Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 3150 . 3151 . 3152 . 3153 . 3154 . 3155 . 3156 . 3157 . 3158 . 3159 . 3160 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2014 08:23 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

ty jo co to je? včera na koupačku a dneska leje? to aby si člověk vzal holínky jako tady kucí! :

Jsem si vytáhla svý sandálky ke kolenům a vono si je nemůžu vzít???? šlendryján!!

Byly jsme včera veterinovati. Neb Štajnidlo si šlo zjistit váhu, Bubiška si šla zjistit váhu, Štajnidlo si šlo pro tabletku a Bubišku jsem nechala prohlídnouti, neb nějak voní těm psům. Tak srdéčko má jako zvon játro cajk, ledvina cajk, střevo cajk, děloha v sobě tekutinu nemá , ale je tam nějaká aktivita, tak jí vzali stěr a dneska se dozvím víc. Držte palce, ať je to prt a nebo zmatený hárání. Byla zlatá holčička moje, špitala jsem jí do ušisek, jak moc úžasnej péf vona je a bála jsem se toho, co pan dochtor bude říkat. Tak zatím dobrý, měřil jí i nějaký rožky na děloze a ty prej taky cajk. Kličky střevní taky cajk - nevim proč ta krůta polyká kličky???? . Doma pak měli moc hezkou chvilku se Štajnidlem, moc pěkně se mudlali, chudera Fifijová, která se mnou telefónovala musela poslouchat, jak se nadšením rozplývám nad tím, že Bubiška mu umyla tudle bříško, tadydle hlavičku, pindika, prostě ho celýho vočistila......... a pak mu dala na držku (konečně), když to zas přeháněl s rozjíveností . pak sem mu dala na držku já, pak mu dal na držku Brtnik - prostě ho zmlátila celá rodina. A vzal to v potaz ten dement? No pochopitelně že vůbec ne! řádil jak černá ruka, až byl odvelen na pelech a vrácen ve stavu relativně klidném. Aby chvíli ležel, musela bych ho svázat, vomotat izolepou a přikurtovat ke koberci. Hrozný věci podnikal. A já se jenom jednou už vyspinkám a ............ mám den dovolenýýý! A juchééé!

a dneska máme poslední hodinu germánštiny před prázdninama,

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2014 08:26
- Nahlásit

kachna_

Dítě si pořídilo spálovou angínu.

a jéje, který dítě větší dítě, nebo menší dítě?? Tak ať je brzo cajk a druhá to nepobere.
! Hajzlík jeden strakatej.

hééééééééééj to je ale šikovnej pán!!
že z médií se zrovna o Ukrajině pravdy stejně nedobereš

to mohu potvrditi, vyprávěl kolega bývalý voják z povolání, že realita v daném regionu se značně rozchází s tím co do médií přijde, nikdy opravdu nevíme, jak to kde je, když tam nejsme.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2014 08:31
- Nahlásit

PetraK
no dneska je tam podivny dusno...

tak doufam, ze bude bubiska v poradku, hodnej pef si to zaslouzi a nic to nebude. Ono taky ty vykyvy pocasi zima/leto dost rozhazujou cyklus...

zato ferina mela loni koncem cervna harani posunuty ze zacatku dubna a ja ted nevim, jestli ji vzit na vandr, aby to na ni neprislo...

jo a byla sem dneska na opakovaci prohlidce k vykonu prace, su zpusobila a pochvalila mi mezilopatkovy svaly, ze prej to se moc u kancelarske prace nevidi

denyk
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2014 08:31
- Nahlásit

PetraK
prostě ho zmlátila celá rodina.
Martu na vás

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2014 08:33
- Nahlásit

kachna_
No a dneska, když jsem ho vyháněla, tak šlápnul na Cira a naboural do zdi

jo, vzal samici s mláďatama

ach je to je vůl!! grr

birma

trasa nakonec tak 45 - 50 km, v

úhyle! maj pravdu si šílená

a chybět nesmí speciál pro Ešusku

seš drzý čert Drápale!

tohle už dávno neplatí, teď se jede téma ZAOSTŘENO NA OČIČKA:

Koukám bohužel, že tu nelepší fotku dementní očiček jsem na rajče ve spěchu ráno zapomněla dát, napravím, tak aspoň Bubiška - tý jsem zase v tom spěchu zprasila jméno:

a zde double přivoláni:

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2014 08:35 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

birma

birmice ty fotky jsou supr.

všimli jste si toho světla? moc hezký.

hééééskýý

denyk
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2014 08:36
- Nahlásit

PetraK
ty voeeeee ten už je velikáááánskéj péf
kolik váží zrzula?

A bude to s Bubíštou gut, určitě

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2014 08:37
- Nahlásit

denyk

jeee pipipi na mechu. No to my tak pěkný fotky nemáme. My jich vůbec moc nemáme

denyk
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2014 08:39 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit

PetraK
My jich vůbec moc nemáme
my už hlavně nemáme teho čikovného fotografa
(ani mech, bohužel, je to tam všechno zničený, vykácený )

ale tak máme pipíííí a to je nejdůležitější

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2014 08:47
- Nahlásit

birma
tvl budu jak zdechlina lina na vandru, dyt vam nebudu stacit, ses fakt na motorek

a fotky supr, fousatec na vyhlidce perfektni

grimmh
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2014 08:48
- Nahlásit

PetraK
Bubišce držím palce moc. Věřím, že bude v pohodě. Je neuvěřitelná♥♥♥
Možná už začne to malý štajnidlo vychovávat, když zjistila že po ní jste ho zmordovali celá rodina

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2014 08:50
- Nahlásit

JOOOO A JAK TO, ŽE FAJFKA NEHLÁSILA, ŽE JAKO SI JDOU NA PREZIDENTSKOU BEZ NÁS??????????????????????? JAK JE TO MOŽNÝ????? NO?????

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2014 08:51
- Nahlásit

grimmh
Bubišce držím palce moc. Věřím, že bude v pohodě

Já doufám, že jen plaším, sice draze plaším, páč jsme tam včera nechali hnedle litr, ale radši budu plašit, prachy jsou nedůležitý. Tetkon vím, že celkově je cajk, srdéčko má silný, můžem si výletit co budem chtít.

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2014 08:54
- Nahlásit

Poslala mi moje moudrá kamarádka prezentace - fotky s příslovýma: jednak moc hezký záběry a druhak moc trefný přísloví. Pár mě jich dostalo - za všechny:

Pokud je nejlepším přítelem člověka pes, tak se ten pes dostal do potíží!

Jestliže se někdo začal sebenepatrnějši lišit od většiny, chtějí hned ostatní vědět co to, jak to a proč?

a tohle si myslím dost osvojím:

Dokážete-li být za každých okolností sám sebou, jste osobnost ............ a nebo idiot

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2014 08:57
- Nahlásit

Kdo stále říká že něco nejde, měl by jít sám !

grimmh
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2014 09:12
- Nahlásit

PetraK
přísloví pravdivý - jak jinak
´
nechali hnedle litr
za takové komplexní vyšetření mi to přijde jako dost malá cena.
To myslím naprosto vážně.
Místního veterináře máme sice levného, ale můžu tam chodit jen na očkování, protože nemá vybavení a nemá mou plnou důvěru. Na vyšetření a při nemocech chodím k jednomu vetovi v Plzni, kterýmu věřím (moc vetů fretky neumí), ale nechá si to sakra dobře zaplatit.

denyk
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2014 09:15
- Nahlásit

PetraK
Jestliže se někdo začal sebenepatrnějši lišit od většiny, chtějí hned ostatní vědět co to, jak to a proč?
tak tohle je určitě o mně, jako kdyby někdo věděl, co jsem za posledních pár dnů řešila

birma
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2014 09:17
- Nahlásit

denyk
Trasy plánuješ předem nebo jdeš po turistických značkách?
Plánuju předem, aby to bylo přibližně tolik km, kolik chci a aby byla možnost zkrácení a na místě pak upravuju podle toho, jak jsme ušlí, jak stíháme vlaky a jak se mi která cesta líbí

birma
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2014 09:22
- Nahlásit

Díkuju fšem za pochválení fotek

PetraK
Pěkně už ostříš a Drápalíkovi s Bubiškou to sekne
Držím palce, ať jsou výsledky stěru ok! Bubice je statečná pani.

cernej caj
Ale prt ono se to jinak cape s batohem, co má 4 kila a jinak s tim 14 kilovym

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2014 09:24
- Nahlásit

birma
no skoro si rikam, ze chcu bydlet u prahee, tolik moznosti jednodennich vyletu

uz sem si vcera udelala seznam veci a dovybalila batoh z konce kvetna z bilych karpat... uaaaa su desnej bordelar

birma
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2014 09:31
- Nahlásit

cernej caj
Tak tohle bylo asi 70 km daleko, to tam máš určitě taky zajímavosti pěkný
Batoh taky ještě nemám vybalenej, ale času dost

denyk
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2014 09:32 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit

tak nic, chtěla jsem sem dát jednu fotos a nende to

Birma
díky za info

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2014 09:37
- Nahlásit

birma
tesi me, ze sme na tom stejne

denyk
me to neuazuje nic i kdyz odmazu s

denyk
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2014 09:42
- Nahlásit

cernej caj
však jsem to už změnila

kachna_
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2014 09:42 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Rumštááájn
Ono naštěstí spála docela dobrý, teda jako překvapilo mě to, protože jsem si nějak pamatovala spálu jako onemocnění skoro na nemocnici a místo toho mám doma docela veselý, načervenalý dítíě
Ale tak jako já jsem ráda, že je to celkem běžná, prozkoumaná, bezpečně zvládnutelná nemoc, jsem se děsila mnohem horších možností.
Jenom nevim, jak je to s ovocem a penicilinem. Jsem se na to nezeptala, páč prostě neumim mluvit u doktora. Potřebovala bych, aby mi vždycky poslal e-mail s pokynama. páč u doktora prostě nevnímám, nenapadá mě, na co se zeptat (v příbalovym letáku nic nepíšou).
PetraK
to je vůl!
no neni. Ta chyba je na mojí straně, když vim, že to dělá, tak, pokud se to nestane vysloveně omylem, neměla bych to dopustit. To, že to udělal naposled před rokem v zásadě není omluva.
edit. jdu na birmofotky
edit 2. mraky, skály, stromy - pro mě ideální fotky

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2014 10:09
- Nahlásit

kachna_
jj, me se ty fotky taky libi... hned bych jela zas do ceskyho raje nebo k vam, achjo, skoda ze tak daleko to je

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2014 10:13
- Nahlásit

kachna_
Jenom nevim, jak je to s ovocem a penicilinem
tak to nevím, snad že se nesmí s kyselým ovocem? tak snad bude dítko brzy v pořádku

birma
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2014 10:19
- Nahlásit

Pár z vás o ní chtělo vědět. Sice ještě není, ale bude brzo a už teď se dá objednat

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2014 11:05
- Nahlásit

birma
dík, jsem si tam dala sledování a jak vyjde, hned si jí objednám

grimmh
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2014 11:14
- Nahlásit

birma
díky za odkaz.
Maya
prosím tě, až jí budeš mít, dáš mi vědět, jestli je vhodná i pro naprostého laika jako jsem já? V jednom článku od p. Šusty jsem se úplně ztrácela,......

<< 1 ... 3150 . 3151 . 3152 . 3153 . 3154 . 3155 . 3156 . 3157 . 3158 . 3159 . 3160 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání