Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2880 . 2881 . 2882 . 2883 . 2884 . 2885 . 2886 . 2887 . 2888 . 2889 . 2890 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2014 22:24
- Nahlásit

Maya
Diky, predam. Echjo, ves v kozichu.
PetraK
Mám to jen jako vylepšenej psací stroj
Tak nejak.

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2014 22:24
- Nahlásit

Vero
a zítra objednávám operaci, páč je to teď spíš zas krok zpátky a...

tak tady asi není pak ani co řešit. a nemyslím, že by si pak měl člověk něco vyčítat, děláš to právě proto, abyste to nezhoršili.

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2014 22:25
- Nahlásit

Fifi
něco tady třeba http://www.bezplatnapravniporadna.cz/online-zdarma /najem-a-najemnici/1274-jak-zrusit-trvale-bydliste -osobe-ktera-v-byte-nebydli.html

birma
Člen
- Nahlásit

Vero
dnes večer jsme realisticky probrali všecky okolnosti a zítra objednávám operaci, páč je to teď spíš zas krok zpátky a... čekání na godota by taky moh bejt jen už jen nefér hazard.
Držím úplně všechno, ať se srovná co nejdřív, ať už s operací nebo bez ní

PetraK
Člen
- Nahlásit

my jdem fšicí do peří, po včerejšku toho máme plný brüle. Bláňa už to tady řeže, tak jí s Brtnikem budem následovat

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2014 22:26
- Nahlásit

Vero
tak to držím palce, jestli se to nelepší, tak je asi dobrý to takhle radikálně vyřešit

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2014 22:28
- Nahlásit

Vero
dnes večer jsme realisticky probrali všecky okolnosti a zítra objednávám operaci, páč je to teď spíš zas krok zpátky a... čekání na godota by taky moh bejt jen už jen nefér hazard.
snad si nebudu vyčítat, jestli urychlím něco, co mohlo jinak počkat.

Achich ouvej, milá vero, naprosto ti rozumim a chapu. Cekani nenavidim taky. To rozhodnuti muselo byt strasne tezky, vim, jaka to je odpovednost. DRZIM PALCE!!!!! Vycitat si nelze, snazite se uplne maximalne, jak jen to jde.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2014 06:49
- Nahlásit

Maya
jestli jsi mu nedala cd s tim, tak ti to tam neměl jak vrátit, za tebe asi pirátit nebude

Fifi
pokud je to jeji ten byt a on na to zadny pravo nema, tak by to slo mu to zrusit asi, on se i nejak menil zakon ted ohledne tech najmu a tak, ale to fakt asi zjistit nekde na urade jen, jak na to

Vero
takze se de operovat a 3 tydny cekat nebudes. Drzim palce.

grimmh
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2014 07:54
- Nahlásit

Zdravíčko všem
Vero
Dej vědět, kdy máme držet pěsti.
PetraK
Blanička je snová. Je to zlatíčko. Šmudlám jí na dálku

S PC jsem na tom asi jako ty, nebo spíš ještě hůř. Tak doufám, že se podaří články najít a konečně vznikne základ na tu knihu. Hele a vidíš co se stalo se souborama teď, tak bys měla začít co nejdřív, než se ti to zdratí ouplně. To bysme ti tady s holkama tedy neodpustily

Fifi
S tím parkováním - u toho být a hned by bylo veseleji
Já s parkováním a technikou jízdy ani problémy nemám, ale co je horší - poslat mě 30 km od města kde bydlím - zkrátka přemístit se z bodu A do bodu B, musela bych mít vyčleněný čas tak na půl dne. Jsem schopná zabloudit hned za humny. Nemám zkrátka absolutně žádnou orientaci.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2014 08:01
- Nahlásit

grimmh
uklidním tě, PetraK má ty soubory úplně normální, jen nemá správný program na jejich otevření, takže rozhodně nehrozí, že by byl obsah ztracen ale rozhodně musí zálohovat, to je fakt. Je to grafomanka a dopisovat ztráty by snad ani do konce života nestihla

no já řidičák ani nechcu, měla bych strach, že s mojí nervozitou, když se budu dýl než sekundu rozmýšlet, než se rozjedu, že to do mě někdo napálí zezadu nebo mě vytroubí všichni. V brně se troubí jak sviňa a i s tím, že nás někdo ťukl zezadu a mě se pak 3dny ještě motala hlava z toho záškubu krkem, tak v takovým stavu bych se z tý křižovatky nikdy ani nedsotala už asi... prostě obdivuju řidiče, i když řídí jen po svým domácím městě.

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2014 08:07
- Nahlásit

teda dneska kosa -6 a už to vypadá, že odpoledne bude snad 20, to aby se člověk v práci převlíkal nebo co

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2014 08:09
- Nahlásit

cernej caj
no já řidičák ani nechcu, měla bych strach, že s mojí nervozitou
no já mám řidičák od lońska, ale stejně nejezdím, protože to mám tak nějak stejně a navíc ještě jezdím strašně pomalu, což taky nic moc

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2014 08:15
- Nahlásit

Maya
tay se mi zdalo, ze bylo nejak chladnej, ale nemame teplomer. Ja nosim rano mikinu a odpo uz ji sundavam...

no to byl teda danajskej dar, co

grimmh
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2014 08:26
- Nahlásit

Já jsem pilovala techniku jízdy už jako 16 letá u našich před barákem po 20 m cestě. Tam a zpátky furt dokola. Nebylo kde se otočit, takže jednu cestu popředu a druhou couváním.
Možná proto mám uvolněné -divné svaly na krku a každou chvíli mám nějaký ústřel a otáčím se celým tělem
Jo a musím se nabonzovat - neumím couvat podle zrcátek - otáčím se celou půlkou těla a čumím přes zadní sklo. V autoškole by ze mě tedy radost neměli ani po těch 38 letech co jsem ten řidičák dělala
Takže ono to s tou mou dobrou technikou jízdy až tak dobré nebude

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2014 08:27
- Nahlásit

cernej caj
no to byl teda danajskej dar, co
no tak nějak
tak bych se to i naučila, ale to bych za A buď musela mít nutnost jezdit, což by člověka donutilo, ale to já nemám a nebo za B bych musela tak půl roku jezdit alespoň párkrát do tejdne s někým kdo by mi radil a to nikdo nemá čas
ale tak zase člověk ví, že má řidičák v šuplíku a kdyby byla jooo nutnost, tak se někam dohrká
moje teta takhle začala jezdit v 70 na chalupu když strejda umřel a neměla jak se tam dostat a to celej život neřídila, tak si říkám, že dopadnu asi tak nějak

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2014 08:30
- Nahlásit

grimmh
neumím couvat podle zrcátek
to mi ani nepřipomínej, u zkoušek jsem to dělala asi tak hodinu a komisař furt Koukejte do zrcátek a ne do okna, děs běs
člověk je rád, že mu to jakžtakž jede dopředu a toto je fakt buzerace

grimmh
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2014 08:40
- Nahlásit

Maya
Nevím kde bydlíš, ale zkoušej jezdit. Je to k nezaplacení bejt nezávislá (na velkej nákup, k doktoru, na veterinu...). Znám xx lidí, kteří tím, že nejezdili chytli nějakej blok a pak už to prostě nešlo - báli se. A je to škoda.
cernej caj
no já řidičák ani nechcu, měla bych strach, že s mojí nervozitou Kdyby sis to párkrát vyzkoušela někde na klidném místě, získala bys jistotu a pak by ti mohli být nějaký troubící idioti ukradený.

grimmh
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2014 08:45 - Změnil/a: grimmh
- Nahlásit

Dneska ráno mě Eliška tak rozdováděla, že jsem pak dělala samý kraviny.
Vstávám kvůli freťuli o hodinu dřív (v 5hod), abychom se trochu užily. Máme takové rituály a dnes jsme zařadily ještě "lovečinu". Tak jsem jí rozkravila, že jsem si odnesla šrámy z boje - poškrábaný ruce.
No a jak jsem byla rozpumpovaná, tak když jsem v práci vyndávala z kabely věci - napřed mi vypad z rukou mobil na zem, po něm mi upadlo elektronické cigáro. A do třetice došla náplň v tiskárně, chtěla jsem jí vyměnit a něco jsem poondila, že to nedal dohromady ani náš šéf - kutil, který umí opravit i nemožné. Myslím, že bych měla jít už domů, že to pro dnešek stačilo

brut
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2014 09:06
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Opět se po dlouhé pauze hlásím k životu.

Mé vědomé odtržení od všech problémů, které se netýkají jen toho co dělám, začínají nést ovoce. Naučila jsem se za tu dobu na sebe dávat o něco větší pozor, nenechat se "vycucnout" jak citron hlavně ve chvíli, kdy melu z posledního a ve finále mám trochu lepší pocit.

Nicméně stále bojuju s nějakou virózou, která mě přepadla a drží se mě jak houno boty. Pevně doufám, že zlepšení počasí zabere a já budu úplně ok.

Jinak doma nic nového není ... teda mimo zvěřiny, že ... Sviniííí dostala 2x po sobě nějakou spešl tabletku proti blechám a vypadá to, že konečně boj začínáme vyhrávat ... ještě musí dostat jenu, aby byla úspěšnost potvrzena. Kupodivu jí tabletka chutnala a tak jí bez potíží rozžvýkala a slupla.

Al vypadá o dost líp a sice ještě potíže přetrvávají ... je objednaná na sono, vyšetření konečníku a žlázek, ale musím říct, že už je o hodně lepší.
Za to Brut si vybírá samé chuťovky ... přestal kousat tvrdší věci ( chrupavky ), tak jsem hledala, co je kde za probléma anašla okolo zaního zubu lehce začervenalou dáseň. Honem jsem vyrobila tinkturu z hřebíčku a dáseň jemně masírovala, potírala a ještě mu pro jistotu tlamku vypláchla
Vypadá to, že se mi povedlo problém zastavit a snad i vyléčit.. nicméně na ko půjde pro jistotu taky. Jen se mi povedlo zažehnat toto nebezpečí, tak jsem našla dvě lehce narůžovělé kapičky krve. Díky barvě, jsem předpokládala, že si asi jeden nebo druhý rozkousal nějaké místo na tlapkách ... po velmi důkladné prohlídce jsem objevila malilinko zašpiněný chloupek u pindíka. Situace se druhý den opakovala, ale chloupek byl čistý. Volala jsem na veterinu a dostali jsme za úkol vyplachovat slabým roztokem hypermanganu a když by se kapičky objevili do pátku, tak mám okamžitě přijet. .. mohl si někde něco píchnout a pak doma vylízat. Pokud by jsme jeli, tak se bude dělat kontrolní vyšetření na zánět, kameny či písek v močových cestách a kontrola prostaty.
Takže nám, prosím, držte palce, ať jsou oba v pohodě...

A já se opět loučím, jdu se zase natáhnout, páč jsem vstávala velmi brzo, abych stihla být na 7 v Motole.

Opatrujte se, podrbejte všechno zvířectvo a nezlobte Ešusku nebo Vás zapřáhne na zpevňování příjezdové cesty na apaluchu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2014 09:06
- Nahlásit

Maya
buď v klidu, ti v 75seberou papíry že seš už moc stará a nemáš reflexy a tak

grimmh
já akorát jezdila se 120 u nás v polích abych se naučila startovat, a to byla 120citlivá, člověk vymlátil baterku, když mu to nešlo, což mě šlo, popojet kousek po rovině... no ale i tak mi to stačilo teda

já mám právě strach, když mi bylo 14, moji mamku někdo nabral na dálnici zezadu, auto do půlky na sračky, mamka vypadala, že skončí v plným invalidním důchodu, půl roku byla doma a problémy se zádama má doteď, i když teda do invalidního nakonec nešla. Když mi bylo 18, ségra s bejvalým měli akorát auto ze servisu, jeli někde po okresce ne moc rychle a ta chyba, se kterou jim to vrátili "opravený! se projevila, ségře zachránilo život to, že nebyla přivázaná, skončila ale s dvouma nebo třema zlomenýma obratlema a 3 měsíce byla doma v sádrovým korzetu od beder až k hlavě... Prostě se bojím jak sviň. Sice sem měla období, kdy sem chtěla jezdit na motorce, ale ono taky před 14ti lety byla v brně aut půlka (sou na to i nějaký statistiky)... a protože většina rodičů svým dětem řidičák zaplatí a ony musej, ségra taky musela překonat svůj blok, mě ho nikdo nezaplatil v době, kdy bych do toho ještě byla ochotná jít ale zas sem neměla na střední dost peněz a teď prostě už je to ve mě asi moc zafixovaný, už se bojím i na kole jet po okresce někde a to sem dřív najezdila kiláku i po silnici...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2014 09:15
- Nahlásit

brut
no to moc ráda slyším, že se učíš odpočívat a že to nese ovoce

s priskama držím palce, ať jsou OK

grimmh
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2014 09:25
- Nahlásit

brut
Držím pěsti a dejte se brzy do cajku.

grimmh
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2014 09:25
- Nahlásit

cernej caj
Po tak blbých zkušenostech se ani nedivím, že do ježdění nemáš chuť.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2014 09:28
- Nahlásit

grimmh
to je supr, že můžeš s fretkama taky tak blbnout, jsou to roztomilý zvířátka.

a dneska by mi měl muž vyzvednout šatičky už se těším, dala sem tam drobnou úpravu, že bych chtěla, tak su zvědavá.

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2014 09:33
- Nahlásit

brut
teda u vás je úplný lazaret, tak ať se všichni brzo vyléčíte a hlavně že už teda odpočíváš
grimmh
Znám xx lidí, kteří tím, že nejezdili chytli nějakej blok a pak už to prostě nešlo
no to já už prostě mám ten blok, asi je to věkem nebo co, v mládí si to člověk asi tak nebere a navíc podle mě si rychlejc zafixuje to ovládání auta, že na to nemusí myslet, já se za celou dobu autoškoly ani nenaučila pořádně se spojkou, natož řazení nebo tak a jak nad tím musím přemejšlet, tak už nestíhám nic jinýho, což je dost blbý na křižovatkách nebo tak
cernej caj
to je síla teda, u nás naštěstí nic takového nebylo, jen nás jednou nabořil zezadu nějakej telefonující debil, ale kromě hnutejch krků z toho nic vážnýho nebylo, já se bojím spíš fakt věkem, že už si člověk představuje co by se mohlo stát, mladej člověk na takový věci nemyslí, by sis měla ten řidičák udělat dokud jsi mladá, to se ještě dá, věkem už to bude jen horší a nikdy nevíš, kdy ho budeš potřebovat

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2014 09:49
- Nahlásit

Maya
já si právě myslím,že když si ho udělám a pak nebudu jezdit, stejně mě bude na prd a budou to vyhozený peníze. A třeba tady po vesnicích bych jezdila, nebo po malým městě, ale v Brně a na dálnicu bych se bála hodně. Proto sem si vybrala dům s pravidelnou autobusovou linkou

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2014 10:09
- Nahlásit

cernej caj
nebo po malým městě, ale v Brně a na dálnicu bych se bála hodně.
no velký město a dálnici bych nedala vůbec, já měla problém i u nás na maloměstě, když byla hodina velkýho provozu, tak to byl masakr
pak nebudu jezdit, stejně mě bude na prd a budou to vyhozený peníze
a tak podle mě zas až tak ne, je to takový sichr, kdyby byla celá rodina v kómatu, hrozila smrt hladem nebo třeba všichni pryč a zraněnej pes, tak můžeš do toho auta skočit a jet i když roky nejezdíš, třeba blbě, ale dohrkat se alespoň na kraj města na nějaký parkoviště

grimmh
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2014 10:14
- Nahlásit

Maya
no to já už prostě mám ten blok, asi je to věkem nebo co
No ono to ani nemusí být věkem, ale tím, že člověk po absolvování zkoušek nejezdí. Já jsem dělala papíry v 18, pak jsem asi rok nejezdila - táta měl auto dost vytížený a asi se taky trochu bál. Pak ovdověl jeho otec a bylo třeba za ním jezdit - s jídlem, uklízet,.... asi 15 km tam a taky zpět. No a uznal, že on by ty praktické věci nezvládal, tak se milostivě uvolil, že budu řídit. Na zkoušku!!!! mě vzal na polní cest, kde byly vyjeté půlmetrové koleje po těžké technice
Byl to horor, ale nějak jsem to dala a on už dal pokoj. Asi 2 x jel na kontrolu se mnou a byl konečně klid. Od té doby jezdím furt Teda za dědou už dávno ne.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2014 10:18
- Nahlásit

Maya
ano, to můžu a stejně tak můžu oběhat sousedy s pětikilem

právě, kdyby šlo o udělání řidičáku u nás, tak proč ne, v Kloboukách mají moji jmenovci autoškolu, ale problém je, že všehcny tychle autoškoly jezděj nakonec do Brna a to my stačilo na motorce - jenže v roce 2000 v sobotu v 8"00 kdy sem dělala testy bylo brno poloprázdný a jízdu sem měla jednu v Brně, jinak to probíhalo stylem startovat fechtla vzadu na dvoře, jezdit s ním dokola na tom placu a pak chlápek vytáh dvěste padinu, 2x mě vzal do lesů za brnem a jednou do města. Prostě něco úplně jinýho tenkrát. Řidičák na malý motorky sem dostala v den 16tých narozenin a protože mě nechali projet se na velký, tak sem měla dodatek, že od 17ti mi platí velký Ačko a bylo akorát nastřádat tenkrát těch 1400 pro mě bylo dost náročný a na motorku sem se už v následujících letech fakt nezmohla...

Ale říkám si, koupit si motorku a trénovat u nás na vsi... jenže zas to vidím tak,ž e je to investice na dvě věci, do motorky

grimmh
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2014 10:22
- Nahlásit

cernej caj
to je supr, že můžeš s fretkama taky tak blbnout, jsou to roztomilý zvířátka.
Jo to jsou. U nás je to právoplatný člen rodiny. Má svůj pokojík a k dispozici i předsíň. Když jsme doma, tak může všude, jen v obýváku za naší přítomnosti -- jsou tam totiž záclony přes balk.dveře až na zem a jí se hrozně líbí šplhat po záclonáchTakže v pokojíku jsme je museli sundat, v ložnici zkrátit do půlky okna. No je veselo, no
A u ní v pokojíku to je jak v hospodě po zavíračce - židli u stolu s PC musíme zvedat na stůl, protože krakena vyskočí na židli a na stůl a je vymalováno. Stůl přeorganizovaný dle jejího gusta
Zkrátka byt jsme museli přeorganizovat aby byl fretkuvzdorný. U našich předchozích 2 jsme tedy takhle organizovat nic nemuseli, až Eliška nám takhle změnila život. Holky byly podstatně klidnější.

<< 1 ... 2880 . 2881 . 2882 . 2883 . 2884 . 2885 . 2886 . 2887 . 2888 . 2889 . 2890 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání