Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2880 . 2881 . 2882 . 2883 . 2884 . 2885 . 2886 . 2887 . 2888 . 2889 . 2890 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2014 18:27
- Nahlásit

birma
a nebylo ti nic?
Mam jizvu do dneska.
začtená birma vrazila do pouličního osvětlení, začtená birma vrazila hlavou do značky zákazu vjezdu, zakecaná birma vrazila hlavou do okna...
jojojo, znam to.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2014 18:28
- Nahlásit

Fifi
jojo, deti premysli proste uplne jinak.

Jsou skoro stejny jako ty stary, ale s drobnou upravou. a ta latka je sice stejna, ale barevne svetlejsi.

grimmh Maya
podle tabulek ze srpna 2013 mam 1327 kcal BM, takže proti 1243 to není tak mimo, ale je i tak nechápu, z čeho to můžou tak spočítat a jestli to prostě není jen nějakej odhad, protože existujou normovaný tabulky k věku a podle toho, že máš obézní rodiče třeba ti automaticky dají dolů třeba 5% a řeknou, že to je nižší.

birma
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2014 18:29
- Nahlásit

Fifi
Mam jizvu do dneska
tak to musela být pěkná řacha teda
jojojo, znam to.
super! jsi první, kdo mě nemá za exota

birma
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2014 18:30
- Nahlásit

cernej caj
Jsou skoro stejny jako ty stary, ale s drobnou upravou. a ta latka je sice stejna, ale barevne svetlejsi.
suší pani!!
protože existujou normovaný tabulky k věku a podle toho, že máš obézní rodiče třeba ti automaticky dají dolů třeba 5% a řeknou, že to je nižší.
tos mě uklidnila, mně už tam vyhrožovali všema možnejma chorobama...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2014 18:34
- Nahlásit

Fifi
koukam, ze to je normalni, a spis je divny, pokud dite nejakou jizvu z mladi teda nema

a to sem si rikala, ze to jen ja muzu slapnout na hrabe se zeleznou nasadou a rozrazit si oboci

birma
ja koukala na mobilu, chorob sem si nevsimla. musim se mrknout jeste z pc teda

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2014 18:45
- Nahlásit

cernej caj
Jsou skoro stejny jako ty stary
Peknyyyy! Hlavne, at jsou bez tecek a ťupek!
jen ja muzu slapnout na hrabe se zeleznou nasadou a rozrazit si oboc
Tak to ja dostala drevenou nasadou kolikrat. A jednou jsem si srp zatnula do kotniku, nastesti byl celkem tupej.
birma
tak to musela být pěkná řacha teda
Byla, krve jak z vola. Mamina se celkem vydesila, kdyz jsem ji zakrvavena a bulici prisla domu.

birma
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2014 18:49
- Nahlásit

cernej caj
ja koukala na mobilu, chorob sem si nevsimla. musim se mrknout jeste z pc teda
já to měla nižší než vy, třeba tam ty rizika píšou pod 80% nebo tak

Fifi
Mamina se celkem vydesila, kdyz jsem ji zakrvavena a bulici prisla domu.
to věřim

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2014 19:31
- Nahlásit

Fifi
tak srpem sem si málem usekla prst, naštěstí byl taky tupej a zastavil se o kost

ale dobrý je, že to evidentně je normální a nijak nevybočujem

Maya
kolega ma nokii lumii 520 myslim a pochvaluje si ju.

birma
tak hlavně já tam dala, že vážím o kilo míň a hned sem z 89% byla na 90%. Pokud to teda jen bere holou váhu ale nepočítá i svalovou hmotu, tak to není moc přesný, protože věřím tomu, že někdo v mým věku s mojí váhou víc nasvalenej na tom bude úplně jinak.

FOTKY

birma
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2014 19:35
- Nahlásit

cernej caj, Fifi
já si akorát málem ukrojila prst při krájení chleba (jizvu mám už asi 15 let) a řízla se do hřbetu ruky při zabíjení komára (taky mám furt jizvu a je to asi 14 let)
za to babiččin kolega si při krájení chleba uříznul špičku nosu

cernej caj
Pokud to teda jen bere holou váhu ale nepočítá i svalovou hmotu, tak to není moc přesný, protože věřím tomu, že někdo v mým věku s mojí váhou víc nasvalenej na tom bude úplně jinak.
jj taky nechápu, jak to může fungovat bez znalosti poměru svalů a tuku. Kdyby tam byl aspoň obvod pasu, bylo by to taky o něčem jinym...

