Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2871 . 2872 . 2873 . 2874 . 2875 . 2876 . 2877 . 2878 . 2879 . 2880 . 2881 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2014 12:41
- Nahlásit

birma
krom focení jsem často čučela do mapy, gps běžela celou dobu, ale bez sledovacího prográmku.
jakože jenom na telefonování by vydržel víc než dva dny? co že máš za ten telefon? baterka je jediný co mě odrazuje od toho mýho vybranýho samsungu, na krátkou výdrž si u něj lidi často stěžujou, což teda pro mě bude znamenat, že budu mít většinu času vybitej mobil, teď nabíjím jednou za tejden až dva a i to je na mě moc často

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2014 12:42
- Nahlásit

birma
no tak si samo nekoupím takovej, kterej je "teplej" jako ty moje dva dohromady s tím, že dohromady vážej 2kg a to sem měla jako druhej lehoučkej ultraletnák jenom...

ale tak já očekávám, že mi na daních vrátěj jako loni kolem těch 5000 tak to budu šul nul, to je dobrý

dej kotvu adamovi teda

birma
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2014 12:46
- Nahlásit

Maya
no jako kdybys volala v kuse, tak ti dva dny nevydrží, ale jinak určitě dýl než dva dny (i když jestli víc jak týden netuším). Nejvíc žere, když brouzdám na netu a i to zvládne den prakticky nepřetržitě bez větších problémů
mám tenhle, teď teda koukám, co tam píšou o baterce a maj evidentně jinou zkušenost než já, tak nevím.

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2014 13:15
- Nahlásit

birma
a tak jsem na to koukala, ten tvůj má jednou takovou baterku, ale dobu hovoru a pohotovostní dobu tam uvádějí kratší a teda u obou si lid stěžujou na špatnou baterku, tak to budou asi lidi jako já u kterých je špatná baterka každá, která se musí nabíjet víc jak jednou za měsíc
jako vypadá super ten tvůj telefon a má lepší foťák, tak to se ani nedivím, že máš tak krásný fotky, ale na mě už by ta velikost 5 byla asi moc velká, to už bych sebou tahala pomalu druhou čtečku

birma
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2014 13:32
- Nahlásit

tak jsem začala vybalovat batoh. Jen jsem sáhla na sedák a vodítko s amortizérem, tak se Adam protáhnul a nadšeně došel s výrazem "jedeme na výlet???" asi ho něčim praštim

Maya
na mě už by ta velikost 5 byla asi moc velká, to už bych sebou tahala pomalu druhou čtečku
to určitě, je to děsný pádlo

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2014 13:35
- Nahlásit

birma
nadšeně došel s výrazem "jedeme na výlet???"
se divíš? neustále mu zvyšuješ kondičku, tak co má dělat chudák, musíš ho spíš vylenošit

birma
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2014 13:36
- Nahlásit

Maya
musíš ho spíš vylenošit
a on mě sežere, co?

birma
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2014 14:08
- Nahlásit

něco pro Petru

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2014 14:08
- Nahlásit

birma
protáhnul a nadšeně došel s výrazem "jedeme na výlet???"

on te sezere jednou i tak

tak dosel vypocet dane, pokryje mi to pekne spacacek

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2014 14:11
- Nahlásit

birma
tak štěně a stáří psa 2 roky? nějaký divný, ale za zeptání se nic nedá, že jo
cernej caj
to vám tak blbě strhávaj v práci, že ti vracej tolik? mě tak maximálně stovku, za to se fakt moc nerozšoupnu

birma
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2014 14:11
- Nahlásit

cernej caj
on te sezere jednou i tak
tomu říkám podpora tomuhle
pokryje mi to pekne spacacek
to je dobře

Vero
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2014 14:17
- Nahlásit

štěně a stáří psa 2 roky?
kdepak, v textu už má 2,5 až tam někdo zavolá, potáhne štěňátku na 3.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2014 14:24
- Nahlásit

Maya
až budeš splácet hypotéku, taky ti vrátěj víc, než stovku stojí ti to za to?

Vero
kdo ví, jestli to vůbec bude vižla

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2014 14:26
- Nahlásit

cernej caj
až budeš splácet hypotéku, taky ti vrátěj víc, než stovku stojí ti to za to?
na to jsou nějaký odpisy z daní? to ani nevím a pravda ani vědět nechci

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2014 14:27
- Nahlásit

cernej caj
kdo ví, jestli to vůbec bude vižla
jestli je to fakt s PP, tak možno překontrolovat totožnost psa, jen by to chtělo asi důkladnou kontrolu PP a identifikace psa

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2014 14:28
- Nahlásit

Maya
jojo, nějak to na úrokách či na čem počítaj jako odpisy z daní

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2014 14:31
- Nahlásit

a hele, to bude asi jinej ne?
http://www.muj-pes.cz/inzerce.php?inzerat=3505

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2014 14:33
- Nahlásit

birma
zhuntovali sme zábu, má dneska nohu jak balon a nemuze ani na ni doslapnout, takhle by se ale ten puchyr chovat nemel, ne?

grimmh
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2014 14:33
- Nahlásit

birma

něco pro Petru......

vždycky nepokrytě závidím a srdíčko mi málem vylítne z těla, když vidím ty maďárky. Mě asi klepne a nedočkám se té chvíle až na mě dojde konečně řada.

grimmh
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2014 14:38
- Nahlásit

Ten maďárek z Birmina odkazu je z Tlučné, to je kousek za Plzní.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2014 14:42
- Nahlásit

grimmh
ale neboj, určitě se dočkáš i ty, ono bohužel jich je celkem dost v útulcích...

grimmh
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2014 14:44
- Nahlásit

Čajdo. -Já to myslím vážně, že do té doby zmagořím. Jsem na tu myšlenku upnutá až moc a nedokážu jí z hlavy vytěsnit. Fakt myslím jen na to. Přitom racionálně vím, že to teď není možné, ...no tak když si to uvědomuju, tak mi ještě špetička zdravého rozumu zůstala.

birma
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2014 14:46
- Nahlásit

Maya
to bude asi jinej ne?
to asi jo, někde jsem viděla, že sháněj nový domov pro psa kvůli postižení syna a odpovídalo to tomu mýmu inzerátu. Ten tvůj vypadá jak nějaká dočaska...

cernej caj
zhuntovali sme zábu
chudák Žába
to by puchejř fakt dělat neměl... Nemohla na sebe vzít tu tvojí přejetou nohu, když já mám modřiny z toho, jak ses tam mlátila furt o lavici?

grimmh
Mě asi klepne a nedočkám se té chvíle až na mě dojde konečně řada.
určitě dočkáš! Ale fakt obdivuju tvoje odhodlání čekat, protože já bych to nevydržela a vymejšlela, jak pozměnit současné podmínky aby to šlo hned

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2014 14:47
- Nahlásit

grimmh
já teda neznám tvoje podmínky, ale fakt většina lidí má psy při práci a nečekají až do důchodu

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2014 14:48
- Nahlásit

cernej caj
a nezvrkla si kotník? to když jsem měla, tak to nejhorší začalo až za dva dny

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2014 14:57
- Nahlásit

grimmh
a myslíš, že by to nakonec fakt nešlo ani teď? ale chápu, i když já na psa čekala jen 2 roky. jestli už čekáš dlouho... tak hodně trpělivosti a toho zdravého rozumu

birma
no právě si taky myslím, je to dost divný.

Maya
to ne, měla mega děsivej puchýř na noze mezi palcem a tím prstem vedle, v tom meziprstí a nechala ho nepropíchlej

grimmh
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2014 15:00
- Nahlásit

Mayabirma
Holky, jsem z baráku 10 hodin a manžel 12 hodin. Zkoušela jsem na podzim schánět práci (ne kvůli psovi, ale u nás ve firmě to bylo nějaké nahnuté) a co myslíte - velký prd. Prostě jsem nic nenašla. Administrativa - je snad jen pro známý a někam do fabriky se taky nacpat nemůžu - ptala jsem se ve 2 a s mírně ironickým úsměvem se mě ptali, jestli v tomto věku, když jsem nikdy manuálně nedělala to myslím vážně.

grimmh
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2014 15:02
- Nahlásit

Já zkusím být hodná a nevylejvat si tu srdce, protože v tomhle mi fakt nemůžete pomoct, jen to prostě přetrpět, když se tady takhle občas "vybleju".

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2014 15:04 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

grimmh

tnhle je hned u vás. Nenašel by se někdo, kdo by s ním jen na krátko, na vodítku ven vyskotačil? Hodnej soused, kamarádka? Dospělej pes je zas něco jinýho než štěně. No a ty bys šla po návratu z práce na dlouhou.

Já zkusím být hodná a nevylejvat si tu srdce

to si kildně vylejvej, al ezkus povymyslet, jestli by se nenašlo nějaký pomocný řešení.

grimmh
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2014 15:13
- Nahlásit

PetraK
Petro, bohužel nikoho takového ve svém okolí nemám, takže je to pasé. Mezi našimi dobrými známými to vypadá s prací (pracovní dobou) podobně jako u nás.

<< 1 ... 2871 . 2872 . 2873 . 2874 . 2875 . 2876 . 2877 . 2878 . 2879 . 2880 . 2881 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání