Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2871 . 2872 . 2873 . 2874 . 2875 . 2876 . 2877 . 2878 . 2879 . 2880 . 2881 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2014 10:55
- Nahlásit

a kde jste kdo..
když nemám čas, tak tu nadrásáte deset stránek a když se nudím, tak nikdo nic, to jako naschvál???
se nakonec budu muset jít zase učit slovíčka nebo tak něco

birma
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2014 10:57
- Nahlásit

zajímavý článek

Maya, cernej caj
teda já už bych měla být asi mrtvá, když vezmu kolik cukru do sebe dostávám

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2014 10:59
- Nahlásit

Maya
tak z tohoto pohledu máš pravdu, ale celkově zvýšená hladina cholesterolu taky asi není úplně OK hlavně v kombinaci s dalšíma věcma. Určo není vrahem cholesterol jen sám o sobě

Vero
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2014 11:04
- Nahlásit

rumštajn

birma
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2014 11:05
- Nahlásit

Vero
už jste byli, nebo se předem bojíš?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2014 11:06
- Nahlásit

Maya
ja se taky nudim tak pis, jo?

birma
proto me asi dr furt vyhrozuje tema praskama, pac mam cholesterol mooooc vysokej

Vero
nééééé, kastrace nepomohla?

Vero
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2014 11:10
- Nahlásit

cysta si tam čumí a dělá, že je naplněnej močák...

takže jak šance, že kastrace bude mít vliv, se prej nenaplnila.
tak jsme se bavili, co teda dál... jsem se nakonec zeptala, kdyby to byl jejich pes... načež jsme dospěli, že ještě budeme "experimentovat", že možná 3týdny jsou přece jen krátko a dáme ještě jednou 3... zatím se zmenšila prostata sama, mě jako lajce přijde, že není úplně nesmyslný, že by na cystu teprve mohlo dojít...

a pak teda.. že pokud by kadil i bez projímadla teoreticky, nemuselo by se dělat nic... (ale nevím, jak se s tím cítí?) a moh by pár let běhat ani to nevědět...
nebo zkusit injekční odsátí, s tím ale, že tam je často riziko znovunaplnění.
a pak teda velká operace...
shodli jsme se, že uděláme postup napřed počkat, pak pokus odsátí a nakonec operace, když nezabere odsátí... že to jako dává smysl postupovat od nejmíň invazivního k nejvíc.

plus dnešního dne teda je, že psák už zas není nijak extra hysterickej na veterinárního stolu. (teda když si může schovat hlavu pod paži, ale i tak dobrý.)

druhý plus je, že v parku chytil štěněcí ámok, tak jsem ho nechala lítat dokola a na noze jsem neshledala už nic. teda nechci to zakřiknout,žejo.

Vero
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2014 11:12
- Nahlásit

cernej caj
hej! koukej, ať jsou ti ty boty malý a úzký!!!! a mně ať jsou akorát!

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2014 11:13 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit

cernej caj
co je na těhle ntb tak tragickýho, že jsou tak levný? jako že nejsou nový vím, ale stejně..
http://www.levnapc.cz/ibm-thinkpad.html

ale celkově zvýšená hladina cholesterolu taky asi není úplně OK hlavně v kombinaci s dalšíma věcma
no právě už jdou hlasy, že je úplně jedno jak vysokej cholesterol máš, že to vlastně ničemu nevadí
mám dojem, že se vědci o tom budou dohadovat ještě minimálně 100 let a mezitím se prodají tuny prášků na cholesterol
proto me asi dr furt vyhrozuje tema praskama, pac mam cholesterol mooooc vysokej
no ono stejně ti nemusej fungovat, tyhle prášky brala máma i brácha a u obou jako účinek nic moc
naštěstí moje dr je normální a prášky mi necpe, i když zvýšený cholesterol mám trochu taky

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2014 11:14
- Nahlásit

cernej caj
ja se taky nudim tak pis, jo?
no já právě nevim, co mám furt psát

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2014 11:17
- Nahlásit

Vero
no já myslím, že cysty nijak nebolej u lidí, tak u psů by nemusely taky, takže ta varianta nechat to bejt taky není od věci
jinak bych taky asi čekala a nejspíš ještě dýl než 6 týdnů, protože ty účinky kastrace nastupujou určitě ještě později

birma
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2014 11:19
- Nahlásit

Vero
že možná 3týdny jsou přece jen krátko a dáme ještě jednou 3... zatím se zmenšila prostata sama, mě jako lajce přijde, že není úplně nesmyslný, že by na cystu teprve mohlo dojít...
tak držím palce, ať si to cysta rozmyslí a sama odleze

Vero
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2014 11:20
- Nahlásit

Maya
cysty nijak nebolej u lidí, tak u psů by nemusely taky, takže ta varianta nechat to bejt taky není od věci
budu zvažovat i to (teda ale pokud bude kadit...) , jen si říkám, že i když to nebolí, přece jen v té velikosti se může cítit blbě....člověk se ho nenůže zeptat
ale akční je normálně.

a nejspíš ještě dýl než 6 týdnů,
já jsem od začátku si říkala, to přece nemá po 3 týdnech vůbec cenu? ale když doktoři tvrdili a dokonce udělali závěr?
ale nakonec jako intuitivně pro ten čas navíc byli, i když to považují vyloženě za experiment.

grimmh
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2014 11:46
- Nahlásit

Vero

Myslím, že postup domluvený s vetem - napřed od toho neinvazivního řešení je dobrá volba. Cysta by se možná mohla i sama vstřebat jako je to u lidí.
Problém by byl, kdyby trval problém s vyprazdňováním a pak by to bylo asi k urychlenému řešení.

Držím vám palce, ať se s tím poperete a je vše co nejdřív OK!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2014 11:51
- Nahlásit

Vero
oukej, ať jsou ti ty boty malý a úzký!!

Tak pokud se už aspoň zmenšila prostata, tak aspoň toto dobrý a mě to taky dává smysl ještě chvíli počkat. Tak su zvědavá, jak to dopadne.
Ten čas navíc mu ale stejně neuškodí a není to pro něj žádný riziko ještě počkat, ne?

Maya
co je na těhle ntb tak tragickýho, že jsou tak levný?
pokud ti nevadi, ze jsou z přelomu tohoto století
Jako na word a filmy z CD, maily, youtube dobrý, nebo na starý hry. Na full HD videa, narocny flashovy hry a tak uz to dneska neni.

no prasky nechcu a branit se jim budu, to je jasny.

k obedu sem mela dneska vyborny 2 jablecny strudly. Vybrala sem z pultu ty nejvetsi, co tam byli, takze to bylo tak 10x12 ta velikost jednoho kousku

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2014 12:03
- Nahlásit

cernej caj
pokud ti nevadi, ze jsou z přelomu tohoto století
aha, tak to si dovedu představit, něco podobnýho jsem mělas pučený od bráchy, když mi kleknul ten pc a bylo to na zabití
asi radši přece jen zkusím rozchodit ten flash v tabletu

obedu sem mela dneska vyborny 2 jablecny strudly.
jenom ty štrůdly???

grimmh
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2014 12:06
- Nahlásit

Maya
obedu sem mela dneska vyborny 2 jablecny strudly.
jenom ty štrůdly???

Celý šišky

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2014 12:10
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!

podlitina se nevytvořila, tak nevypadám jako týrané stvoření. Jsem na nás zvědavá, jak dá dneska Blaňule tu cestu tramvají . Nejradši bych zalezla do peří a chrápala, leč jsem naslíbila představit Blanici širšíveřejnosti.A pak jedeme k ségře a já chci tak do pelechu zalézt leda.

A DĚCKA POZORTE, POZOOOORTE HODNĚ POZORTE. Blanička byla fčéra nakupovati s Brtnikem v Hrómbachu. A ač se jí to ještě minule nepovedlo a nechápala vo co go, tak tentokrát už si sama vzorně nakoupilaaaaaaa!! Pěkně spořádaně /pravda 4x jí to upadlo, ale to se vypiluje / si popadla balíček s tyčinkama, prošla celej Hrómbach a pak si stoupla do fronty úplně stejjně jako Ešus si prostě nakoupila, vystála frontu a nákup si odnesla a juchéééé! a to celý dosti v podstatě bez nácviku, pouze se slovním návodem typu: Tak si to vezmi a pones, jo? Sebertoprosimtěademe je to bourec morušovej. Jsem naní hrdobec, na to, že neznala před 3/4 rokem vůbec nic, a nechtěla ani brát nic moc věci do huby a natož aportovati či nedej bože něco delší dobu nést - supr, je moooc šikovná, fakt.

Vero
jako lajce přijde, že není úplně nesmyslný, že by na cystu teprve mohlo dojít...

tak. já jsem jí měla jak dlouho (sedmicentimetrová mrcha)a pak prostě sama odešla, tak třeba to zafunguje taky tak:

že to jako dává smysl postupovat od nejmíň invazivního k nejvíc.
taky mi to přijde logický. budu držet palčáky, a't to klapne

kachna_

A srandovní bylo, že to vypadalo, že Batynka vyhrála a přesto se omlouvala, jak moc jí je to líto a že už to neudělá.

My jsme včera drželi vší silou jazyk za zuby

ale byla to šichta, co?

snad fakticky kapituloval

takže a JUCHÉÉÉ??

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2014 12:14
- Nahlásit

PetraK
Blanice je super, jestli vono to nejni tím že je s Ešusem stejný vemeno
já jít se psama do hornbachu, tak mi zmizej za prvním regálem a vylezou až by prolezli a zkontrolovali všechny kouty a sežrali všechno dostupný v chovatelským koutku

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2014 12:16
- Nahlásit

Maya
tuším Alavis, tak jsem mu na to ukázala a řekla jsem Koukej to dožrat a on to sežral samotný

takhle jsme fungali s Ešusem taky . Blanimůra má ovšem svou tvrdohlavou makovici, takže ani prd,prostě to neexistuje, neexistuje a neexistuje

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2014 12:21
- Nahlásit

Maya
tak samo že ne jenom štrůdly, ještě fazolovou polívku

sežrali všechno dostupný v chovatelským koutku tak nějak... a pak by šli ještě na páry do stánku před hornbach

grimmh

PetraK
no to je tlamickaaa, ju muzes poslat do prace at si na ten nakup i sama vydela

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2014 12:22
- Nahlásit

PetraK
Blanimůra má ovšem svou tvrdohlavou makovici, takže ani prd,prostě to neexistuje, neexistuje a neexistuje
ale to se nedivím, s Dorinem by to taky nefungoval, ten by tak akorát nahodil postoj a výraz týranýho psa a dělal by, že jestli to sežere tak chcípne
jako toho týranýho psa má nacvičenýho fakt pěkně a cíleně to používá na manipulaci s lidma, podle mě moc dobře ví jak to učinkuje a dost mu to vychází, proto je taky tak rozmazlenej jak nějakej fakan

birma
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2014 12:22
- Nahlásit

PetraK
prostě nakoupila, vystála frontu a nákup si odnesla
ňuňu pipi
mě fakt dojímaj tyhle tvoje historky o ní

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2014 12:23 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

cernej caj
, ju muzes poslat do prace at si na ten nakup i sama vydela

se s tim taky počítá, ne? Je to pracovní vemeno, tak ať pracuje

Maya

ž by prolezli a zkontrolovali všechny kouty a sežrali všechno dostupný v chovatelským koutk

a tak to vona by taky ráda, kdyby bylo jen po jejím, ale tak takhle má aspoň nějakou svou náplň a může bejt hrdobec, páč jí pochopitelně fšicí cestou vobdivujou a vona se nese

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2014 12:32
- Nahlásit

PetraK
může bejt hrdobec, páč jí pochopitelně fšicí cestou vobdivujou a vona se nese
no tak super že si to tak užívá, ale si dovedu představit vižlu jak se nese, tihle dlouhonohý psi to uměj, se obávám, že moji by si ani nevšimli, že tam jsou nějaký lidi, natož že ještě vobdivujou

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2014 12:34
- Nahlásit

Maya
tak hlavne dorin by ten kos tahl po zemi a delal by takovej rambajz, ze by vas vyhodili

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2014 12:48 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

se uz tesiiiim na vikend, ale musim jit sehnat medovinu a nevim, kde se takova vec kupuje, jestli treba v tescu?

edit saty slecna dneska odeslalaaaaa

Vero
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2014 13:04
- Nahlásit

cernej caj
v tescu bych asi nebrala....
zkus možná včalařské produkty (jsou třeba na Novobranské)

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2014 13:05
- Nahlásit

cernej caj
tak hlavne dorin by ten kos tahl po zemi a delal by takovej rambajz, ze by vas vyhodili
se moc nesměj, podle toho co píšeš vona Ferina není vo moc větší
a nevim, kde se takova vec kupuje
tuším u nás to mají v takových těch obchodech s čajema a vůbec zdravou výživou
já pila jen nějakou chorvatskou nebo jakou s oříškama a byl to hnus

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2014 13:12 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

Vero
vidíš, na ty jsem zapoměla. A prodávají tam barekol, už se tam nějakou dobu chystám na něj... su medovinu právě zvyklá kupovat na vánoce na vánočních trzích, ale na to máme špatný období

se moc nesměj, podle toho co píšeš vona Ferina není vo moc větší
mam proste drobnou fenecku, to snad neni tragedie kolik vazi dorin

<< 1 ... 2871 . 2872 . 2873 . 2874 . 2875 . 2876 . 2877 . 2878 . 2879 . 2880 . 2881 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání