes.cz/Stajn_10_tydnu#P6060 002.jpg

a bacha, tady hlídá velkej, ale velkej péf:

a taky velkej zablešenec páč musel přerušit boje, aby se mohl pokousat

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2014 10:09 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Janiii

Nežer tooo

taky chcíííí čérešně!! nemáám! HOlky jsou dost krasavice

kachna_

Jinak je to ďábel.

kecááš, už je doma?? a co máma, co?? povídej detaily, jsem zvědavo!! nebo je to na špičkách?

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2014 10:12
- Nahlásit

birma
ještě do tý misky hrabat nohou

pochopitelně

http://zrzavec.rajce.idnes.cz/Stajn_10_tydnu#P6070 030.jpg

došla mi - idiotovi - karta, takže to nejlepší tam pochopitelně není /A VARUJU NĚKTERÝ JEDINCE, nebudu konkretizovat!!!, že žbrndo! , aby to komentovali dále /, jak pěkně tam vlítne, hraboší a pak to celý vyleje

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2014 10:23
- Nahlásit

PetraK
nahodou ze ti dosla karta je v poho. vetsinou co znam zensky tam zapominaj i nabijet baterky a pak se divi, ze vytahnou fotak a je vybitej tak to ses jeste dobra

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2014 10:23
- Nahlásit

PetraK
pěkný, oči už mu tmavnou co? a rohožku má stejnou jako Kim

Vero
no myslíš, že když si to někdo dá na chodidlo, tak pak bé moct chodit?
no asi takhle, když to udělá podle návodu, teda napatlat kolem mastí a jen LEHCE poťukat bradavici, tak si myslím, že i na noze by to bylo v poho, já to tak dělala a pálilo to tak půl hoďky max a pak už to bylo dobrý, ale je pak víc pravděpodobný, že to bude muset opakovat
mamka to chtěla urychlit, tak si to napatlala víc a bez masti, takže měla spálenou i kůži kolem a pak logický jí to bolelo několik dní
ono je blbý, že to vůbec není vidět, se divím, že to prostě něčím neobarvili, takže máš pocit, že si tam nic nedáváš a pálet to začne až za chvilku, když už netrpěliví jedinci přidají další dávku, takže to chce prostě vyděržat a věřit návodu

Vero
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2014 10:27
- Nahlásit

cernej caj
vetsinou co znam zensky tam zapominaj i nabijet baterky a pak se divi,

hm já taky zapomínám nabíjet baterky. ale je mi to jasný předem, takže foťák s sebou pak ani neberu a ničemu se nedivím. to je kerá level?

PetraK
bacha, tady hlídá velkej, ale velkej péf:

to je ale nádherná fotka (a objekt)

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2014 10:30 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

zbrnd
Walda
Fakt nevím,proč jsi do téhle roviny sklouzla. Podívej se do záhlaví příspěvků, kdo z nás dvou je mění.
no tos tomu dal na zadek tedka ...
.

no von je Walda fakt děsnej dekektýf takže mu asi ale uniklo, že 99% mých příspěvků je následně změněno. A to ze zcela prozaických důvodů :

rozmilý Waldo protože jsem matla, protože píšu hrozně rychle, dělám moc a moc chyb, tu mi vypadne písmeno, tu něco zmastím dohromady, takže co? takže to pak následně opravím, abych nepůsobila jako úúplnej blbeček. Habakůůk mých příspěvků měním, nemá to s Tebou pranic, ale pranic společného. Já co napíšu, tak narozdíl od Tebe si za tím můžu stát, protože nepíšu nic ošklivýho. Jen teda ty hrubky a chybějící písmenka, přesmyšky a tak jako podobně

a že jsem klouzla do nějaké roviny? Tak jednak je to narozdíl od toho co jsi ukázal před rokem ty, já se pohybuju (EDIT - OPRAVILA JSEM Písmeno B na písmén P, to je info pro Waldu, proČ je můj příspěvek změněn) stále v rovině slušné a pak.... již naše babičky říkávaly: Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá! To nevíš, rozmilý Waldo? No zavolal jsi do lesa jako neslušný pán a z toho lesa ozývá - sice slušná, ale prostě ozvěna a juchéé

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2014 10:32
- Nahlásit

cernej caj

tak to ses jeste dobra

ehnm, hehm, nebuď přehnaně optimistická, já tu tu jen nezmiňuju

Maya
pěkný, oči už mu tmavnou co?

zelenaj, zatim. má je tetkon jako strýček Tilda, tetkon je to pravej Tillštajn!

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2014 10:34 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Vero

to je kerá level?

to je levl ten, že si už uvědomuješ, že jsi kretén co si nic nepamatuje a nic si neohlídá

to je ale nádherná fotka (a objek

děkujeme za pochvalu - oba.
začínám objevovat zajimává zákoutí toho šuntovýho foťáku

měla jsem strach, že to nemá režim sport, hůůž jsem ho našla, má to i režim spešl na domácí zvířectvo!!! a jde mu to pěkně.

grimmh
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2014 10:47
- Nahlásit

PetraK
Pěkná dokumentace

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2014 10:49
- Nahlásit

zbrnd

někdo neprokoukne Cesara Milana, tak mi to přijde takovej extrém, že pak už to smysl nemá.

no jo člověče, neprokoukne, ač dokonce tvrdí, že je profík. a vystaví si ho na poličku jako svou novou modlu. Lidi jsou zvláštní stvoření, začasto bez modly ani ránu.

zbrnd
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2014 10:59
- Nahlásit

PetraK
Musím Vás moš pochválit paní.

Moc hezký zaostřený detail. Byl na pedikůře jo? hezky mu to uděllai Ten fáš foťák paní je fakt žůžo.
Tak já mizím než dostanu přes držku, ale neboj paní, s dalšíma tfejma fotkama se zas vrátím s milým komentářem

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2014 11:07
- Nahlásit

zbrnd
Moc hezký zaostřený detail. Byl na pedikůře jo? hezky mu to udělla

ach bože Nadbože, zač, zač mě tresceš?? Já nechci sedět za vraždu!
kouknou osobo, todle:

ze mě nikdá, nikdá nebude, to jsme si už myslím vyjasnili

Vero
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2014 11:24
- Nahlásit

PetraK
levl ten, že si už uvědomuješ, že jsi kretén

tak jo! tu fotku jsi fakt moc hásky zavostřila, paní!

zbrnd
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2014 11:35
- Nahlásit

PetraK

To je Ramštajn? A nechybí tam bubeník? Cowley nebo jak se jmenoval?

<< 1 ... 3105 . 3106 . 3107 . 3108 . 3109 . 3110 . 3111 . 3112 . 3113 . 3114 . 3115 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání