Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2871 . 2872 . 2873 . 2874 . 2875 . 2876 . 2877 . 2878 . 2879 . 2880 . 2881 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2014 09:25
- Nahlásit

cernej caj
ta vcela je teda dost desiva
žejo? taky sem se lekla

štve mě jak te fejsbuk předělali, ještě že na něj v práci nelezu

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2014 09:26
- Nahlásit

PetraK
už ho nestihneš otestovat mrazy huž nebudou
bude jak já s kamnama, od tý doby, co mi je opravili, jsem je ani kvůli těm vedrům nemohla vyzkoušet

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2014 09:32
- Nahlásit

Maya
cernej caj

ta vcela je teda dost desiva
žejo? taky sem se lekla

co děláte? dyk je to optimistické stvoření

Maya
od tý doby, co mi je opravili, jsem je ani kvůli těm vedrům nemohla vyzkoušet

paaardon

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2014 09:44
- Nahlásit

PetraK
tamten je supr, su s nim spokojena, ale komfort -3 znamena nejaka normovana zena, ktera vi, jak uzivat spacak, jak se oblict, jak si pod sebe dat izolaci. Nepocita to s vlhkosti od zeme, vetrem, vzdusnou... Navic ja su zimomriva na spani, tzn u prumerne zeny, ktera navic nespi ve stanu a nema samonafukovacku (vetsi izolace od zeme) si klidne pripocti 5 stupnu a to doda +/- teplotu, pri ktere se ses schopna vyspat (v mym pripade navlecena mega moc). Navic vlastne ty teploty sou spis udavany pro chlapi - tzn i prumernej chlap kterej vic topi jak zena malokdy dosahne pohodlne jen v triku a spodkach pod sirakem ten tepelnej konfort v tom co se uvadi.

objednala sem si takovej, u kterycho bych nemusela mrznout v 0, protoze me to fakt docela stve a kdyz taham dva spacaky tak se mi pak uz nic nevleze do batohu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2014 09:59
- Nahlásit

Maya
jak ho predelali? sem si niceho nevsimla

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2014 10:01
- Nahlásit

cernej caj
nebylo to jednodušší dřív, když byl jeden spacák a člověk si vybíral tak maximálně podle barvy?
já bych si musela koupit asi tak na -20 a pak bych možný přespala v nule, ale stejně by mě asi budil vomrzlej ksicht

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2014 10:03
- Nahlásit

cernej caj
jak ho predelali? sem si niceho nevsimla
tak to ti asi ještě nezapli, voni to dělaj postupně, mě to naskočilo včera, šiřší sloupec s reklamama a tím pádem menší na psaní, větší písmena a fotky, takže na stránce skoro prt, v levým sloupečku zrušili barvy u čísel příspěvků, nahoře totál předělaná ta modrá lišta, no prostě jako obvykle změna k horšímu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2014 10:08
- Nahlásit

Maya
to nebylo, páč já chci, aby to bylo lehký a teplý a ne jak v dobách skautu když mi bylo 12 sme nosila tatínkův asi 5kg těžkej dekáč, v kterým byla zima pomalu i v chladným létě a zabarl 90% batohu

mě naštvali tím dementním chatem jak změnili před vánocema, teď je to ještě míň přehledný, než předtím, jak se to dává do bublin a zalamuje se to po míň znacích

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2014 10:15
- Nahlásit

cernej caj
no já chat zas tak moc nepoužívám, tak to mě až tak nevadilo, ale tahle debilní nepřehledná grafika mi teda vadí moc, člověk aby něco přečet, tak roluje jak debil, ale hlavně že ty ostatní sloupečky vlevo a vpravo, kde nic nečteš, jsou široký jak kráva
ale bůhví co s tím ještě bude, teď budou zpoplatňovat příspěvky od firem, si myslím, že nakonec víc nebo míň dojde na všechny

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2014 10:24
- Nahlásit

Maya
já ho taky nepoužívám moc, radši ICQ jenže s nastupem FB všichni zrušili ICQ

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2014 10:31
- Nahlásit

Mayacernej caj

éééšče že nejsem na fakbůku

cernej caj
koukám slušná věda vybrat spacák

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2014 10:40
- Nahlásit

PetraK
tak ja ho nakonec su nucena pouzivat, pac nevim proc s prichodem fakbuku najednou je drahy poslat sms a nevyhodny pouzivat maily a icq...

nj, zadna prdel vybrat dobre

kachna_
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2014 10:42
- Nahlásit

Rumštáááájn
cernej caj
radši ICQ jenže s nastupem FB všichni zrušili ICQ
moji známí naštěstí zůstali na skype

Fotky kráááásný
My jsme pořezali dříví, vymýtili kus zlatice. Kašlu jak tuberák a dneska jsem taková gumovitá. Myslim, že ani nepůjdu pro Lucinku, ale pojedu pro ní autem.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2014 10:45
- Nahlásit

kachna_
tak skype zas nepouzivam ja a ani skoro nikdo koho znam, navic z principu parazitni software vedomne pouzivat nehodlam

ale dobry pro tebe, zes nemusela prejit, me to obcas pekne stve.

vsak auto taky trebaprovetrat

Vero
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2014 10:56
- Nahlásit

cernej caj
birma
to jste měli lukcucní vejlet! a dokonce jste trefili i krz medovinu
jen ty bágly mě děsej už od pohledu.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2014 10:58
- Nahlásit

Vero
v neděli už byli lehoučký, ale těch 16kg než sem se zbavila dvou lahví alkoholu ze dvou byl fakt nářez

kachna_
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2014 10:59
- Nahlásit

cernej caj
těch 16kg
to má kačenka s krosnou

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2014 11:00
- Nahlásit

cernej caj
navic z principu parazitni software vedomne pouzivat nehodlam
jak parazitní? já teda ho taky nepoužívám, i když účet tam mám pár let ani v pc ho už nemám, ale v tabletu i telce už byl, tak to by mě zajímalo, co je na něm špatnýho
mě teda připadá parazitní spiš fejsbuk

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2014 11:02
- Nahlásit

kachna_
uaaaa to bych zvladla nest 2 hodky ale ne 2 dny teda

Maya
vysvetlim po o ale uz tu ta debata kdysi byla, ne? du jist

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2014 11:02
- Nahlásit

hele prej když se koupí ten chytrej telefon, tak by se tam mělo před vložením simky zakázat ty stahovací věci, je to nějak těžký a nebo to zvládne i lama jako já? teda předpokládám že postupy v návodu nebudou

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2014 11:03
- Nahlásit

cernej caj
ale uz tu ta debata kdysi byla, ne
debatu o skypu si teda nepamatuju, ale s mojí sklerozou to možný je
jako nemusíš psát romány, stačí jednou větou

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2014 11:32
- Nahlásit

Maya
netucham vubec nic co myslis.

clanek o skype

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2014 11:39
- Nahlásit

cernej caj
netucham vubec nic co myslis.
aha, tys asi myslela ten telefon, to bych teda radši trochu podrobnějc
já mám dneska asi nějaký delší vedení, to asi to pondělí
článek si přečtu

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2014 11:40
- Nahlásit

Maya
aha, tys asi myslela ten telefon, to bych teda radši trochu podrobnějc
a teď koukám, že to jsem psala pozdějc, tak to už fakt nevím co a jak a lepší bude na to zapomenout

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2014 11:55
- Nahlásit

Maya
jojo, myslela sem telefon, ze vubec nevim, co s nim myslis, urcite na netu najdes co budes potrebovat

dala sem si jatyrka mnaaaam a ted sem spichla ukol do AJ ale nevim, jestli to bylo vsecko

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2014 12:08
- Nahlásit

kachna_
Myslim, že ani nepůjdu pro Lucinku

lekla jsem se, že jí tam hodláš nechat

birma
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2014 12:21
- Nahlásit

Fifi
Ag ma dnes kontrolu u vetky, snad bude vse ok
tfuj tfuj pani, držim všechno co mám!

grimmh
Máš normálního psa
jsi první, kdo to kdy řekl!

cernej caj
fotky sou fakt super
to jsem ráda
Jak ti za ty 2dny padla baterka?
úplně jsem to nezkoumala, ale mám za to, že včera večer mohla být tak na 25%, krom focení jsem často čučela do mapy, gps běžela celou dobu, ale bez sledovacího prográmku.
ve vlaku sem si všimla, že podrážka mi odešla zcela
no to je radost teda :/ Šumavu v sandálech si moc představit nedovedu, začátkem května tam bude podle mě navečer pěkná klendra
Objednala sem si teplejsi spacak
Navic 2 spacaky vazej asi tunu a zaberou celej bagl
Jakej sis vybrala? Ten můj váží taky tunu, zabere taky skoro celej batoh a včera jsem se taky budila.. (komfort -5)

Maya
co to bylo za kalich na kameni nebo co to bylo?
pomník padlým husitským bojovníkům, mám pocit že někdy ze začátku první republiky

PetraK
je úpa pitomá
je úpa úžasná myslim, že nám všem ty její historky výrazně prodlužujou život
SOudě i podle toho, že Adamita je odpadnutej, bylo to velmi náročný a intenzivní
Adamitu skolily vlaky asi, páč jsme zatim měli maximum tak 50 minut cestou z vejšlapu a teď to bylo tam přes 3 hodiny a zpátky přes 4 hodiny, k tomu přičti ruch na hlaváku, to, že na hlaváku prostě musíš po eskalátorech (v neděli to šlo naštěstí bez nich) a taky že je zvyklej se mnou trajdat sám a tady najednou další lidijové a psové
Akorát mě jednou donutil i běžet (s tim těžkym báglem na zádech!) a celou dobu dával jasně najevo, že chůze je hrozně pomalej způsob přesunu z bodu A do bodu B

cernej caj
koupila sem stacenou medovinu od meninsky brany a vyborna, sladoucka tak akorat
jojo byla výborná
dokonce sme přiopili kamarádku, která je fakt abstinent
mám za to, že to bude vrcholný zážitek pro všechny lidské členy výpravy (a pro Grace taky)

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2014 12:29
- Nahlásit

birma
myslim, že nám všem ty její historky výrazně prodlužujou život

vzhledem k její povaze myslím, že nejvíc se tím baví ona sama proto je taky tak krásně dlouhověká. Pobavila jsem tam jejím popisem, že nejlépe na ní sedí říkat jí Květa Fialová, páč jí když se člověk zeptá jak se má, tak se vždycky tak podívá, usměje a řekne "No boožsky!" a to je řesně Blanice taky se tak podívá, stejnej pohled, jen ta věta tam chybí, ale já jí vidím v bublině nad hlavičkou

a taky že je zvyklej se mnou trajdat sám a tady najednou další lidijové a psové

zkrátka výlet s názvem - JAK SI ZABÍT PSA

(s tim těžkym báglem na zádech!)

pořiď si tedy kotvu jako mají mašéři u saních

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2014 12:30
- Nahlásit

birma
tak to je celkem fajn, ale zas mas obr telefon tak ma velkou i baterku, ale jako perfektni takhle na vikend, ze vydrzi i s focenim a gps, to je skvely

objednala sem tento je to teda univerzal velikost, ale zas sem tak zvazovala a chtela puvodne v ty zkraceny verzi, ale zas to muzu u nohou nanahnat a zas v tyhle cene a tepelnym teoretickym komfortu zkracenej sem nenasla... pocitam, ze kdyz bude OK v rozmezi -6 - +4, tak budu úplně spokojená.

posilhavala bych po siru josephovi koteka 850 ale zas 9000 uz je trochu moc

mám za to, že to bude vrcholný zážitek pro všechny lidské členy výpravy

birma
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2014 12:36
- Nahlásit

PetraK
že nejvíc se tím baví ona sama
a to je zase dobře, že to dělá víc pro sebe než pro nás
výlet s názvem - JAK SI ZABÍT PSA
dneska už lovil cyklistu a holuba, řekla bych, že nejpozdějc večer bude zas plný přebytečné energie
pořiď si tedy kotvu jako mají mašéři u saních
máš pocit, že já sama jsem malá velká kotva? nemluvě o tom, že nechci tahat nic navíc, už tak mám batoh vždycky neskutečně těžkej

cernej caj
jako perfektni takhle na vikend, ze vydrzi i s focenim a gps, to je skvely
taky bych řekla
objednala sem tento
čirá závist, jdu vyloupit banku. Abys měla spacák mnohem teplejší a vážil míň než 1/3 hmotnosti toho mýho, to je fakt bomba!

<< 1 ... 2871 . 2872 . 2873 . 2874 . 2875 . 2876 . 2877 . 2878 . 2879 . 2880 . 2881 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání