Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 3114 . 3115 . 3116 . 3117 . 3118 . 3119 . 3120 . 3121 . 3122 . 3123 . 3124 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2014 12:23
- Nahlásit

denyk

em si hned představila totok

hele já si zas od tý doby zpívám přetextovanou verzi jedný písničky - někdy příště či jak se to jmenovalo - neboli:

"Někdy klííštěě, někdy zase blecha zmizí, klííštěě! Příště budou cizí, někdy klííštěěěéé!!

Hejma to zpíval, či kdo?
tak ne Katapulti to byli:

http://www.youtube.com/watch?v=1Zw3KF_Pf0o

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2014 12:28
- Nahlásit

denyk
jooo to je bozi, to sem uz dlouho nevidela

co to je za plavky ze v nich budes vypadat jinak?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2014 12:33
- Nahlásit

tvl... bourky v nemecku

denyk
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2014 12:47
- Nahlásit

PetraK
někdy příště ukážu ti p*del na níííí klíštěěěěě

platí i pro cernej caj

cernej caj
co to je za plavky ze v nich budes vypadat jinak?
voeee jinak než ta míca na fotce

hlásím zataženo, trochen tmavších mraků kolem pluje

grimmh
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2014 12:47
- Nahlásit

Denyk
tak ty se ti povedly, fakt. K nám si doufám takovej lucksus brát nebudeš, bo se budeš cachtat len v menším bazénu a bylo by jich škoda

denyk
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2014 12:54
- Nahlásit

grimmh
žádný luxus, výběr sice velký ale né v mé velikosti a
navíc mám plavky už asik 7 let, tak jsou trochu vyšisovaný

grimmh
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2014 12:59
- Nahlásit

denyk
kdyby moje byly jen vyšisovaný, tak bych to ani neřešila, ale mě se rozleptaly ty gumičky a tak jsem měla bikiny jako šortky s průhledem ze strany na stranu, tfuj, to byl pohled
Nakonec jsem horkotěžko sehnala drahý bikiny a říkala si, že musí něco vydržet. No a asi za 3 dny jsem objevila parádní kousek u větví a tak jsem koupila, abych měla na střídačku (nerada lezu do mokrých plavek).

birma
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2014 13:02
- Nahlásit

tak náš pan dochtor, co měl službu dopoledne, byl ten se kterym neni úplně radno telefónovat. Tak zvažuju co dál. Vůbec netuchám, jestli se může něco natáhnout v kyčli, rozhodně vim, že be narkózy mu kyčle nikdo nenafotí a dysplázka v nějakym vysokym stupni to podle mě nebude. Tak nevim, jestli mu nedat pár dní většího klidu a doufat, že to má z řádění v Rokytce nebo že by to mohlo mít nějakou souvislost s chcíplym ocáskem, co měl tuhle, nebo jestli to i přes narkózu a stres a prachy jet hned fotit. Samože mít to nafocený by mi přidalo na klidu, ale nevim, jestli za to stojí narkóza, pokud je to nějaká blbost. A pak asi úplně nemá cenu to jet fotit k mejm levnejm vetům, když bych v případě problému jela za ortopedem a ten potřeboval další fotky a přispávali bychom ho znovu...

denyk
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2014 13:03
- Nahlásit

grimmh
jo máš pravdu moje už jsou taky trochu průsvitný a gumičky vytahaný

birma
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2014 13:04
- Nahlásit

já se tedy už pár let koupu jen v zapadlých rybnících bez plavek a jsem dost ráda, že nemusím řešit nějaké gumičky

grimmh
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2014 13:06
- Nahlásit

birma
to je mi líto, že musíš řešit takové dilema. Možná by opravdu neškodilo, ještě den dva dát klidový režim a uvidíš, jestli se to nezlepšilo. V horším případě pak jít dobrému orthopedovi.

grimmh
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2014 13:08
- Nahlásit

birma
že nemusím řešit nějaké gumičky
máte recht pani

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2014 13:08
- Nahlásit

denyk
tak to su zvedava

doufam, zek vam si nic brat nemusim?

PetraK
ta pisnicka v tomhle podani vtipna

birma
tak to je blby, ze nejsi vubec moudrejsi, nez rano s tou narkozou te ale chapu

kachna_
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2014 13:18
- Nahlásit

birma
no já bych se na narkozu zatim vykvajzla (ale jako já nic moc neřeším), i když, možná bych za veterinářem skočila, jestli tam neni nějakej bolavej zánět?

denyk
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2014 13:19
- Nahlásit

birma
jen v zapadlých rybnících bez plavek
já se koupu i v zapadlém moři
já plavu moc ráda, rybník mi teda taky neva, ale jezdím/chodím i do NDR do bazénu. A u rybníka taky nemám tobogán

to máš dilema s Adámkem, asi bych ho taky nechala trochu v klidu a uvidíš

cernej caj
doufam, zek vam si nic brat nemusim?
co jako nic?

kachna_
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2014 13:26
- Nahlásit

denyk
co jako nic?
tak třeba klíště nechá doma

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2014 13:27
- Nahlásit

birma

hele, tak samo, že jsem neviděla, ale co zkusit nejdřív ten klidovej režim. On si mohl klidně blbě šlápnout, vezmi si, že když si zvrkneš kotník, taky neskáčeš hned jak srnka. Neříkám, že to tak je, to musíš posoudit ty. Nevím jak moc, jakým způsobem a jak dlouho kulhá.

grimmh
denyk

heh vo vyšisovanejch plavkách mi nemluvte, to už jsem tu psala, jaký píp šou jsem nic netušíc uspořádala v Lednici a jak se Brtník kvůli tomu málem utopil, páč se smál, až upadnul do vody A prej že von není škodolibej

birma
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2014 13:27
- Nahlásit

kachna_
já bych se na narkozu zatim vykvajzla (ale jako já nic moc neřeším)
já nejradši taky, zas se ale bojimm, že ho začnu pozorovat až chorobně (už teď jsem dost hyperprotektivní), jestli mi třeba na výletech nebo na agi nepajdá... Zas kdyby mu to vyšlo čistý, tak bych měla věčně věků v tomhle ohledu klid (ohledně vazů ne samože, ale co se týče DKK, DLK, artrotickejch změn..)
možná bych za veterinářem skočila, jestli tam neni nějakej bolavej zánět?
myslíš místo rtg udělat krev?

denyk
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2014 13:30
- Nahlásit

kachna_
my jich tu máme nadbytek.
Já jsem ukázkovej příklad toho, že při hojném užívání vitamínu B se na mě nesápou

PetraK
tomu málem utopil, páč se smál, až upadnul do vody
Petrapíp....show

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2014 13:34
- Nahlásit

denyk
jako plavky??

Petrapíp....show to me taky napadlo

PetraK
pochlup se

denyk
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2014 13:51
- Nahlásit

cernej caj
jako plavky??
Tak kdybys chtěla třeba učit plavat Bukíse, tak můžeš

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2014 14:02 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

kachna_

tak ale nebude to tejrání, když ho nevyvenčí?

denyk
Petrapíp....show
No háháhá , jako mi do smíchu nebylo. Asi jediný teda

cernej caj
pochlup se

další co není vůbec škodolibá , že jo?
No prostě měla jsem svýho času super plavky, byla jsem v nich hootová seksbomba no tak dobře, ne úplně, ale prostě mi dobře seděly a měla jsem je ráda. no a měla jsem je dlouho už. A při výletu do Lednice jsme si vyrazili na koupáníčko a když jdeme z vody, Brtniik se votočí, zařve smíchy a upadne do vody. Já husa hloupá myslela, že chytnul záchvat nějakej a chtěla jsem ho zachraňovat a von se hajzl jen smál tomu, že ty plavky byly v kvalitě tak jako igelitovýho pytliku prostě bylo vidět úúúúplně šécko horší, než kdybych je neměla. Upadla jsem taky a předstíirala, že jsem užofka. Nic jinýho mi tý hloubce asi tak 25 cm vody nezbylo no a když se teda uklidnil hošíček jako a vyplivnul všechny ty pulce co v záchvatu vdechnul, no tak mi dělal předvoj, já šla těsně za ním, vypadali jsme jak cirkusový číslo klaunů s názvem Duo Čverda a okamžitě jsme z pláže zmizeli strašný

A JE VÁM TETKON LÍP VY ŠKODOLIBÝ ČŮZY?

birma
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2014 14:03
- Nahlásit

PetraK
mně jo!

Walda
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2014 14:05
- Nahlásit

Getty

Je až neuvěřitelný, kam jsou něketerý lidi schopný dojít v masáži vlastního ega. Jako by nevěděli, že jednou si to budou muset srovnat hlavně s vlastním svědomím. Třeba ne hned, ale jednou jistě.

denyk
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2014 14:08
- Nahlásit

PetraK
gdyby ses nekoupala v lednici, mohlo bejt fšecko okej

Upadla jsem taky a předstíirala, že jsem užofka
tak to si umím dost dobře představit ....

ale hele buď ráda, že nemáš tělo velryby, jako já, páč by ti to, že jsi užovka nikdo nesežral

ano drahá uŽofko, krásný závěr mé prc.doby

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2014 14:08
- Nahlásit

Budte zdravy. Ja mam asi uzeh, hec, nebo co to je, z vedra a horka? Tyhle tropy fakt nejak nezvladam. Dodelala sem se asi v aute, byli jsme na veterine se znamych trpaslem, jak hlidavam. A neni to dobry, jatra vypadaj hodne spatne, degenerativni stav nebo nadorovy onemocneni, achjo.
birma
Vůbec netuchám, jestli se může něco natáhnout v kyčli,
Hele, klidne muze, presne to mela onehda Kremylova. Ja teda na rtg jela hned, protoze ona se na tu haksnu ani nepostavila, navic rtg zvlada bez narkozy.
Dala bych mu ted urcite klidovej rezim, striktni, zadny carani ve vode a skakani, litani. Pockala bych dva dny a pak by se videlo. Rtg pak udelat pro jistotu, kdyby se to nelepsilo, pripadne vysetreni kolena - a jela bych teda rovnou za ortopedem. V tehle hicech bych o narkoze ani neuvazovala, az se ochladi, uvidis, jestli ten klid zabral.

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2014 14:09
- Nahlásit

PetraK
je
takový plavky mám doma, ještě sem se nedokopala do krámu pro nový, a představa producírování v nich někde u rybníka....

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2014 14:15
- Nahlásit

birma
jj, taky bych dala 2-3 klidový režim a případně pak rovnou ortopeda, ten hned koukne na snímky a pokud potřebuje nějaký znova, udělá si ho hned dokud je pes v narkoze
navíc dost pozná i podle pohybu, u Kima se trefil na poprvý jen ho viděl popoběhnout

grimmh
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2014 14:19
- Nahlásit

PetraK
Mám hodně podobnej zážitek, kdy jsem chtěla s fungl NOVÝMA plavkama zazářti před lety u Balatonu. Do té doby než jsem se vynořila bez podprdy anžto uletělo zpínátko (asi blbě přišitý) a pak už byl scénář stejnej jako u Vás.

Vero
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2014 14:22 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit

birma
ach jaj, tohle dilema ti nezávidím ..... já bych asi nasadila napřed klidovej režim, co to udělá, jestli se bude zlepšovat nebo ne, může to určitě být i dočasný, nějaký špatný došlápnutí. mě tak buldozér párkrát pajdal na přední a myslím, že blbě došlápl, když se letěl přerazit za míčkem a neubrzdil, vždycky se to začlo lepšit s klidem a do týdne max 14 dní v pohodě, ale teda fakt to byl klid na flexině...
a prohmatalas ho a vůbec nereaguje na nějaký bolestivější místo?

Zas kdyby mu to vyšlo čistý, tak bych měla věčně věků v tomhle ohledu klid

tohle jsem si kdysi říkala taky, ale kvůli té narkóze jsem to nakonec nechala plavat. že stejně mi to nedá takhle preventivně plnou odpověd na nic, až bude mít psák potíž na starý kolena...
ale zas já nechtěla dělat agi nějak intenzivněji (s tím, že beztak měl výživu v začátku života naprd, ideál určitě jeho klouby nejsou a v jeho váhové kategorii jsou lepší věci než nějak nadmíru skákat), takže tohle je zas u vás asi jiný.

PetraK
JE VÁM TETKON LÍP VY ŠKODOLIBÝ ČŮZY?

no vyloženě!

<< 1 ... 3114 . 3115 . 3116 . 3117 . 3118 . 3119 . 3120 . 3121 . 3122 . 3123 . 3124 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání