| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2014 12:02
- Nahlásit
birma
tak to je fakt dementni zazitek teda, ze ten chlap nema trocha rozumu
ale jinak je adamek zlaticko
ja vim, ze ridic na to vliv nema - jenze ja su nervoza,mohla bych nekde ve stresu ze na me vsichni troubi zmatene zahnout jinam a mohla bych to ja udelat nekomu jinymu...
Maya
klasika,no
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2014 12:11
- Nahlásit
Birmo, maminka má vždycky pravdu, ale stejně tě chápu
Adámek ti to vynahradil, tak aspoň na ten vztek brzy zapomeneš. Dělá neuvěřitelný pokroky za tu krátkou dobu co vás tady šmíruju. Je to šikula.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2014 12:11
- Nahlásit
cernej caj
ze ten chlap nema trocha rozumu
on i ten rozum asi má, ale nezajímá ho nic jinýho než on sám a baví ho srát okolí. Blbý je, že bydlí v našem baráku a kvůli mámě musim bejt fakt tak slušná, jak jen to dokážu, protože je schopnej rozpoutat fakt peklo Bejt odjinud, tak si ode mě vyslechne něco, co by si za klobouk fakt nedal...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2014 12:21
- Nahlásit
birma
to je nejhorsi
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2014 12:29 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit
birma
Řidič na tyhle chyby okolí bohužel nemá vliv.
problém je, že to tak není, má vliv, jak dokáže i předvídat, případně reagovat, u nás muž už vymanévroval pár cizích chyb tak, jak bych je někdo s míň bleskovou reakcí (já, obecně asi začátečník) nevymanévroval
edit-tím nechci říct, že se dá ovlivnit všecko, ... ale zručnost a pohotovost určitý vliv i na cizí chyby má......
pán s bíglem je klasický hovado. ach jo.
cernej caj
a kam chodis?
ještě jsem nebyla ale tady
http://www.fitstudiojana.cz/
mají tam i ten SM systém, jak se tady zmiňoval a pro mě by byl asi dost dobrej na záda, ale obsazenej bohužel.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2014 12:34
- Nahlásit
Vero
problém je, že to tak není, má vliv, jak dokáže i předvídat, případně reagovat, u nás muž už vymanévroval pár cizích chyb tak, jak bych je někdo s míň bleskovou reakcí (já, obecně asi začátečník) nevymanévroval
to určitě u spousty chyb, ale ne u toho, co popisovala kafe - že do tebe někdo najede ze zadu (toho si můžeš všimnout včas, ale taky nemusíš, nebo si toho můžeš všimnout, ale nemít na dálnici třeba kam uhnout), nebo že se ti za jízdy porouchá auto, s tím toho taky moc neuděláš.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2014 12:38
- Nahlásit
birma
to určitě u spousty chyb, ale ne u toho, co popisovala kafe - že do tebe někdo najede ze zadu (toho si můžeš všimnout včas, ale taky nemusíš, nebo si toho můžeš všimnout, ale nemít na dálnici třeba kam uhnout), nebo že se ti za jízdy porouchá auto, s tím toho taky moc neuděláš. .
no jo, to máš pravdu, já tak obecně - když čék zvažuje svoje schopnosti.....
cernej caj
každopádně ale bych řekla, že to moc "řešíme", to chce do toho skočit a dělat to.
ale já se na to taky teď prostě necítím. chtělo to v těch 20 jezdit
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2014 12:46
- Nahlásit
birma
ty máš teda zážitky
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2014 12:54
- Nahlásit
birma
ja to ale nemyslela kvuli tem samotnym zpusobum nehody, ale tem nasledkum. Vadi mi proste i to, ze ma dneska auto kazdej. Ze je norma clovek = 1, rodina s dvema dospelyma detma ma 4auta a do obhodu o dve ulice se jezdi autama a vubec... proste jedna vec je muj strach z toho, ze bych panikarila ja, druha vec je, ze dneska ma auto fakt uplne kazdej a s tim taky nesouhlasim a nechci s tim nesouhlasit a zaroven mit auto a pak taky to, ze kdyz bych to 2x za rok potrebovala, tak to preziju i bez nej
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2014 13:00
- Nahlásit
Už jsou fotky misek na fb
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2014 13:02
- Nahlásit
cernej caj
fšak vy taky máte 2 auta
a dokonce minimálně jedno z toho frajerský
mně to s tím autem trochu štve- potřebovala bych víckrát než 2x do roka. třeba veterina se blbě řeší bez auta...
ale na druhou stranu se dá žít spokojeně i úplně bez.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2014 13:04
- Nahlásit
brut
tak ta misa ve tvaru afriky je DOKONALA nadhera. AKorat pro me nadobi ted k nicemu, jen to strkam do krabic kamkoli, kde je misto
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2014 13:04
- Nahlásit
bolí mě uzliny a ucho vod zubu, nebo vopačně?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2014 13:10
- Nahlásit
Vero
jo, to mame - ale to neznamena, ze s tim nejak souhlasim, na druhou stranu je jeste pochopitelny auto tam, kde se clovek bez nej nedostane do prace, nebo ho potrebuje k obzive a to ma muz sakra stesti, ze mu to splnuje ty podminky
a rekni mi, ktery je frajersky? ale fiatka je ted uz pul roku odstavena, ze ma mega pavouka pres cely sklo.
v tomhle to beru tak, ze to posefuje muz, co je potreba a kdyz, tak bych jela autobusem, ale zas je fakt ze s buldozerem treba po narkoze asi tezko s jeho vahou.
A ja se nechci nakonec stat otrokem auta, i kdyz by se hodilo. Nevim, jeto slozity proste
|
birma
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2014 13:10
- Nahlásit
cernej caj
Ze je norma clovek = 1, rodina s dvema dospelyma detma ma 4auta a do obhodu o dve ulice se jezdi autama a vubec... proste jedna vec je muj strach z toho, ze bych panikarila ja, druha vec je, ze dneska ma auto fakt uplne kazdej a s tim taky nesouhlasim a nechci s tim nesouhlasit a zaroven mit auto a pak taky to, ze kdyz bych to 2x za rok potrebovala, tak to preziju i bez nej
Já tě plně chápu. Taky se snažim nevyužívat auto na každou kravinu, kam se snadno dostanu jinak, ale pokud máme třeba trénink 20 minut autem nebo přes hodinu veřejnou dopravou a ještě v autě odvezu všechny věci, co potřebuju, tak jsem ráda, že ho můžu využít. Stejně tak na tábory bych se bez auta nedostala, protože bych věci pro nás oba na týden na hrbu prostě neunesla, navíc v autě může Adam třeba i odpočívat, když je třeba. Stejně tak nevim, jak bych řešila veterinu, když mu je zle, nebo po narkóze.
Podle mě jde jen o to, udržet tu hranici, kdy člověk nepojede ve volnej den pro oběd do 0,5 km vzdálený hospody, ale prostě si tam dojde. Když potřebuju nakoupit 40 kg kočkolitu, tak to spojim s něčim dalšim, nesedám do auta jen kvůli tomu, stejně jako většinu nákupů jídla odnosim prostě v ruce, protože mi to přijde zbytečný. Ale pokud už odněkud jedu, tak to ráda spojim a rovnou udělám větší nákup...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2014 13:12
- Nahlásit
cernej caj
ja se nechci nakonec stat otrokem auta
otrokem auta se staneš stejně jen když chceš, kolik já znám lidí, co jsou otrokem mobilu a mobil máš ne?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2014 13:20
- Nahlásit
birma
jasny, ale ja to nemyslim treba tak, jak to pouzivas ty. Je jasny, ze v jistejch pripadech je to supr. Ale ja su ve stadiu, kdy si proste myslim, ze tech par pripadu za rok v mym pripade proste neni dulezity.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2014 13:20
- Nahlásit
Maya
no ale treba su otrokem mobilu a nevim to vedome
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2014 13:22 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit
cernej caj
ktery je frajersky?
to s elektrikou na dálkový ovládání rozhodněěěěěě
se nechci nakonec stat otrokem auta,
třeba tohle my neřešíme ani náhodou..... mužík chodí i do práce většinou pěšky (4 km)... nakupujem v obchodech, kam dojdem pěšky od baráku (třeba na Konečného te´d mají nově úžasný řeznictví s farmářskými potravinami a čerstvými koláči )...
akorát se auto hodí k doktorům, na dovolený na odvoz bagáže a i na vejlet- místo 4 hodin vlakem seš někde za hodinu a v libovolnou dobu, klidně dáme na jeden den i procházku v jeseníkách, když nám dostatečně hrábne ve věži ... bagáž netáhneš na chromejch zádech....
je to dobrý a zároveň to nemusíme vůbec použít, v zimě jsme nevyjížděli vůbec a dávali jsme si vlakovýlety...
já nějaký ohrožení v tomto smyslu vůbec nevnímám
edit- ale kdybych musela jezdit jen sama, tak taky asi dojdu k tomu, že si kdyžtak 2x do roka zavolám taxi
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2014 13:24
- Nahlásit
A fšici jsme otroci internátu
|
birma
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2014 13:32
- Nahlásit
holky tak mě napadá, jaký máte zkušenosti s loupáním v kloubech u psů? Já totiž mám srovnání jenom s Altarem a vzhledem k jeho diagnóze to je naprosto irelevantní. Ádovi občas lupne v lokti nebo v kyčli (aspoň se mi zdá, že to není koleno), tak přemýšlím, jestli to může něco signalizovat a jestli ho nenechat nafotit, když na to našetřim. Na druhou stranu jediný, co bychom mohli vynechat, kdyby se něco ukázalo, by bylo agi a to by mě hodně mrzelo, protože je to pro něj ideální sport v tom smyslu, že je tam hodně dopřednýho pohybu, navíc ty pravidelné tréninky jeho psychice vyloženě svědčej. Taky se mi moc nechce dávat pod narkózu kvůli rtg, když stejně nevim, co bych si s případnym blbym výsledkem kvůli jeho povaze počala...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2014 13:32
- Nahlásit
Vero
to samo máme všechny, páč si to muž dobastlil i do fiatky, ale škodověnka už je tuhá tak 3 roky
hele, to řeznictví tam sem viděla, když sem šla od Kes.
Jenže u mě by se to stát snadno mohlo, já když si nenakoupím po cestě z práce, musím pak autobusem do města, nakoupím a pak čekám než dojede, tak se třeba i projdu a musím to víc plánovat a nechci, aby se mi pak stávalo, že kdykoli budu furt do brna jezdit, ekologicka stopa a cena benzninu taky neni nezanedbatelna a proste nevim, no...
proste bych do toho sla, nebejt jizdy v brne, no.
A fšici jsme otroci internátu
to jo, no
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2014 13:43
- Nahlásit
cernej caj
páč si to muž dobastlil i do fiatky,
ahááá, tak to máte obě auta frajerský
aby se mi pak stávalo, že kdykoli budu furt do brna jezdit
já myslela, že se ježdění po brně naopak bojíš? tak by ti to nehrozilo?
zas víš co, já bych se nezdráhala si usnadnit život.... něčím, co není z principu blbě jakože samoúčelně...
birma
zkušenost nemám, ale toto
Taky se mi moc nechce dávat pod narkózu kvůli rtg, když stejně nevim, co bych si s případnym blbym výsledkem kvůli jeho povaze počala...
chápu dokonale...
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2014 13:44
- Nahlásit
cernej caj
hele, to řeznictví tam sem viděla
někdy zabrus dovniř, když budeš chtít nákup.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2014 13:45
- Nahlásit
Vero
zas víš co, já bych se nezdráhala si usnadnit život.... něčím, co není z principu blbě jakože samoúčelně...
Naprosto souhlasim! Člověk neví, co mu život přinese a čim víc je soběstačnej a čim víc toho umí, tim líp. Ať už třeba při změně místa, podmínek v rodině...
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2014 13:47
- Nahlásit
brut
tyjo! ta mísa je NÁDHERNÁ!!!!
škoda že nemám peníz nazbyt...to ted nemůžu....
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2014 13:50
- Nahlásit
Vero
tak myslím jako třeba na kraj brna, do olympie a tak - ze bych proste nebyla nucena na to myslet a zneuzivala to i mimo nutny situace.
jenze z principu nevim, zda chci zbytecne pridavat dalsi vyfukovy plyny do ovzdusi, kdyz ten autobus stejne jede at se mnou, nebo beze me.
proste v moji situaci nevidim jako problem, ze ridicak nemam. Je mozny, ze se to muze zmenit, ale tolik bych se mu nebranila, kdybych neusela do brna s autoskolou. a to musim, protoze ac klobouky sou uz okres breclav, jezdej do brna, nechapu proc.
a treba moje mamka nez by sla peso do pekarny za rohem radsi jede autem nekam daleko, kde zaparkuje, nakoupi chleba a jede domu...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2014 13:55
- Nahlásit
cernej caj
ze bych proste nebyla nucena na to myslet a zneuzivala to i mimo nutny situace.
a treba moje mamka nez by sla peso do pekarny za rohem radsi jede autem nekam daleko, kde zaparkuje, nakoupi chleba a jede domu...
to si nemyslim, že bys dělala to má člověk tak nějak nastavený v sobě podle mě.
A zas mi přijde lepší dělat autoškolu v Brně, než na vsi bez provozu. Když ti to nepůjde, tak si přikoupíš další jízdy a prostě budeš vědět, že to i v tom velkym městě zvládáš
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2014 13:55
- Nahlásit
cernej caj
da chci zbytecne pridavat dalsi vyfukovy plyny do ovzdusi, kdyz ten autobus stejne jede at se mnou, nebo beze me.
nojo... já tohle neřeším, když jedeme na ten výlet, protože bych se na něj jinak třeba vůbec časově nedostala. není to nejlepší, co člověk může, ale prostě neřeším, na to už nemám.
snažím se chovat slušně nějak celkově v mezích a zároveň nějak žít ne s nadbytečnou komplikací...
no a zároveň chápu, že na to dlabeš, jsi už nějak zvyklá, však vždyť tě nikdo a nic nenutí to měnit.....
třeba tak vykompenzuješ styl tvojí mamky a zlepšíš ekostopu rodiny
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2014 13:57
- Nahlásit
birma
Když ti to nepůjde, tak si přikoupíš další jízdy a prostě budeš vědět, že to i v tom velkym městě zvládáš
tak jde o to, co je větší důvod, jestli princip, nebo strach....
ale on ani strach se nemusí nutně povinně nějak lámat a překonávat, si myslím
|