Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 3150 . 3151 . 3152 . 3153 . 3154 . 3155 . 3156 . 3157 . 3158 . 3159 . 3160 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
denyk
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2014 08:42
- Nahlásit

cernej caj
hh, a kdy bude ta svickova?
ti jí uvařím z toho plyšáka esli ceš

u nás by nevydržel ani pět minut
u nás když se ti plyšáci válí po bytě tak nezájem, ale jakmile vytáhnu nějakýho ze skříně, tak je synem smrti

v sobotu asik vyrazíme s kámoškama na borůvky, vemu čokloida, tak spojíme příjemné s užitečným

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2014 08:45
- Nahlásit

denyk
hmmm boruvky

Maya
no taky me to uz krklo a navic je neprirozeny neco vypisovat vpravo v rohu misto nahore jak byvalo driv pod adresnim panelem... a kdyz si dam hledat mesto, napred dostanu megafotku na pul monitoru a az se prekliknu tak se mi zobrazi i v mape, proste opruz. A klikani cesty po turistickejch je taky opruz

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2014 09:12
- Nahlásit

bacha pri horskych vystupech na boty

denyk
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2014 10:20
- Nahlásit

denyk
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2014 10:21
- Nahlásit

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2014 10:25
- Nahlásit

denyk
ten prvni je dobrej

worick
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2014 10:27
- Nahlásit

denyk
v sobotu asik vyrazíme s kámoškama na borůvky - jéé, ony už jsou borůvky máte? A kde to je?

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2014 10:42
- Nahlásit

cernej caj
http://www.novinky.cz/internet-a-pc/340215-seznam- spustil-nove-mapy-cz.html
to panorama a 3d tam teda vůbec nemám, tak nevim, asi jediný, co by tam mohlo bejt zajímavý a je to fuč

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2014 10:43
- Nahlásit

worick
jj, už prej jsou, taky jsem slyšela, ale nejsem masochista

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2014 10:47
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Tak. kucí už jsou ve vodě, půjdem taky?

Fčéra byl Štajníček několikrát moc pochválenej od cizích lidijůch. Nejdřív když si hrála psí banda a on krásně poslechnul na přivolání (eeeejch, jak dlouho mi to tak ještě vydrží??? ale užívám si to moc a moc, páč - když si vzpomenu, jak na mě dlabal.... tak to je takovej malej úspěch) a poslechnul jako jedinej!! A pak když jsme šli domů a vystupoval z auta nějakej pár. Tušila jsem , že by mohl provést výpad, tak jsem ho nejdřív hezky usadila /pár byl velmi spolupracující, kupodivu, protože se na něj nevrhal a počkal, až ho usadím a dám mu pak volno/. Hezky poslechl na sedni a čekej a paní byla naprosto unešená a když zjistila, že mu jsou tři měsíce, byla unešená ešče víc. Využila jsem je coby rušivýho elementa a zkusila si lehni, byl vzorovej a padnul k zemi . Učíme se chodit na vodítku, jako slušnej péf, a učíme se čekat. Dneska hezky zase čekali, když jsem šla k popelnicím a pak si dali "odložení" na louce. Na tohle je skvělá Bubice, protože s ní on pěkně zjistí o čem to je a pak si pěkně můžu trénovat samostatně. Pak jsme museli jít k jámě, aby si mohl hodit šíbru . Jak byl při tý odpolední procházce vzornej, tak při tý další, sebral na co přišel, PRASE JE TO!

a já jsem debil, páč jsem dneska brutálně zaspala, to byl hukot!!

denyk
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2014 11:03
- Nahlásit

worick
jéé, ony už jsou borůvky
U Rousínova (Rousínov u Svoru )

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2014 11:10
- Nahlásit

denyk

ten kočičí je hustej

denyk
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2014 11:13
- Nahlásit

PetraK
čéče když to tak čtu, tak f půl roce bude umět trojitý odpíchnutý rittberger né?

jste ale čikovný mooooc

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2014 11:20
- Nahlásit

denyk
čéče když to tak čtu, tak f půl roce bude umět trojitý odpíchnutý rittberger né?

ten jde za mnou, ten rittberger, páč to dělám vždycky, když něco popelaří na zemi No já zastávám názor, že co do něj teď nalouduju, pak jako když najdu. Je blbost učit chodit na vodítku v klidu třicetikilový hovado, který mě táhne, lepší to udělat teď,kdy mám o něco málo větší sílu to ustát a při snaze tahat otočit směr chůze . Co si teď nahraje ve hře na hadrdisk, pak jako když najdu. A je vidět i ten rozdíl s Ešusem, na něj jsem měla mnohem víc času (i tím, že jsem ho mohla mít v práci a že byl sám) a to jsme rázovali dost mílovýma krokama. Teď si to tak plácáme langsam.

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2014 11:34
- Nahlásit

PetraK
Štajnidlo je moc šikovnej a my škodolibý se těšíme na hlášení za pár měsíců

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2014 11:40
- Nahlásit

1 blbě, tu rozlohu fakt nevím
http://obcanstvi.cestina-pro-cizince.cz/?p=interak tivni-modelovy-test-z-ceskych-realii

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2014 11:43
- Nahlásit

Maya

Štajnidlo je moc šikovnej a my škodolibý se těšíme na hlášení za pár měsíců

jojo, já už se na to taky moc těším
ale šikovnej fakt je. Líbí se mi, že když má mozek On a nic ho moc nerozptyluje, dá se často dohovořit po lidsku. Stačí říct "Pane Štajne, můžete toho nechat?" a on si sedne na tu svou tlustou kotelnu, podívá se nahoru těma krásnejma vočkama s výrazem: "Takhle nějak , jo?" toho nechá a čeká na odměnu. Pochopitelně, když je rozjetej jak lokomotiva, můžu si své lidské hovory narvat do trenek

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2014 11:45
- Nahlásit

PetraK
teda, ty ses desna aktivistka a uz ste se naucili cekat? pac sem myslela, z e ty se to ucit nepotrebujes;)

doufam, ze v praci z toho neni nejaky pruser zes zaspaal

grimmh
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2014 11:49
- Nahlásit

PetraK
Mám radost, že máš radost (ze Štajna)
A nejsem škodolibá, ale i tak čekám na tu pubertu, abych věděla na co se připravit. Zkrátka prvnička, no..........

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2014 11:53 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

cernej caj
a uz ste se naucili cekat? pac sem myslela, z e ty se to ucit nepotrebujes;)

voni jo, já ne, nesnáším čekání ale tak i u něj je to v začátcích. Je to jen chvilinka, kdy ujdu pár metrů, vidím na ně a gestem ukazuju čeho si žádám. Já hodně používám ruce a gesta, kdysi pradávno jsem to dělala proto, že jsem si říkala, až bude Murphy starý, bude blbě slyšet, tak že budem používat ruce, abychom se domluvili ....dneska proto, že je to pro ně čitelnější.

doufam, ze v praci z toho neni nejaky pruser zes zaspaal

snad ne

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2014 11:54
- Nahlásit

PetraK
jako rucni povely nez slovni?

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2014 11:58
- Nahlásit

cernej caj
já hodně taky používám gesta, prostě slovní povel doprovodím víceméně nějakým stejným mácháním, Kim na ty ruce taky vždycky reagoval líp než na hlas

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2014 11:59
- Nahlásit

grimmh
ale i tak čekám na tu pubertu, abych věděla na co se připravit.

no já jsem zvědavá , tu Ešusovu mám ještě pod kůží ten, jak byl vzorňouch tak tohle si vybral do poslední kapky a nechal mi to sežrat. Tak jsem na nás oba zvědavá teď. Při mý povaze, jsem se tehdy musela hodně, hodně, hodně ovládat. Nikdy jsem se kvůli nikomu tak neovládala, jako kvůli psům, páč vím, že kdybych se nedržela zkrátka, přijde Etna

grimmh
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2014 12:04
- Nahlásit

PetraK

tak doufejme, že to udržíš a láva zůstane pod povrchem. Ty to ukočíruješ. Nemám nejmenší pochyby

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2014 12:07
- Nahlásit

grimmh
Ty to ukočíruješ. Nemám nejmenší pochyby

naivko . otec cholera, matka cholera - co myslíš, že to dá když se to pronásobí, hm? Jedina magora

grimmh
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2014 12:17
- Nahlásit

PetraK
I prdlajs.
Ono Štajnidlu určitě v té makovičce uvízne dost věcí a i v pubertě si určitě někdy vzpomene na dobré vychování, které už díky tobě začíná mít a taky ho určitě sem tam přepadne mazlící chvilka a když bude zlobit, žádné velké mazlení nebude. On je chytrý
Jsou to hodně naivní myšlenky prvničky????

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2014 12:41
- Nahlásit

nemáte někdo ozkoušený tohle? http://www.salondoma.cz/kosmetickerady/purederm-sa moslupovac-i-z-abal-na-nohy-1-p-ar-ponozek/

zbrnd
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2014 12:48
- Nahlásit

Maya
jj, má to ještě druhou část,
já našel i třetí + dokument v pdf komplet

je to v podstatě reakce na to, že někteří lidi zas píšou, že reakcí v těle z toho vznikne v podstatě jedovatá dezinfekce typu savo a mohlo by to v těle nadělat paseku
no taaaaak dobytek, co po nich chceš...ježis pardon, já chtěl napsat lidi...

No ne, víš co, lidi jsou prostě zmaniakovaní buď do A nebo do B, hlavně to musí mít nějakej název a musí to být podpořený nějakou ideologii...a pak je fuk , jestli to jsou granule, BARF, CDS, Babisovo ANO, pitny rezim, katolicka cirkev nebo treba bodybuilding.

Osobne jsem ale z autora mel trochu pocit, z tomu sam neveri, protoze tam ma par neobjektivnich veci, spise hodne ucelovych..nebo mozna nema dostatek info, tezko rict ... jeste to nema zcela prostudovany a minimalne dvakrat uz jsem narazil na to, ze treba uvadi, ze p. HUMBLE uvadi, ze se jim tim dari lecit skoro vsechny nemoci .... jenze ano to on uvadi a uvadi to i Kalcker nebo jak se ti chlapi pisou..uvadi, ale na druhou stranu dost jednoznacne pisi i rikaji, ze treba ano, vylecili jsme tim nemoc ABC, ale to neznamena, ze ji tim vylecime vzdy ... a prave jak jsem tu onahde daval link na to video Kalckera v CR, tak tam on mnohokrat zminuje, ze je treba s tim opatrne, ze to neni jednak vselek, ze to pomuze u mnohych nemoci, ale ne pri kazdem jednom pripadu....prave na me udelal dobry dojem ten Kalcker, protoze mi prisel, ze vystupoval jako dost zdrzenlive se snahou o nezaujatost a upozornoval na negativa atd...to samy ten clovek z Ceska, co to zrejme tenkrat ten jejich miting/prednasku organizoval ....nekde na youtube jsem pak od nej nasel i video navod, jak to vyrabet...proste prislo mi to takovy solidni ten jejich pristup.
Jo jeste ten Kalcker me prave zaujalů i tim, ze mi prisel dost jisty "svou veci" a proste se nestydel rict, ze na to prisli vlastne u zvirat nebo treba na otazku kolik pripadu rakoviny s tim vylecili odpovedel:"zadny .... protoze podle odborniku se vzdy jednalo o spotanni remisi" ....me zaujal spise ten clovek asi nez ten preparat...asi i proto, ze i kdyz popisoval hodne o tom preparatu, tak porad je to pro me oblast, kde to tezko zhodnotim....teoreticky kdyz mi bude chtit neco nakecat, tak nakeca, protoze odbornost ma je v ty oblasti 0,00000000001, ale jaksi jeho jako cloveka si troufnu hodnotit spise, taky se mohu splest, ale verim si v tom oboru trochu vice no

zbrnd
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2014 12:50
- Nahlásit

Maya
nemáte někdo ozkoušený tohle? http://www.salondoma.cz/kosmetickerady/purederm-sa moslupovac-i-z-abal-na-nohy-1-p-ar-ponozek/
hele neplpni, normalne si ty nohy vumej a mas to

Vero
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2014 12:50
- Nahlásit

rumštajn.

dočítat nestíhám, tak jen pozdravuju.
sem byla v prahé na školení a jsem úplně bezeslovná ještě dnes.
doufám, že vás psové nesežrali a i jinak je fšecko v pořádku.

<< 1 ... 3150 . 3151 . 3152 . 3153 . 3154 . 3155 . 3156 . 3157 . 3158 . 3159 . 3160 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání