| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2014 10:35
- Nahlásit
grimmh
Za domácí úkol budeš na chalupě covat sem a tam. Brtník ti přistaví překážky a budeš pilovat.
tak........... děti rozlučte se..... uděláme grimmh pápááá páč je drzá až vyzývaná!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2014 10:36
- Nahlásit
PetraK
pápááá páč je drzá až vyzývaná
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2014 10:48 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
birma
s takovym programem bych usla v předsíni s nima
mno, nebylo k tomu daleko, jen představa že vyleju tu skleničku piva na zem a budu ZASE!! vytírat a navíc to pívo je moc dobrý,bylo by ho škooda, no tak jsem to ustála a když odpadli, odpotácela jsem se v postel a tam si ještě četla knížku
denyk
hajzlíček malej
cernej caj
chudak bubiska, ze tak drzi aj se zapichlou pilou
s timhle mi fakt "štve" je drsnej na ní a ona je moc a moc hodná a fakt neudělá nic. On si to k jinejm psům nedovolí, jen k ní, tak se snažím přesměrovávát co to jde, když vím, že ho to může drapnout - třeba když se vracíme domů, tak v chodbě to je 100000000000a 1 útok, tak s sebou tahám pana Koudelku, aby mohl bojovat s tím. Venku taky, jak vidím, že to na něj jde, tak se to snažím nasměrovat jinam, ale ne vždycky se to uhlídá, tohle bylo doma v kůchni a vzal ho amok fest blbečka
taky doufám, že ho to vbrzku přejde, na nás už tolik neǘtočí, ale s ní je to děs.
birma
tě kousnu!
stačí poslat docenta Prchalíka, von bude mít větší důraz, než ty
Jo a včera jsem pobavila nějakýho týpka na chodníku. Byla jsem se Štajnidlem venku a povídám mu: Pane Štajne, poďme domůůů,jo? Maník se začal smát - asi zajímavá povelová technika ho pobavila a když vzápětí Štajnidlo nadskočilo zadnicí a utíkalo na schody od domu, tlemil se ještě víc.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2014 10:51
- Nahlásit
PetraK
taky doufám, že ho to vbrzku přejde, na nás už tolik neǘtočí, ale s ní je to děs.
dočkej času, u nás to bylo úúúúplně stejný když byl Dorin štěně, ale Kim byl za okousanou chůvu pár měsíců, tak tuším do půl roka než bylo Dorinovi, pak už asi usoudil, že už je Dorin dost velkej a srovnal mu perka
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2014 10:53
- Nahlásit
PetraK
ale to ferina delala timikovi taky, to podle me ty psy taky tak nevnimaj.. myslis,ze jo? pac timik taky drzel steneti...
sukne je to siroka, vzdusna, hlaste se!!! nebo ji hodim vecer vedle na bazar.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2014 10:53
- Nahlásit
PetraK
stačí poslat docenta Prchalíka, von bude mít větší důraz, než ty
to by ses divila
Jo a včera jsem pobavila nějakýho týpka na chodníku
to se nedivim, mě bys pobavila taky
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2014 10:58
- Nahlásit
PetraK
Pane Štajne, poďme domůůů,jo? Maník se začal smát
si mi pripomela, jela sem domu, muz mi volal. za 5minut volal znova ze jede dom, za minutu volal znova o zmenu planu, pak volal okamzite znova zase ze zmena planu ze teda jede dom a pak kdyz mi to zazvonilo asi 20sekund po zandadani telefonu do kapsy, tak se pan vedle me na sedacce zacal desne smat
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2014 11:00
- Nahlásit
cernej caj
tak se pan vedle me na sedacce zacal desne smat
víš co, to se smál, aby tě nemusel zaškrtit
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2014 11:07
- Nahlásit
Maya
tak tuším do půl roka než bylo Dorinovi,
půl roku? to z ní bude kostra, vona nemá ty chlupy, že jo Jako jo, štěnda jsou hájený, ale tohle je až moc. Se bojim, ešivá vona není moc až moc hodná.
cernej caj
drzel steneti...
no já vím, ale když vidím tu holou kůži a jak je fakt natvrdo zahlodnutej..... snažím se to minimalizovat, ona je myslím až nadmíru trpělivá a nemá před ním moc úniku. já ho slíknu z drézu a bude!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2014 11:19
- Nahlásit
PetraK
z ní bude kostra, vona nemá ty chlupy, že jo
a no jo, je fakt, že Kim byl celej vorvanej, vocas jak štětku na nádobí, chlupy na krku zubatý, jako děs a to navíc Dorin je v poměru k němu mnohem menší váhová kategorie, takže u psa bez chlupů a oba stejně velký to už je asi kapku přes čáru
leda pořídit Blanici brnění?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2014 11:21
- Nahlásit
není nad to když v jedný věci jednáte z dvěma lidma, co se menujou Kůstková a Zůbková, ty woe, kdo si to má pamatovat kdo je kdo a kam patří????
sem si to fakt musela napsat
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2014 11:39
- Nahlásit
PetraK
tak je fakt, ze ty mas holoprdku
Maya
a co teprv kdyz ja chodila na gympl kde byl reditel petr kovac a segra na gympl s pavlem kovacem, to si mamka musela dycky kontolovat dopisy
levneji jak od revizora
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2014 11:41
- Nahlásit
cernej caj
pěkný fotky http://www.lucas13.com/
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2014 11:45
- Nahlásit
PetraK
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2014 11:49
- Nahlásit
Maya
JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO TODLE POTŘEBUJU!!
KDE TO KOUPIM?
jako já vím, že to tak se štěňaty bývá, ale vzhledem k jejímu věku, její trpělivosti a jeho urputnosti se ho prostě snažím nějak mírnit či směrovat jinam.
KDyž ho to včera při vaření popadlo, tak jsem odebrala kousek lákavého hovězího a cvičili jsme místo bojů setrvání na místečku. Joo, to se to panečku setrvávalo, jeden voči jak Hurvínek, druhej jak pilot při přetížení a ani se nehli
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2014 11:50
- Nahlásit
Maya
boziiiiii
a ty fotky sou supr teda
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2014 11:50
- Nahlásit
Maya
není nad to když v jedný věci jednáte z dvěma lidma, co se menujou Kůstková a Zůbková, ty woe, kdo si to má pamatovat kdo je kdo a kam patří???
tak to je dokonalá souhra
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2014 11:58
- Nahlásit
PetraK
KDE TO KOUPIM?
sice to není až tak efektní, ale zase možná praktičtější
http://www.dogarmour.webs.com/
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2014 12:01
- Nahlásit
Maya
ovsem to neskreje lalok
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2014 12:05
- Nahlásit
Maya
praktičtější
taky není marný, určo by se to líp nandavalo, když už to tak hezky nevypadá
cernej caj
ovsem to neskreje lalok
skreje si myslim
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2014 12:47
- Nahlásit
cernej caj
ovsem to neskreje lalok
já mylsím že jo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2014 12:54
- Nahlásit
Maya
v kazdym pripade bude petrak husta, pokud by s tim chodila i ven
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2014 13:12
- Nahlásit
Maya
jédytký, služí pižle moooc
a to druhý, ty wogo, to pořídím Bukísovi, páč předevčírem
jsme měli zasejc problém s boxerem, tentokrát
ale asik to bude dost těžký, ne
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2014 13:13
- Nahlásit
cernej caj
kazdym pripade bude petrak husta, pokud by s tim chodila i ven
tak buď bude předstírat, že Bubiše je kůň a nebo si pořídí ještě kord a bude předstírat, že trénuje na šermířský závody, to každej pochopí
|
birma
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2014 13:46
- Nahlásit
denyk
předevčírem
jsme měli zasejc problém s boxerem, tentokrát
co se stalo?
ale asik to bude dost těžký, ne
se Bukískovi aspoň rozšíří hrudní košíček
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2014 14:15
- Nahlásit
denyk
e dost těžký, ne
těžký netěžký, Bubice by myslím byla nadšená a Bukís taky,
co se zas stalo? Jak tam u vás, kde o psa nezakopneš může dojít sakra k takový koncentraci potížistů?
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2014 14:29
- Nahlásit
KOPÍRUJU CO JSEM PSALA KÁMOŠKÁM:
Předevčírem trochu drama, ani se mi to sem nechtělo psát, seděli jsme na pivku na peróně
já pořád oči jak ostříž, jesli nejde nějaký pes a stajně jsem to neuhlídala, z druhé strany nádražní
restaurace přišel známý s boxerem, Bukís slyšel psa, vtrhnul dovnitř, já hned za ním, ale klucí už u sebe stáli a vrčeli
Majitel přiběhl k boxerovi a strahla se bitka ( já vím, že když už to zajde tak daleko, že kolem sebe tancujou, tak se nemám přibližovat, páč to Bukís vyhodnotí tak, že je se mnou silnější) .
Pustili se do sebe, tak jsem mezi ně šla, majitel boxíka taky, no víte jak, je to vždycky všechno tak rychlý....
Najednou Bukís zapískal, schoval se od stůl a boxík už do něj nešel, tak jsem Bukíse ořvala ať táhne ven,
venku jsem si klekla, najednou se klepal jak ratlík, vylezl na mě a stěžoval si, hrdina .
Tak jsem ho prohlídla, ve slabinách nějaký škrábanec (včera už se to dost zbarvilo) a tekla mu trochu krev.
Je to naháček takže to je prostě hned. Doufala jsem jen, že to není kousanec aby se neudělala kapsa a
nebyl zase problém .
No znáte mě, já co se týče něho tak zase nervy, nemohla jsem asi půl hodiny myslet na nic jinýho...
Pak jsem si všimla, že má zavřené oko a že má přes plůl oka takovou blanku. Takže zase nerv. Vypláchla jsem
mu to vodou, ale nevypadalo to líp, asi do sebe narazili hlavama . Už jsem se viděla jak ráno jedu k vetovi...
Pak mi volala Ilča z německa jak má ty dva psy, že by přišla, tak jsme spolu odvedli toho mýho stresáka domů (vrčel pak při každém otevření dveří ) a šli jsme zpět. Asi za dvě hoďky jsem šla domů, oko bohudík už úplně v pohodě.
Jen ráno trochu hnisu.
Kdyby se to stalo venku, tak Bukáče ořvu, ale takhle byli na malém prostoru a už se nedalo nic dělat.
Navíc ten majitel boxíka je trochu magor, venku psa bez vodítka, já na Bukíse volám, dám ho na vodítko a jemu je úplně
jedno, když boxer běží k nám . Stalo se mi to už několikrát.
Tak jsem mu řekla, že až se to stane příště, že k nám boxík poběží, tak di něj pustím tu elektriku .
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2014 14:31
- Nahlásit
PetraK
Já se přiznám, se bála ptát.
no já se o tom normálně bojím mluvit, fakt.
prostě..... nic kolem toho neexistuje, psst.
to brnění bude Bubici moooc slušet
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2014 14:36
- Nahlásit
denyk
taky teda docela husty zazitky tak snad bukac bude ok
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2014 14:38