Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 3105 . 3106 . 3107 . 3108 . 3109 . 3110 . 3111 . 3112 . 3113 . 3114 . 3115 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
birma
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2014 15:03
- Nahlásit

Maya
stoprocentně jsem poznala jen Dunu
přitom tu knížku nesnáším a film jsem nikdy ani neviděla

Dunu miluju! a to i oba filmy

cernej caj
supr scifi je treba battlestar galactica
tak to mě zrovna vůbec nezaujalo. Fakt jsem se snažila to dokoukat a nic teda.
Zato mám hrozně ráda Enderovu hru v knižní formě i všechny ty navazující knížky

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2014 15:03
- Nahlásit

pěkný prsten

jdi si přečíst o čem je ta galactica

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2014 15:06
- Nahlásit

birma
Dunu miluju! a to i oba filmy
já jí četla prvně když mi bylo náct nebo tak nějak, mám tu knížku někde doma a to se mi celkem líbilo, pak jsem si to chtěla zopáknout pozdějc a to už jako nic, stejný to bylo i s Tolkienem
hrozně ráda Enderovu hru v knižní formě i všechny ty navazující knížky
jj, Enderovu hru miluju, ale z těch následujících už jsem nečetla všechno, mě už to prostě přijde jako nic moc navážka, prostě bez toho silného příběhu a překvapení

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2014 15:06
- Nahlásit

Vero

tak jo! tu fotku jsi fakt moc hásky zavostřila, paní!

a jedeš!! Uděláme pápá Vero!

stejdové jí sfouknou

zbrnd
bubeník? Cowley

to byl dirigent ty chytrej!

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2014 15:09
- Nahlásit

hm, tak to by mě asi moc nebavilo tak galactica
já ani seriály moc nemusím, kromě Červeného trpaslíka teda, třeba Hvězdná brána se mi moc líbil film, dokonce tak, že jsem si ho koupila tenkrát na videokazetě, ale na seriál jsem se nikdy nedívala, mě to přijde už takový rozpatlávaný v těch seriálech

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2014 15:09
- Nahlásit

kachna_
"jeditííí, a přesně takovou packu měl v deseti tejdnech"

CO TO JE???.

[imgs]https://c2.staticflickr.com/8/7192/698022453 7_f40542b4ac_z.jpg[/imgs]

MŮŽETE SI LASKAVĚ FŠICHNI UVĚDOMIT, ŽE JSEM RÁDA, ŽE TAM TEN PES VŮBEC NA TOM ZÁBĚRU JE?? už to je výkon hodný ocenění a ne nějaký drápečky, šmejdi drzý jste!

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2014 15:10
- Nahlásit

zbrnd

Třeba pan Brtník ukázal směr, kde je malej špunt, tak to tam zamířila no a bo dál nedohlídla tak zaostřila to, co ještě viděla.

ŽBRNDO! Máš průser! A mnohem větší než si myslíš

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2014 15:32
- Nahlásit

PetraK
MŮŽETE SI LASKAVĚ FŠICHNI UVĚDOMIT, ŽE JSEM RÁDA, ŽE TAM TEN PES VŮBEC NA TOM ZÁBĚRU JE??
ale to se nepodceňuj, vždyť už se ti povedly i fotky, kde jsou v jednom záběru psi DVA

zbrnd
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2014 15:32 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit

PetraKMŮŽETE SI LASKAVĚ FŠICHNI UVĚDOMIT, ŽE JSEM RÁDA, ŽE TAM TEN PES VŮBEC NA TOM ZÁBĚRU JE??
Já si to myslel, že je to vážnej problem.
Paní nepotřebujete vy náhodou tohle:

Pokud Vám tenchle model vychovuje, dejte vědět, my se Fám na něj složíme.

birma
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2014 15:42
- Nahlásit

Maya
já jí četla prvně když mi bylo náct nebo tak nějak, mám tu knížku někde doma a to se mi celkem líbilo, pak jsem si to chtěla zopáknout pozdějc a to už jako nic
to je pravda, že od těch nácti jsem si četbu neopakovala, jen film a i to už bude nějakých 8 let
já ani seriály moc nemusím, kromě Červeného trpaslíka teda, třeba Hvězdná brána se mi moc líbil film, dokonce tak, že jsem si ho koupila tenkrát na videokazetě, ale na seriál jsem se nikdy nedívala
tak Červenýho trpaslíka úplně nemusim, za to Hvězdnou bránu mám ráda i jako seriál, jen ten třetí seriál už se mi nelíbí
Teď jsem s velkou chutí shlídla třeba Doctora Who, ten se mi líbil dost

zbrnd
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2014 15:57
- Nahlásit

Já nefím děfčata, ale podle názvu by tohle mělo být dobrý scifííí
http://www.csfd.cz/film/198344-zena-ktera-vi-co-ch ce/

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2014 16:02
- Nahlásit

cernej caj

jo a koupila sem si novej fotak. vpodstate kompakt

no tak to tady radši ani neříkej, neb dopadneš jako nebohé Koláče

kachna_
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2014 16:17
- Nahlásit

PetraK
JSEM RÁDA, ŽE TAM TEN PES VŮBEC NA TOM ZÁBĚRU JE??
no však já mám taky několik (všechny) černejch fleků, který měly bejt Sany

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2014 16:20 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Walda

začla jsi zase se svejma výmyslama a útokama proti mě

nikolivěk rozmilý Waldo, jen Ti odpovídám, ty náš malej útočníku

fakt nepůjdu

a že jsi se předtím nežinýroval jít na úúúplně jinou úroveň?

každopádně já budu taky ráda, když naše komunikaci ukončíš, to bez debaty, jak říkám, já Tebe nevyhledávám.

No Petro, byl tu přes víkend klid, když jsi tady nebyla ty.

eidt - hodila jsem Waldovu citaci do kurzívy, což jsem před tím zapomněla udělat, tak jsem musela svůj příspěvek změnit - to je jen info pro Waldu, aby věděl, proč je můj původní příspěvek zeditovanej.

a ještě dodatek pro Waldu - on si asi ještě nevšiml, že spešl tohle fórum asi není tak úplně výcviku , jak už název napovídá, že se tu scházíme tak nějak u píva a kávičky, to jen kdyby si býval byl nevšiml, že se sice taky zabýváme otázkami kynologickými, ale nehrotíme to. Tak to jen tak pro osvětlení situace, protože on je tu Walda úplně nový a ne tak zcela orientovaný, tak aby zapadl, tak mu trochu umeteme cestičku....
konec editace- nechtěl se mi tvořit nový příspěvek, když už sem tu byla opravit tu kurzívu.

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2014 16:21
- Nahlásit

zbrnd

te vy náhodou tohle:

tak tetkon nevím, nevokazuje se mi tu nic.... tak nevím, ešivá jako si tu ze mě NĚKDO nedělá legraci

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2014 16:27
- Nahlásit

kachna_

no však já mám taky několik (všechny) černejch fleků, který měly bejt Sany

děkuji za solidaritu,

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2014 17:40
- Nahlásit

petrak
ale to me nevadi, ze dopadny stejne

Vero
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2014 17:41
- Nahlásit

PetraK
děkuji za solidaritu
simtě, jak myslíš, že jsem na tom já, když teda nezapomenu nabít tu baterku

zbrnd
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2014 17:48
- Nahlásit

PetraK
Hele děláš chybu v tý komunikaci tady s Waldou. Ty reakce by měly bejt delší, rozebírej mu to, co napíšeš, víc dopodrobna a reaguj trochu více demagogicky. Uvidíš, že pak vyhraješ rychlejš Esli máš zájem vemu Tě do učení 1500CZK/1hod.

zbrnd
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2014 17:50
- Nahlásit

PetraK
tak tetkon nevím, nevokazuje se mi tu nic.... tak nevím, ešivá jako si tu ze mě NĚKDO nedělá legraci
Paní, nooo táááák, soustřeďte se na tu komunikaci více, to dáte!
Už? Máte pošlední pokus, pak tobude zabitý s fámi.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2014 06:28
- Nahlásit

tak a ja vam taky nic neukazu, pac bych mela jen psi prdele
vecer vam tu ale hodim par fotek jakej mam vyhled z nadi vxacne vrncici trasy pac vcera me muz hodil autem.

a fiatka ma posveceno, ze muze dalsi 2 roky jezdit, je v dobrym stavu a podvozek nehnije. holt v 18ti je to mladice v rozpuku jeste

denyk
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2014 06:45
- Nahlásit

Morgen,
ještěže v kanclíku se dá dejchat dokonce mám na sobě svetr
Víkendík byl super, byli jsem na rybárně udili buřty, večer dětský rybářský závody s spaním na rybárně, děcka prý krafala do čtyř v neděli jsme šli na Tomášov, lesem přes NDR, cestu znám i poslepu, že...ale soudruzi měli voľáké cyklozávody tak nás odklonili z trasy takže jsme bloudili, eštěže jsme měli vodu sebou, drželi jsme se patníků označujích státní hranici, vzala jsem náš život do svých rukou a šli jsme prošli jsme pár strmých kopců, kde jsme lezli po čtyřech, ALE NAKONEC jsme vylezli na oné cestě, na které jsme měli vylézt .
Takže oslava v cíli byla mohutná, zpět už jsme šli cestou kterou známe a pařili jsme na Kabáty

PetraK
jééé štajní videjoooo

birma
pejsánek hezkej, ukazovalas ho Adámkovi?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2014 06:56
- Nahlásit

denyk
nerikej, ze sedis ve svetru

my tu mame klimu ale samo v noci nefunguje, stejne jako nefunguje rano kdyz chodim do prace

a ja mam bily triko a na tech 100metrech chuze mezi domem a zastavkou se mi ve vystrihu objevil cernej flek, nechapu

ta rybarna a burtiky zni suprove, ze ste lezli po ctyrech to teda je uz horsi, tam u vas koukam se nudit nebudu s tebou ale ses statecna zachrankyne a tak ste nebyli bidne roztrhani vlky

a musim se pochlubit... vcera sem byla venku hodinu! nez me zacala bolet noha. doufam,ze ten vandr za 3tydny s birmou preziju

denyk
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2014 07:00
- Nahlásit

cernej caj
ano ve svetru, k nám do konclu (Bohudík) nesvítí, máme asi nechladnější kancl ve výběžku
Klimošku máme taky.
vystrihu objevil cernej flek, nechapu
objevil

tam u vas koukam se nudit nebudu s tebou
to každopádně šla jsem jen s kámoškou, která má v tom srpnu volno,takže bude pochodovat s náma. Má artrózu, takže jste dva chabrusové a já zase nosím 10kilo navíc, tak se budem vzájemně skvěle doplňovat

ten vandr za 3tydny s birmou preziju
kampak jéchajetě?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2014 07:07
- Nahlásit

denyk
pred odchodem z domu sem to triko zkoumala, predevsim tam, kam vidim, zda je ok

tak se budem vzájemně skvěle doplňovat

nekam broumovsko. Jen doufam, ze do ty doby uz bude noha OK, pac vcerejsi 2km byli zatim asi moje horni hranice a uz to zacinalo dost bolet...

denyk
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2014 07:25
- Nahlásit

cernej caj
pac vcerejsi 2km byli zatim asi moje horni hranice a uz to zacinalo dost bolet...
kdy máš jít znova na tu dornovku?
A co kousanec, už je gut?

grimmh
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2014 07:48
- Nahlásit

Zdravíčko všem
denyk
Páne jo, měla jsi krásný víkend: Buřtíky mňam. To bloudění se nám taky jednou povedlo....... Kolik jste nachodili nakonec km?
Závidím klimatizaci a chladnou kancelář. My tu máme prosklené 2 stěny - východní a jižní, takže v kanclu včera bylo 33° se zapnutým fofrníkem.
cernej caj
vystrihu objevil cernej flek,
nevysrajdil se ti tam nějaký hajzlík? V práci vypereš, v podprdě ti bude v tom vedru tak akorát a kolegové se probudí

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2014 08:10
- Nahlásit

cernej caj
pac vcerejsi 2km byli zatim asi moje horni hranice a uz to zacinalo dost bolet...
to máš za trest, že pochoduješ v tomhle vedru
denyk
to jste měli super víkend

my tu v kanclu měli včera snesitelně, máme okna na sever, tak sem taky nesvítí, ale dneska už to bude horší

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2014 08:14 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

denyk
na dornovku du někdy za měsíc.

jinak to je z toho kousance, co uz ujdu 2km nez me to zacne bolet a hoji se to docela dobre.

grimmh
no sem to zkousela vodou ale proste nic

Maya
mas pocit, ze ujity 2km za hodinu a navic mezi 19,30 - 20,30 je takova hruza?

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2014 08:22
- Nahlásit

cernej caj
no nevím, v půl osmý jsem byla v bazénu a připadalo mi, že je strašný vedro

<< 1 ... 3105 . 3106 . 3107 . 3108 . 3109 . 3110 . 3111 . 3112 . 3113 . 3114 . 3115 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání