| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2014 21:16
- Nahlásit
birma
dobry je, ze na nich nejsme videt, muzes delat, zes nespivala a nikdo to nepozna
|
birma
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2014 21:18
- Nahlásit
cernej caj
muzes delat, zes nespivala a nikdo to nepozna
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2014 21:25
- Nahlásit
cernej caj
ale zatooooooooo
Pekne jste si zapeli! Simte, kdo tahnul kytaru, s sebou? Tu resite vahu spacaku a kytara je ok?
PetraK
Blanďa si dnes od mámy vysloužila asi tak milijoun a jednu pochvalu.
... a dve, bo jednu aj ode mne!
Vero
Diky, a co buldozeros, furt musi mit projimadlo? Drzim moc dal palce, at cysta vymizi uplne do zmizelovata, sama od sebe!
birma
jsem se do ní úplně zamilovala
Ach ty lesy.. aaaaaaaaaaaaaach ta pohoda.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2014 21:27
- Nahlásit
Fifi
sem premluvila kamarada, meli sme sraz az vecer, ale chudak to tahl asi 15km taky, v nedeli si zavolal odvoz a sel asi jen 7, celkem sem mu to nezavidela
a jinak kytara je desna samozrejme, ale ono aspon kdyby nekdo z nas umel hrat, tak by se to obcas hodilo ji vzit
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2014 21:36
- Nahlásit
Vero
ale když to není o záloze asi. Jsem psala ty články... všecky byly normálně ve wordu, tetkon jak to opravovali, word je fuč a články byly v takovým to jednoduchým poznámkovým programu. Krom článku o Blanici, kterej jsem si nějak přeposílala z práce domů nebo tak nějak a mělo to koncovku odt. No chtěla jsem to převést právě teda z toho odt taky do toho bloku a..... uložilo se to zašifrovaně , plus to nevím proč změnilo pár dalších článků chtěla jsem to dát dopořádku než to zazálohuju právě
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2014 21:38
- Nahlásit
PetraK
dej pravym a tam mas otevrit jako, nebo otevrit v nebo tak... si to tam proste naklikni.
Jestli se ti to otvira v notepadu/wordpadu, tak zkus treba jen zmenit kodovani. Nebo jak rikam - posli mi to do mailu treba zabaleny a ja se ti na to zitra mrknu, co s tim
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2014 21:39
- Nahlásit
cernej caj
kdo do ted neveril, ze birma je silena, tady ma dukaz
vy jste masakéro!!
asi jen ti zmenili treba format
asi jooo, jestli myslíš to co proběhlo teď ale já nevím, jak se to stalo
ale word ani excel tu právě v nabídce nevidím
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2014 21:42
- Nahlásit
cernej caj
Jestli se ti to otvira v notepadu/wordpadu,
jo podle vlastností je to uložený v tomhle , ale má to dvojí ikonky - ty který tam byly když to opravovaly - tak ty mají normálně čitelný písmenka. Těch pár, co se mi změnilo jsou taky ve wordpadu, aleee má to jinou ikonku. A je to zakódovaný. co vůbec nechápu, že jsem právě sahala jen na kopii toho jednoho článku a změnilo se mi jich 18!! Samo od sebe
tak zkus treba jen zmenit kodovani.
tooo vůbec nevím jak se dělá, je to pro mě úplně jak když mluvíš svahilsky.
Nebo jak rikam - posli mi to do mailu treba zabaleny a ja se ti na to zitra mrknu, co s tim
jáááá ehm, nevím jak se to zabaluje dost marná práce se mnou
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2014 21:44
- Nahlásit
PetraK
proste mi posli treba jeden vzorovej a ja tozpracuju. pokusld mas word instalivanej, tak si to tam max musis pridat z toho otevrit jako rucnectim tlacitkem poker d to neni v nabidce. nebo doinstalovat word. na ulozto napiratis
|
birma
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2014 21:45
- Nahlásit
PetraK
vy jste masakéro!!
to Adam, mu ta chůze přišla po výletech s kolobkou nechutně pomalá
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2014 21:47
- Nahlásit
proste mi posli do mailu ty rozbity soubory, bud jeden vzorovej mebo vsechjyvrozbity po jednom. pokudvsivtomuvpriradila jinej soft, takvsecto automaticky da vsem etejnym souborum totiz. du umrit
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2014 21:48
- Nahlásit
proste mi posli do mailu ty rozbity soubory, bud jeden vzorovej mebo vsechjyvrozbity po jednom. pokudvsivtomuvpriradila jinej soft, takvsecto automaticky da vsem etejnym souborum totiz. du umrit
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2014 21:50
- Nahlásit
birma
mu ta chůze přišla po výletech s kolobkou nechutně pomalá
Tohle znam od Kremyla, s kolobkou si na sebe fakt sijes veelkej bic.
PetraK
Ouje, trpajzlici rozbity, au au! Rozumim tomu asi jak couvani.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2014 21:53
- Nahlásit
Fifi
Tohle znam od Kremyla, s kolobkou si na sebe fakt sijes veelkej bic.
tak zas holky musej chodit samy, zatimco já jen v určitých intervalech zvedám a pokládám nohy a dopředný pohyb se vytváří sám
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2014 21:57
- Nahlásit
Fifi
... a dve, bo jednu aj ode mne
vyržidim. Máma je nadšená z toho, že se k ní chová stejně ohleduplně jak Ešátor. Jsem za to ráda, páč ona umí být dost potrhlá a motavá (doma už mámu párkrát skorem skolila, jak se motala, ale venku to asi bere jinak. Je za tu zodpovědnou, je to hezký!)
a třetí bude mít ode mne, rozčilovala jsem se tu a bylo mi mě líto kvůli těm článkům a ona přišla a začala mě klidnit , to doteď neudělala.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2014 22:00 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
cernej caj
proste mi posli treba jeden vzorovej
dobře, díky, provedu, pošlu jeden v tom formátu jak byl uloženej po tý ozdravný akci a jeden či dva v tom formátu co vznikl teď večer.
tak si to tam max musis pridat z toho otevrit jako rucnectim tlacitkem poker d to neni v nabidce. nebo doinstalovat word. na ulozto napiratis
tetkon já nerozumnět tvojí řeči
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2014 22:01
- Nahlásit
cernej caj
proste mi posli do mailu ty rozbity soubory, bud jeden vzorovej mebo vsechjyvrozbity po jednom. pokudvsivtomuvpriradila jinej soft, takvsecto automaticky da vsem etejnym souborum totiz
jsem z toho jelen páč to právě udělalo enem u části ne u všech.
ale nechápu, proč tam ten word není, když tam byl,proč ho tam nedal zpátky.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2014 22:03
- Nahlásit
PetraK
převod odt máš návod třeba tady, jsem to taky jednou v práci potřebovala http://www.zdarma.org/8749-free-file-converter-onl ine-prevod-mezi-74-formaty-souboru-i-daty-z-webu/
jeslti nemáš koupený officy s wordem a excelem na cd, tak jedině jak radí cernej caj upirátit to na ulozto
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2014 22:05
- Nahlásit
PetraK
ale nechápu, proč tam ten word není, když tam byl,proč ho tam nedal zpátky.
jestli jsi mu nedala cd s tim, tak ti to tam neměl jak vrátit, za tebe asi pirátit nebude
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2014 22:06
- Nahlásit
Maya
nemáš koupený officy
no právě že to v tom počítači původně bylo. A to oficiálně, kamarád měl licenci navíc, takže to bylo načisto. Teď jak to opravovali, tak už je tam asi nedali zpátky či co. Nebo že by to bylo někde schovaný??? ale to těžko vlastně, páč kdyby to tam bylo, tak se to nebude ukládat v tom newordovským .
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2014 22:07
- Nahlásit
Maya
jestli jsi mu nedala cd s tim, tak ti to tam neměl jak vrátit, za tebe asi pirátit nebude
ahááá! No jo!§ TO máš vlastně pravdu! ach jo, jsem fakt počítadlovej debil, nenapadlo mě to. díky.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2014 22:08
- Nahlásit
PetraK
rozčilovala jsem se tu a bylo mi mě líto kvůli těm článkům a ona přišla a začala mě klidnit , to doteď neudělala.
Uz aby zacala zaucovat vsem temhle figlum dalsiho ctyrnozce...
Maya
tak jedině jak radí cernej caj upirátit to na ulozto
Uz vidim esusku, jak neco pirati! Jestli je stejna jak ja, tak se bude bat stahnout blbou aktualizaci, proste jen beznej uzivatel.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2014 22:12
- Nahlásit
Fifi
Uz vidim esusku, jak neco pirati!
PetraK
TO máš vlastně pravdu! ach jo, jsem fakt počítadlovej debil, nenapadlo mě to.
no mě to napadlo, protože to nejni tak dávno, co můj pc prošel stejnou rekonstrukcí, já jsem naštěstí cd odevzdala, protože fakt netuším, jestli bych instalaci tohohle zvládla sama, ale jeslti se to instaluje jako jiný programy, ty asi ví cernej caj tak to bys mohla dát
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2014 22:17
- Nahlásit
A hele, zeny chytre, moudre, poradite?
Kamoska ma byt ve vlastnictvi, pronajima ho. Jeji ex tam ma uz pres deset let trvaly bydliste, aniz by se tam tuto dobu vyskytoval, cokoliv platil za najem apod., stale mu tam chodi posta, doporucena posta, soudni? zasilky. Sehnat kontakt na ex bude asi slozity, ne-li nemozny. Taakze - jak mu muze zrusit to trvaly bydliste? Staci ho nejak odhlasit, nebo musi osobne na urady, jeho kontaktovat? Nehrozi, ze by diky jeho pripadnym dluhum tam vlitnul exekutor?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2014 22:19
- Nahlásit
Fifi
Uz aby zacala zaucovat vsem temhle figlum dalsiho ctyrnozce
kdy, hm.
Uz vidim esusku, jak neco pirati! Jestli je stejna jak ja, tak se bude bat stahnout blbou aktualizaci, proste jen beznej uzivatel
áááno, ano, ano. Mám to jen jako vylepšenej psací stroj
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2014 22:20
- Nahlásit
Maya
co se mi tlemíš, jemene!! CO?
ale jeslti se to instaluje jako jiný programy, ty asi ví cernej caj tak to bys mohla dát
mno, potíž navíc je, že to cédo má u sebe ten kamarád, co má ty licence, takže... to bude nadlouho
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2014 22:21
- Nahlásit
Fifi
exekutor hrozí, ti chodí na trvalé bydliště nejdřív a nezajímá ho, že tam nebydlí
nevím jak teď s tím novým zákoníkem, se měnilo hodně věcí kolem bytů, např. nájemník si tam může bez souhlasu majitele nastěhovat další osoby, na to bacha, ale dřív stačilo, když majitel bytu došel na obec a tam přehlásil to trvalé bydliště na obec, ex nebyl k tomu potřeba, tuším teda že se to neměnilo
takhle to udělal náš známý, když mu na baráku zůstal přihlášenej ex dcery
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2014 22:21
- Nahlásit
PetraK
že to cédo má u sebe ten kamarád, co má ty licence, takže...
aha, tak to asi nejjednodušší poslat k němu zase pc do služby ať ti to udělá
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2014 22:22
- Nahlásit
Fifi
no, dnes večer jsme realisticky probrali všecky okolnosti a zítra objednávám operaci, páč je to teď spíš zas krok zpátky a... čekání na godota by taky moh bejt jen už jen nefér hazard.
snad si nebudu vyčítat, jestli urychlím něco, co mohlo jinak počkat.
ODT jde určitě stáhnout...jsem to před časem řešila...a mít hned ty soubory.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2014 22:22
- Nahlásit
Fifi
hele pro tu kámošku, třeba tady najde odpověĎ
http://www.bezplatnapravniporadna.cz/online-zdarma /20-nejnovejsich-stranek.html
|