Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2880 . 2881 . 2882 . 2883 . 2884 . 2885 . 2886 . 2887 . 2888 . 2889 . 2890 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
kachna_
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2014 11:08
- Nahlásit

Maya
mě to napadlo až večer, když jsme jeli domů

grimmh
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2014 11:11
- Nahlásit

kachno, ještě žes to už vybalila, jinak tady nikdo nemohl spát

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2014 11:32
- Nahlásit

kachna_
ještě, žes na to přišla aspoň později, než vůbec, jinak bysme tu týden přemýšleli, co to je, aby to holky měli

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2014 11:43
- Nahlásit

takhle si poslední dobou připadám dost často

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2014 11:58
- Nahlásit

poobedovej kopr, zakusecek sachr dort - sem to nidky nemela ale bylo to tak nechutne sladky, ze mi z toho neni dobre a pak odpoledne zabite meetingy, hruza

grimmh
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2014 12:44
- Nahlásit

Já klasika - hranolky, sýr, tatarka, polomáčené sušenky a kousek 74% čokolády. A jestli mě chuť na sladké nepřejde, udělám si k večeři palačinky se zmrlinou, pečeným čajem a šlehačkou.
Zkrátka všechno to nejzdravější v dnešní den

grimmh
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2014 12:44
- Nahlásit

Ale zase, energii spotřebuju na nervy. Jedeme po práci za tchýňkou do nemocnice po operaci kyčle.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2014 12:53
- Nahlásit

grimmh
tak ty palačinky zní fakt dobře

doufám, že operace proběhla dobře? muže babička byla loni potřetí, předtím 2x zfušovaný

grimmh
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2014 13:17
- Nahlásit

Díky za optání - Babče je 80 let - vloni jí dělali koleno a teď kyčel. A už teď to vypadá, že to bude OK. Ale měla bych zaklepat...
Vaše babička asi měla smůlu na felčara a nebo na starým člověku šetřili a použili "materiál", který stál za prd. Tak snad po třetí už to bude mít dobrý. Držím palce.

Vero
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2014 13:19
- Nahlásit

já jdu místo na oběd k zubaři

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2014 13:32
- Nahlásit

vero
tak konecne nebes pizixubka?

gtimmh
tak to je dobte ze je tchynka v poradku a pperace se povefla. usinam na porsde pomoov

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2014 13:41 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!

Jsem se včera nějak zabila - od půl pátý jsem cvičila, v šest přijela domů,, převlíkla postele, dala prát, utřela fšade prach, vyluskovala, umyla záchod, kópelku, vytřela a dneska jsem zřízená jak zřízenec. Ale germánština byla gůt. I jsem dostala pan účícího do úzkých, neb jsem měla hloubavou otázku neboooť jsem mu ukázala, že, zní li věta: Das Bild von Mozart- dá se to přeložit jako buď obrázek Mozarta a nebo obrázek do Mozarta. A nebudu li mít kontext a nebudu li znát Mozarta, budu v háji musel naznat, že mám pravdu, že takhle to opravdu je.

Mathea

jejda Zlatýmojeprciny maj ale moc krásný bydlení!! Dobře pánčička zařídila, dobře.

kachna_
Co chce si chce říkat nebo zpívat, když chce "mocika"?

úplně nejdřív bych si zjistila, ešivá nechce mooc cikat, abych předešla problémům s úklidem a praním.Pak bych si tipla, že chce tu princezničku??

cernej caj
Ale zas sem tu Startrek knižku aspoň dostala, jinak my ji nechtěl nikdo koupit

co jeden neudělá pro knihu

díky za návodu, já to zkusím z těch odkazů, večer, zpřístupnit vzdálení připojení PC nějak nedokážu to je jako bys chtěla, abych operovala mozek . Ten aspon ale vim, kde hledat, kdyby bylo nejhůř

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2014 13:45
- Nahlásit

cernej caj

hele po pravdě - retu žádnýho jsem si teda nevšimla. A svarbu bez mrkvovýho salátu , ač je to "rodinná tragédie" myslím přežiješ. Rodiče jsou někdý prostě zvláštní

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2014 13:48 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

cernej caj

a ublíženeckej brekot, že ona pro mě chce jen to nejlepší a mě na tom ani nezáleží.

VY-DÍ-RÁ-NÍ!! takže jako s teroristou - na to se nepřistupuje. Máma už se naučila, stejně jako se naučila, že jí nebudu k ničemu přemlouvat. Když jí někam pozvu nebo tak něco a ona začně dělat drahoty, tak jí varuju, že podruhý už nabídku opakovat nebudu. A je po problému

Vlastně nejhorší je, že se na tu svatbu s mužem ani jeden netěšíme právě kvůli mojí mamince

ach jé je teda

zas na druhou stranu, na co se člověk netěší, to zpravidla vyjde jako gůt

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2014 13:54
- Nahlásit

Fajka

a záftra ušíme do Prahé ale je to knap bo jedem pro zboží, barvu a k žubaži se netěšim

néééé!! neee!! zrovna v pizzošce zadělali těsto na vynikající s brusinkamaaaaaa a žuby a'ť dobře dopadnou!!

Vero
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2014 13:58
- Nahlásit

cernej caj
pizizubka už bohužel zůstanu, to návštěva zubaře nespraví
plombu na předním zubu mi nechal tu provizorní, že vlastně provizorní ani není.
a hlavně se mi vrtal v zanícené vosmičce.

JAAAAAAAAAAAAUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

PetraK
Máma už se naučila, stejně jako se naučila, že jí nebudu k ničemu přemlouvat.
halt lidi se k nám chovají, jen jak jim dovolíme, a rodiče nejsou v tom výjimka

kachna_
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2014 14:00
- Nahlásit

PetraK
já jsem se na svatbu netěšila nijak extra (prostě svatba, no), ani jsem z ní neměla extra radost.
Ale když si na ní vzpomenu, tak mi to teda vždycky zvedne náladu. Nejvíc takový ty detaily - jako prouhatý ponožky jednoho kamaráda, to jak Franta neuměl otevřít zadní dveře na stodváce, co s ní jel, pak přechod z vážný chvíle na ty rozesmátý, kdy Petr zapomněl mi dát pusu a byl mnou taktně upozorněn "eště pusu" (jo, slyšeli to všichni).

kachna_
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2014 14:02
- Nahlásit

Vero
JAAAAAAAAAAAAUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
ani číst to neni příjemný

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2014 14:06
- Nahlásit

Vero
aha sem myslela právě kvůli té provizorní a ono je to už nafurt. s 8mičkou nezávidím, doufám, že mi nikdy nevyrostou - klep, klep, klep

PetraK
no právě, to bez zkoumání ani nenajdeš tu jizvu
ale tak rodiče sou rodiče, mohla sem ale dopadnout mnohem hůř, tak se to snažím brát z tý lepší stránky.

kachna_
eště pusu" (jo, slyšeli to všichni).
no su zvědavá. Těším se na to, že si vezmu muže, ale na to kolem ani ne. ALe na druhou stranu - kamarádi budou v počtu příbuzných a to mi jediný zvedá náladu, ségra se na to těší, že si to užije, určitě to nebude tak zlý.

grimmh
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2014 14:06
- Nahlásit

Vero
foukám bebí na dálku. Ať se zoubek brzy usadí.

Vero
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2014 14:08
- Nahlásit

pozejtří mám jít na proš´tour zas.
uvažuju, že se to do té doby nějak vstřebá

Vero
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2014 14:10
- Nahlásit

cernej caj
hlavně si nenech pokazit zážitek ze svatby rejpáním a kritikou. nějaká bude, musí jít jedním uchem tam a druhým ven, je to vaše akce

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2014 14:13
- Nahlásit

kachna_

tak je fakt, že štěkat a aportovat uměla Lůca skvěle , to kam se na ní hrabe Káčátko

kachno! ty jemene!

Vero
"já mám taky psa a velkýho, a když mu žeknu v noci, ať šteká pomalu, tak on štěká pomalu"

děti jsou boží (když nejsou moje )

zavedla jsem ji do ložnice, kam se normálně ve dne nechodilo, před ooobrovský fascinující zrcadlo

Já mám s nejmladším synovcem taky dobrej zásek, Byl malinkej, neuměl mluvit měla jsem ho na tejden doma. a v pondělí on začal že:
"Ci to azal!" hmmm. A chtěl to hodně teda, jkao že moc hodně. Nevztekal, se to ne, ale neustále si trval na tom, že chce To a zal. Prekérka. Snažila jsem se mu vysvětlit, že " když Tadoušku, já ale nevím co je to azal!! Co by mohl být azal?? no, ukaž mi to? Prt, prostě jen se zasekla jehla a chtěl to azal. Představa, jak si s tím do pátku poradím mi orosila čelíčko. Prali jsme se s tím fakt celej den, pak už jsme oba seděli na zemi a smáli jsme se tomu, že se nemůžeme domluvit /bylo zajímavý, že i tak malý dítě pochopilo komično tý situace/- Mno a pak padla sedmá hodina a z obýváku se nařitilo do kůchně za mnou dítko , řičelo tak, že bylo rudý a mělo naběhlý žíly na makovičce a řvalo :To a záááááááááááááááááááááál!! To a záááááááááááááááááál! a vleklo mě k televizi. Byl večerníček a běžel tam................. TOM A JERRY!!! , ta úleva toho dítětě, že se s tím debilním dospělým konečně domluvilo!!

Vero
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2014 14:17
- Nahlásit

PetraKta úleva toho dítětě, že se s tím debilním dospělým konečně domluvilo!

tak to je nepřekonatelný.

ještě jsem si vzpomněla ha historku mužíka z dětství, chtěl si hrooozně moc "jít hrát s rišem", rodiče vysvětlovali, že soused ríša už je velkej a nehrál by si s ním,.... a né, né, né s rišem, S RIŠEM.
řešení se ukázalo o víkendu, že zas chtěl do zoo za rysem

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2014 14:17
- Nahlásit

kachna_

mocika je z Princeznička na bále postrácela korále, její táta mocný král... no a mocný král je mocika

tak jsem to trefila??, Nicméne ne kvůlli mocnému králi, ale myslela jsem si, že zkomilila tu princezničku Ovšem ... mocika je boží , si to půjčím, jo?

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2014 14:20
- Nahlásit

grimmh
Díky za optání - Babče je 80 let - vloni jí dělali koleno a teď kyčel. A už teď to vypadá, že to bude OK. Ale měla bych zaklepat...

táák supr, gratulace a ať se babča drží

Vero
tak to je nepřekonatelný.

hrozně ráda na to vzpomínám, bylo to fakt skvělý, celý. Jak on byl nejdřív neščastnej, pak se tomu už řehtal a pak to nadšení, že MI TO KONEČNĚ MŮŽE VYSVĚTLIT!! Dětskej svět je někdy těžkej . A on si to taky pamatuje a občas se tomu oba řehtáme ještě dneska. Si pamatuju právě, jakjsem ho měla na klině, seděla jsem na bobku v předsíni opřená o zeď a řehtali jsme se, až jsme oba měli mokrý voči . To jsou věci, který nezmizej a nikdo je nevezme.

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2014 14:20
- Nahlásit

Vero

, že zas chtěl do zoo za rysem

a já tipovala, že chce makat na zahradě s rejčem

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2014 14:28
- Nahlásit

PetraK
To a záááááááááááááááááál! a vleklo mě k televizi

Vero
no myslim, ze by se divil, kdyby ho rodice vzali hrat si s risem

Vero
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2014 14:35
- Nahlásit

cernej caj
no myslim, ze by se divil, kdyby ho rodice vzali hrat si s rise
voni ho ale právěže brali proto to chtěl. hrál si s mladým ryšem s klacíkem přes mříže kupodivu ho nikdo nevykázal a ono to kotě asi celkem bavilo, on ho netrápil...
já říkám, že mu touhy vydržely dodnes, jen se spokojí s kočkou domácí

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2014 14:38
- Nahlásit

Vero
myslela sem, ze kdyby ho pustili do klece

<< 1 ... 2880 . 2881 . 2882 . 2883 . 2884 . 2885 . 2886 . 2887 . 2888 . 2889 . 2890 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání