| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2014 12:42
- Nahlásit
PetraK
já mám po včerejšku pocit, že jsem dala sto jarních
to já dneska taky, tak si vyhledávám sedavou práci
já totiž můžu mě nevisí zrzavej flek na nohavici
už i ty BRUTE
no já tu tudle viděla že žbrňda si to žádál, tak sem mu splnila přání
Hlavně je to něco jinýho, než běžnýho
vyzkoušim teda a jak dlouho se to vaří ta plíce? aby z toho nebyl šutr?
a co by to mělo bejt?
todle
všecky kolem kterých jsme šli tak na všecky musel a byl z nich totálně hotovej, prej úža věc
akurát to je trošku na zahradu nepraktický
|
birma
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2014 12:44
- Nahlásit
pokud se chcete pobavit cizím neštěstím - vymačkávala jsem Čmoudovi análky. U jeho bratra se udělá vždycky jen kapička a dobrý, tak jsem nečekala zaradu. Hmmm. Tak jsem se musela jít převlíct a jít si umejt gezicht a pak, že se kočkám neucpávaj
Fajka
jako asi rači ani nebudu psát že sem lezla po štyrech a přidržovala se trávy abych to vůbec vylezla
tyhle zkratky znám
tak jak může mít dlouhý drápy?
já ani jednomu drápy nikdy nestříhala...
nevim, taky nechápu. Asi dobrá strava
Altarovi jsem taky nikdy nestříhala, naopak měl problém, aby se mu neobrušovaly moc...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2014 12:45
- Nahlásit
PetraK
rostou jako sviň. Moc se nepohybujeme po asfaltu, tak to nemají kde obrousit.
a tak to je jasný to je ještě prtě ale až bude vetší a taky těší tak si myslím že si to taky obrousí.
birma
pocit, že úplně vidim, jak Adamovi dorůstaj dva dny dáme kratší procházky a má je viditelně delší....
jediný co mě napadá že pes kterej i přes to že hodně chodí tak má trochu jinej tvar packy a tech drápku a proto si to neobrousí..
|
birma
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2014 12:46
- Nahlásit
Fajka
akurát to je trošku na zahradu nepraktický
ale zas by se jim z toho dobře hlídalo si myslim, že byste jim dva, tři balíky pořídit měli
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2014 12:54
- Nahlásit
birma
neštěstím - vymačkávala jsem Čmoudovi análky. U jeho bratra se udělá vždycky jen kapička a dobrý, tak jsem nečekala zaradu. Hmmm. Tak jsem se musela jít převlíct a jít si umejt gezicht
a stejnak t cejtíš jak to smrdí ...uaaaaaaaaaaaaaaaaaa
fujky..pardon pani ale sem se zasmála
ale zas by se jim z toho dobře hlídalo si myslim, že byste jim dva, tři balíky pořídit
tak Fajfka už by na to asi nevylezla ale že by se jí to taky líbilo to jo to věřim..tyjo já bych jim jedej i pořídila ale nevim jak to sem dotáhnout , vono je to težky že jo a krást to tak nechcu..
ale co sem si jistá že by to měli jako nejoblíbenější místo na ležení krz rozhled
|
birma
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2014 12:59
- Nahlásit
Fajka
pardon pani ale sem se zasmála
však proto jsem to sem dávala, když už se to stalo, ať se aspoň někdo pobaví
tak Fajfka už by na to asi nevylezla ale že by se jí to taky líbilo to jo to věřim..
tak bys jí k tomu dala schůdky
nevim jak to sem dotáhnout
třá by ti to i dovezli
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2014 13:04
- Nahlásit
birma
tak bys jí k tomu dala schůdky
no jo, já sem takovej trotl, že i jo
třá by ti to i dovezli
noo essi vymyslíím kam to na tý zahradě dát, aby mě zbytek rodiny neubezdušil, tak si to snad nechám dovýst at to stojí co to stojí
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2014 13:21
- Nahlásit
fajk
krasny foto
birma
sem se zasmala teda, bych ani nepoznala jestli zuigul zakrok potrrebuje
|
birma
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2014 15:10
- Nahlásit
Fajka
já sem takovej trotl, že i jo
to nejsi trotl, ale hodná
cernej caj
bych ani nepoznala jestli zuigul zakrok potrrebuje
tak já vim, že úchylný bratři s tim maj problém oba, takže bylo jasno
|
birma
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2014 15:14
- Nahlásit
jo holky hledám nový domov pro sukni - je krásná, dlouhá, tmavá šedofialová, velikost 40. Nenošená, cena okolo stovky. Na přání přeměřím a nafotím, důležitý je dobrý domov, kde ji bude mít majitelka ráda a bude ji brát na procházky
|
birma
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2014 16:01
- Nahlásit
a ještě chlubivá vložka stále se mi nevedlo naučit zajocha, zkoušela jsem to na nose touch a nic. Předevčírem jsm začala naváděním, ale stále to nešlo, musela jsem mu začít dávat oporu, protože jinak nebyl ochoten nic podobného zkoušet a dneska už bez opory a jen na posunek (bez pamlsku v ruce) Sice to vydrží jenom kratičkou chviličku, ale to natrénujem
|
birma
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2014 17:09
- Nahlásit
PetraK
PANÍÍÍÍÍÍÍÍÍ! Pani! PANÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ
vím jak zabavit Mistra Drápalíka! v Tróje maj tuhle krasavici - věřím, že by měl radost, kdybys mu ji přivedla domů
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2014 18:02
- Nahlásit
tak se to hnití nějak zvrhlo . Ale zase byli voba čokli kanystroterapeutický. Nejdřív jsem v jednu vyrazila se Štajnidlem za mámou. Už ví ten malej hajzlík, kde si jí najde courali jsme se kolem baráku, pak si sedli na lavičku a Rummštajn dělal jorkšíráčka - válel se mámě v náručí, kousal jí do uší a voblemtal jí hubu , pak se učil že do silnice se neleze a ukázal mámě, jak se dělá nejen sedni, ale taky lehni a "tač" a jak se honí panička kolem betonový kostky. Cestou dom jsme si pocvičili, že holubi se nehoní, alébrž se usedá a za odměnu se šel mudlat s malou holčičkou, která celou tu dobu - a že to trvalo - disciplinovaně čekala, až se s ním bude moct pomudlat. Skončilo to sumo zápasem, kdy se oba váleli po chodníku . Doma jsme byli ve tři, upadnul do pelechu a já vzala Bubišku do polí a k rybníčku, kde jsem jí ukázala, že i z vody se dá aportíkovat. Je ale pravda, že k tomu tenisáku má nějakej blok, nebere ho ráda, aleee, když pánčička tenisáka rozdribluje a v ledvince má tu plíci, tááák prej dobrý., poseděly jsme si u rybníčku a valily to zpátky , Bubice dostala velení a to jsem neměla dělat teda, návrat tím pádem až v pět hodin. a zde čekalo veselé Štajnidlo, které zase muselo ven ta moje metoda má velkou podstatnou trhlinu. Když vyrazím s jedním psem, vrátím ho unavenýho a vezmu druhýho psa, když se vracím s unaveným druhým psem a sebou na pokraji smrti, tak doma zas ale čeká vodpočinutej ten první. tak nevim co s tim
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2014 18:06
- Nahlásit
Fajka
tak si vyhledávám sedavou práci
já jsem chtěla přímo hnít, ale nevyšlo mi to
já totiž můžu mě nevisí zrzavej flek na nohavici
SADISTKO!
no já tu tudle viděla že žbrňda si to žádál, tak sem mu splnila přání
jo jasně, se mnou to nemá nic společnýho , hááájzliku
vyzkoušim teda a jak dlouho se to vaří ta plíce? aby z toho nebyl šutr?
já nevim, nějak.moc dlouho ne, prostě aby z toho nešla kréf, šutr z toho rozhodně neuvaříš
všecky kolem kterých jsme šli tak na všecky musel a byl z nich totálně hotovej, prej úža věc
tak to máme cajk, Čííííf přijede posekat louku, až to uschne poprosíme souseda, aby to zbalíkoval - něco mu za to dáme a vy si to pak odvezete . Ale teda nesmí to posekat tím anihilátorem, to bychom neměli co zbalíkovat
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2014 18:11
- Nahlásit
birma
Tak jsem se musela jít převlíct a jít si umejt gezicht a pak, že se kočkám neucpávaj
ty vole fuj! Jsem sice škodolibá, ale i škodolibost má svý hranice. JSi chudera!
vím jak zabavit Mistra Drápalíka! v Tróje maj tuhle krasavici - věřím, že by měl radost, kdybys mu ji přivedla dom
ach jo! No von by určitě nadšenej byl, kdo by nebyl by byla natuty Blanice a já bych si to během 14 dní šla hodit. jsou jí 4 měsíce.
Škoda, škoda.
Fajka
a tak to je jasný to je ještě prtě ale až bude vetší a taky těší tak si myslím že si to taky obrousí.
hele já je právě ani Ešátorovi nikdy nemusela stříhat až pak v tuhé dospělosti.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2014 18:24
- Nahlásit
PetraK
tak se to hnití nějak zvrhlo
každej si hnití holt předdstavuje jinak u tebe mě tahle verze vůbec nepřekvapuje
Jen mohla bys mi zvopáknout, proč jsme nešly do tý Stromovky? Tedy krom toho, že jsem zas o kus hnula s terošema?
Když vyrazím s jedním psem, vrátím ho unavenýho a vezmu druhýho psa, když se vracím s unaveným druhým psem a sebou na pokraji smrti, tak doma zas ale čeká vodpočinutej ten první.
ale i škodolibost má svý hranice. JSi chudera!
klidně škodolibá buď
|
birma
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2014 18:24
- Nahlásit
PetraK
kdo by nebyl by byla natuty Blanice
třeba by se jí ulevilo, kdyby Drápalík tyranizoval Stračenu a na Blanokřídlou se tak často nevěšel
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2014 18:40
- Nahlásit
birma
Jen mohla bys mi zvopáknout, proč jsme nešly do tý Stromovky?
no protože jsem si já blbka chtěla odpočinout ale tak vono se to vymklo samo. Šla jsem se Štajnidlem, udělalo se hezky, chtěla jsem vytáhnout mámu ven, hodilo se jít jen s ním, protáhnout ho sídlištěm. Něco se naučit. Bubišku jsem pak chtěla vzít samotnou, aby si mě užila, chtěla jsem udělat procházku zase jinou, než když jdeme s ním.......... no. Jsem to tak neplánovala
že jsem zas o kus hnula s terošema?
co? s jakejma terošema si hnula?? Jooo aj, už mii to došlo!! stránky, ž ejo?
klidně škodolibá buď
to nejde, to je takovej humáč, že to mi nejde
třeba by se jí ulevilo, kdyby Drápalík tyranizoval Stračenu a na Blanokřídlou se tak často nevěšel
víš jak tyhle plány dopadaj, ž ejo? nakonec by na ní viseli dva smradi. a taky neporuším svou zásadu, že štěně /druhýho psa jedině k vychovanýmu psu, jinak to nefunguje.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2014 19:43
- Nahlásit
PetraK
vono se to vymklo samo
jasnýýýý. Ty jsi s tím neměla vůbec nic společnýho, že?
taky neporuším svou zásadu, že štěně /druhýho psa jedině k vychovanýmu psu
jasný
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2014 20:08 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
birma
Ty jsi s tím neměla vůbec nic společnýho, že?
přísahám na holej pupek!! fakt! šla jsem původně jen tak langsam s Drápalíkem, na chvíli. Za mámou, pak jsem si chtěla vyhradit čas jen pro Bubišku. No a po návratu jsem vyvařila šnuptychle, vyvařila utěrky, narvala to do pračky, umyla si hlavu, šla ven se Štajnidlem, cestou domů jsem zaťukali na sousedku, rozbili jí byteček, šli ven, aby se potrhlík vyčůral a tetkon jsem už konečně doma. Abych mohla pověsit tu pračku plnou utěrek
edit - a ten vůl tu lítá s fuseklí naplněnou balonkem
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2014 20:40
- Nahlásit
birma
posli foto a rozmery - hlavne delku, mam obavy, ze ja trpaslik... a jak je siroka? hodne, nebo malo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2014 20:43
- Nahlásit
petrak
a jefen by nerek ze mexi tenisakem a jinyma vecma bude nakej rozdil
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2014 20:51
- Nahlásit
cernej caj
je, Ešus moc nemusel takový ty tvrdý balonky co jsou na šňůrce. teda takhle měl je rád, pro tu šňůrku, protože se s tím mohl mlátit do makovice, ale ty balonky nerad bral do huby. Bubice může mít buď to stejný a nebo- to mi podle chování přišlo spíš - někdo na ní při aportování tenisáku hodně zatlačil. ona původně právě ani aportovat nechtěla. A ten tenisák zazdívá.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2014 20:59
- Nahlásit
cernej caj
posli foto a rozmery - hlavne delku, mam obavy, ze ja trpaslik... a jak je siroka? hodne, nebo malo
foto tu
šířka v pase je 2x 40 cm a délka středu předního dílu 106 cm
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2014 21:03
- Nahlásit
PetraK
nemusel takový ty tvrdý balonky co jsou na šňůrce
přesně to sem ted řešila taky a koupila sem tuten:
http://www.psihratky.cz/hracky-pro-psy/eshop/19-1- MICKY/114-2-NA-SNURCE-CI-LANE/5/84-Micek-na-provaz ku-Large
a jelito je z něj uplně vodvařenej bo on je ze silikonu, takže není tvrdej jako klasický gumový ale má tlustou stěnu takže hodně vydrží. a co na něm jelit miluje uplně nejvíc je, že je dutej a jak ho hodíš a on se odrazí od země, tak jak se zmáčkne tak odlítává uplně nečekaně všema možnejma směrama , a jelit je z toho uplně hotovej
jo a plave
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2014 21:28
- Nahlásit
Fajka
áá to vypadá zajímace - odskokovací a plovací to je? hmm
|
birma
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2014 21:35
- Nahlásit
my máme míček tenhle, je skvělej v tom, že se při přetahování ta šňůrka z něj fakt nedá vyrvat
a vůbec se mi míčky Chuckit moc líbí
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2014 21:48
- Nahlásit
teda když to tady tak čtu, tak mám zase akorát depku jakej sem lenoch
jsme akorát byli na procházce, že pak učešu psy, ale Dorin se v něčem vyválel, tak zůstal nevyčesán, docela zmateně teda koukal, že nepřišel na řadu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2014 21:51
- Nahlásit
Fajka
koupila sem tuten:
jj, já mám s tohodle kroužek, léta se válel nevyužitej na zahradě léta bo psi nezájem a teď borderák ho miluje jak to různě odskakuje, už jsem tím málem rozflákala skleník, akorát to by se člověk uházel, takže teď ho učím, že ho schovám a musí si ho nejdřív najít, abych ho hodila, tak mám alespoň trochu přestávky, fakt zlatej Dorin, kterýmu hodím jednou a pak už si hází sám
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2014 21:52
- Nahlásit
jsem dneska zkoušela teda fotit na režim sport a sice to není tak rozmazaný, ale na sluníčku hodně přesvícený, takže celkově fotky taky nic moc
|