| Autor |
Zpráva |
birma
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2014 16:15
- Nahlásit
kachna_
a tos ho nepustila od stolu, než něco snědl, nebo proč u toho seděl tak dlouho?
on měl nějak pocit, že musí dojíst to, co dostal na talíř, já ho rozhodně nenutila (ale fakt je, že nic jinýho by nedostal )
ještě chvilku počkám, pak ti popřeju
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2014 17:14
- Nahlásit
birma
Všechno nejlepší k svátku přeju
|
birma
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2014 17:26
- Nahlásit
kachna_
Všechno nejlepší k svátku přeju
óóó jaké překvapení! Děkuji!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2014 17:40
- Nahlásit
pilates bylo desny, pracky mebolej, su tam nejnib ohebna ze vsech, su jak vorvan vyvrzenej na breh a k tomu s pulkou mozku. ale je tam klima a nemusim se pak sprchovat, tak to je pozitivni. zkusim to zpravidelnit. uz kvuli tomu, ze nemusim do tech kalhot, co dopnu, nosit pasek a troje co sem nosila jeste z jara sem dala segre...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2014 17:56
- Nahlásit
cernej caj
su jak vorvan vyvrzenej na breh a k tomu s pulkou mozku
ty?? Nevěřim
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2014 19:21
- Nahlásit
birma
mozna o to je to horsi, ze nejsu uplne gaucovej lezak
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2014 19:52
- Nahlásit
cernej caj
mě přišla ta rotana, super věc, akorát by bejvala stačila ta levnější bez displeje
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2014 20:10
- Nahlásit
Maya
jak dlouho ses uz tocila a co displej ukazuje?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2014 20:37
- Nahlásit
Historka z dnešního rána - doteď nemůžu uvěřit, že se mi to nezdálo
Už jsme pomalu odcházeli z louky, kam chodíme za zvěří, když jsem asi 30 metrů od nás uviděla dva zajíce (Adam je neviděl). Čekala jsem, že ušáci začnou zdrhat, jenže oni si to namířili k nám výsledek byl, že Adam čuchal v trávě a jeden z těch magorů se producíroval asi 2 metry od něj (Adam furt nezjistil, že tam je). Když zajoch viděl, že psa nezaujal, tak vyběhnul kousek od nás na cestu - asi aby byl líp vidět a zdrhal v dál. Po chvíli se zajíc vrátil zpoza zatáčky, aby zjistil, proč za nim ten pes neběží. Když jsme tam pak pomalu došli, producírovali se tam oba ušáci a dost dlouho si nás ostentativně nevšímali
A tak mě napadnul dost blbej dotaz - můžou mít zajíci vzteklinu? Protože chvíli to fakt vypadalo, že nás dou zmlátit
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2014 21:14
- Nahlásit
birma
Protože chvíli to fakt vypadalo, že nás dou zmlátit
Ti jiste kachna_ poda vedeckej vyklad, nemohli zajici jen zase nejak tento, mit proste sex? To jsou pak zblbli fest. Ale netusim, jestli oni v tuhle dobu jeste tentujou. Pripadne si mohli kousnout naky vesely bylinky, potajmu pestovany?
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2014 21:17
- Nahlásit
Maya
zajimavy text k tomu CDS MMS, ted jsem to ale jen vicemene proletl, takze jsem nenarazil na zadne zasadni zpochybneni.
Mozna tam ale je. Co se mi na tom textu ale velice libii je, ze mi prijde, ze se autor snazi jit opravdu do hloubky. Pak samozrejme nachazi spoustu "kdyby" a potencionalnich rizik. Zajimalo by me pro srovnani takhle do hloubky zpracovanou analyzu treba chemoterapie nebo jen obycejnehoibalginu nebo nejakeho ATB, to bychom se asi nestacili divit....v lazdem pripade ve chvili volna to zkusim projit zodpovedneji...muselo to zabrat spoustu casu takova ministudie
|
birma
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2014 22:08
- Nahlásit
Fifi
nemohli zajici jen zase nejak tento, mit proste sex?
to vypadaj jinak, co mám zkušenost. Spíš jsem si pak říkala, že tam maj možná někde hnízdo a chtěj nás odlákat jinam, ale ten začátek, kdy to nabrali napřímo k nám, byl vážně drsnej
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2014 22:26
- Nahlásit
zbrnd
zajimavy text k tomu CDS MMS
jj, má to ještě druhou část, je to v podstatě reakce na to, že někteří lidi zas píšou, že reakcí v těle z toho vznikne v podstatě jedovatá dezinfekce typu savo a mohlo by to v těle nadělat paseku
cernej caj
ak dlouho ses uz tocila a co displej ukazuje?
asi 5 minut, podle návodu se má denně točit 5-10 minut s oběma a nebo jednou rukou nad hlavou a to fakt nedávám, tak u toho máchám rukama jak při běhu ale na záda fakt dobrý, dneska mě zrovna bolely fest a celkem to přešlo
displej ukazuje hodiny, stopky, kde se dá nastavit čas točení a pak to zapípá, počet otáček, spálený kalorie a tuky, ale pro mě jna prt, protože je malej a nedposvícenej, takže když na tom stojím, tak při mý slepotě na něj nevidím a furt to zvedat a zkoumat je na nic, tudíž pro mě jednodušší bude najít si nějakou 5minutovou píseń k tomu, počty otáček a kalorií a podobnejch vejmyslů klidně oželím
birma
nebyly to nějaký ochočený zajíci? u nás máme takový napůl ochočený srny, holt žijou ve vesnici a jsou zvyklý na lidi i na psy
|
birma
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2014 22:44
- Nahlásit
Maya
nebyly to nějaký ochočený zajíci?
tak žijou mezi golfovym hřištěm, cyklostezkou a poměrně rušnou silnicí, ale že by kvůli tomu museli pronásledovat lidi a psy...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2014 23:39
- Nahlásit
zítra na nás prosím myslete, sice jsem svůj plán trochu zmírnila, když mi došlo, že 55 km za 12 hodin neulezem i kdybych se zbláznila, ale i tak budem mít co dělat a když to nestihnem, tak budem doma až dost po půlnoci
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2014 23:41
- Nahlásit
birma
maaaaaaaaagooooooooor. Good luck.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2014 06:22
- Nahlásit
birms
silena zeno, foufam, ze to stihnes rozumne
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2014 07:03
- Nahlásit
Mórgen, dneska už od rána slůňo
a zjistila jsem, že co začalo to léto, jsou chladná rána
A taky tu máme co??? Přesně půl roku od /do Vánoc
birma
probíhalo stejně - smutnej ksicht, že to neni řízek a pak se v tom nimral 2 - 3 hodiny, než snědl miniporci pro tříletý dítě....
muheheee, tak todlencto je taky na chocholouška
Dodatečně vše nej k svátku
Fajka
ta sedumdesátka tam není věk ! ale našlapaný kilometry!!!
jak se z toho vykrótila
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2014 07:04
- Nahlásit
birma
Protože chvíli to fakt vypadalo, že nás dou zmlátit
u nás jsou takhle drzý srnky, občas mi příjde, že je vomrzel život
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2014 07:09
- Nahlásit
Maya
hm, s rukama nad hlavou, to sem nevedela
denyk
tady zatazeno a chladno, nosim do prace fesny kabatek od eninky ted
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2014 07:12
- Nahlásit
Zdravíčko všem
birma
Ty jo - kdybys šla na zajíce, někdo by si představil, že jdeš s flintou a tobě by přitom stačil jen vak na záda a možná kousek mrkve, aby ti budoucí pečínka nebo svíčková došla až do ruky
denyk
Hlásím, že u nás taky sluníčko a taky chladný rána.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2014 07:20 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit
Pipinkýýýý to mám radost
http://www.novinky.cz/domaci/340130-v-oderskych-vr sich-podruhe-po-sto-letech-zahnizdili-orli-skalni. html
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2014 07:26
- Nahlásit
Bukís má taky svého zajíce
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2014 07:26 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
denyk
tak to je supr
hh, a kdy bude ta svickova?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2014 07:50
- Nahlásit
Maya
aaaaaaaaaaaaaa seznam uz presel na ty dementnejsi mapy...
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2014 07:56
- Nahlásit
denyk
Díky za fotku milášššška
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2014 08:01
- Nahlásit
denyk
Pipinkýýýý to mám radost
to jsou dobrý zprávy!!!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2014 08:07
- Nahlásit
tady sluníčko, ale taky nějaká kosa, jsem se dneska vyletnila, že mi včera bylo horko, ale asi budu litovat a mrznout celej den
cernej caj
hm, s rukama nad hlavou, to sem nevedela
no a prej když chceš hubnout břicho a pas, tak na střídačku jednu ruku dole, chtěla bych teda vidět toho borce, kdo by vydržel mít vzpaženo ruce nahoru 10 minut
aaaaaaaaaaaaaa seznam uz presel na ty dementnejsi mapy...
to se jdu teda podívat
denyk
ten má teda bezva zajíce u nás by nevydržel ani pět minut
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2014 08:08
- Nahlásit
Maya
jako pri kazdym otoceni stridat nebo stridat treba po pul minute?
radsi se nedivej, jestli se nechces po ranu prinasrat
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2014 08:35
- Nahlásit
cernej caj
jako pri kazdym otoceni stridat nebo stridat treba po pul minute?
při každým otočení bys to nestíhala, ale jinak to tam myslím nepíšou jak střídat, asi aby ti to vyšlo tak napůl, abys hubla stejnoměrně
přišel mi mail, že když se zaregistruju v tom obchodě, tak mám s přihlášením přístup na nějaký instruktážní video, ale já se tam neregistrovala a zas tak vědecky na to jít nechci, tak nevim co tam ukazujou, mě bude stačit, když si protáhnu ty záda
radsi se nedivej, jestli se nechces po ranu prinasrat
už jsem s koukla, jako fakt děs, nechápu hlavně tu logiku, že přes půl obrazovky se dá fotka a když se chci jako pořádně na mapách kouknout na mapu, tak to musím překlikávat???
jinak jsem slyšela, že google mapy jsou taky nějak předělaný k horšímu, ale nekoukala jsem
|