| Autor |
Zpráva |
birma
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2014 15:16
- Nahlásit
grimmh
jsem z baráku 10 hodin
v Praze je to tak u většiny pracujících, dospělej pes to v pohodě vydrží, když ho dostatečně vyvenčíš před odchodem i po návratu, jsem měla za to, že jste oba pryč minimálně těch 12, když jsi to popisovala jako hrozný podmínky pro psa
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2014 15:16
- Nahlásit
cernej caj
ne, měla mega děsivej puchýř na noze mezi palcem a tím prstem vedle
aha, tak to teda nezávidím, to měla propíchnout a zalepit hned
grimmh
to se klidně vylejvej, ale teda já znám hodně lidí, kteří jsou pryč 10 hodin, ono na vesnici to nikdo nemá do práce 10 minut a to jsou i lidi v bytech bez zahrádky, jen se štěnětem je to trochu očisteč, že ti dýl čůrá doma a dost toho zničí, ale jak dospěje, tak si myslím, že pohoda, jen holt je to z práce rovnou domů a se psem
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2014 15:34
- Nahlásit
grimmh
a co študent nějakej? brigáda?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2014 15:35
- Nahlásit
Maya
jen holt je to z práce rovnou domů a se psem
tak to myslím, nikomu z nás neva. Já se práce právě těším na tu prochajdu, vyperu si to co předstírá, že je můj mozek a skvěle se zrelaxuju. Pak doma funguju.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2014 15:43
- Nahlásit
PetraK
no ty to v Praze až tak neznáš a já se zahradou taky ne, ale lidi v bytě na vesnici taky občas musí po práci ve městě nakoupit a tak, protože jindy nemaj šanci a holt některý jsou zvyklý třeba courat po krámech, což samo se psem padá, to tak jedině rychle nakoupit a domů
ale teda podle toho co grimmh psala jsem myslela, že chodí domů tak jen přespat a proto pes nic, ale toto co píše se mi zdá když už ne naprosto normální, tak dost dobře přijatelný
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2014 15:48
- Nahlásit
tady máte další botky a tentokrát nejen obrázkový, ale i levný
http://www.slevomat.cz/kampan/4915-barevna-a-origi nalni-damska-obuv-elite-goby?utm_source=seznam_rek lama&utm_medium=cpc&utm_content=fashion&utm_campai gn=4915-elite-gobi-super-sky-BC
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2014 17:50
- Nahlásit
Holky všechny - díky. Měla jsem dnes nějakou depku a tak to na mě dolehlo.
Já jsem moc ráda, že manžel sdílí můj zájem o psa, ale pořízení odsouhlasil právě až v tom mém důchodu.
My jsme oba blázni do zvířat. A tak to čekání vydržíme.
Já už budu hodná a snad mě neskolí hned tak nějaká lítostivá.
Už jsem si vynadala za ten "výpadek".
Maya ty máš typů na ty boty....Měla bych si to někam ukládat. Jak jsi dávala onehdá na ty španělský, pěkně jsi mě nahlodala. Tři tácy jsou tři tácy, ale já si moc často boty nepořizuju, tak bych si to mohla dovolit
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2014 19:10
- Nahlásit
Maya
jojo, to tak právě mimo měštsí hodně mají - bude to znít možná děsně, ale kamarádka co dělá ve fabrice a jezdí na třísměnnej a ještě třeba mustí taky nakupovat, tak pes je doma i 14-15 hodin sám doma. Jasně, že ne každej den, ale prostě má vyhrazený místo, kde může čůrat a pak dostane několikahodinový zaměstnání a plnou pozornost paničky a ono třeba to z pohledu člověka na jednu stranu není košer, na stranu druhou ale co, když člověk psa chce a je ochotnej to kompenzovat, tak to jde taky
grimmh
tak to urcite se dockate
a to si mozna prosvihla moje botky polobotky za 7 000
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2014 19:27
- Nahlásit
Zdravim,
Ag byla na kontrole pochvalena, par stehu tam jeste zbylo. Takze zhruba mesic jeste nesmi zuzlat klacky a kosti klasicky, morkovy. Jinak uz muze zrat normal, huuf.
Jo a byla jsem za total blondynu na veterine, dost dlouho jsme tam cekali, operace a akutni pripady... takze pri odjezdu narvany parkoviste - jsem si rekla, ze vycouvam (je to tam doost tesny a do zatacky). Ehm, to se tedy nepovedlo. Tak dalsi pokus se nejak otocit mezi autama, ehm, to taky neslo. Nakonec jsem potupne sla za panem, kterej cekal, nez se vymotam. Uz akorat vylejzal z auta, ze se nabidne, tlemili jsme se oba. Ja proste NEUMIM couvat, jen na zrcatka, ne a ne.
grimmh
Už jsem si vynadala za ten "výpadek".
A co by sis nadavala, vsak jsme jen zensky. Nekdy to proste musi byt, zalitostit si dukladne.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2014 19:31
- Nahlásit
Fifi
Ag byla na kontrole pochvalena
hurááááááááááááááááá!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2014 19:31
- Nahlásit
grimmh
no mě se tyhle obrázkový boty líbí, ale nevím kam bych to nosila
tři tácy za boty není moc, já dávám obvykle tak dva a půl, teď mám polobotky za 1600 a připadaly mi strašně levný
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2014 19:34
- Nahlásit
Fifi
tak super, že se Ag může normálka nažrat, to jí jistě potěší
Ja proste NEUMIM couvat, jen na zrcatka, ne a ne.
protože ženský na to nemaj uzpůsobenej mozek a tuhle debilitu si vymysleli chlapi pro sebe
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2014 19:37
- Nahlásit
Maya
protože ženský na to nemaj uzpůsobenej mozek
To asi jak ktery, kamoska couva jak profik i s tranzitem, na zrcatka!
A vubec, kde je vlk? By uz mela mit zprovoznenej snad net, vlkuuu, kde se flakas, kde je hlaseni o pocetny smecce?
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2014 19:57 - Změnil/a: grimmh
- Nahlásit
Maya
no mě se tyhle obrázkový boty líbí, ale nevím kam bych to nosila
no můj šálek kávy to tedy fakt není . Ale ty espaňolský byly ňuňo.
Fifi
já věděla, že Ag je držák a bude v pohodě. Gratuluju. Jen jí dokázat ukrotit, aby to nějak nepohnojila dalším hryzáním nedovolených předmětů........
Černej čaj
a to si mozna prosvihla moje botky polobotky za 7 000
no to si piš, že prošvihla
Jsem kravěna. Připálila jsem brambory, který jsem vařila manželovi na zítřejší oběd (čuměla jsem do PC), drhla jsem zánovní nerez kastrol drátěnkou a ruce mám jak šmirgl. Tak jsem dala vařit brambory znovu a co myslíte - bylo to jen tak tak
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2014 20:02
- Nahlásit
Fifi
tak supr, ze byla Ag pochvalena
Uz akorat vylejzal z auta, ze se nabidne, tlemili jsme se ob
ta lepsi varianta, taky na tebe moh troubit a kricet
grimmh
to je mor, ten internet takhle sem telefonovala se segrou nejakej tyden zpatky a varila sem kvetak asi 35 minut. nastesti tam bylo dost vody
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2014 20:05
- Nahlásit
grimmh
Jen jí dokázat ukrotit, aby to nějak nepohnojila dalším hryzáním nedovolených předmětů........
To si clovek obcas ani neuvedomi, venku kvokame s matheou a pak si vsimnu po x minutach, ze Ag vytvari trisky z polena...
A jinak ona drzak je, duchodcovskej, snad bude drzet jeste hooodne dlouho.
Vesely dneska bylo, kdyz jsem se s ni prosla v civilizaci, jak lidi na perdele reagujou. Co druhej clovek nas mijel s sirokym usmevem, otaceli se, x prochazejicich si ji chtelo pohladit, jak kdyz vencis nejakyho exota.
Připálila jsem brambory,
To jeste jde, ja jsem o vikendu zapomnela na smazenej sejra, drobatko se pricmoudnul a letel do popelnice, smradu jak v carihradu.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2014 20:07
- Nahlásit
cernej caj
taky na tebe moh troubit a kricet
To by moh zkusit, plat prdny by mu to bylo. A kde mas fotky z vyletu, at se pokocham taky od tebe?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2014 20:13
- Nahlásit
cernej caj
pravdu dí Fifina s fotkama, ukáááááááá!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2014 20:37
- Nahlásit
Fifi
nojo, uz na tom pracuju...
a jeste dostat videa na tytrubku, at se pobavite
|
birma
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2014 20:39
- Nahlásit
cernej caj
jeste dostat videa na tytrubku, at se pobavite
chceš říct, že tam budeš strkat i to, co jsi hodila na FB?
já se na videa taky chystám, ale ještě jsem neměla odvahu si je ani sama přehrát
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2014 20:40
- Nahlásit
Blanďa si dnes od mámy vysloužila asi tak milijoun a jednu pochvalu. Máma se tu stavila a vzala jí ven a byla strašně příjemně překvapená, že stejně jako Ešátor velmi dobře reaguje na to, že jde s někým jiným, že se musí chovat jinak, chodit pomalu, nedělat hovadiny a být za ohleduplnou. Jsem ráda a jsem na ní velký hrdobec. Taky byla máma překvapená, jak pěkně reaguje na povel Okolo! Páč se jí zamotala na vodítku (zatím s ní vodítkuje) kolem stromu a mámě stačilo máchnout rukou, jako to dělám já, říct okolo a měly vyřešeno. Jak se tak hodí blbinky typu běháme kolem sloupu na povel. Jak s ní dlouho nebyla vnímla hrozně moc všechny ty změny, který se s Blanďou už udály Jsem ráda.
No a aby se Blanďa moc nepovalovala, vymyslel Brtnik že si dáme megarychlou procházku do Sobína do hospůdky na Kofolu /bylo nám toho tedy třeba neb včera po návratu od ségry, jsme ve čtyři hodiny vypadli na kafe do picošky a nějak se to zvrhlo a domů jsme se vrátili až po půl desátý a pěti pivech /Takže jsme v půl šestý vyrazili, docválali do hospůdky, Blanďa si cestou prokrosla rákosí, dali jsme si Kofolu, Blanďa tatranku a mastili jsme domů, cestou si Blanďa našla bažanta a i se jí podařilo poslechnouti a koncentrovat se na to, že tam nejni sama . Háské odpůldne to bylo. Blanice si narvala pupek a chrápe jak starej VOmáčka když vymlátil hospodu
Fifi
Jinak uz muze zrat normal, huuf.
s JUCHÉÉÉ!!
Uz akorat vylejzal z auta, ze se nabidne, tlemili jsme se oba.
nebudu tu ventilovat svoje parkování.
jak kdyz vencis nejakyho exota.
fšak taky v podstatě už dneska exot je
grimmh
který jsem vařila manželovi na zítřejší oběd (čuměla jsem do PC),
to je na krásu, řekni mu to
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2014 20:46
- Nahlásit
Fifi
blahopřeju
k Agušce, ne k tomu couvání
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2014 20:46
- Nahlásit
do hajzlu!!! jsem naštvaná!! moc. Jak nám odešel ten počítač, tak když to dali dohromady, tak asi vymazali word a spol. bylo to v nějakým programu jakoby poznámkový blok, já jsem to chtěla změnit a předělalalo se to a nejde to číst!! Přišla jsem asi o to!
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2014 20:47 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit
PetraK
záááálohovááááát.....
já už zálohuju každou jednu změnu, denně, teda u souborů, co mi není jedno, kdyby se zítra neprobraly
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2014 20:57
- Nahlásit
birma
anoooo a jeste jedno navic
PetraK
to je sikulka teda, tlmaicka jedna
PetraK
neprisla, to asi jen ti zmenili treba format. Posli me ty soubory na maila prosimte, jestli ti to neva, pripadne co to je za koncovku? nejak se to vyresi, jeslti je mas fyzicky na disku
fotky dneska nestihnu. Nekdo by to musel popsat a nechci to delat nadvakrat, stacilo to stahnout, zmensit, zmensit videa, udelat z toho zip archiv pro ostatni a na popisovani uz fakt neni sila... ale zatooooooooo
kamaradi musi bejt
jak sme se dobre vecer bavili
kdo do ted neveril, ze birma je silena, tady ma dukaz
|
birma
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2014 21:02
- Nahlásit
jedna úžasná fotka od kafete, jsem se do ní úplně zamilovala
PetraK
Blanďa si dnes od mámy vysloužila asi tak milijoun a jednu pochvalu
vůbec se nedivim, takovej úžasně čikovnej péf empatickej
cernej caj
anoooo a jeste jedno navic
jdu kouknout na ty tvoje aspoň, když už nemám odvahu na svoje
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2014 21:04
- Nahlásit
birma
tahle se mi taky moc libi
no na ty tvoje su obzvlast zvedava teda
|
birma
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2014 21:06
- Nahlásit
cernej caj
no na ty tvoje su obzvlast zvedava teda
no hlavně je na nich nejvíc můj zpěv, jak jsem měla ten mobil u sebe a teda že zpívám hodně falešně vim, ale že je to po napití se taková hrůza jsem dodnes netušila
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2014 21:12
- Nahlásit
birma
poustela sis moje videa? ten orchestr, to me rozesmeje dycky dyz to posloucham
ale zase u me je to porad stejny nezavisle na mire alkoholu v krvi
|
birma
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2014 21:13