Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2880 . 2881 . 2882 . 2883 . 2884 . 2885 . 2886 . 2887 . 2888 . 2889 . 2890 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2014 10:26
- Nahlásit

grimmh
tak to máte dost veselo. To máte asi doma pokoj navíc, když má fretule vlastní

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2014 10:27
- Nahlásit

cernej caj
no podle mě je motorka na prt, takový spíš drahý koníček a to už je lepší investovat do auta, je to praktičtější
všehcny tychle autoškoly jezděj nakonec do Brna a to my stačilo na motorce
no ono se musí, to máš přesně daný kolik jízd je za městem a kolik ve městě, mě vyhnal do ulic hned první hodinu, asi půl hoďky jsme kroužilii po parkovišti a pak jsme hned jeli za město, což jsem musela tam dojet i přes kruhák a tak, jako fakt docela masakr, ale přežili to všichni , tak v tý autoškole mě to zas až tak nevadilo, když jsem věděla, že se nemůže nic stát, ale sama bych tam taky nejela

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2014 10:28
- Nahlásit

grimmh
můj bratránek míval fretku taky v bytě, ale jsem si jí nikdy nemuchlovala, ona neměla ráda cizí lidi

brut
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2014 10:29
- Nahlásit

Holky, děkuji moc
Musím se naučit pořádně odpočívat, holt, tělo mi to jinak nedá .... jde to ovšem velmi pomalu.

Psiskám vyřídím a vy podrbejte ten svůj zvěřinec

Joooo a jestli pak by jste si tiply, kam jedeme v sobotu? Neuhodnete!! Jedeme pást kravičky! Už se těším, až si Al zase užijte pasení a Brut chození okolo ohradníků s perfektním venčením s psíma holčičkama

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2014 10:33
- Nahlásit

brut
je Bruuuut
nesnídám nesvačím nestihnu to nestačím

Když budeš mít náladu a čas tak večer cinkni, budu na telefénu služebním
Ted se potkávám.. bo mě honí berňák...a vůbec to není ten čtyřnohej roztomilej tříbarevnej

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2014 10:34
- Nahlásit

brut
tak si to užijte u kraviček

grimmh
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2014 10:37
- Nahlásit

cernej caj
Jj, máme 3+1 a freťule zdědily pokojík po synovi, který už bydlí ve vlastním baráčku. Můžu říct, že všechny byly čistotné - chodí na kočičí záchůdek. Ale taky to dalo trochu práce. A není pravda co se o fretkách říká, že smrdí jako tchoř Tedfy když pominu říjící samce - to je síla. A oni říjí od jara do podzimku, proto jsme měli a máme holky
Maya
můj bratránek míval fretku taky v bytě, ale jsem si jí nikdy nemuchlovala, ona neměla ráda cizí lidi
Naše holky taky nemusí cizí, ale jinak jsou muchlovací moc.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2014 10:41
- Nahlásit

Maya
jenže proč nemůžem třeba jen do našeho okresního města, že jo? to bych sla, ale proste brno je nebezpecny jak svina

brut
no tak to si pořádně užijte, vzduchu, kraviček ať si ho všichni moc užijete

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2014 10:44
- Nahlásit

cernej caj
jenže proč nemůžem třeba jen do našeho okresního města, že jo? to bych sla, ale proste brno je nebezpecny jak svina
podle mě to záleží na domluvě, ale nejvíc asi na tom, kam tě pak honí komisař při zkouškách, jestli do Brna, tak tam holt všechny autoškoly jezdí, ale pokud ne, tak je asi jedno kde jezdíš, možná by to chtělo se s nima zkusit domluvit
no vy to Brno máte asi blízko, to u nás zase výhoda, že je Praha dál, takže nehrozilo, že by se tam jezdilo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2014 10:44
- Nahlásit

grimmh
kolegyne ma 2 a smrdi priserne teda a ma taky holky.

brut
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2014 10:50
- Nahlásit

Fajka
Když budeš mít náladu a čas tak večer cinkni, budu na telefénu služebním
náladu budu mít určitě ... jen nesmím usnout

bo mě honí berňák
ajajaj, tak to moc držím palečky

cernej cajgrimmh
taky mám kamarádku, která má freťáka ... bílého a je úplně úžasnej ... Jsem si říkala, že by se mi mooc líbili doma, ale s kočkou a dvěma plesnivýma magorama bych to už nedala ....

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2014 10:54
- Nahlásit

Fajka
ahaaaa az ted mi to doslooo, tak snad to stihnes a bude to dobry vsecko

brut
nojo, sou to krasny zviratka

Vero
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2014 10:56 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit

cernej caj
enže proč nemůžem třeba jen do našeho okresního města
když se přihlášíš do autoškoly v nějakým tom okresním městě a ne v Brně, tak to podle mě půjde.
jinak já řidičák mám dávno, ale nebylo v čem jezdit a až bylo, přišel ten strach starší víc spekulující osoby a jsem v pr.
a myslím, že v případě katastrofy jak píše Maya bych nikam nedojela, páč přidat ještě jinej než řídící stres.....tak radši polezu pěšky a stejně se ani netrefím do zapalování.
Štve mě to a pořád bych to ještě chtěla změnit, ale nevim no.
A po Brně mi to přijde stokrát bezpečnější co do záchovy života než mimo, vzhledem k rychlostem.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2014 10:59
- Nahlásit

Vero
oni prave jezdi do brna to sem se uz ptala.

tak radši polezu pěšky a stejně se ani netrefím do zapalování no a to je druha vec, ze jo

sem nejak zjistila, ze sem ted nebyla 3 tydny v posilce a ze mi to vubec nechybi, ten buzer od kamarada, co tam s nim chodim. Sem mu dneska napsala, ze jestli bysme to neprelozili, ze mam dneska na poste saty a pac jeho rodinka s tim uz dneska pocita, tak holt prej at se na saty vyseru... no sem to nastesti domluvila s muzem, ale i tak... jako to cviceni malinko mi chybi, ale jinak vlastne asi ani ne ta spolecnost...

brut
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2014 10:59
- Nahlásit

Maya
tak si to užijte u kraviček
díky, budeme se snažit.. doufám, že pak konečně Vilém zpracuje fotky a uvidíte jaká je Aluška šikovná. Už minule byla chválená za obrovský drajv, kdy přesně dělala to, co měla aniž by to někdy předtím zkoušela Tam bylo vidět, jak moc to mají v krvi a že opravdu stačí mít možnost je ke kravám pustit, během chvilky se zorientují a vědí, co mají dělat a jak. Kdybych to neviděla na Al, tak bych tomu nevěřila...

cernej caj
no tak to si pořádně užijte, vzduchu, kraviček ať si ho všichni moc užijete
Budeme si užívat všeho a navíc jedou z australáků samý super lidičky, takže i společnost budeme mít úžasnou A navíc je to nedaleko Žďáru, takže si okouknu i ubytko na Cup, takže sfouknu dvě věci v jeden den

Jo a dámy dnes přidám na fb stránky OMDC tři krásné,dřevěné mísy k prodeji , na okrajích mají slony, lvi, žirafky... kdo by je chtěl vidět a nemá přístup na fb, tak mu je mohu poslat mailíkem. Zatím jsem rajče nedělala, protože musím všechny věci vycucnout z adresářů a na to jsem neměla sílu ...

Vero
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2014 11:06
- Nahlásit

brut
tak se drž paní a užijte si kraviček fšici

cernej caj

oni prave jezdi do brna

kdybys hodně moc chtěla, někde najdeš autoškolu, kde do brna nejezdí, protože by nedojeli, ale zas je otázka, jak by ses tam dopravovala...... a jestli stejně nechceš řídit, tak na co.

a ze mi to vubec nechybi, ten buzer od kamarada, co tam s nim chodim
jestli by nebylo načase změnit společnost nebo cvičení?

grimmh
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2014 11:18
- Nahlásit

cernej caj
kolegyne ma 2 a smrdi priserne teda a ma taky holky
Já myslím, že všechno je to o hygieně. Já vybírám 3x denně záchůdek a pelíšky peru 2x týdně. Nejsou špinavý, prostě spíš z hygienických důvodů. Občas Elišku vykoupám.
Takže u nás fakt v pohodě.Jo a je to taková vtěrka asi jako jsou MOK, tak proto asi ta volba do budoucna
Čeká na mě před záchodem a hned upaluje do koupelny, protože ví, že tam půjdu. U televize jí mám hned vedle sebe a když jsem u PC, tak se drásá nahoru mi pomáhat a když jí nenechám, tak se mi aspoň stočí na klíně a je spokojená.......a já taky.

grimmh
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2014 11:20
- Nahlásit

cernej caj
Doufám, že se pochlubíš šatičkama a napíšeš, jestli jsou upravené ke spokojenosti

grimmh
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2014 11:21
- Nahlásit

brut
Moc se těším na fotky, abych taky poznala tvé hafíky.
Krásně si ten výlet užijte - to bude balzám.

brut
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2014 11:26
- Nahlásit

Vero
tak se drž paní a užijte si kraviček fšici
díky moc
Doufám, že už je u vás doma klid... je po zkouškovým a zase se chodí do školy. Koucouřiska a psisko si doufám, nevymýšlejí žádné příšernosti a i ty jsi ok ..

grimmh
já byla v hrozném šoku, když jsem si freťáka vzala spícího na ruku a on se začal probouzet... jeho probouzení na zádičkách mi málem způsobilo infarkt Ale pak se chviličku pomazlil a šupal blbnout po bytě. Jinak ani kamarádce to doma nesmrdí .. vybírá denně záchůdek, pere všechno několikrát v týdnu a momentálně terorizuje kocoura z útulku a je děěěsně spokojenej, protože s ním někdo hraje tu úžasnou hru na mrštnost, kde on je ve velké výhodě na rozdíl od kocoura

Vero
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2014 11:30
- Nahlásit

brut
doufám, nevymýšlejí žádné příšernosti
vymýšlejí
ale tak snad bude zas dobře.

brut
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2014 11:36
- Nahlásit

grimmh
díky moc

Svinííííí :

Brutík :
http://www.cz-pes.cz/gallery/obr_1200054569-100_06 28.jpg

Aluška :

http://img15.rajce.idnes.cz/d1502/1/1647/1647991_4 497b93631cdb5c90c2144db9eb6312d/images/2009_020300 80.jpg?ver=0

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2014 11:37
- Nahlásit

brut
to je fakt ůžasný ale, že i bez nácviku je v tom přirozeně dobrá

na dřevěné mísy kouknu.

Vero
no právě, bylo.. jenže to taky není tak lehký, nemám s kým a takhle to člověka aspoň donutí i když nechce

grimmh
jsou to taky evidnetne hrozne sikovny a empaticky zvirata

brut
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2014 11:38
- Nahlásit

Aáááááá, koukám, že se mi opět nezobrazily všechny fotky.... No nic, teď už se k tomu vracet nebudu..... Ale pro grimmh , budou i tak k poznání plesnifců a Sviniiííí

grimmh
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2014 11:39
- Nahlásit

Brutíku
ách, ty máš krásnou ZOO. Plesniváčci jsou fakt povedený a číča taky. A hned je o zábavu postaráno, co?
Děkuju za fotky!!!

Vero
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2014 11:40
- Nahlásit

cernej caj
a takhle to člověka aspoň donutí i když nechce
to je fakt, když člověk chodí sám, snadnějc to zruší. já jsem se ted nahlásila večer na pilates (který mě navíc vůbec nebaví, jenže funguje na záda) s uvědoměním, že si hodinu sama doma prostě většinou nedám ač si to přiznávám fakt nerada.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2014 11:44
- Nahlásit

Vero
a kam chodis? ja chodila na neco ala pilates s necim do majda agency, byla sem tam asi 3x protoze sme pak meli furt v praci prescasy a me to nevychazelo... ale se mi zda, ze je vsecko hrozne blbe casove

brut
a fotky bozi

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2014 11:50
- Nahlásit

dotaznik o psech, kdyby nekdo chtel vyplnit

birma
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2014 11:52
- Nahlásit

Nesnášim lidi! Jestli mě někdy zavřou za vraždu, tak mi gratulujte, protože ten okamžik až ho zabiju bude můj nejšťastnější v životě. Ano opět jde o našeho souseda s bíglem stál, kecal s někym, čokla si nevšímal, takže ten opět naběhl k nám a začal ječet, což soused nijak nevyprovokovalo k akci, až když jsem začala řvát, že jestli nevypadne, tak ho nakopnu, tak došel. Bez omluvy, bez pozdravu. Nicméně na vodítko si ho nepřipnul, takže se za cca 30 vteřin situace opakovala, to už naštěstí reagoval bez toho, abych musela ječet. Stalo se to samozřejmě i potřetí, jen už pes nedoběhnul až k nám. Ještě jsem se pak jakou dobu klepala, protože já se snažim jak dement, aby Adam se psama aspoň trochu vycházel a pak potkáme tohodle kreténa.
Volala jsem to mamce a prej mám bejt příště slušnější. No nevim, nic slušnějšího už ze sebe nedostanu a kdybych se nedržela ze všech sil, tak maminky v celý Praze by musely zacpávat dětem ouška, jakej kanál by se ze mě stal.
A pak už to bylo jenom úžasný. Adámek naprosto ignoroval cyklisty. A taky jsme potkali zajíce Adam ztuhnul a stál a nevěřil svým očím, protože zajíc byl od něj pár metrů a místo aby zdrhal, tak šel k Ádovi a pak pomalu odhopkal. Tak jsem ho tam pak pustila si za odměnu počuchat, jen mě nenapadlo, že blbec zajíc odhopkal jen dva metry, takže jsme ho vyplašili a to už teda Adam nestál ale velice rychle začal zase fungovat, což bylo fakt skvělý

brut
Ahoj pani! Skvělé, že už umíš aspoň trochu vypnout cizí problémy
Celé smečce držím palce, ať jsou všichni ouplně v cajku
Jedeme pást kravičky!
týjo, to musí být super! To si hodně moc užijte

cernej caj
hele ale u těch tvejch zážitků je úplně jedno jestli řídíš ty, nebo tě veze muž. Řidič na tyhle chyby okolí bohužel nemá vliv.
Já se taky hrozně bála řídit, ještě teď jezdim hodně nerada po Praze nebo někde, kde to vůbec neznám, ale to, že můžu jet třeba na tábor, nebo na trhy a nejsem odkázaná na to, jestli mě tam někdo odveze, je úplně úžasný.
Zkoušky jsem dělala na třikrát nebo na čtyřikrát, už jsem byla docela i vyježděná, město (Tábor), dálnice... A pak mi mamka půjčovala auto jen na úplně prázdnejch okreskách, že prej se tam vyjedu a až pak mě pustí dál. Mamka mi šahala do řízení, horor, nakonec jsem přestala jezdit skoro úplně. Naštěstí pak jsem to začala potřebovat aspoň trochu po městě v práci a šlo to čím dál líp

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2014 11:57
- Nahlásit

cernej caj
ale se mi zda, ze je vsecko hrozne blbe casove
všechno je blbě časově a na blbejch místech ještě v Praze, o tom mi povídej

<< 1 ... 2880 . 2881 . 2882 . 2883 . 2884 . 2885 . 2886 . 2887 . 2888 . 2889 . 2890 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání