| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2014 13:01
- Nahlásit
Maya
nemam... ale muzes to otestovat
Vero
doufam, ze buldozerek pokracuje v zestupny tendenci
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2014 13:02
- Nahlásit
Maya
20gr včelího vosku
20gr kakaového másla
20gr mandlového oleje
5 kapek esenciálního oleje Tymián
Ve vodní lázni rozpusťte vosk, kakaové máslo a mandlový olej, smíchejte. Odstavte a po mírném vychladnutí vmíchejte 5 kapek Tymiánu. Nechte ztuhnout v lednici. Uchovávejte (až 2 měsíce) při pokojové teplotě - bude se lépe roztírat.
máme s návody z tohoto zdroje dobré zkušenosti...ale pozor...to neznamena, ze nekdo jiny muze byt treba uplne nespokojeny, tak me pak kdyz tak nemlat
http://www.home-made.cz/
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2014 13:04
- Nahlásit
zbrnd
fakt z toho neco zkousite?
ja zkousela domaci vonavou prisadu do pradla a teda nevonelo vubec nic. pozitivni ale, ze to nejak negativne vuni neovlivnilo
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2014 13:05
- Nahlásit
zbrnd
hele neplpni, normalne si ty nohy vumej a mas to
copak umejt, ale jako pokusnej králík nemůžu sloužit, hele nechceš to pokusně ozkoušet ty?
mě by totiž zajímalo jak to fachá, protože píšou lidi, že to fakt funguje a hlavně mě zaujalo, že ti ty nohy začnou opadávat až skoro po dvou tejdnech po sundání a nějak si nedovedu představit ten princip jakože si něco dám na kůži, dva tejdny nic a pak buch a je to
tož nějaký zážitek z první ruky by se hodil
já našel i třetí + dokument v pdf komplet
jj, je tam toho víc, jako je to zajímavý, já jsem na tyhle věci spíš skeptik, ale tak člověk nikdy neví, kdy bude v situaci, kdy by spolknul cokoliv co by mu dalo jen minimální šanci na úspěch, rozhodně mi tohle přijde takový víc uchopitelný než třeba homeo
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2014 13:09
- Nahlásit
cernej caj
nemam... ale muzes to otestovat
to právě nemůžu, mě by to asi oholilo nohy až na kost
zbrnd
co je to za návod?
mě ty stránky nefungujou a popravdě nemám včely a teda ani ten vosk
a kde sehnat ten zbytek taky netuším
já radši budu pokračovat v experiimentech s kytkama
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2014 13:29
- Nahlásit
grimmh
Jsou to hodně naivní myšlenky prvničky????
odpovím stručně. Jo!
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2014 13:34
- Nahlásit
cernej caj
fakt z toho neco zkousite?
fakt, jako ne ja, ja su linej jeste vic nez si umis predstavit, toz ale faaakt a byla spokojenost, mohu se zeptat s cim teda.
Maya
rozhodně mi tohle přijde takový víc uchopitelný než třeba homeo
nooo, vis ze ja homeo moc nemusim, ale na druhou stranu vim, ze muj odpor k nemu je dan spise tim, co se kolem nej dela....a tak proste kdyz mi treba nekdo dava pripravek , kterej ma v navodu na pouziti vylozene konstatovani, ze je treba aby se vstrebaval pomalu a daj mi to pro psa s tim, ze mu to teda mam roizpustit ve vode, tak to u me halt k takovymu zmrtovivetovi ve mne vzbudi nejen neduveru ale i nenavist, ...to samy kdyz nekdo tvrdi, ze bachovky pomuzou proti stresu, bo jsou homeo ....ja bych bral , ze tak kulicka muze bejt tak mala a pes ji muze spolknout a ono to zabere, proc ne...ale to by museli tvrdit, ze je to proste na zaklade te ucinne latky a ne ze tvrdi, ze hodej takovou kulicku psovi do brucha, kde von ma trikrat kyseleji nez my lidi a ono to zacne homeopaticky pusobit...o je fakt jak pro degeny....tim chci rict, ze homeo nemam rad hlavne kvuli tech fanousku bezmozku okolo no a nejen bezmozku, ale i slepej obeti propagandy.
Jinak k tomu CDS... no vono je to hodne komplikovany, ale oproti homeo vidim proste tendenci propagatioru a myslitelu vysvetlovat i princip na zaklade kteryho to funguje, coz je proste relativne unikatni ..... jiny vetsinou tvrdej...jooo nase lecidlo je bomba, sezerte to a uvidite, jaka je to bomba.....nebo nojoooo vy neverite na nase zazracne kameny tachyonizovne...jste zpatecnik, ne vsemu my lide rozumime, ale tohle fakt fungujeee...a nikdy nevysvtli jak, protoze nemaji ani šajn....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2014 13:34
- Nahlásit
zbrnd
20gr včelího vosku
20gr kakaového másla
20gr mandlového oleje
5 kapek esenciálního oleje Tymián
co to tu pane vyrábíte?
čichám nějakou kosmetiku domácí.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2014 13:35
- Nahlásit
Maya
že ti ty nohy začnou opadávat
opadávaj nohy?? po čom?? a i jiný věci opadaj?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2014 13:40
- Nahlásit
kdyby nejak opadlo tech 5kg co se mi usadilo od pasu po kolena, to bych potrebovala
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2014 13:45
- Nahlásit
PetraK
opadávaj nohy?? po čom?? a i jiný věci opadaj?
po ponožkách, viz odkaz na předchozí straně, kdyby sis ty ponožky navlíkla na něco jiného, jistě by to opadávalo taky
zbrnd
homeo vidim proste tendenci propagatioru a myslitelu vysvetlovat i princip na zaklade kteryho to funguje
no protože podle mě na rozdíl od mnohých jiných třeba tachyonů u tohohle je co vysvětlovat, jsou tam jasně daný v podstatě chemikálie a jejich rekace, u homea tohleto chybí
v podstatě mi to CDS a MMS působením připomíná spíš bylinky, takový taky trochu jiný než lékárenská klasika, ale má to prostě vysvětlitelný mechanismus účiinku
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2014 13:46
- Nahlásit
cernej caj
kdyby nejak opadlo tech 5kg co se mi usadilo od pasu po kolena, to bych potrebovala
to bych chtěla taky
je to úplná díra na trhu, t by byl trhák
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2014 13:49 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit
PetraK
sak tam mas odkaz----ale pro Peklice je nejlepši pletova maska:
200 g NaOH
250 g HNO3
95 ml HCN
Vše smícháme, potíráme obličej a současně pijeme. To ej oupa nejlepčí a nejmodernější homeo tohle! Pokud chceš, moheš k tomu přykusovat kosti
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2014 13:50
- Nahlásit
Maya
ale nezlob stranky fungujou, tak zkus jinej prohlizec nooo a kde sehnat komponenty tam jsou odkazy na jejich eshop tusim essential.cz nebo tak nejak
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2014 13:53 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
zbrnd
Pokud chceš, moheš k tomu přykusovat kosti
tak jako promiň! Ale to je snad jasný i úplný blondýně! že bez kostí to fungovat nikdy nemůže
EDITUJU! kdyby se někdo obával:_
Hele přemejšlim, cos mi to vlastně namíchal za koktejl?? hm?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2014 13:57
- Nahlásit
zbrnd
ale nezlob stranky fungujou, tak zkus jinej prohlizec
a já vím, že fungujou, ale mě nefungujou, sem v práci a tady mám zastaralej flash a jen zastaralý IE, přičemž tato kombinace způsobuje zamrznutí a konec
když si vzpomenu, kouknu se doma, ale popravdě mě vyrábění čehokoliv v tomto směru nijak nebere
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2014 14:01
- Nahlásit
Maya
ale má to prostě vysvětlitelný mechanismus účiinku
no to nemůžeme posoudit, ale souhlasím...ano vypadá to tak pro nás laiky, proto mě to zaujalo, vidím to vlastně stejně jako ty, asi si dám přes držku za tohle....
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2014 14:03
- Nahlásit
PetraK
Hele přemejšlim, cos mi to vlastně namíchal za koktejl?? hm?
já niš nemíchal.
kerej myslíš, jý vymyslel jen ten pro Peklici a to je zaručená dobrotka a mňamka...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2014 14:04
- Nahlásit
pro ridice, co si nejsou jisty zda maj ridit
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2014 14:14
- Nahlásit
cernej caj
to je dobrý, mě by kleplo, ještě že neřídím
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2014 14:31
- Nahlásit
Maya
tj, agresori
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2014 14:33 - Změnil/a: grimmh
- Nahlásit
cernej caj
Jej, tos neměla Po zhlédnutí videa těžko přesvědčíme ešusku k nezávislosti kterou přináší řízení auta
|
worick
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2014 14:38
- Nahlásit
denyk
U Rousínova (Rousínov u Svoru) - no těpic To je od nás skoro nejdál, jak to jde to jsi se musela nastěhovat až na konec světa?!
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2014 14:51
- Nahlásit
cernej caj
Člen # Zasláno: 24 Čen 2014 14:04
Citát - Nahlásit
pro ridice, co si nejsou jisty zda maj ridit
Maya
Člen # Zasláno: 24 Čen 2014 14:14
Citát - Nahlásit
cernej caj
to je dobrý, mě by kleplo, ještě že neřídím
Mayacernej caj
Tak seznam.cz je jeden velkej bulvar, pouzivani fake videi a viralu s rusky mluvicim osazenim hlavnich roli je na seznam.cz zcela bezne a na dennim poradku
fotomontaze, videomontaze na urovni prace deti z materske skolky nejsou nicim, co by se seznam.cz pricilo, o kvalite textů netřeba tuším ani diskutovat
seznam.cz proste bojuje o prokliky .... sazeji na to, ze populace je a bude tak debilni, ze nic vic jiz nikdy nebudou k uspechu potrebovat ... a nejspis se nepletou ...
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2014 14:53
- Nahlásit
Hele Peklice si už asi udělala ten koktejl, ze uz nepise
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2014 15:03
- Nahlásit
zbrnd
tak alespoň jsou novinky skoro tak srandovní jako infobaden
holt kdo chce číst vážný věci do hloubky, tak musí na bbc nebo jazeeru
a že tam lidi nechoděj není podle mě o hlouposti, ale o nezájmu, většina lidí si holt radši přečte o sekeře na novinkách, zasměje se a za pět minut to zapomene, než aby na bbc hodiny hloubali nad událostma na Ukrajině třeba
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2014 15:47
- Nahlásit
zbrnd
Hele Peklice si už asi udělala ten koktejl, ze uz nepise
Peklice se snažila vybádat co za dobrůtku to je, ale nejni zdatná, tak se jí prt podařilo a už je moc dlouho ze základy, takže ............. asi by mi to sežralo trubky, takže sem si místo toho dala zmrzlinu, kafe a.......... srdcovky. Ať doma ten hajzlík zas okupuje někdo jinej
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2014 16:24
- Nahlásit
Rumštááájn
Dítě si pořídilo spálovou angínu.
Fňuk.
Jo a kohout se naučil odhrnovat závěs, aby se dostal do baráku! Hajzlík jeden strakatej.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2014 16:36
- Nahlásit
zbrnd
no jo ale kde sežene kyanovodík? Leda že by jí stačil kyanid obsaženej ve třešňovejch jádrech, ale to bych teda nechtěla roztloukat
Já mám novinky taky ráda. Jak píše Maya, jsou to srandisti co neuměj napsat pravdu ani o počasí.
Maya
aby na bbc hodiny hloubali nad událostma na Ukrajině
No jenže já mám pocit, že z médií se zrovna o Ukrajině pravdy stejně nedobereš (ale je pravda, že na BBC jsem o Ukrajině nečetla. ty obyčejnější články má i Radiožurnál a ty, co by mě zajímaly jsou na mě už moc jazykově náročný)
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2014 18:13
- Nahlásit
kachna_
Dítě si pořídilo spálovou angínu.
Vetsi nebo mensi kachnatko? Lity lity teda, au, brzke uzdraveni!
kohout se naučil odhrnovat závěs, aby se dostal do baráku!
A co v baraku dela?
Maya
nemáte někdo ozkoušený tohle?
Ne. Ale zrovna vcera jsem si delala domaci pedikuru pomoci sveho oblibeneho serezavace s ziletkou (neco ala totok), pak pemza a mam tapaky zase jak mimino.
|