| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2014 20:56
- Nahlásit
birma
Honza už mi navrhoval, ať sepíšu standart a vytvořim nové plmeno
Standard i s vlajkou, tak to ma byt!
Podle mě to je fakt věštění z křišťálový koule a nikdo za ten jejich odhadovanej věk ruku do ohně nedá...
Tak to urcite, vek se kor v Adamitim pripadku da odhadovat hodne blbe. Nicmene energie ma furt na rozdavani, tak to bude sokolik a zadnej pan ve strednim veku.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2014 20:59
- Nahlásit
birma
ale by se ti hodila spis nejaka fena nez 2 kluci
mas pravdu, ze to je vesteni z kristalovy koule, pac timik mel tehda 3-6, dneska tudiz ma 7-10... pripada ti jako 10ti letej pes? ale ono 3 roky rozptyl sou fakt hodne, to u adamka tezko taky muze nekdo poznat presne
Fifi
diky, ty kapky sem byla tuze zvedava, jestli vyjdou nejak hezky
|
birma
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2014 21:03
- Nahlásit
Fifi
Standard i s vlajkou, tak to ma byt!
kdybys věděla, jak dlouho sem váhala a opět blbě
Nicmene energie ma furt na rozdavani, tak to bude sokolik a zadnej pan ve strednim veku.
Energie může mít na rozdávání do dost pokročilýho stáří (zvlášť on) a už mu šediví huba, blbečkovi
cernej caj
by se ti hodila spis nejaka fena nez 2 kluci
zvlášť, když je jeden bez kulek, co?
timik mel tehda 3-6, dneska tudiz ma 7-10... pripada ti jako 10ti letej pes?
to mi rozhodně nepřipadá holt je to "riziko" co sebou ujmutí se psa z útulku většinou nese...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2014 21:06
- Nahlásit
birma
zvlášť, když je jeden bez kulek, co? vidis, to me nedoslo
presne, u nas v praci sme se smali, ze pouzivame kulovou metodu odhadu prace (to bylo na pivu, takze to pry znamena podrbat se na koulich a vyplaznout nejaky cislo, co mi zrovna prijde dost dobry) tak asi takovou metodu pouzivaj u tech psu pro odhad veku presny to neni, ale je to v okamziku, kdy to po tobe chcou
|
birma
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2014 21:14
- Nahlásit
cernej caj
u nas v praci sme se smali, ze pouzivame kulovou metodu odhadu prace (to bylo na pivu, takze to pry znamena podrbat se na koulich a vyplaznout nejaky cislo, co mi zrovna prijde dost dobry)
tak asi takovou metodu pouzivaj u tech psu pro odhad veku
taky to tak vidím, pokud má pes geneticky dobrý zuby bez usazování kamene, nemá pohybový problémy a moc nešediví, tak 2-7 let podle mě nikdo moc přesně neurčí...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2014 21:17
- Nahlásit
birma
a už mu šediví huba, blbečkovi
Sediveni nic neznamena, josefcice hlidaci ma oblibena ji ma prokvetlou od tri let. Stejne tak nektery groenendalove vypadaj na 4 letech jak veterani, pritom nejsou.
pokud má pes geneticky dobrý zuby bez usazování kamene, nemá pohybový problémy a moc nešediví, tak 2-7 let podle mě nikdo moc přesně neurčí...
Presne tak, to je vetsinou jen strileni od boku, nekdy to vyjde, jindy ne..
|
birma
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2014 21:22
- Nahlásit
Fifi
Sediveni nic neznamena, josefcice hlidaci ma oblibena ji ma prokvetlou od tri let
já vím, Altárek ze mě taky šedivěl asi od dvou let a stejně jak Adam měl prokvetlou jen tlamu a třeba nohy mu začaly šedivět někdy v 8 nebo 9 letech a hlava celá mu neprokvetla vůbec...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2014 21:24
- Nahlásit
birma
Tak no, si vem Kremyla, taky ma jen par chlupu sedivejch na bradicce, ze ji tahne na 10 ji fakt neznalej clovek netipne.
kdybys věděla, jak dlouho sem váhala a opět blbě
|
birma
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2014 21:34
- Nahlásit
Fifi
ze ji tahne na 10 ji fakt neznalej clovek netipne.
tak to určitě ne
takhle vypadal Altárek - už ochrnutej, 9 a 3/4 roku
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2014 21:39
- Nahlásit
birma
Echich, pupiky, mutiky... smudliky
|
birma
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2014 21:41
- Nahlásit
Fifi
jojo byl strašně sladkej
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2014 21:52
- Nahlásit
birma
ten ma pekne sedivou tlamicku, je krasnej
a ja fakt mizim!! dobrou noc
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2014 22:04 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
birma
přijde vám normální a správný poštět psy k naprosto cizím psům na vodítku
ne, přijde mi to naprosto ujetý. Chápu, že se to stát může. Ale pokud to někdo udělá schválně, jsem velmi velmi nepříjemná.
Jinak Máju jsem měla po prvním hárání, takže tam vím celkem přesně, u Vendulky se původní majitel "sek" o dva roky (nebo si myslel, že osmiletou bysme jí nechtěli), ale těch 13 jí nikdo nehádal ani tejden před smrtí a Šáňo taky bude asi mladší než ty 4 roky (jestli 2-2,5?). Páč je rozverná, to jak člověka okusuje, pružně hupsá, tak už se Batýsek nepohybuje.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2014 22:08
- Nahlásit
kachna_
ne, přijde mi to naprosto ujetý.
mnohokrát děkuju, jsem normální
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2014 10:13
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Pozor pozor zapište si do kynologických deníčků, jednu velkokynologickou poučku. veledůležitou poučku:
PLICE JEMNĚ VAŘENÁ, DO LEDVINKY VLOŽENÁ, ZPŮSOBÍ ŽE PÉF I MRTVOU SOJKU ODMÍTNE. PLÍCE JEMNĚ VAŘENÁ, DO RUKY PAK VLOŽENÁ ZPŮSOBÍ, ŽE MAJITEL PRSTŮCH PAK O POLOVINU PRSTŮCH PŘIJDE
Aneb dali jsme si včera procházku kolem Hostivických rybníků a dobře bylo, čokli zemřeli hned po příchodu domů. následně jsme dali další Francoouzsko-maďarskou bitvu, kdy obě strany odcházely domů značně plouhavým krokem, neb bitva to byla urputná. A ještě následněji došlo k bojům mezi Hůny a Skoty plesnivými. Kdy Skoti plesnivý jsou na svůj věk pěti měsíců překvapivě jemní a laskaví a uvědomují si svůj velikostní rozdíl. Je to krásnej a moudrej péf. Bude dobrým přítelem.
Na koncert tedy nakonec nedošlo jsou ale v životě hroší věci. Aspoň jsem na dlouho zašla jsem za mámou, koupila jsem třistadortůch, daly jsme si kafe a já místo oběda dorty, taková prasááárna.Udělaly jsme si dýchánek.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2014 10:15
- Nahlásit
birma
kachna_
ne, přijde mi to naprosto ujetý.
mnohokrát děkuju, jsem normáln
trochu si dovolím nesouhlasit - tedy ne s kachnou, s tou souhlasím naprosto, ale s tím tvrzením, žes normální
Zabila bych takovýhle lidi. Birmo Altar byl moc ňuni. A nemám moc odhad, pravda, ale nemyslím, že by bylo Adamitovi víc
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2014 10:59
- Nahlásit
PetraK
to je dobry s tema plicema
je supr, ze ste si to uzili, zavalcili, zabojovali
to je skoda, ze vam koncert unikl, tak zas priste na neco jinyho zajdete
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2014 11:06
- Nahlásit
cernej caj
to je dobry s tema plicema
jojo plíce jsou momentálně dosti v kurzu, na obou pelíšcích. Koupila jsem sušený, ale ty jim nesedly ani jednomu, takže to letělo. Jak kupuju pajšl, tak jsem si kus odřízla , povařila no a dobře udělala. Jen je to trochu bolestivá záležitost. Hlavně u Bubišky teda, ta je schopná kvůli nim vraždit
Včera jsem vařila poblivku z hov kostí, ořezala jsem chrupky a šlachy, dala usušit a to bude taky trhák
koncíku je škoda no a taky to nebyla levná záležitost , ale co, jak říkám .jsou hroší věci.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2014 11:47
- Nahlásit
PetraK
jaký máte plány na dnešek pani? Nechtělo by se vám třeba pozdějc odpoledne do stromovky?
PLICE JEMNĚ VAŘENÁ....
tak mám říct pani v masně i o plíci? Se mi teda ouplně nechce, ale jestli to mění aktivitu psích mozgových buněk....
trochu si dovolím nesouhlasit - tedy ne s kachnou, s tou souhlasím naprosto, ale s tím tvrzením, žes normální
já myslela jen v tomhle ohledu, obecně bych si to o sobě rozhodně tvrdit nedovolila
Zabila bych takovýhle lidi
já právě taky!
Koupila jsem sušený, ale ty jim nesedly ani jednomu, takže to letělo
jako že jim bylo po nich blbě, nebo jim nejely? Nemělas je vyhazovat, my bychom je využili plnim jima (nebo dingo sucharama) Adamovi tu hračku od starmarku a stále nedokážu pochopit, jak dostane plíci o velikosti třeba 4 x 4 x 2 cm ven otvorem o velikosti 5 x 0,5 cm, ale dokáže to. Asi je Houdini (či jak se to píše)
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2014 12:09 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
birma
jaký máte plány na dnešek pani? Nechtělo by se vám třeba pozdějc odpoledne do stromovky?
Birmice, snad se na mě nebudeš zlobit,ale já jsem vorvaná jak vorvaň a vzhledem k tomu, že Brtnik se nechal konečně přemluvit k tomu, že je hovadina v jeho stavu jet na chalupu a sekat, naordinovala jsem si po všech tech dnech maratńskejch, klidovej den. Včera to bylo fakt dost náročný. Nejdřív Hostíková procházka, pak k mámě, domů, dát prát mámě prádlo, ven se Sťajnem, kde jsme dvakrát nečekaně strávili venku po hodince, ven s Bubiškou, odnést mámě prádlo, uvařit sobě, Brtníkovi, dát prát prádlo nám......... odpadla jsem v deset a spala do osmi. Po hrozně dlouhý době. A dneska jsem sama sobě fakt slíbila že budu hnít. Čokle kupodivu spolupracujou. ZATÍM SPĚJ!!
nezlobíš se prosím?
tak mám říct pani v masně i o plíci
nemusíš - klidně zajistím mívají v úterý a čtvrtek pajšl. Vepřovej, Je tam hrtan, trubice, plíce a bránice. Můžu dovalit do prasé, mohla by sis vyzvednout. Když budeš chtít. Cena 29,- káčé za kilo.
en v tomhle ohledu, obecně bych si to o sobě rozhodně tvrdit nedovolila
no proto!!
ako že jim bylo po nich blbě, nebo jim nejel
kapek průměr. tak to hned jelo
my bychom je využili
škoda no, ale to byl jen malej pytlík s těma nejmenšíma kouskama. Na zkoušku.
edit - už nikdy nenapíšu, že SPĚJ. ty mrchy se vzbudily
|
birma
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2014 12:23
- Nahlásit
PetraK
nezlobíš se prosím?
proč bych se měla zlobit simtě? Jen hnípej
Můžu dovalit do prasé, mohla by sis vyzvednout. Když budeš chtít. Cena 29,- káčé za kilo.
to nevim, jestli se mi vyplatí, jet pro to, když mi to tu pani nechá zadara
už nikdy nenapíšu, že SPĚJ. ty mrchy se vzbudily
tak jim řekni, ať spěj dál však jim nemusíš zajišťovat zábavu 100% bdělýho času
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2014 12:23
- Nahlásit
Rumštaj ve spolek,
fčéra sem řekla klubu tůristů, že jsou to lháři a podvodníci !!
Po tom co jsme se v osum večer dopotáceli s jelitem do cíle a ušli jsme 55 kiláků na trati která měla mít 46 !! a to jsme si nezašli ani metr
Ale jelíto to dal uplně v pohodě, je prostě fprofišlapák
a už vim co by mu dělalo vobrouvskou radost největší ale nevim jak to zařídit a essi by se to doma setkalo s nadčením
A abych teda zůstala věrná foooorovému duchu tak tadyk máte nějaký fotky
PetraK
PLICE JEMNĚ VAŘENÁ,
a čí plíce vepřová?
asi to taky vyzkooošim
Na koncert tedy nakonec nedošlo
ale no joo hlavně at je Brtník fit, končerty zas budou jindy ale že to zamrzí to chápu kor dyž se čék těši na to..
|
birma
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2014 12:27
- Nahlásit
Fajka
s jelitem do cíle a ušli jsme 55 kiláků
jste dobrý!!!
A abych teda zůstala věrná foooorovému duchu tak tadyk máte nějaký fotky
má hezky krátký drápky, asi budu muset zase číhat
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2014 12:34 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
birma
jste dobrý!!!
ale dneska mrtvolný...a voba
hlavně teda nejhoší bylo že jak to byl pochod po rozhlednách tak to bylo krpál nahoru krpál dolu nahoru dolu..
a já ktretýno sem to ještě vzala na špičák zkratkou po sjezdovce....jako asi rači ani nebudu psát že sem lezla po štyrech a přidržovala se trávy abych to vůbec vylezla prostě kretén no...
birma
má hezky krátký drápky, asi budu muset zase číhat
to vogo to nechápu? dyk ty s Adamitou taky naběháte stofky kiláků tak jak může mít dlouhý drápy?
já ani jednomu drápy nikdy nestříhala... ani Fajuši ne, doted to stíhá všecko ochodit...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2014 12:35 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
birma
proč bych se měla zlobit simtě? Jen hnípej
no páč by to byla dobrá možnost jak se potkat, ale jsem fakt vycutnutá jak žumpa. Myšleno vopravdická žumpa, páč ta se vyklízí
když mi to tu pani nechá zadara
no táák, tak proč si o to neříct?
tak jim řekni, ať spěj dál
no zkust to říct zrzavý malý hroudě a zrzavý velký hroudě. Museli asistovat, ale dělám, že tu žádnej péf neni, tak..... snad?
Fajka
ušli jsme 55 kiláků na trati která měla mít 46 !! a to jsme si nezašli ani metr
no, značení není někdy nejlepčí, pravda, já mám po včerejšku pocit, že jsem dala sto jarních
tadyk máte nějaký fotky
už i ty BRUTE?
a čí plíce vepřová?
myslím, že na původu majitele nezáleží, já se dostanu k vepřovejm, tak mám ty. Hlavně je to něco jinýho, než běžnýho
jak to zařídit a essi by se to doma setkalo s nadčením
a co by to mělo bejt?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2014 12:36
- Nahlásit
birma
asi budu muset zase číhat
no vy hlavně s FAjfkou číhejte, abych se někde nezhmotnila a nedala vám na budku. Až se zvetim teda
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2014 12:36
- Nahlásit
PetraK
Vepřovej, Je tam hrtan, trubice, plíce a bránice.
acháá už to vidim
vyzkoošim
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2014 12:38
- Nahlásit
Fajka
já jsem Murphymu po dobu 16 let taky nemusela. Štófimu až do těch asi sedmi let taky ne, Štajnidlu rostou jako sviň. Moc se nepohybujeme po asfaltu, tak to nemají kde obrousit.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2014 12:38
- Nahlásit
tak jsem dopsala dalšího článka. Ve čtvtek vyjde Štajnidlo, pak pošlu tuten společnej.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2014 12:40
- Nahlásit
PetraK
Moc se nepohybujeme po asfaltu, tak to nemají kde obrousit.
My se pohybujem i po asfaltu a stejně mám pocit, že úplně vidim, jak Adamovi dorůstaj dva dny dáme kratší procházky a má je viditelně delší....
|