| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2014 19:49
- Nahlásit
birma
cernej caj
heleee, huž razíte tetkon jo? Magoooořííí , dva magoři, jinak se to diagnostikovat nedá
|
birma
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2014 19:52
- Nahlásit
PetraK
huž razíte tetkon jo?
ale nééééé! Až v sobotu
|
birma
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2014 19:54
- Nahlásit
PetraK
Dostala jsem to hranou přes lícní kost
au
ale zas buď ráda, že tak radostně cvičá
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2014 20:00
- Nahlásit
Maya
asi kdyz ju dyl podrzis? nevim, nejak sem to nezkousela? navic to otevres z toho seznamu aplikaci, ne?
PetraK
tak to lity lity ale s kravenou si pobavila, coz asi ucel nebyl
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2014 20:14 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
cernej caj
coz asi ucel nebyl
ále byl, páč co potěší nejvíce? Cizí neštěstí. Sem si řikala,že proč to ostatním nedopřát
birma
že tak radostně cvičá
hm, zas na druhou stranu... víš co je hroší než srážka s blbcem?...... srážka s aktivním blbcem a Bláňa spojuje obé . Je to aktivní blběna
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2014 20:26
- Nahlásit
PetraK
sem cetla aktivni behna
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2014 20:28
- Nahlásit
cernej caj
sem cetla aktivni behna
no to přijde v brzku zase už si hraje na cisternu, takže se to přibližuje
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2014 20:28
- Nahlásit
RUMŠTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJN
doufám, že majitelka velkofora náležitě ocení můj pozdrav!!!
Než padnu do peří za vlast, páč jsem jako nějak vysílená - mooc práce, mooooc nervů, ..... - tak vám prostě musim napsat, že mi dnes byl panem šéfem schválen přesun do východočeských končin nemusim hledat - ač je praséé někdy víc jak vo ty nervy ale to je asi všude
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2014 20:42
- Nahlásit
Janiii
tak to je velka gratulaceeeeeee pac ono i kdyz to v ni casto je o nervy, bez ni to je o nervy neustale...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2014 20:52
- Nahlásit
PetraK
Je to aktivní blběna
víš jak bys byla neščastná, kdyby jenom seděla a čučela jak puk?
Janiii
mi dnes byl panem šéfem schválen přesun do východočeských končin nemusim hledat
tak to je skvěléééé gratulejšn!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2014 21:38
- Nahlásit
birma
víš jak bys byla neščastná, kdyby jenom seděla a čučela jak puk?
myslíš, že míň, než když budu vypadat jak když přicházím z pouliční bitky?
Janiii
C HVÁLIM POZDRAF!! Velice
byl panem šéfem schválen přesun do východočeských končin
a praguluju PŘEVELICE!!
|
birma
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2014 21:48
- Nahlásit
PetraK
myslíš, že míň, než když budu vypadat jak když přicházím z pouliční bitky?
naopak myslim, že bys byla víc neščastná
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2014 21:53
- Nahlásit
PetraK
nebezpečná Blanimíra? tak zase je dobrá, že ti nevyrazila zuby
cernej caj
navic to otevres z toho seznamu aplikaci, ne?
no to nejde právě a podržení taky nefunguje, nic to nedělá a tlačítko je tam jen odinstalovat v tom seznamu
asi to budu muset pučit dětem, ty to viděj prvně a všechno s tim hned uměj
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2014 05:53
- Nahlásit
maya
kadika drti. to uz tak je, ale je to o tom ze uz mas xszitty mysleni jednom smerem asi. a vo ten cudlik vefle mevhanickyho nebo pridrz v prazdnym miste na plose co ti to da za nabidku.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2014 06:16
- Nahlásit
Janiii
gratuluju
PetraK
My jsme včera drželi vší silou jazyk za zuby, neb Mája našla KOST a Batynka naznala, že by si tu kost jako mohla vzít, páč se Mája nedívá . Jako ony si to vyřešej samy, rychle a bezbolestně (nesměj to jenom doma, protože na to nemáme dost velkej barák), ale stejně mám vždycky strach nechat to na nich
A srandovní bylo, že to vypadalo, že Batynka vyhrála a přesto se omlouvala, jak moc jí je to líto a že už to neudělá.
Jo a dámy, ten hajzlík, co otravoval dění v Klubu snad fakticky kapituloval ! jako nebudu se radovat předčasně, ale vypadá to tak.
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2014 07:12 - Změnil/a: grimmh
- Nahlásit
Zdravíčko všem
Blanimíra není žádná Blběna, pořádek musí byť, dyk jí to Petro učíš. Tak měla dostat pochoutku, dyk chtěla uklidit a zavírala jenom dvířka
Navíc až ta modřina zčerná, budeš stylová - k té černé depešácké
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2014 07:30
- Nahlásit
kachna_
že Batynka vyhrála a přesto se omlouvala, jak moc jí je to líto a že už to neudělá.
cumacek roztomilej
jinak mam doma jak kelpu, tak dingo suchary. kelpa ferine nejak dycky zbyde v misce, i kdyz to ma NA granulich
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2014 07:36
- Nahlásit
Janiii
gratuluju!!!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2014 08:04
- Nahlásit
cernej caj
kelpa ferine nejak dycky zbyde v misce, i kdyz to ma NA granulich
jedině namočit, to se pak na ty grnaule přicucne, jestli je to teda stejný jak chondra, což asi jo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2014 08:05
- Nahlásit
Maya
no možná to trochu namočím, nebo jí tam sypnu mletý držky, to podle tím jazykem nemá šanci přilepit jen držky a kelpu nechat
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2014 08:17
- Nahlásit
tak sem právě udělala mega chybu, tak su zvědavá - narazila sem na tyto botky na rozbalnu ve 39 za necelých 700 tak sem je objednala - ale když mi nebudou (tevy sandále mám 38,5) i když boty 39, tak budu hledat zájemce, jasný?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2014 08:18
- Nahlásit
cernej caj
tak já granule namáčím pořád, tak tohle neznám, ale Kimovi tam můžu dát cokoliv a sežere to, akorát jednou sežral granule a nechal tam prášek, tuším Alavis, tak jsem mu na to ukázala a řekla jsem Koukej to dožrat a on to sežral samotný
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2014 08:35
- Nahlásit
Maya
no timík to taky vždycky vylíže celý a když mu tam něco zbyde, tak se nerozpakuje to ještě dojet, když mu ukážu ale ferina nechává i třeba zeleninu často, jako něco sežere, ale všecko málokdy.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2014 09:52
- Nahlásit
vona kelpa je taková hořce trpká, já bych jí asi taky dobrovolně nežrala
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2014 09:55
- Nahlásit
zase jedna cholesterolová votočka
http://www.novinky.cz/zena/zdravi/329581-vedci-se- mylili-zabijakem-srdce-jsou-cukry-ne-tuky.html
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2014 09:59
- Nahlásit
Rumštajn !
pááátečeeek a má bej velice jarní víkend! těším se že mezi prací se stihnu s jelitem jarně vyvětrat pořádně
Mizíme pro zboží tak se tu dovečera nevokážu, tak přeju hezkýho víkenda fšem !
cernej caj
tak sem právě udělala mega chybu, tak su zvědavá - narazila sem na tyto botky na rozbalnu ve 39 za necelých 700 tak sem je objednala - ale když mi nebudou (tevy sandále mám 38,5) i když boty 39, tak budu hledat zájemce, jasný
klidně se hlásím , mám podobnou nohu a podobný sem si taky chtěla koupit
Janiii
gratulace!!!
grimmh
Navíc až ta modřina zčerná, budeš stylová - k té černé depešácké
nooooo tys nám tu zcela evidentně taky chyběla
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2014 10:05
- Nahlásit
Maya
hele ale to ja uz tvrdim nejakou dobu
Fajka
tak ja ti dam pak vedet
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2014 10:31
- Nahlásit
cernej caj
hele ale to ja uz tvrdim nejakou dobu
to já zase tvrdím, že jídlo na cholesterol vliv nemá, na to jistě vědci přijdou příště až nás místo cukru donutěj jíst sladidla nebo něco podobnýho, stejně jako místo másla chemickej margarín
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2014 10:43
- Nahlásit
Maya
do jisté míry to určo bude i dědičný a tak, ale problém ucpávání cholesterolem je celkem globální a něco ho určitě způsobuje
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2014 10:53
- Nahlásit
cernej caj
no vono spíš je to jedno a ten cholesterol až tak nevadí
Výzkumy dokázaly, že jen zhruba 40 % lidí s vysokou hladinou cholesterolu umírá na infarkt. Mnohem přesnějším indikátorem rizika srdečního onemocnění je látka zvaná homocystein, jehož hladinu dokáže snížit dostatečný přísun vitaminů skupiny B a kyseliny listové.
jenže holt na homocystein nejsou prášky a tudíž se na tom zatím nedá vydělávat, ale cholesterol už je osvědčená továrna na peníza a kšeft je kšeft, koho by zajímalo nějaký zdraví
|