Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 3123 . 3124 . 3125 . 3126 . 3127 . 3128 . 3129 . 3130 . 3131 . 3132 . 3133 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Mathea
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2014 23:18
- Nahlásit

A pardon, pisu jak kreten, ale dneska mam den D, fakt. Jela jsem z prace chvilku po 9, zapomnela jsem si tam nakup, coz jsem zjistila na Budejovicky. Takze zpatky na hlavak, jenze se mi povedlo vlizt do spatnyho metra, nastesit na Kacerove jelo hned spravnym smerem. Dojedu na hlavak, nakup mi kolegyne naskladala do lednice mezitim, vyberu to, letim na metro.. a? nastoupim zas do spatnyho??? Opet nastesti jelo hned dalsi spravnym smerem. Dojedu domu, vyvencim, jdu krmit a zjistim, ze jsem v lednici nechala kureci kozy pro Arnosta?? Jako fakt na vodstrel dneska.

grimmh
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2014 07:34
- Nahlásit

Zdravíčko všem
Mathea
Mělas zkrátka den blbec. Dneska určitě vykročíš do nového dne tou správnou nohou. Zlaťáčkovi držím palce, aby bylo brzy líp.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2014 07:39
- Nahlásit

Mathea
tak to je dobry psycho
doufam, ze vyresis toho balouse a prijdes na to, z ceho to je...

Vero
panska 40/41 by mela byt +/- jako damska 39. Jasny, je mi ta bota trosku delsi, ale tak o centak, coz mi pri hodine venku nevadi, vadi mi to spis az po vic jak pul dni... jenze ona mi je jen dlouha vepredu do spicky jinak mi je na sirku tak akorat, abych ja byla spokojena, taky sem byla prekvapena ale, ze mi to zas tak nevadi, Ale na vylety a vandry nebude, to sem si uz overila, pac to ze je dlouha uz je pri vetsi zatezi poznat

dneska su mrtvola... tuha...
vcera me davnej znamej pozval na kytarovku do hospudky na opacny strane brna, nez mam nadrazi a smer domu, navic zacatek v 8, takze lidi se slizali tak na pul 9. Lidi bylo snad 15, z toho 3kytary, pricna fletna, home made cajon, zacalo se hrat a zpivat, docela fajn, kolem 10 uz tam bylo lidi tak 35, kolem 11 sme vypadli, muz si docela pokecal s tim znamym o muzice a muzikantech, no neptejte se me, v kolik sem sla spat... no proste po 5ti hodinach spanku pracovat asi nebudu a jeste nam narvali poradu co zacina hodinu po mym odchodu z prace... takze asi dneska si smiknu 10ti hodinovou smenu

worick
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2014 07:55
- Nahlásit

cernej caj
a jeste nam narvali poradu co zacina hodinu po mym odchodu z prace.. - tak to jste asi něco provedli, když musíte být ,,po škole", ne?!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2014 08:10
- Nahlásit

worick
po skole budu jen ja, pac ja chodim na 6,30... kluci, co chodej na 9 to maj normalne

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2014 08:12
- Nahlásit

cernej caj
porady po pracovní době jsou fakt dobrej výmysl, to nezávidím
Mathea
he he, tys teda včera byla jak já v pátek, když jsem hupla do jinýho busu a na metro to vzala oklikou dost velkou
s tím Balousem fakt blbý, já bych asi zkusila alespoň koupit nějakou obyčejnou deku ze 100% bavlny a dávala jí pod něj, když už nic, tak kontakt postižený kůže s bavlnou je mnohem příjemnější než s kobercem nebo jinou umělotinou
každopádně nevím jak u psů, ale u lidí se vyrážka z kontaktní alergie pozná lehce, jsou to takový vodnatý pupence, když se to rozškrábne nebo vytlačí, teče z toho taková jako voda a samo příšerně to svědí

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2014 08:24
- Nahlásit

Maya
to zni desive s tou alergii, fuj...

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2014 08:58
- Nahlásit

cernej caj
to zni desive s tou alergii, fuj...
neměla si tu čest? mohla bych se podělit
jinak samo ty pupence to je ta nejhorší reakce, pokud je to mírnější, tak třeba jen zrudne kůže a nesvědí to, ale spíš pálí, ale Matea psala o vyrážce, jen jsem chtěla říct, že třeba u lidí kopřivka co se udělá obvykle po nějakým jídle, vypadá úplně jinak než ty pupence z kontaktní alergie
ale nakolik je to schopnej rozpoznat člověk, který to nikdy neviděl, to netuším a navíc fakt nemám šajn, jestli u psů se to projevuje stejně

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2014 09:07
- Nahlásit

a nemůže to třeba být i z nějaké vody nebo ze sluníčka?

Vero
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2014 09:13 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit

cernej caj
panska 40/41 by mela byt +/- jako damska 39

to jako FAKT???????? a jako... u všech výrobců??
no tím se by se možná vysvětlila řada bot v mé velikosti katastrofálně malejch
a u unisexovejch bot to je potom ale jak?

tak pěkně přežij poradu

Mathea
a nemůže ho svědět jen nějakej parazit, když ted nemá ochranu? (bez obojku)? jak psala kachna, že Milči kupodivu pomáhalo, když dobíhala pipeta, dát novou. jednu blechu okem třá jen nenajdeš a paseky nadělá....?
edit. i když vlastně asi houby, když se drbe takhle delší dobu....
jinej nápad nemám... držím palce.

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2014 09:13
- Nahlásit

cernej caj
a nemůže to třeba být i z nějaké vody nebo ze sluníčka?
klidně může, může to být v podstatě z čekoholiv
proto teoreticky je lepší, když by to byla plíseň nebo cokoliv z toho, co jde zjistit ze stěru třeba, protože pak máš alespoň jistotu, alergie je obvykle jen takový hádání z křišťálový koule
jako fakt Mathee nezávidím tohle řešit

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2014 09:16
- Nahlásit

Vero
cernej caj
co tak koukám, tak EU číslování bot je stejný pro muže i ženy, liší se to jen u Amerikánů, tak nejspíš záleží, co za značku se kupuje a kde to bylo vyrobený?
http://www.tabulkavelikosti.cz/boty

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2014 09:29
- Nahlásit

Vero
je to podle delky nohy, uz sem to tu kdysi psala. podivej se do tabulek, 39 je 25.5 nebo tak nejak a panska 40 je 25.5 taky. Ale blby, ze malokdy maji tyhle cisla, ale pokud mas 39/40 tak se vyplati zkusit pansky modely 40/41. A ja byla u tech aosicsu dokonce prekvapena, ze 40 mi taky byla docela mala...

nejlepsi je se orientovat podle delky boty u dany znacky a klidne zkusit i pansky veliksoti.

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2014 09:34
- Nahlásit

Fujtajbl ve spolek!
Jak se daříte?
Chtít po vás výcuc za posledních 14 dní je asi skifi což?

My měli trošku hoňky a málem to vypadalo, že pojedem k mooři do španělska..ale né na koupačku ale se zbožím
zaplaťbuch to nedopadlo bo jet 2 tisíce kilometrůch tam a dva zpátky s vozejkem se mě osobně fakt nechtělo...

V neděli jsem byla s jelitem pěšky na jarmarku, po našlapaných 15 kilákách a pár hodinách v tom davu byl včera uplně celej den jak mrtvolák
Taky jsme potkali pána co se nad ním rozplejval jak med na jazyku a že prej maj doma fenečkuuu australačkuuuu co chtěj od ní štěňátkaaa a že jelito by k ní krásně šééél že je uplně dokonalej..
na poznámky že není uchovněnej, že je malej, má křivý zuby a je hysterickej sem si myslela, že ho to vodradí že mu jelito vyřve díru do hlavy a ten kretýno se k němu lísal a nechal se drbat uplně všude div si před nim neleh na záda
no kdybych pánoj vyprávěla cokoliv, že je vlkodlak kříženej s piraňou prolezlej kde čím o třech nohách tak by byl stejně nejlepčí a chtěl by vod něj ty ščeňáátkááá
eh prostě marný marný marný...

Vero
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2014 09:37
- Nahlásit

Fajka
že je malej, má křivý zuby a je hysterickej
paní!!!! nepomlouvej vošklivě jednoho z nejkrásnějších psů na čézetu!!!!!

(no jo lidi..)

cernej caj
já mám nohu 24... a stejně mi pětka velikost není nikdy, někdy ani 6. ty jo. a to neřeším šířku

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2014 09:40 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Včera to byl dost dobrej den. Nejdřív přijdu za mámou domů a....... ty vole máma nikde! Prohledala jsem celej ten její obří byt a prt. Mobil nebrala, koukala jsem i z vokna . Vzhledem k tomu, že je na sebe po návratu z nemocnice zbytečně přeopatrná a venku byla zatím jen dvakrát, když jí vykopala ségra, jsem byla kapek zmatená. Když jsem se pak ptala kluka, co uklízel chodby, jestli někoho neviděl a řekl, že ne. Byla jsem zaražená jak větry. Pak si vzpomněl, že vlastně ale jo, tak před půl hodinou šla ven nějaká paní. Nakopala jsem nákup do lednice a mastila ven. Mno a máma seděla na lavičce, načesaná, vyfiknutá. Došla si sama do lékárny a pak že počká venku Jsem jí řekla, že mi tím uprchnutím udělala velkou radost. Pak jsme ještě šly kolem baráku, poseděly na lavičce a šly domů pořešit něco s PC . Pak jsme si střihli venčeníčko se Štajnidlem, to jsme měla trénink horkých startů z nuly na sto ve vteřině , užil si mudlání s holčičkama, honičku s paní setrovou,nechal se krásně odvolat, pak mi prokous zase prst, když jsme bojovali o pana Koudel a sl. Rozjetou Kachnu a pak výměna a šla ven Bubiška, pěěěěkně jsme aportovaly!! Z toho mám fakt radost, že jí to chytlo. Hrály jsme i na závody (odhodím aport, "držím" psa a jakoby ho blokuju aby nevyběhnul první, ale hecuju ho, pak ho pustím a závodíme, kdo tam bude první , to má moc ráda, páč to vyhraje, že jo!! Má tu kořist a já jí utíkám zpět a ona běěěěžíí s aportíkem pilně odevzdat. ). Pak jsme ještě spolu samotinké došly pro tři točený pivíčka, zaskočily se sklénkou točeného za sousedkou Danuškou, kterou jsme slyšely jak šije pilně doma, tak jsme jí šly přepadnout a nakonec se fšicí usalašili u tydlevíze a dělali Brtnikoj společnost při kobřím večeru. Bylo fajn sedět všichni na zemi na jedný hroomadě, psi V KLIDU!!! Sasrak! Ráno mě potěšila slečna s borderáčkem pětiměsíčním, vždycky si krásně se Štajnem hrajou, borderáček je na svůj věk neuvěřitelně vnímavej k tomu, že ten hovád je o dost menší než on. Bubi se taky zapojila do hrátek a dělala na borderáčka tukana.Borderáčkovi to bylo šumák , tak pak na něj začala řvát, že je debil, že mu to nemá bejt jedno, že jí má honit. Jenže von musel masírovat zrzavýho hováda. No ale slečna říkala, že je vidět, jak mě Štajnidlo hezky poslouchá . Což mě samotný nějak nepřijde, že koukala tuhle i z balkonu jak nám to jde. Je pravda, že od příchodu je to velký posun, ale furt jsou ještě mezery ve zdělání. Vzhledem k jeho povaze se maximalisticky snažím přeprat tu jeho samostatnost, dokud to jde . Je pravda, že kdybych neměla s kým srovnávat, nebudu vidět to, co vidím. Dnes kupodivu žádný noční můry- neb na ně nebyl opět čas. Nechala jsem spát Bubi samostatně, ať má od hováda klid. No a hovád v noci kňoural, že tam sám nebude, nebude. Takže sny se nekonaly. Ne že by mi to vadilo

Vero

bydleli jsme tadyk

hej, to vypadá dobře - snažila jsem se najít odkaz na nějaký stránky o nich - nemáš?? nemůžu nic najít, nebo teda něco málo, ale ne přímo jejich stránky.

a že rozdíl mezi drahou botou a lacinou fakt asi existuje

proooomiiinou paninko

si vozkoušejte boty, než si je koupít

hele v mým případku hezký, ale .......marná rada. Já si neumím, neumím koupit boty, Brtnik by mohl vyprávět , při každém nákupu, praví, proč si to kupuju, když mi to stejně nebude

cernej caj
ano, ja zkousim hodne a proto zadny nemam

ať děláme co děláme, boty i tak nemáme , výsledek je stejnej

Mathea

Drbe se dlouho uz, postupne se to zhorsovalo, myslela jsem, ze se u zas zblaznila stitna, na to sem ho nechala otestovat a bylo to ok. Nez prisel Arnost, drbal se jen o neco min nez ted

chůdě malý!! Tak ať se zadaří to srovnat, Balounek malej

, co jsme se rozesla a prestehovala jsem se ja dala psychicky hodne do kupy a Balousovi se vsechno horsi.

hele, nezapomeň, že nerf má vždycky dojezd časovej. Že začasto se to projeví až s odstupem.

Jako fakt na vodstrel dneska.

když se daří, tak se daří snad bude dneska líp??

zbrnd

už stačí?

ach bože - ZABTE HO! Ne to ne, to by mělo moc lidí radost, to neuděláme nene, já něco vymyslím. už vim JÁ HO NAKLIKÁM! Ty vado, to bude trest největší!!

Vero
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2014 09:52
- Nahlásit

PetraK
hej, to vypadá dobře - snažila jsem se najít odkaz na nějaký stránky o nich - nemáš?? nemůžu nic najít, nebo teda něco málo, ale ne přímo jejich stránky.
voni nemají svoje stránky, voni nemají ani email musí se postaru
tydlifounovat...
chtělas vědět něco konkrétního?

Vero
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2014 09:52
- Nahlásit

PetraK
Já si neumím, neumím koupit boty, Brtnik by mohl vyprávět , při každém nákupu, praví, proč si to kupuju, když mi to stejně nebude
bojim se, že jsem dospěla do téže fáze

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2014 09:56
- Nahlásit

Fajka
tak to teda jeste stesti, ze do toho spanelska nemusite, i kdyz taky by to treba byl zazitek, i kdyz odridit to...

PetraK
supr, ze stajnidlo ma borderiho partaka

Vero
kde ze ste bydleli? sem to nejak nenasla v textu...

ja proste budu nosit celorocne sandale jak muz

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2014 10:07
- Nahlásit

PetraK
to jste se teda měli super
co je to kobří večer?
zbrnda naklikej pořádně
cernej caj
ja proste budu nosit celorocne sandale jak muz
proč myslíš, že už si kupuju v podstatě jednu značku bot?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2014 10:16
- Nahlásit

Maya
a proc myslis, ze ja si ju uz nekupuju?

Vero
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2014 10:18
- Nahlásit

cernej cajkde ze ste bydleli? sem to nejak nenasla v textu...

motorest na skřítku

http://mapy.cz/#!x=17.160789&y=49.999083&z=14&t=s& q=motorest%2520na%2520sk%25C5%2599%25C3%25ADtku&qp =11.752256_48.546840_19.054278_50.972185_6

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2014 10:27
- Nahlásit

Vero
hm, to vypada zajimave, bohuzel pouze za predpokladu asi ze ma clovek auto... ale jinak luxus mezi lesy

grimmh
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2014 10:31
- Nahlásit

PetraK
To se dobře čte, jakou ti dělají zrzounci radost
Máte ohromný výsledky jak s Bubiškou tak i s tím malým balvánkem.

Vero
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2014 10:46
- Nahlásit

cernej caj
bohuzel pouze za predpokladu asi ze ma clovek auto.
asi jo, ale autobus tam staví (je to myslím Sobotín, Rudoltice) a dostat se tam dá.
ale kapku líp se asi už dostane přece jen na Ovčárnu, kde maj v hotelu Figura přes léto ubytko jen o něco málo dražší (250/osoba a něco za psa, to si nepamatuju), a taky může vyrazit rovnou na hřebeny

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2014 10:49
- Nahlásit

PetraK
a máma seděla na lavičce, načesaná, vyfiknutá. Došla si sama do lékárny a pak že počká venku Jsem jí řekla, že mi tím uprchnutím udělala velkou radost
jo jooo to je skvělý

a co vůbec jak si rozumí s Flekštajnem ?

Vero
paní!!!! nepomlouvej vošklivě jednoho z nejkrásnějších psů na čézetu!!!!!
tyjo kdbys měla fenkiu tak si myslím že chceš taky ščeňátkáááá ale bo máš pséééka si myslím že bys potřáála asi brejle

cernej caj
kdyz taky by to treba byl zazitek, i kdyz odridit to...

no tak já se tědlech zážitků klidně moc ráda vzdám..není vo co stát, jet jak tretýno tak dlouhou štreku a bát se že usnu za volantem a nebo že nás někdo sejme

grimmh
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2014 10:49
- Nahlásit

Fajka
vejlet do Španělska by nebyl marnej, ale jen na otočku, to by byl pořádnej vopruz.
A vůbec paní, měli byste trochu zvolnit a vyrazit na pořádnou dovolenou.
Jo a jelítko by se možná kamarádilo rádo s australandou, tak proč mu neudělat radost, potažmo i tomu pánovi, kterej ho tak obdivoval, no ne?

Mathea
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2014 10:52
- Nahlásit

Tak nove zpravy... Prave jsme prijeli z veteriny. V sobotu jsem mu pri koupani objevila bulku v podpazi, kteoru tam predtim nemel, byla v klidu, nic horkyho, rikala jsem si e asi tukovka. V noci si ji rozlizal/rozdrbal, ma tam slusnou diru, ale hnis zadnej. Vetka rikala, ze snad jen treba si vykousnul kliste predtim a zustala tam hlavicka, nic tam ovsem nenasla, zadnej cizi predmet. Do toho rano prujem, takze hladovka, dieta, probican. Kurva uz do prdele Dostal limec a fusekle na zadni a mne pomalu ale jiste zacina hrabat...

Jinak on nema vyrazku, on ma flekance rodrbany/rozlizany, zadny puchejrky, vylinava mu v nekterejch mistech podsada.

Ke koberci a k pelechum - ted tu na par dni neni spolubydla, takze mam otevreny dvere na chodbu a do kuchyne, kde je lino, na kterym ten kretenek stejne lezi nejradsi.

Takze ted proste budem dal koupat, davat atb, dietu, plus smectu v praskach, osetrovat rany, cistit tu boulicku... A mne fakt za chvili odvezou

Ale musim ho kurva pochvalit, bo je to zlatej pes totalne. Na veterine se svali na bok, necha si bez jedinyho protestu stourat v boulicce, osetrovat hnusoty, prohlizet ucho otoskopem... Je to moc hodnej pes, strasne moc, i kdyz previt a zkousec, co vsechno vydrzim, kdyz jde do tuhyho, chova se naprosto vzorne a jeste se jde pomazlit s vetkou... Takze proste to kurva budou ty zasrany plisne a hotovo.

A pardon za vulgarismy, ale mne fakt zacina uz svihat

worick
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2014 10:55
- Nahlásit

cernej caj
nestíhám tu ani číst, jen teďka koukám: kde máte Birmu? A hlásím: UV samolepky na okna proti ptákům nefungují právě jsme zabili žlunu Jsem v šoku Vypadá to, že se spíš snaží proletět kolem. Tom říká, že to vypadá, že to spíš víc zkouší. Od té doby dva velcí ptáci: drozd a dneska ta žluna Malí zatím ne.

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2014 10:55
- Nahlásit

grimmh
A vůbec paní, měli byste trochu zvolnit a vyrazit na pořádnou dovolenou.
však ted máme další termín až v září takže léto bude volníčkooo
ale vyrážet budem tak maximálně s jelitem na treky bo nejlepčí odpočinek je stejnak rozvalit se domá na zahradě a nikam a nic nemuset !!

a jelítko by se možná kamarádilo rádo s australandou, tak proč mu neudělat radost, potažmo i tomu pánovi, kterej ho tak obdivoval, no ne?

no to jako jooo to klidněěě ale vocamcať až pocamcať..prostě mechtle ano, ale techtle už nééééé

<< 1 ... 3123 . 3124 . 3125 . 3126 . 3127 . 3128 . 3129 . 3130 . 3131 . 3132 . 3133 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání