| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2014 11:23
- Nahlásit
grimmh
za takové komplexní vyšetření mi to přijde jako dost malá cena.
ale joo, to jo, já jen že jsme původně šli v podstatě jen pro tabletku a páč se mi Bubiška nezdála, chtěla jsem nechat udělat sono, případně ten výtěr, vzal to podrobněji, čemuž jsem ráda a nebránila jsem se tomu, páč vím, že jinak je tam všecko cajk a z týhle strany se nemusím ničeho bát.
v Plzni, kterýmu věřím (moc vetů fretky neumí)
to chápu! a je ale s podivem, že moc vetů fretky neumí, protože se to celkem rozrůstá u lidí, ten chov fretek, ne?
Bavili jsme se o té aktivitě v děloze - zkusím přetlumočit co mi říkal - může se to hodit i někomu jinýmu. Zmiňoval možnou cystu, tak jsem říkala, že ale to by snad neměl být problém, že ženský taky mívaj, cysty přicházej, vodcházej..... vysvětloval mi, že tak to u psůch není, že jak je tam jiný ten cyklus, funguje to jinak, ta cysta způsobí prokrvení, které může usnadnit vstup zánětu - ani nemusí být zvenku, může to přijít třeba od zubu, zmínil krev, takže jakoby přes tu cystu se může usnadnit spuštění zánětu dělohy, když to zjednoduším. Plus říkal, že to může vést k poruchám v tvorbě kostí a krve. Jestli si to tak nějak dobře pamatuju. 'Ze prostě ta cysta u psa není tak jak u člověka. Není to zrovna odborný přepis naší debaty , já vím. Ale znáte to, člověk si u doktora zásadně nepamatuje ty důležitý věci. Jsem ráda, že jsem tam nenechala tu tabletku pro Štajnidlo.
Byla jsem nervózní jak sviň, moc a moc jsem se bála. Mimochodem, když zmiňuju Štajnidlo, udivilo mě, že už několikero lidí mi zcela navážno řeklo, že to je hezký jméno čekala jsem spíš takový jako Štááájn? a co to je?? Což se pochopitelně taky ozývá, ale převažujou kupodivu ty pozitivní reakce. Zvlášť, když se k tomu dodá Štajn, křestním jménem Ramm .... pak to lidem začne šrotit v makovici a podle věku se s tím popasujou
birma
Pěkně už ostříš a Drápalíkovi s Bubiškou to sekne
tooo ne jáááááááááááá, to nebýt jáá, to majne Kolégin! ale sekne jim to, to je fakt. Byla jsem ráda, že kolegyně spravedlivě dělila svou pozornost, mezi xindlíka malýho a bábrdli. Jako jedna z mála, páč fšicí vždycky jdou po mrňousovi. A já pak dorovnávám tu pozornost ze svý strany.
Včera večer dávali Top Gýra, svezli jsme se zase fšicí na koberec a když se Rammštajn uklidnil, resp. byl uklidněn. Bubiška se mi navemblovala do klína, položila si tam hlavu a užívala si klid a mojí neředěnou pozornost, bylo to moc fajn. Uvědomila jsem si, že mám olbřímí dárek - mám rozruch s tím potrhdílem malým zrzavým a mám moc hezký klidný chvilky s ní. Kdooooooooooooooooooooooo tohle dostane najednou?? Sem Blažena!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2014 11:26
- Nahlásit
kachna_
, páč prostě neumim mluvit u doktora.
já navíc k tomu neumím poslouchat. zavolej si tam a nebo možná i do lékárny, tam bývají hodně poučený kupodivu.
no neni. Ta chyba je na mojí straně, když vim, že to dělá, tak, pokud se to nestane vysloveně omylem, neměla bych to dopustit.
a tak já vím, no. ale když ono je hezký myslet si, že huž je za vzornýho, rozumnýho............ víš co? ale? hlavně, že je cajk a nemá huž to trápení co měl, je to tak, že jo? I když zase teda je pravda, že ta králičice by bývala byla mohla bejt taky cajk a není, já vim.
birma
Pár z vás o ní chtělo vědět. Sice ještě není, ale bude brzo a už teď se dá objednat
hééj, dík za info! možná hodit i do pozitivky? Tady to zas možná zkritizujou..... hodíš to tam?
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2014 11:31
- Nahlásit
PetraK
Uvědomila jsem si, že mám olbřímí dárek - mám rozruch s tím potrhdílem malým zrzavým a mám moc hezký klidný chvilky s ní.
to jsou krásný střípky ze života...
Taky si hodně užívám, když jsem s Bukím sama, včera jsem si lehla na posekanou louku, on kolem mě lítal jak čert, pak se zastavil, lehl si vedle mě...tohle mám často, najednou se mi třá v lese líbí mech, tak dřepnu, on hned dovalí, že co se jako děje, pak začne hryzat klacek, válet se po zemi, já pozoruju drafce, brabence....jsou to krásné chíle, které si nesmírně užívám a kterých si vážím, uvědomujíc si přitom, jak jsem šťastná, že můžu chodit, že mám čas, že me nic nebolí
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2014 11:35
- Nahlásit
PetraK¨
Sem Blažena
Já ti to 100% věřím
S těma fretkama - divila by ses, kolik vetů je bere jen jako něco podřadnýho a jsou schopný předepsat vakcíny vysloveně pro fretku smrtelný. Byly doby, kdy jsem scháněla všechny informace o nevhodných látkách pro fretku a rozesílala je vetům u nás i v okolí. No, ty doby mé šílené aktivity, kdy jsem pořádala i fretčí srazy, že i do našeho prdelákova jezdili páníčkové z Prahy, Mostu,....už jsou pryč.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2014 11:39 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
kdo si prave objednal peknou dovolenou
|
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2014 11:40
- Nahlásit
táááák děti, až budete číst o šílený ženský, co vzala sídliště útokem se samopalem v ruce, tak to budu já. Jsem fakt nasraná až do nebe a ani to nemám jak vyventilovat. Vylezli jsme s Adamem, že jenom obejdem barák, že po včerejšku se budem flákat. Ejhle ve vnitrobloku, kterej je plnej dětskejch hřišť na nás s jekem naběhlo 5 čoklů na volno (2x jrt se kterýma mám problémy neustále a který celou akci spustili, trpasličí špic, stafbul a xAST). No ve výsledku jsem se točila jak na obrtlíku a AST a stafbulíka udržovala nohou v aspoň trochu přijatelný vzdálenosti. Když došla kráva panička (jedna na těch 5 čoklůch), tak nejenže se neomluvila, ale bylo mi vysvětleno, že AST je štěně (můj odhad minimálně 10 měsíců) a nepere se (díky bohu za to, kdyby nás vzali fakt útokem, tak nevím, co bych s takovou přesilou dělala, dost možná to taky byly feny, to jsem ani neměla čas zkoumat). Teď jsem je pozorovala z okna, jak se chystají domů - odchytla a k zábradlí uvázala dva psy a pak asi deset minut odlovovala zbytek. A to mi až teď secvaklo, že to jsou stejní psi, co tu nedávno dělali bugr v noci, neb panička si seděla na lavičce, s někym kecala a jak byla tma, tak jí smečka lítala vyřvávat lidi...
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2014 11:41
- Nahlásit
cernej caj
jedéééš? To vypadá, že by se ti mohlo hodně líbit a cena slušná.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2014 11:43
- Nahlásit
PetraK
Uvědomila jsem si, že mám olbřímí dárek
to je moc dobře
možná hodit i do pozitivky?
tam už se mi nechce vůbec lézt
cernej caj
kdo si prave objednal peknou dovolenou
to vypadá nááááádherně!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2014 11:53
- Nahlásit
birma
to je supr zazitek teda...
jj, mooc se tesim. S kudrnou to byva vetsinou dost pohodicka, jedem s Kes. Muz bude doma hlidat
grimmh
a navic mi dovolenou proplati zamestnavatel
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2014 11:55
- Nahlásit
cernej caj
to bude určitě parádička, takovou dovču bych si taky nechala líbit
birma
co na tohle říct zm*di to jsou některý lidi fakt,
to samý slyším furt, že se jejich psi neperou a já na ně, že lae můj se pere
A A dámek zase bude vystreslej akorát
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2014 11:58
- Nahlásit
grimmh
prosím tě, až jí budeš mít, dáš mi vědět, jestli je vhodná i pro naprostého laika jako jsem já
no pokusím se, ale nevím teda jaký mám odhad, co ví a zná laik
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2014 12:00
- Nahlásit
cernej caj
a navic mi dovolenou proplati zamestnavatel
hade
ale né, přeju ti to, my dostáváme pololetní odměny zhruba stejnou částku
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2014 12:02
- Nahlásit
denyk
hade
vidis, muzes jet 2x
|
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2014 12:03
- Nahlásit
denyk
A dámek zase bude vystreslej akorát
chlapeček to nesl poměrně dobře, snad už mu došlo, že panička se postará ale mě to fakt nehorázně sere. Zaprvý - abych se bála vylézt z bytu do vnitrobloku. Zadruhý - pak se nemaj lidi na pejskaře dívat skrz prsty, když je v noci za tmy přiletí cestou vyřvat takováhle tlupa. Fakt bych tu babu něčim majzla, protože buď nemá mít tolik čoklů, když je nezvládne, nebo má chodit na etapy na vodítku nebo něco takovýho. Fakt sednout si doprostřed hřišť a vypustit pět psů, který si neumí zavolat, to je demence nejvyšší úrovně.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2014 12:03
- Nahlásit
cernej caj
Sloviinsko je prý super, kolegyně tam má od zimy dceru a byli už tam na návštěvě, viděla jsem fotky
birma
teda paničce naflákat
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2014 12:06 - Změnil/a: grimmh
- Nahlásit
Maya
nevím jak laik , ale já vím úplný prd. Čím víc do sebe láduju informací, tím větší mám v hlavě guláš. Možná je to z části i tím, že si to, co čtu nemůžu vyzkoušet v praxi. Takže ač se snažím být zodpovědná a připravovat se seč můžu, nejsem o nic chytřejší.
birma
tak ani se nedivím žes byla tak vytočená. Zajímalo by mě, jak by se asi tvářila majitelka, kdybys Adama neudržela......
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2014 12:07
- Nahlásit
asik koupím pupčákovi nový obojek moc líbí
birma
to je demence nejvyšší úrovně.
to každopádně, jako umím si představit sebe,
málokdy se nervuju a řvu, ale když jde o tohle tak
|
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2014 12:08
- Nahlásit
grimmh
Zajímalo by mě, jak by se asi tvářila majitelka, kdybys Adama neudržela......
No jak, byla by rozhořčená a kdyby se servali, tak bych mezi ně šahala zase já, protože to by ona určitě nedělala to známe takový lidi, jen ona to dotáhla k dokonalosti počtem psů..
|
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2014 12:09
- Nahlásit
denyk
asik koupím pupčákovi nový obojek moc líbí
ten je moc hezkej a vypadá i hezky měkoučkej pro holoprtku
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2014 12:09 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
Maya
no ja jako dite byla na plitvickach a nadhera, na plitvicky bych jednou moc chtela znova...
birma
supr, ze adamek to nesl dobre. Ale jako jo, naprosto te chapu... vcera sem sla po meste a takovej hysterickej vystek a rev od zensky, otocim se a tam zenska s pidipsem na flexine, zenska stala u travniku, pes asi vybehl k silnici, pac kdyz sem sla kolem byl u travniku taky a zenska rozpleskla, jak ji ten cokl asi skocil pod nohy a ona zakopla o tu flexinu a majitelka tam stala a hulila a cumela uplne jinam...
denyk
ten je krasnej, skoda, ze me ty kozeny nevyhovujou kvuli zapinani, ze neni na prezku
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2014 12:09
- Nahlásit
denyk
Bukísek dostane dáreček?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2014 12:10
- Nahlásit
cernej caj
zenska rozpleskla, jak ji ten cokl asi skocil pod nohy a ona zakopla o tu flexinu a majitelka tam stala a hulila a cumela uplne jinam...
ty jo to je na přes držku taky
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2014 12:11
- Nahlásit
birma
Nepomohlo by, kdybys s ní promluvila? Já vím, musela by ses hodně zapřít. Ale zkusila bych jí nastínit možné následky a ona by byla propadající, protože měla psy na volno.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2014 12:12
- Nahlásit
grimmh
mam obavy, ze tyhle typy lidi nezajma zadnej nazor, navic nazor od "nasrany zensky" s "velkym nebezpecnym psem" - jako uprimne si myslis, ze kdyby byla pristupna nazorum, ze by se teda sama od sebe tak chovala?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2014 12:12
- Nahlásit
denyk
uvědomujíc si přitom, jak jsem šťastná, že můžu chodit, že mám čas, že me nic nebolí
tohle je olbřími dárek, když to člověk má. nepotřebuješ moc, jen ty chvíle. Vzhledem k tomu, že má člověk v podstatě zajištěno živobytí- nestrádá hladem, má hlavu pod střechou - měl by si takový chvíle obyčejný zatr. uvědomovat a vážit si jich. Páč nemusí řešit zásadní věci.
grimmh
kolik vetů je bere jen jako něco podřadnýho a jsou schopný předepsat vakcíny vysloveně pro fretku smrtelný
ty jo tak to je drsnosrstý tohleto
birma
- odchytla a k zábradlí uvázala dva psy a pak asi deset minut odlovovala zbytek. A to mi až teď secvaklo, že to jsou stejní psi, co tu nedávno dělali bugr v noci, neb panička si seděla na lavičce, s někym kecala a jak byla tma, tak jí smečka lítala vyřvávat lidi...
tak taky drsnosrstý!!!
my jsme tuhle potkali v polích - ženskou se stafbulíkem. Já mám pro ně fakt slabost, a i chápu, že u mladýho psa, se ne vždy podaří, aby hned zareagoval. Ale kurva když nezareaguje, tak musím zareagovat já a hned a ne že půjdu a budu vyvolávat jméno, na psa ani neuvidím! Vzala jsem štajnidlo do ruky, protože fakt jako nevím co za psa to je a nehodlám štěně vystavit něčemu co ještě neunese. Stejně jako u tebe - omluva NULA! Jak říkám, stát se může, ale tak jednak reaguju a druhak se omluvím, když vidím, že druhé straně ta situace nesedne. Ten samopal mi pak pujč.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2014 12:14
- Nahlásit
cernej caj
je krasnej, skoda, ze me ty kozeny nevyhovujou kvuli zapinani, ze neni na prezku
no hlavně pro nás jsou takový krásný obojky naprt, jen vyhozený prachy
jako dite byla na plitvickach a nadhera
no ale to je Chorvatsko ne?
jako kolegyně říkala, oproti ostatní tý Jugoslávii je to ve Slovinsku jak v Rakousku nebo Německu, milí lidi a všude perfektně uklizeno a všechno fungující, jsou prostě asi ty lidi tam mentalitou jinde než zbytek Balkánu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2014 12:15
- Nahlásit
birma
tam už se mi nechce vůbec lézt
ale chápu, nicméně zrovna tuhle jsem si říkala, jeslti má někdo zadostiučinění z toho, že to roztřískal. A navíc nechápu PROČ to roztřískal, bylo to jediný téma, kde se hovořilo k tématu - mám na mysli to, že jsme na kynologickým fóru. A jen proto, že mají někteří osobní antipatie, to zazdili. jako by nestačilo to, co stím tady provedly zdejší madame před časem, když dělaly nechutnej bordel a odradili 90% lidí od toho, aby se tady vůbec zdržoval.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2014 12:19
- Nahlásit
birma
cernej caj
já mám ty kožený nejraději, ikdyž jsou ze začátku neforemný.
Teď se mi 2x stalo, že Bukís ten látkový obojek s tou plastovou (sponou nebo co to je) ztratil. Prostě jak se válel, tak se rozepla
cernej caj
hulila a cumela uplne jinam...
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2014 12:21
- Nahlásit
Když už jsme u těch obojků. Zeptám se vás jako odbornic - jaký obojek preferujete - kožený s měkoučkým vespod nebo ty látkové - a proč? Už dlouho se na to chci zeptat.
U fretek jsou lepší ty kožené s měkkým vespod, protože tolik nekloužou a tak snadno se z nich nevyvlíknou.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2014 12:23
- Nahlásit
Maya
vidis, to mas pravdu
jinak to slovinsko podle fotek je luxus, to urcite. Na to se moc tesim. Tyhle kratky kurdnovsky zajezdy mi dost vyhovujou, akorat mit na ne s kym jezdit
denyk
me se jednou stalo, ze prezka praskla. Jenze u toho chlupatyho psa, nez to na nej dostanes, to je boj a pak to stejne nikdo nevudi...
|