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2014 19:42
- Nahlásit

birma
cernej caj
aky nechápu, jak to může fungovat bez znalosti poměru svalů a tuk
no já hlavně vůbec nechápu, co ty čísla znamenaj
cernej caj
šaty moc moc pěkný, tak hlavně že to takhle dopadlo
kolega ma nokii lumii 520 myslim a pochvaluje si ju.
jj, tu má synovec a taky sem jí chtěla, ale teď právě nevim, si říkám, když mám tablet s androidem a už jsem se kvůli tomu registrovala a založila mail u google, tak si koupit nokii s win a absolvovat to celý znova u win, protože bez toho ten telefon nefunguje, se mi jako moc nechce, ale tak zatím se rozmejšlím a ještě nějakou dobu budu

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2014 19:43
- Nahlásit

birma
řízla se do hřbetu ruky při zabíjení komára
Jak probuh? Ale stejne, nic nepredci to tvy kliste...
cernej caj
Fotky kraasnyy! A fuj teda, krosny obrovsky, ste jak serpove, bych chcipla se svym zadem.

birma
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2014 19:43
- Nahlásit

cernej caj
FOTKY
fakt nádhera chci zpátky a hned!
jen jsi do toho výběru mohla přidat ještě Batelovskej zámeček, jsi ho tak krásně cvakla

birma
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2014 19:45
- Nahlásit

Fifi
Jak probuh?
jsem nesla přes rameno pilu zubama dozadu a na zádech mě něco svědilo, tak jsem si myslela, že je to hovado (bylo jich tam to léto neskutečně moc) a vší silou jsem to hřbetem ruky zaplácla...

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2014 19:45
- Nahlásit

koukám tu probíráte zranění, to mě těší, že jsem byla v dětství taky normální, mám jizvu přes dlaň, jsem čistila brusli od sněhu to jsem si vyléčila sama a jizvu na bradě, to jsem vezla tašku na řídítkách na kole, tak to bylo šipkou dolů, to mě máma dotáhla k doktorovi, ale tam mi to nesešili, ale jen přelepili gázou a náplastěma až pod voči, tak jsem pár tejdnů jedla brčkem, že jsem nemohla votevřít tlamu

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2014 19:46
- Nahlásit

fotky fakt super, jste to vystihli to počasí když tenhle víkend má všude sněžit

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2014 19:48
- Nahlásit

birma
si se ho snažila zapíchnout?

kolegu děsně lituju

ale zas mě třeba čelní srážka se stojícím džípem vynesla 3000 jako bolestný, že mi ta jizva v obličeji hyzdí a že jako žena můžu mít horší uplatnění na trhu práce. Bylo mi 14 a maminka mi koupila knížku a zbytek bolestnýho si nechala, asi aby se uklidnila, že su zhyzdena

proste ale orientacne to asi muze byt zajimavy. Presny to ale neni, no.

Maya
Bazalni metabolismus je to, co tvoje telo spotrebuje za energii jen na vytvareni tepla, spravu organu a tak. Kdybys celej den spala, tohle tvoje telo spotrebuje, takze minimalne tolik bys mela prijimat ve strave. + jenze i tak, dam priklad, prumerna 30let zena bude mit bazal 6000kJ ale celkovou spotrebu 8000 protoze se pres den jeste hyba, chodi, pracuje... a ty bys mela idealne mit takovy prijem, jaky mas vydej, abys nepribirala nebo nehubla (pribirani je nasledek jak prejidani, tak nedostatecnyho prisunu jidla)

Vero
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2014 19:52
- Nahlásit

nešilte, fakt má SNĚŽIT????

to je ňáká blbost, ŽEJOOOOOO?
nebo jako mám mazat ty běžky?

Fifi
termín je v jednání, zejtra snad budu vědět pevně...

cernej caj

super ti to sekne

fotky krásný a i mně teda zaujaly ty krosny au au moje záda

úrazy, jsem si zlomila klíční kost při prvním kroku v životě, když jsem se prvně pustila opory....

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2014 19:54
- Nahlásit

Vero
no to je taky uraz jak svina, to sem ani netusila, ze se da?

nojo, ty krosny maj nevyhodu, ze sou tezky, ale ta uleva, kdyz mas upito a ujezeno druhej den

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2014 19:55
- Nahlásit

Vero
nebo jako mám mazat ty běžky?
jj, ale vyběhnout budeš muset asi v noci, přes den má bejt na nulou

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2014 19:56
- Nahlásit

Vero
jsem si zlomila klíční kost při prvním kroku v životě
taky dobrý, já neměla zlomenýho nikdy nic, ťuk ťuk doufám, že to tak zůstane, tohohle typu se sádrou jsem měla jen vymknutej kotník

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2014 20:00
- Nahlásit

neohroženej mops, ovšem ta majitelka je fakt kráva a stejně tak redaktor, co dal do titulku vlčáka, ale to video je vtipný http://www.novinky.cz/koktejl/329895-nervni-mops-t erorizoval-celou-policejni-jednotku-vcetne-sluzebn iho-vlcaka.html

grimmh
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2014 20:07
- Nahlásit

Čajdo, šatičky jsou k tvé spokojenosti, tak je koukej öpatrovat ať do svatby nedojdou nějaké üjmy. Ta svatba bude romantika každým coulem.
Fajko, jsi dobrá za takovou bleskovou reakci. Rodiče toho děcka by ti měli být nadosmrti vděčný. Myslím, že takovou pitomost jako dnes už nikdy neudělají.
Čajdo, ještě k tomu cvičení s kamarádem. Lámat přes koleno bys to neměla a určitě by se našel nějaký způsob, jak to utnout dřív a netrápit se něčím, co tě zrovna nebere.
Jako dítě jsem byla taky samý úraz, ale taky pěkný hajzlík. Ve 3 letech jsem vzala stejně starou holčičku motyčkou po hlavě. Tedy myslím, že jizva jí nezůstala, ale krve z ní bylo jako z vola a příště jsem jí prokousla tvář - nechtěla mi půjčit bábovičku

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2014 20:08
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!

DO HAJZLU CO JE ZAS S TIM POČITADLEM?? NEJDOU MI VKLÁDAT OBRÁZKY, NEFUNGUJE SEZNAM A NEMŮŽU SE DOSTAT DO EMILA NA SEZNAMU Píše to že: Pro správnou funkčnost této aplikace je nutné mít povolený JavaScript!
Pomože mi někdooo, hííílfmir

Ešče řídíte? Ešče nepoznáváte lidije?? Taky neřídím a taky nepoznáváme lidije. A myslim, že to vůbec ničemu nevadí Koukám, že jsem propásla brůtici.
Zacvičila jsem si, vygruntovala byt a zjistila, že počítač je zase v hajzlu!!! proč já se na to nevykašlu a nevyhodim to?? hm?

grimmh
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2014 20:10
- Nahlásit

Eliška je uražená kvůli té vycházce a taky kvůli tomu, že jsem jí seznamovala s br.buldočkem a ona neměla zájem. Syčela jako zmije a ocas měla jak štětku na vymejvání lahví. No, je na mě nakrklá a dnes se šmajchluje s páníčkem a na mě kašle.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2014 20:10
- Nahlásit

grimmh
jsem vzala stejně starou holčičku motyčkou po hlavě
asi, kdybych u toho zrovna nepila, nehrozila by smrt zadušením ze smíchu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2014 20:12
- Nahlásit

PetraK
jak povolit javascript

grimmh
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2014 20:14
- Nahlásit

cernej caj
asi, kdybych u toho zrovna nepila, nehrozila by smrt zadušením ze smíchu
Tak vidíš, zkrátka jsem potfora zůstala do dnes
Doufám, že sis nepoprskala PC.

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2014 20:14
- Nahlásit

Nefungujou mi tu kurva a ni tlačítka nemůžu vás oslovovat!! nemůžu tučnit, vkládat obrázky, podtrhovat, vyhodim to z vokna sajrajt počitačovej fakt.

Jedu v nouzovým režimu

grimmh

Vzala jsem Elišku na kšírky ven

jéé! Fretka na výletě!!

FiFI

Ten samoze sprint za nima, zcela necekane vyletel zpoza busu

no ty vole!!! Nedostalas následně žinfarkt?? Fuj, to je zážitek teda

Čajda:

Fifi má pravdu:
du cvicit. netesim se na to, jen z ty predstavy mi neni dobre a radsi bych sla ven s psiskama si uzit krasnej den, kdyz zitra a ve ctvrtek se nedostanu dom ted pres odpoledne kdyz je nadherne... achjo. a clovek se nedokaze zbavit toho cloveka jen proto, ze by mu ublizit a to nechce
Cajdo, jako nez se trapit aktivitama, ktery te nebavej, to radsi diplomaticky cloveku vysvetlit, ze tam nepujdes. Primerena davka asertivity je v zajmu tvyho osobniho zdravi a pohody. Zkus si to otocit, sel by ten clovek s tebou nekam, kam by se mu strasne nechtelo, jen kvuli tobe? Nevymluvil by se na neco radsi?

Šaty sou dokonalý. Achjo. Je ze mě typická slepice, která

si to užij, ty kubo, je to svarba, ta se musí užít!!!

grimmh
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2014 20:15
- Nahlásit

Já už nechci zimu, chci teplíčko a zase opejkat buřty na zahradě.

grimmh
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2014 20:16
- Nahlásit

Čajíčku už máš k těm šatům i botky?

<< 1 ... 2880 . 2881 . 2882 . 2883 . 2884 . 2885 . 2886 . 2887 . 2888 . 2889 . 2890 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání