Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 3123 . 3124 . 3125 . 3126 . 3127 . 3128 . 3129 . 3130 . 3131 . 3132 . 3133 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2014 09:21
- Nahlásit

Maya
aha, uz to vidim, taky se mi nezobrazuje vsechno od vsech, vubec nevim, podle ceho fb vybira, co jako chci a nechci videt. A vypada to dobre

zbrnd
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2014 09:24
- Nahlásit

NĚJAKÉ VÍKENDOVÉ FOTKY PSÍCH TLAPIČEK BY NEBYLY?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2014 09:40
- Nahlásit

zbrnd
sem se snazila, ale dosla mi baterka

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2014 09:46
- Nahlásit

cernej caj
taky se mi nezobrazuje vsechno od vsech, vubec nevim, podle ceho fb vybira, co jako chci a nechci videt
no ono to jde vlevo překliknout na nejnovější příspěvky a pak to chvíli funguje na všechno a pak se ti to samo přehodí zpátky na ten fb výběr
ale to je výpis těch příspěvků od přátel, tohle jako ta kytka je mnou přidaná na mojí zeď jako veřejná, fotka je přidaná do veřejného alba a na mojí zdi se prostě ukazuje jen přátelům, nechápu, jako asi fb usoudil, že to nikdo cizí nemá vidět, člověk se chce pochlubit a prt

kachna_
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2014 09:47
- Nahlásit

zbrnd

myslim, že na tebe pošle Tildu
A třeba bude o víkendu fotit ucho nebo u nás tak oblíbená záda. Necháme se překvapit
Já budu o víkendu fotit dítě, jak tancuje, tak budu mít opět spoustu fotek zad dítěte. Až jednou vyroste, bude se moct pochlubit pěknou a ucelenou kolekcí svých zad

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2014 09:50
- Nahlásit

Maya
jojo, to funguje dokud nezavres fb, pak uz zas nee a furt to preklikavat, na to clovek zapomina. fakt tu fotku mas danou jako verejnou? nemas album nastaveny nejak a kytku blbe?

kachna_
tak ho natoc na video

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2014 10:03
- Nahlásit

cernej caj
. fakt tu fotku mas danou jako verejnou? nemas album nastaveny nejak a kytku blbe?
album je stopro veřejný, když jsem tam dávala tu fotku, tak jsem nic nepřeklikávala, tak nevim, když tu fotku rozkliknu teď, tak vpravo je upravit fotku a na to když kliknu, tak je tam taky vlevo Veřejný, o nějakým jinde, kde by se to mělo ještě změnit nevím
a když si překliknu zeď na to jak to vidí ostatní, tak u veřejných tam není, u přátel jo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2014 10:18
- Nahlásit

Maya
tak to je fakt facebookovina... jako kdyz me psal, ze mi gratuluje k pouziti chytre aplikace na fb tak rok predtim, nez sem mela chytrej telefon nebo ze muj mail je neaktivni, to mi tvrdil tak 2roky nez mi zablokovali ucet

kachna_
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2014 10:20
- Nahlásit

cernej caj
tak ho natoc na video
no tak úžasný, abych si to pouštěla to asi není a na to, vykuchávat z vídea fotku jsem zas moc líná já.
jako Lucka tancuje ráda, pokud jí nevadí vystupovat (no neni v tom po mamince, která zvládla rozbrečet celou dětskou besídku ), tak super, ale já mám fotky radši, protože si při nich vybavim, jak jsem se cítila já, kdežto u videa prostě hodnotíš kvalitu výstupu.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2014 10:22
- Nahlásit

kachna_
jojo, taky mam fotky radsi, nez videa. Tak nesmis chtit fotit oblicej a mit zada, zkus fotit zada a budes mit oblicej

kachna_
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2014 10:24
- Nahlásit

cernej caj
tak to je fakt facebookovina...
no jako fb je vopravdu vymyšlenost... (abych mu nekřivdila, pro studium k nezaplacení).
Právě kvůli tomu studiu máme tajnou skupinu. Ovšem skupina je táááák tajná, že se do ní jako člen dostanu jenom odkazem z mailu, ve skupinách jí zpravidla (teď tam jednou byla) vůbec nemám.

Walda
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2014 10:26
- Nahlásit

zbrnd

Myslíš: "Zaostřeno na drápky?"

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2014 10:27
- Nahlásit

kachna_
doporučuju fotit sekvenčně nebo jak se tomu nadává, prostě ty 3-4 fotky najednou, to snad umí už každej foťák i mobil a stopro tam pak alespoň jednu s obličejem mít budeš

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2014 10:30
- Nahlásit

cernej caj
no jo, fb je dost vtipnej, mě se třeba na tabletu vůbec neukazuje vložení příspěvku do skupiny, takže napsat přes tablet si můžu něco jen na zeď, ale nic do žádný skupiny, v mobilu to je v pohodě, akorát fotky mi jdou přidávat všude

kachna_
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2014 10:30
- Nahlásit

cernej caj
Tak nesmis chtit fotit oblicej a mit zada,
. To už jsem taky zkoušela, ale když fotim záda, mám obličej Lucinky za někym vyšším .
Třeba v Sokole jsem chtěla vyfotit Lucinku na maškarním. Mám Lucku zezadu, spoustu nějakejch dětí zprava, zleva... a tři mázlý Lucinky . Příště jí zase vyfotim před odchodem z domova a bude to!!!
Mimochodem, měla jsem to udělat, páč šly za Bubetku a Smítka a Lucka si ten oblek roztrhla

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2014 10:37
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

zááás v arbajtu

Bubiška je moje zlatíčko, jakou vona má s tím spratkem trpělivost!!!!!!!!!!!!!!! No proto je taky tetkon kapek zavalitější teda. Páč jako ty odměny že jo. A snad teď když vedra polevily, můžem přidat na pohybu. A v sobotu a v neděli si s spolu hráli. Bubiška rdousila Spratka, Spratek jí nadšeně kopal do hlavy. Byl ščasten, že se s ním konečně pere. Enemže si tak jako myslí, že to tak může bejt 24/24. Takže ho pak sundavám, když jí po 150. visí zahlodnutej na tom jejím laloku a ona jako oslík jde, místo toho, aby mu dala na díru a vláčí ho s sebou jako olbřímí klíště. Štajnidlo si mě včera odpoledne vystopovalo. Šňupák na zemi a jel , dokud za námi nedorazil. Zjistil, že sedni na kliknutí nestačí, zjistil, že když s sebou práskne na zem, kliknutí se ozve, zjistil to velmi rychle, ale načtvalo ho to, takže každý o zem prásknutí komentoval vzteklým nadáváním byl ftipnej. Dneska fšicí, krom mé malíčkosti, spali celou noc. Jen já ne, páč jsem furt čekala, kdy se půjde ven ty vole já jsem magooooooooooooooooor! Nefalšovanej puncovanej magoooooor. JO a ten malej hajzlík už vyleze na křeslo. Takže jedinej úkryt pro Bubišku je gauč. Taky když jsme hráli na honěnou, volala jsem utíkej Bubiško utíkeeeej na gauč hopiky, tam za tebou nemůže. Měla radost, že tam za ní nemůže, válela se na zádech a dělala na něj dlouhe nos. Vzteklina se vztekal. A když strčil tu makovici na gauč moc, udělala Bubiška brekekegrr a vokázala žuby! A spratek jel. Nechápu, proč neudělá Bubiška brekekegrrr i na zemi, aby od něj měla chvíli pokoj.

zbrnd

byly ale nebudou! za ten sarkasmus dokud - nevim - dokůůůůd, už to mám! dokud neřekneš, že jsem dobrej fotograf!

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2014 10:39
- Nahlásit

kachna_

myslim, že na tebe pošle Tildu

JO! dokud neřekne, že jsem dobrej fotograt bude z něj pára!

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2014 10:39
- Nahlásit

cernej caj

mi baterka

aby Ti nedošel vzduch, drzoto drzácká!

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2014 10:46
- Nahlásit

kachna_

Až jednou vyroste, bude se moct pochlubit pěknou a ucelenou kolekcí svých zad

a ty nejsi kachna, tys husa!

tak já si koupim foťák, abych mohla dokumentovat zdárný růst štěněte a co z toho mám? Enem výsměch a útrpení! sem klustý chudáky!

(mimochodem, když jsme u toho jídla, dneska jsem našla doma velkou patku ztvrdlýho chleba z dobrý pekárny, není nad dobrej chleba když zvtrdne, vzala jsem si ho do prasé k snídani - myslím, že si pan náměstek musel myslet, že tu bydlej morčata )

Jo a teda, když už se mi smějete, potřebuju politovat. Ale fakt dovopravdicky politovat. Z pátka na sobotu se mi zdálo, že jsem ztratila Ešuska, hrozně jsem ho hledala, spousta lidí ho hledala, pak jsem se drápala do takovýho strmýho kopce, půl metru sněhu bylo a na hřbetu toho kopce šel Brtník a volal, že už ho má. Ešák ke mě letěl, hrozně jsme se vítali, byla jsem strašně, strašně ščastná, pak jsem se probudila a bylo to v hajzlu A aby se to vylepšilo tak ze soboty na neděli se mi zdálo, že mi spadnul do dvacetimetrový šachty, hloubka taková, že nebyla vidět dole ta voda, pořád ho vidím, jak tam letí.Lezla jsem tam strašně rychle dolů. co to šlo, hrozně hrozně rychle, když jsem ho vylovila - probudila jsem se, ani nevím, jestli byl mrtvý, nebo živý. Hergot, nemůže se mi zdát něco míň tragickýho? Když už mám o víkendu možnost se vyspat, vzbudím se vyřízená stejně.

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2014 10:47 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

kachna_

rozbrečet celou dětskou besídku

copa to bylo? Pochlub se!

a tři mázlý Lucinky

tak už jí nenalejvej a máš to!

edit:
páč šly za Bubetku a Smítka a Lucka si ten oblek roztrhla

počkej a nějaký fotky máš? Klidně i zad, to neva

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2014 10:49
- Nahlásit

vlk

Tak se nám podařilo udat ty dvě čupky, dokonce společně do fajn rodiny, kde se budou mít skvěle...

čáááu Vlčáku veliký!! No tys šikovná!! to je paráda, jen se bojím, že se čupkám bude stýskat a máte je tam natošup

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2014 10:51
- Nahlásit

PetraK
ty máš teda sny, ještě že já ty svoje si nepamatuju
a pěkný povídání na zvířetníku, doufám, že příště už dojde i na drápalíka

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2014 10:54
- Nahlásit

jo a včera jsme dělali protikimovský opatření aneb ohradu kolem hrachu, fotit tu vostudu radši nebudu, vypadá to moc vtipně, ale doufám, že hrách bude zachráněn

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2014 10:58
- Nahlásit

Fifi
vlk
ta naše godhajka jak byla na každýho nasraná, tak k těm se měla, lísala se vnucovala
Tak to je super, ze si josefcice takhle sama urcila, kde chce bejvat. At se je spokojenost na obou stranach

to takhle vybraný to vypadá gůtově,že jo?
taky přeju ať se daří

vysledkem jsou Arnostkovi nove tri psi teticky.

jéjéjéééé! No to je super! Von musí bejt Blažen, že má konečně normální psí svět. Sedím tu a mám hubu kolem celý hlavy.

Mathea
ale ono to jde tak nejak samo vlastne s nim

víď? to je takovej zvláštní proces, žije si to vlastním životem. Myslím, že to je podobný jako s Bubicí. A gratuluju k úspěšný seznamovací párty To vidím v jasnejch barvách s Křemýlem

Ad Balounek - hele a nemůže to být reakce na to že přibyl nový člen rodiny? Přeci jen to je změna, a on jak říkáš, je nerváček...

Jo - a sem to tupo - Bubiškááá - zas jí vyšel článek, asi jí musim vodčervit :

http://neviditelnypes.lidovky.cz/psi-blankodovedno ste-bubiska-3-deb-/p_zviretnik.aspx?c=A140615_1419 59_p_zviretnik_kosa

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2014 10:59
- Nahlásit

Maya
a co mas v tabletu? zkus operu mini...

kachna_
pěknou a ucelenou kolekcí svých zad
jo a vubec mas recht
. my kdyz byli decka, mame tak 10 fotek za rok, pekne nastrojeny vyfoceny treba v obyvaku nebo pred kostelem a jaka je to parada

PetraK
ona jako oslík jde, místo toho, aby mu dala na díru a vláčí ho s sebou jako olbřímí klíště

ale ja to myslim vazne, sem zkousela fotit vecer psi jak si hrali na posteli s bleskem a mam asi 1 z tech 5ti takovou pouzitelnou. Muzu ji sem vecer hodit ale je to sediva masa chlupu a asi by tam nikdo nepoznal ani jeden konec psa

jinak sen nic moc teda

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2014 11:00
- Nahlásit

Maya

a pěkný povídání na zvířetníku, doufám, že příště už dojde i na drápalíka

děkuju za pochvalu - heh, právě jsem to sem i do pravila. No a Drápalík už je v procesu, odeslán a čeká až mu taky vyjde nějakej ten článek. Musela jsem hned, dokud to mám v makovici.

Ty sny byly hrozný, ještě takhle dva za sebou!! Celý noce nespím, jak běháme ven a já mám blbý spaní, sny se mi nezdají a pak najednou se vysype tohle, takhle zhuštěně. Já jsem byla fakt tak šťastná, že to probuzení bylo dost příšerný.

fotit tu vostudu radši nebudu,

ale ne to vyfoť, vyfo't, voni ti to tady odborníci zhodnotěj!! ať v tom nejedu sama.

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2014 11:02
- Nahlásit

cernej caj

uzu ji sem vecer hodit ale je to sediva masa chlupu

tsss, horší než tohle to nebude:

aneb Zrzavý vláček u krbu, aneb dvě vižlí princezny spěj na lavici, protože jen pes spí na zemi

kachna_
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2014 11:09 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Maya
doporučuju fotit sekvenčně
Zkusim, ale nejsem si jistá, jestli chyba není ve foťáku, prostě mi to nějak nejde .
Kamarád měl foťák, kterej mi seděl úplně perfektně, jenže už když mi ho půjčoval, byl foťák ne úplně stoprocentní.
to jsou fotky z toho foťáku http://lkader.rajce.idnes.cz/d (ta poslední fotka je vyfocená fotografie)
PetraK
počkej a nějaký fotky máš?
asi jsou ještě ve foťáku (od března)

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2014 11:16
- Nahlásit

cernej caj
a co mas v tabletu? zkus operu mini...
tam se to otvírá ikonou ne přes prohlížeš, asi přímo nějaký aplikace bo co, pravda přes prohlížeč jsem to nezkoušela
PetraK
ale ne to vyfoť, vyfo't, voni ti to tady odborníci zhodnotěj!!
jj, na to je tak někdo zvědavej číst, jakou hrůzu si to postavil uprosstřed záhonku

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2014 11:20
- Nahlásit

kachna_

jestli chyba není ve foťáku,

JISTĚ ŽE JE!! JE CHYBA VE FOŤÁKU!! kde jinde by asi jako byla?

března

proto jsem včera radši sedla a vyndala fotky.

Maya

ěkdo zvědavej číst, jakou hrůzu si to postavil uprosstřed záhonku

srabe! já tady furt musim poslouchat něco vo drápkách a manikůře

<< 1 ... 3123 . 3124 . 3125 . 3126 . 3127 . 3128 . 3129 . 3130 . 3131 . 3132 . 3133 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání