Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2880 . 2881 . 2882 . 2883 . 2884 . 2885 . 2886 . 2887 . 2888 . 2889 . 2890 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2014 13:59
- Nahlásit

birma
já v brně jezdit ale nechci. Myslím, že kdyby byla nouze a člověk musel k veterinářovi, tak do brna vůbec nemusí a nevím, proč být hned na nervy vystresovaná v prdeli a celou noc nespat ze strachu z autoškoly než si ji v klidu udělat na malým městě a až člověk získá trochu pocit jistoty, tak pomalu objevovat provoz Brna nebo něčeho většího.

Jako i na ten nákup mi stačí zajet na kraj brna a dojet si MHD když stejně šalinkartu mám, než platit benzím navíc

birma
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2014 14:02
- Nahlásit

cernej caj
nevím, proč být hned na nervy vystresovaná v prdeli a celou noc nespat ze strachu z autoškoly než si ji v klidu udělat na malým městě a až člověk získá trochu pocit jistoty, tak pomalu objevovat provoz Brna nebo něčeho většího.
no právěže v autoškole mít nervy nemusíš, když tě může vždycky zachránit učitel. Myslim, že ti, co dělaj na malym městě, maj ve většim problém i když jinak říděj desítky let. Třeba můj strejda za celej život nevjel do Prahy, protože se bál. Honzův švagr už nejede skoro nikam, protože se bojí kruháčů (a taky řídí léta letoucí).
Ale tim na tebe nechci nijak tlačit, jen nabízim jinej úhel pohledu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2014 14:03 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

Vero
s tím výletem ale zas jedete oba a říkám, prostě je milion případů, kdy se to hodí. K čemu mě bude mít řidičák, a budu na ně jezdit sama? stejně na ně sama jezdit nebuud, protože na ně sama chodit nechcu

birma
tak kruháč je u nás taky, navíc sme hlavní tah na hodonín, tak to taky není zrovna úplně vesnice.

Jenže učit lidi plavat tím, že je hodíš ho hlubové vody, když maj fakt hrůzu, tak i když jim dáš rukávky, tak budou dost vyděšený a i když to přežijou, znova se tam hodit asi nenechají, aby se naučili plavat... a když je to naučíš u břehu, pak mají větší jistotu jít do hloubky, že jo...

asi škoda, že rodiče měli peníze jen na to, aby autoškolu zaplatili jen ségře a auto jí koupili, tak asi kdyby zbylo tenkrát i na mě, asi bych do toho šla, to sem ješě byla ochotná to zkusit

Vero
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2014 14:07
- Nahlásit

cernej caj
tak však já tě nepřemlouvám, sama mám řidičák v šupleti, jak jsem předeslala....
ale jinak myslím birma pravdu dí.

Vero
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2014 14:08 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit

já jsem chtěla svoje řízení obnovit tím, že začnu ve městě, mimochodem mě spíš děsí vysoký rychlosti mimo. jak je to relativní...

edit- ale mohla bys brát oba psáky zaráz!

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2014 14:10
- Nahlásit

birma
no právěže v autoškole mít nervy nemusíš
no já teda měla docela hustý i na malým městě, hlavně těch prvních pár jízd ze začátku, kdy je člověk dost vytřeštěnej, pokud teda už neumí řídit, tak 90% těch mladejch co tam bylo, už řídit umělo a jen potřebovali ten papír, jezdí holt všichni načerno

cernej caj
taky to tak vidím kolem, že kdo si dělá autoškolu ve větším městě, tak pak s tím má menší problémy, ale musí jezdit i potom, protože samo v autoškole tě řídit zas tak moc nenaučí, spíš tak trochu ovládat auto, ale bez světel, tankování a podobných vymožeností stěrače jsem si zapínala omylem sama

birma
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2014 14:12
- Nahlásit

Maya
no já teda měla docela hustý i na malým městě, hlavně těch prvních pár jízd ze začátku, kdy je člověk dost vytřeštěnej, pokud teda už neumí řídit
to já taky, ale moc na to nemělo vliv, kde jsem jezdila. I okreska mi byla zpočátku malá, pan učitel byl ze mě dost zoufalej a poznal mě na ulici ještě víc než dva roky poté, co jsem tu autoškolu udělala

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2014 14:14
- Nahlásit

Maya
protože samo v autoškole tě řídit zas tak moc nenaučí

muž taky říká, že nejlepší škola byla, když jezdil na poště s balíkama

Vero
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2014 14:20
- Nahlásit

birma
a poznal mě na ulici ještě víc než dva roky poté, co jsem tu autoškolu udělala
hm. to já jsem byla před 6 lety na poradě u jedné kožní, asi tak 10-15 minut jsem tam byla.
nedávno jsem šla znova, doktorka si mě prohlídla a dí, že už se známe,že?

klíčová otázka: jsem fakt takovej exot?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2014 14:27
- Nahlásit

Vero

no třeba si jen taky moc neuvědomuje obličeje

birma
tak to je zas dobry, ze si te pamatuje

birma
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2014 14:30
- Nahlásit

Vero
klíčová otázka: jsem fakt takovej exot?
ne to ona

Vero
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2014 14:30
- Nahlásit

cernej caj
no třeba si jen taky moc neuvědomuje obličeje
a co si uvědomila teda? podotýkám, že ve starejch maskáčích se splihlým vlasem jsem tam stopro nebyla, tak chodím jen s psákem

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2014 14:39
- Nahlásit

Vero
no proste ji to treba jen nedoslo hned, ze te zna, ale az za chvilu, to je normal nebo to myslela tak, ze te nepoznala, ale podle zaznamu treba vedela, zes tam uz byla

Vero
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2014 14:49
- Nahlásit

cernej caj
ale já jsem to myslela spíš opačně.... že ona mě viděla jednou v životě před 6 rokama zruba 10 minut - a teď mi řekla, že mě zná (dřív než se podívala do záznamů)
ale třeba si mě s někým spletla...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2014 14:51
- Nahlásit

Vero
ajo takhle, no tak to ma zas hodne dobrej pamatovak

no nic, du cvicit. netesim se na to, jen z ty predstavy mi neni dobre a radsi bych sla ven s psiskama si uzit krasnej den, kdyz zitra a ve ctvrtek se nedostanu dom ted pres odpoledne kdyz je nadherne... achjo. a clovek se nedokaze zbavit toho cloveka jen proto, ze by mu ublizit a to nechce

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2014 14:55
- Nahlásit

Vero
a teď mi řekla, že mě zná
ale jsou takový lidi, jak někoho jednou viděj, poznaj ho kdykoliv, jako závidím, já nepoznám ani koho jsem viděla včera a pak člověk furt vypadá jak debil co ani neumí pozdravit

Vero
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2014 14:56
- Nahlásit

Maya
já nepoznám ani koho jsem viděla včera a pak člověk furt vypadá jak debil co ani neumí pozdravit
jsi můj člověk

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2014 14:59
- Nahlásit

MayaVero
napodobne

birma
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2014 15:02
- Nahlásit

Maya
furt vypadá jak debil co ani neumí pozdravit
jsem na tom ouplně stejně

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2014 15:18
- Nahlásit

tak jsem si nechala spočítat metabolismus bo co a vůbec nevím, vo čem je ve výsledku řeč
Váš bazální metabolismus je 1413 kcal / 5922 kJ.
Úroveň Vašeho BM dosahuje 90 % referenčního BM.
Váš BM je pro dané pohlaví a věk mírně snížený.

jestli máte někdo zájem http://www.nutricoach.cz/apps/rychlost-metabolismu /

grimmh
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2014 17:22
- Nahlásit

Váš bazální metabolismus je 1177 kcal / 4933 kJ.
Úroveň Vašeho BM dosahuje 90.0864 % referenčního BM.
Váš BM je pro dané pohlaví a věk mírně snížený.
To mi vyšlo, ale co si s tím počít, to tedy nevím
Esli vona to není taková nějaká ptákovina, protože to připomíná věštění z koule. Výsledek, kterej se možná hodí na každého druhého?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2014 17:24
- Nahlásit

me to spocitalo 1243 kj a 89% bm. podivam se doma do tabulky, ci rika specialni vaha, ktera to merila primo me a ne na zaklade tabulek.

grimmh
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2014 17:25 - Změnil/a: grimmh
- Nahlásit

Vzala jsem Elišku na kšírky ven - prvně po zimě. Je nádherně. Jenže ona ven chodí nerada - to spíš tak někdy v létě na chatě, když už je spadlá rosa a skoro tma. Tak to se jí moc líbí - vytírá se v té vlhké trávě. A to já mám zas strach, že kdyby se mi vyvlíkla tak už jí nenajdu. S podivem je rychlá jako fretka a ty bohužel nemají moc orientačního smyslu. Esli teda zrovna Eliška tu špatnou orientaci nezdědila po paničce.....
Tak jsme byly venku jen asi 15 minut a celou dobu mě táhla k bytovkám, kde cítila, že je doma.

grimmh
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2014 17:27
- Nahlásit

Jdu udělat nákup pro babičky, tak se tu opatrujte!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2014 17:28
- Nahlásit

grimmh
presne tak to vidim ja, vesteni z koule.

tak aspon tu elisku ms trochu jako nahradu ja uz jedu domu, nejhezci cast dne semvprosvihla, ale nachystam vam fotky. a vyfotim v satech

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2014 17:30 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Rrumstajn. Prej ma chulemit na vikend? A ja dumala, ze uz necham prezout pneu.
Co se rizeni vozidla tyka, jak rika Rain Man: "Jsem vyborny ridic!" Krome couvani v uzkych prostorach, pripadne parkovani zacouvanim. Nejvic me vytrenoval muj mily nezapomenutelny pryskyricnik padivy, trabantik, 6 let jsme si to padili po silnicich. Naucil me predvidat, koukat x aut dopredu, co se deje, kde kdo odbocuje, vcas brzdit atd. Neb jedna chyba a byla by ze mne fifina zapecena na placku v plastu.
Dnesni auta s posilovacem rizeni, ABS, airbagama atp. v cloveku budi zdanlivej pocit nedotknutelnosti a neohrozenosti, co si budem povidat, fura lidi jezdi jak hovada. Zcela chapu, jestli se nekdo boji vyrazit na silnice za volantem, kor po spatny zkusenosti, nebo se nemuze odhodlat k autoskole. Ale strach ma velky oci, nebyva to takova hruza.
Btw, dneska jsem jela do prace a v jedny vesnicce jsem malem prejela chlapecka, tak 5letyho, protoze mel zrejme rodice kreteny - vystoupili z busu s dalsima dvema detma, presli silnici za autobusem a klucinu nechali na druhy strane. Ten samoze sprint za nima, zcela necekane vyletel zpoza busu.A jen diky vytrenovanym instinktum a opatrnosti od trabanta jsem to stihla ubrzdit. Fuj.
Vero
Na kdy jste objednany?
cernej caj
du cvicit. netesim se na to, jen z ty predstavy mi neni dobre a radsi bych sla ven s psiskama si uzit krasnej den, kdyz zitra a ve ctvrtek se nedostanu dom ted pres odpoledne kdyz je nadherne... achjo. a clovek se nedokaze zbavit toho cloveka jen proto, ze by mu ublizit a to nechce
Cajdo, jako nez se trapit aktivitama, ktery te nebavej, to radsi diplomaticky cloveku vysvetlit, ze tam nepujdes. Primerena davka asertivity je v zajmu tvyho osobniho zdravi a pohody. Zkus si to otocit, sel by ten clovek s tebou nekam, kam by se mu strasne nechtelo, jen kvuli tobe? Nevymluvil by se na neco radsi?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2014 18:02
- Nahlásit

Fifi
aspon mas z trabantika pekne vycepovany reflexy sem dneska zrovna trabanta viděla, zánovního, jak si svištěl brnem

u nas nekdy vidim decka, jak maj sport prebihat silnici ze strany na stranu a to tu jezdi fakt velky naklady, tiraky, cast dopravniho tranzitu na slovensko... hajzlici prtavy si hrajou na chodníku a najednou šup těsně před auto, až mi bylo ztoho blbě, fakt sem čekala nějakýho přejetýho.

Jeste, ze si sikovna fifina a nikomu se nic nestalo

kam by se mu strasne nechtelo, jen kvuli tobe?
100% nešel. přišla sem k němu v podstatě náhodou, spojuje nás jen cvičení a dneska sme udělali domluvu, že pojedem do května a přes léto na to pečem, protože venku je líp. A domluvíme se fakt jen podle chuti.

Šaty sou dokonalý. Achjo. Je ze mě typická slepice, která ztratila mozek v tomto ohledu a to sem si myslela, že zrovna mě prostě taková věc jako oblečení nikdy nemůže moc tankovat

birma
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2014 18:05
- Nahlásit

Fifi
Btw, dneska jsem jela do prace a v jedny vesnicce jsem malem prejela chlapecka, tak 5letyho, protoze mel zrejme rodice kreteny - vystoupili z busu s dalsima dvema detma, presli silnici za autobusem a klucinu nechali na druhy strane. Ten samoze sprint za nima, zcela necekane vyletel zpoza busu.
No huf teda, to jsi dobrá, žes to ubrzdila!

cernej caj
Achjo. Je ze mě typická slepice, která ztratila mozek v tomto ohledu
to je dobře, tak to má bejt

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2014 18:16
- Nahlásit

cernej caj
Šaty sou dokonalý.
Ukaaaa!
birma
žes to ubrzdila!
Ja jsem u busu opatrna, vim, jak deti nevnimaj. Sama jsem si v detstvi rozbila hlavu o stenu, sem bezela a bezela, a pak na me nekdo zavolal, tak jsem se v behu otocila... a uz sem nebezela.

birma
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2014 18:24
- Nahlásit

Fifi
sem bezela a bezela, a pak na me nekdo zavolal, tak jsem se v behu otocila... a uz sem nebezela.
a nebylo ti nic?
já tohle znám až nějak od začátku puberty (zato to trvá dotěď ) - začtená birma vrazila do pouličního osvětlení, začtená birma vrazila hlavou do značky zákazu vjezdu, zakecaná birma vrazila hlavou do okna... a mohla bych asi pokračovat hodně dlouho

<< 1 ... 2880 . 2881 . 2882 . 2883 . 2884 . 2885 . 2886 . 2887 . 2888 . 2889 . 2890 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání