| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2014 22:28
- Nahlásit
birma
pěkně běhá Adámek
kachna_
teda chvilku jsem se musela zamyslet, jsem spíš hledala nějaký překlep, ale tohle je ještě lepší
dneska bylo krásně, doufám, že zítra bude taky
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2014 07:04
- Nahlásit
Maya
Mně dneska ráno došlo, že to spíš myslel tak, že teď prosí o kontaktování, až bude problém. Nutno říct, že tak to nepochopil nikdo z těch lidí, co to četli
dneska bylo krásně, doufám, že zítra bude taky
snad jo, ale teď je jinovatka
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2014 08:49
- Nahlásit
Zdravíčko všem
Kachno, nejen pěkný kukadla.
Vypadá to, že dnes bude další krásnej den a stejně jako včera si budu s chutí huntovat tělo na zahrádce. Vy si to určitě užijete s pejskama někde v přírodě.
Čajdovi a Birmě se počasí na tramp krásně vydařilo. Jen v noci byl trochu mrazík. Snad měly holky dost zahřívacího materiálu - jak vnějšího, tak vnitřního.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2014 10:39
- Nahlásit
grimmh a Vero
Tak ale přece vám sem nedám nějakou její horší fotku. Tohle je nejhezčí, co mám
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2014 14:47
- Nahlásit
kachna
to je vtipneej mail a haskynka pekna, uzz jsem hi nekde videla
bylo nadherne, krasne, bozsky, budeye slintat nad fotkama. zahrivadel bylo dosti ve vsech smerech a ted jede k brnu 5 mrtvol. v jakym stupni rozkladu to jede k praze netusim a vtipna vec, dostali sme pro psy jiny lupene nez pro nas, pan pruvodci nas nasmetoval na prestup podle psich, coz ns vydesilo, nastvalo a pak sme se s kratsi, zato pomaleejsi cestou smirili a pak si tak tesne pred jihlavou -nasim necekanym mistemvprestupu prohlizim listky a vo nevidim. my dostali spravnej lupen, ale psi spatnej a pruvodci nas nasmetoval podle psiho, pac se mylne jako my domnival, ze sou vsechny syejny
|
birma
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2014 19:14
- Nahlásit
Zdravím
Bylo to naprosto neskutečně úžasný. Ku Praze nejela mrtvola žádná - u mě bohudík u Adama bohužel. Fakt je, že ve vlaku byl mnohem lepší než včera, ale už to fakt nedával, takže na poslednim přestupu jsem ho nalodila násilím, jinak jsme ve Veselí ještě teď
více zážitků dodám až s fotkama, právě se na ně chystám
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2014 19:45
- Nahlásit
cernej caj
birma
teda koukám jste měli i veselo a super jste si to užili, počasí fakt bylo super, dneska ještě líp než včera, už jsem mohla dělat na zahradě v tričku
akorát jsem si namohla záda při stříhání vajgélie, holt lenoch po zimě, doufám, že to do zejtra přejde
už se teším na fotky
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2014 20:25
- Nahlásit
Zdravím výletnice. Na fotky už se moc těším.
Maya, já myslela, že na zahradě se můžu zhuntovat jen já ve svým věku Asi nebudu moct ani spát, bolí mě celej člověk. Jo, jo, nic se nemá přehánět.......
|
birma
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2014 20:39
- Nahlásit
tak naše fotky zde jsem moc zvědavá, co má kafe
a ochutnávka
a ta nejvzácnější - ráno jsem s Adámkem courala 40 minut bez vodítka a on nádherně fungoval, přestože jsem na jednom místě slyšela štěkat srnce
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2014 20:40
- Nahlásit
na zahrade se kuze zhuntovat kazreh, pojud se celej den ohyba a natahuje.
birma
tak snadvtoli aspon bude spat doma. holky to zalomili v prvnim I druhym vlaku tak to ted du zalomut I ja. na fotky se tesim. na mije nemam silu dneska
|
birma
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2014 20:41
- Nahlásit
cernej caj
aspon bude spat doma
to on spí doma vždycky, doma je zlatej ve vlaku jsem taky pospávala, co taky jinýho tam dělat, žejo naštěstí už to šlo, protože byl Adam hodnější
Brou noc
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2014 21:45
- Nahlásit
Tedy všechny fotky jsem prohlídla a jsou krááááásný. Birmo, nevím čím se živíš, ale fotografka jsi hoooodně šikovná. Úžasný místa jste viděli a počasí bylo super. Povedený výlet.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2014 22:43
- Nahlásit
grimmh
teda tolik chvály, to si nezasloužím tam moc nejde vyfotit vyloženě ošklivou fotku (pokud je aspoň trochu ostrá), když je tam tak krásně Jsem mooooc zvědavá, co nafotila kafe, protože ona má fotky vždycky jak z příručky
|
birma
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2014 00:58
- Nahlásit
Tak odvolávám co jsem řekla - Adam je tuhej venku se akorát vyvenčil a hned šupajdil domu na pelech. K misce jsem ho volala 3x než přišel a nedojedenej zbyteček jsem mu musela donést do pelechu
Jsem zvědavá, jestli bude zítra ráno ještě zpomalenej, nebo už bude v pohodě a bude mě zas honit jak nadmutou kozu
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2014 05:30
- Nahlásit
Krasny fotos, pekne jste se mely!
Ja preji dobre rano a plynule prechazim z pracovniho vikendu do pracovniho tydne, teda jdu se vyspat na chvili.
Ag ma dnes kontrolu u vetky, snad bude vse ok, ji vykrajuju jadrince z jablicek, krajim zeleninu na pidimidi kousicky do mletiny... a ta kravena si corne v pytle s pet lahvema nenapadne vicko a rozsmelcujeho po svym na placicku. Ale krev na nem nebyla, tak snad cajk.
Doctu vas asi na svatyho dyndy, krindypindy.
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2014 06:59
- Nahlásit
Zdravíčko všem
Fifi
kravena si corne v pytle s pet lahvema nenapadne vicko a rozsmelcujeho po svym na placicku. Ale krev na nem nebyla, tak snad cajk.
No tak to vypadá fakt že je v pohodě a u veta budete pochválený
birma
Máš normálního psa . Adámek se utahal - hurá
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2014 07:07
- Nahlásit
birma
fotky sou fakt super krásný, ten mobil je fakt neuvěřitelnej. Jak ti za ty 2dny padla baterka?
- Adam je tuhej
už tě honí jak nadmutou kozu?
jo a ve vlaku sem si všimla, že podrážka mi odešla zcela, - měla sem jen oholenou tu gumovitou část na tu tvrdou, ale ta tvrdá už se částečně odchlípla a prodřela v tom místě a mám strach, že pokud othle udělala po 30ti km tak nějakých 100 už nedá na tý druhý botě... takže musím udělat hurá akci a rychle to poslat do zlína, nebo jít na šumavu v sandálech páč zas bych neměla boty na vlka, tak nevim
Fifi
držím ag palce, ať vám to vetka pochválí, to vypadá, že ji to nebolí když sežrala víčko
Doctu vas asi na svatyho dyndy, krindypindy.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2014 08:20
- Nahlásit
birma
pěkný fotky, co to bylo za kalich na kameni nebo co to bylo?
cernej caj
ty jdeš 100 km??? u nás koncem března je taky tradiční pochod a koukala jsem, že nejdelší trasa je 100 na dva dny, by mě zajímalo kolik lidí to jde , jsem přemejšlela, že bysme šly 7, ale co jsem koukala na trasu, to je víceméně furt ve městě, jen za město a zpátky, protože ve městě se startuje a je to okruh, což je na prt, to mi za diplom a koláč nestojí
došel mi cukr a musím pít hořký kafe, hnus
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2014 08:40
- Nahlásit
Maya
samože nejdu 100km, ale 2 vandry nebo šlapanickýho bych s e bála, i když vím, že ulezu max půlku...
u nas spis dojde kafe nez cukr
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2014 08:47
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!
dneska ráno nám nečekaně trochu mrzlo, tak zkusím dát zmraženej vobrázek, ale vono se to zase určitě nevokáže, udělali nám nový programy a tak mám asi po hehe:
Blanice byla přešikovná Blanice, krásně jsme zvládly cestu trambají i košík, takže jsme na sraz Zvířetníků dorazily. Blanice se předvedla v celé své kráse a pomatenosti nudila se, takže - že prej budeme něco dělat, tož nejdřív sundala ze židle košíček svůj a vnucovala mi ho. když jsem zavěsila košiček na opěradlo, sebrala tedy vodítko a vnucovala mi ho. když jsem jí sebrala i vodítko, došla si k židličce pro batolata, našla tam připínací pásy a hodlala židli tahati Měla já jsem možnost se pořádně družit? No neměla , je úpa pitomá . Když tam pro nás dorazil Brtnik, řvala nadšením na celou hospodu . U ségry přepadla křeslo a chrápala v něm. My jsme včera dorazili domů, vypadli na kafe ve čtyři a vrátili se domů v deset. U kafe bohužel teda nezvostalo Ráno se pak velmi tím pádem velmi špatně vstávalo
proč je víkend tak krátkej?
cernej cajbirma
ty brďo - dost dobrej vejlet!! Krásný fotky , užívaly jste si co? SOudě i podle toho, že Adamita je odpadnutej, bylo to velmi náročný a intenzivní
birma
hééj, Adamita pěkně hopiká!! Smekám.
Maya
došel mi cukr a musím pít hořký kafe, hnus
skus to s medem
Fifi
Ja preji dobre rano a plynule prechazim z pracovniho vikendu do pracovniho tydne, teda jdu se vyspat na chvili
ejch, ty seš čoveče jak komsomolská pracovnice!!
a ta kravena si corne v pytle s pet lahvema nenapadne vicko a rozsmelcujeho po svym na placicku.
vona je jemen!! Ale tak když tam není krev, tak snad dobrý.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2014 08:50 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
PetraK
ta blanice me pobavila desne teda
asi nejede video co? z vandriku
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2014 08:55
- Nahlásit
cernej caj
me pobavila
no musela jsem jí asi 3x přesvědčovat, ať to nechá bejt, že tohle fakt tahat nemůže, děsně jí to zaujalo
videjo mi tu nejede. .
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2014 09:03
- Nahlásit
PetraK
ja si hlavne predstavila jak tam taha tu zidlicku
upravila sem odkaz, ale i tak je to mozna tim, ze je to z fb odkaz, kdyztak to vecer nahazu na youtube
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2014 09:08
- Nahlásit
PetraK
Blanice teda fakt super
udělali nám nový programy a tak mám asi po hehe:
vobrázek vidím
skus to s medem
pošli včely, jinak nevím kde ho vzít
cernej caj
taky mi video nejede, zastaralý fleš, no to mám smolíka
ono třeba i na ytube mi jedou jen některý videa
a to mi tady nedávno aktualizovali pc půl dne a stejně toho půlka nejde, ale alespoň mi už prohlížeč ukazuje všechny stránky a nepadá
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2014 09:11
- Nahlásit
Maya
včely tě pobodaj leda, to si nepomůžeš
Vero
koupila sem stacenou medovinu od meninsky brany a vyborna, sladoucka tak akorat, vubec ne hnusna horka si asi koupim dom
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2014 09:13
- Nahlásit
cernej caj
jak tam taha tu zidlicku
byla tím zaujatá jak malý dítě, asi jí budu muset nějakou pořídit domů
Maya
vobrázek vidím
ajo, je vidět, tak uvídím zítram, ešivá tu zvostane. zkusila jsem jinou cestu totiž.
pošli včely
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2014 09:13
- Nahlásit
jo a holky, je to tady... Objednala sem si teplejsi spacak ten muj je OK tak kolem 4stupnu a výš, mám pocit, že posledních 5 akcí bych umrzla nebýt navlečená a mít bud vlozku (0 - +4) nebo 2 spacaky (-4 - 0) a ve vsech pripadech to bylo na hrane, kdy sem spala, ale budila se. Navic 2 spacaky vazej asi tunu a zaberou celej bagl
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2014 09:14 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
cernej caj
si asi koupim dom
vida vidaaaa!!! Já to věděla, vítej v klubu alkehůliků už nejen carolands, ale i medovina, začíná se ti rozšiřovat rejstřík
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2014 09:18
- Nahlásit
PetraK
no co mě, ale dokonce sme přiopili kamarádku, která je fakt abstinent si párkrát lízla a bylo veselo moc, tak toho si vážím, že to bylo na akci se mnou
ta vcela je teda dost desiva
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2014 09:24
- Nahlásit
cernej caj
Objednala sem si teplejsi spacak
už ho nestihneš otestovat mrazy huž nebudou
ale počkej, tamten teda nefunguje jo? Jámyslela, že byl do nějakejch extra mrazů? se pletu?
|