Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2880 . 2881 . 2882 . 2883 . 2884 . 2885 . 2886 . 2887 . 2888 . 2889 . 2890 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
grimmh
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2014 20:17
- Nahlásit

Musím uvolnit místo u PC, tak se loučím. Mějte krásný večer. Snad vás stačím zítra dočíst

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2014 20:17
- Nahlásit

čajda:
Jsou skoro stejny jako ty stary,
háská nevěsta budeš!

Fifi

Byla, krve jak z vola.

ehm, ehm

Fotky super nemám šanci sem cokoliv vložit, ale!!! 1394 NEMÁ CHYBU'' KRÁSA!!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2014 20:25
- Nahlásit

cernej caj

TY VOLE AJS KAFÉÉÉÉÉÉ!! MÁM TO!!!

DÍKY, DÍKY, DÍKY NEJVÍC!!

Jak s tím můžeš pracovat, mě z toho přístroje jednou klepne, vezmu krumpáč a rozmlátim to na cimpr campr

Díkec, zadařilo se!!!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2014 20:25
- Nahlásit

grimmh
zkrátka jsem potfora zůstala do dnes
evidentne

no na svoje pc su dost hakliva, takze to bych si nikdy nedovolila
a mam

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2014 20:33
- Nahlásit

a roztřískám to rozhodně asi ještě dneska!! Nemůžu si pustit Jůtrupku, píše to že nemáme Adobe Flash player !! Jak to že tam nic není, když to tam bylo?? a jak to kurva, že ten adobe nejde nainstalovat!!!!!!!!! JÁ TO NENÁAVIDIM!!

cernej caj
boty jsou very gůt! Je dobře, žes do toho šla.

birma
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2014 20:36
- Nahlásit

asi bych definitivně měla změnit adresu, napřed kam vkročim, tam mrtvola, dneska jsem zas pro změnu byla pár metrůch odsud - jednou dopoledne cestou z procházky, podruhý navečer cestou ze zveráče

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2014 20:36
- Nahlásit

cernej caj
Bylo mi 14 a maminka mi koupila knížku a zbytek bolestnýho si nechala, asi aby se uklidnila, že su zhyzdena
Ty mas ale vypecenou maminku, ti reknu!
PetraK
roztřískám to rozhodně asi ještě dneska!! Nemůžu si pustit Jůtrupku, píše to že nemáme Adobe Flash player !! Jak to že tam nic není, když to tam bylo??
Hele, zjevne ti pc opravil pravej "odbornik".
Vero
jsem si zlomila klíční kost při prvním kroku v životě, když jsem se prvně pustila opory....
Kristapana, my sme tu samy kopyta. Ja spadla prej na hlavicku, coby mimi, tak aspon vim, proc jsem momentalne zavostala.

birma
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2014 20:37
- Nahlásit

Fifi
Ja spadla prej na hlavicku, coby mimi, tak aspon vim, proc jsem momentalne zavostala.
Co mám říkat já, když jsem prej vypadla mamce z kočárku na hřbitově na Vyšehradě?

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2014 20:44
- Nahlásit

grimmh
Eliška je uražená kvůli té vycházce
At je rada, ze zije. Fakt, to by bylo asi zly, potkat vas s perdelicema, na tyhle zivocichy jsou vysazeny. Kuny, ondatry, nutrie, potkani, fretky, myvalove = uhlavni nepritel. A asi bych to necekala coby pejskar, ze muzu nekoho s fretkou na voditku potkat.

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2014 20:52
- Nahlásit

Fifi
Hele, zjevne ti pc opravil pravej "odbornik".

neradno se mnou tetkon ftipkovat, jsem nas*até na nejvyššího Míru

birma

to furt řikám, že Ti budu říkat Dextře
Pardon.

birma
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2014 21:01
- Nahlásit

Fifi
A asi bych to necekala coby pejskar, ze muzu nekoho s fretkou na voditku potkat.
Já potkala nedávno u nás v parku a byla jsem hodně ščastná, že je Adam zrovna doma, naprosto tě v tomhle chápu.

PetraK
to furt řikám, že Ti budu říkat Dextře
vidělas mě snad na tom videu? Neviděla! Jsem tam byla o celou hodinu dřív, než se to stalo

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2014 21:04
- Nahlásit

PetraK
neradno se mnou tetkon ftipkovat, j
To se prave ale nejlip postuchuje.
birma
byla jsem hodně ščastná, že je Adam zrovna doma, naprosto tě v tomhle chápu.
Vid?! Nebo jak lucynkastimdivnymcislem vencila/venci? kocku, to by taky bylo zajimaci. Stacil na tabore myval v kotci par let a doted jsou pri prochazeni kolem perdelky besny, maj dobryho pamatovaka.

birma
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2014 21:16
- Nahlásit

Fifi
Stacil na tabore myval v kotci par let a doted jsou pri prochazeni kolem perdelky besny, maj dobryho pamatovaka.
to musela bejt zábava
Adam před pár týdny začal hledat v odtokovym kanálku potkana, co tam žil loni na jaře Zvláštní, jak si pamatujou jen to, co se jim hodí, že?

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2014 21:28
- Nahlásit

birma
Zvláštní, jak si pamatujou jen to, co se jim hodí, že?
Spis to, co maj nakodovano. Ale teda rtw i perdele si pamatujou vse, i chyby my pri vycviku, takze zadna sranda pak neco predelavat.

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2014 21:59
- Nahlásit

PetraK
Nemůžu si pustit Jůtrupku, píše to že nemáme Adobe Flash player
mělo by ti to na tý stránce kde ti to píše že nemáš, nabízet stažení, tak klikneš a dáš nainstalovat a bude to OK, v pc to nejni problém
to buď ráda, že nemáš tablet, sem si našla na netu návod, stáhla flash z archivu pro android a stejně prt, flash tam je, ale stránky, kde je nutný flash to neotevře, asi je nějakej vomezenej nebo co a celkem mě to štve, to jsem netušila, že tohle na tom nepoběží

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2014 22:00
- Nahlásit

Fifi
nejsou voni perdele převlečený špicové?
ti by si fretku taky podali a o chybám při výcviku mi ani nemluv, co se jednou naučí, to už jim z hlavy nevymlátíš

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2014 22:11
- Nahlásit

Maya
v pc to nejni problém ,

JE '!! nedovolí mi to nainstalovat právě!! napíše to v okýnku že:

aktuální zabezpečení nepovoluje stažení tohoto souboru co se kurnik děje??

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2014 22:18
- Nahlásit

PetraK
aktuální zabezpečení nepovoluje stažení tohoto souboru
zkus kliknout na to okýnko a může se ti rozbalit nabídka, kde bude povolit stažení nebo tak něco, v IE jsem to okýnko taky měla, ale šlo to povolit
pokud to nejde, tak pak jestli nejsi na pc přihlášená jen pod uživatelským účtem, to by ses musela přehlásit na admina, uživatelé obvykle mají instalace zakázaný

Mathea
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2014 23:18
- Nahlásit

Hlasime, ze dnes dorazily pelisky.. a jak jsem doufala, u Dydynky moji milovany velmi rychle prisel v obrovskou oblibu.. Zatim teda fota jen z mobilu..

Dementek se v nem nejdriv totalne vyrochnil a stejne radsi chrape na linu Bordelem za nim si prosim nevismejte, stale cekame na nabytek do loznice.

birma
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2014 23:20
- Nahlásit

Mathea
Hlasime, ze dnes dorazily pelisky..
vypadaj moc hezky

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2014 23:24
- Nahlásit

Mathea
Dementek se v nem nejdriv totalne vyrochnil a stejne radsi chrape na linu
Ja fakt umim davat indianska jmena, jeho Velkecernenosnidirky mu uz nikdo neodpare!

Mathea
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2014 23:32
- Nahlásit

birma
Hlavne se fakt libej zlatakum, uz i Balous si ted do nej vlezl z lina no mam radost proste velikou.. Dy teda uz usoudila, ze peleseni je dost a radsi bude u me na posteli))

Fifi
to je ale "Jeho Velicensto Velkcecernenosnidirky"

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2014 06:56
- Nahlásit

PetraK
to je normalni, jestli ti to preinstaloval nebo tak, ja bych se ti na to koukla, ale musela bys byt schopna zprovoznit bud vzdaleny pripojeni k PC nebo si doinstalovat do firefoxu...

co pouzivas za prohlizec? firefox? chrome? internet explorer? operu? stahni si flash player pro ff/opera/mozilla a flash player pro internet explorer normlane ten exac pustis a furt klikas na dalsi, to zvladnes

birma
ty mas teda pech

Maya
pouzivas operu mini na tabletu?

Mathea
ty sou skvely teda a jak si to uzivaj

grimmh
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2014 07:16
- Nahlásit

cernej caj
botičky stylový - a k těm šatům pasují jak hrnec na prdel.
A o jakém bolestném je tu řeč - nechápu. Jsi holka jak lusk.

Mathea
pelechy jsou moc pěkný a hafíci si rychle zvyknou. Já bych si tedy zvykla ráda a rychle

all
oči mám při procházce s Eliškou všude (i na zádech ) a navíc jí mám na krátko, takže nebezpečí úrazu nehrozí

birma
Ty si tedy vybíráš trasy ........... kdopak ví, k čemu se přichomítneš příště.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2014 07:30
- Nahlásit

grimmh
no tak dneska to naštěstí není na první pohled poznat vůbec a na druhej si max všimneš, že nemám 100% souměrný ret. Jenže sem měla roztrženej ret, šitej a mám tam cca 1cm jizvu v obličeji - a protože moje maminka je v jistých ohledech jiná než já - děsně řeší vzhled, co by se mělo, co by na to řekli lidi a tak, takže naznala, že moje jizva v obličeji je prostě hrůzostrašná a ukecala ty tři tácy na pojišťovně. Ale zas sem tu Startrek knižku aspoň dostala, jinak my ji nechtěl nikdo koupit

už máš zkušenosti s tím,ž e by ti po ní šel nějakej nepřivolatelnej pes? nebo po těch dřívějších fretkách? nebo kočky třeba

grimmh
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2014 07:47 - Změnil/a: grimmh
- Nahlásit

cernej caj
Tak roztrženej ret mám taky - z basketu. Při rozskoku mi loktem holka rozrazila ret a taky jsem to měla šitý. Byl to hnus rozšklebený. Holky v šatně se domluvily, že jako žádná s sebou nemá zrcátko, aby to se mnou nešlehlo. No a když mě vezl trenér do nemocnice, podívala jsem se do zrcátka v autě. To byl šok. To víš bylo mi asi 18 let... Taky je to trochu vidět a taky to už dávno neřeším. Naštěstí to neřešila ani mamka.

Já s Eliškou okolo paneláků chodím na procházku málo a ani holčičky před ní nechtěly chodit ven. Spíš jí vezmu u nás na zahrádce, kde není tak nas*áno.
Jo a pokud už potkáme nějakého pejska, tak s vrtícím ocáskem a Eliška se tváří, že by si je dala k večeři

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2014 07:54
- Nahlásit

grimmh
právě, si myslím, že v tom místě to vypadá rozšklebeně a hrozně proto, že to je ret. Měla jsem ho povislý a nic moc jen několik týdnu až pár měsíců a teď po těch letech...

já narazila do stojícího džípu do tý trubky vzadu a ještě si u toho zlomila zub, pár minut před odjezdem zájezdovýho autobusu z chorvatska... no vezli mě do šibeniku do nemocnice, se mnou naše šílená němčinářka v domění, že lékaři německy jo, ale oni zas tak moc ne, no fakt komedie

dyt moje mamka hrozne resi i to, ze nebudu mit na svatbe mrkvovoej salat, ze ten prece chce kazdej (moje mamka), a ze ona nebude poslouchat, jak mi vystrojila hroznou svatbu, protoze tam nemam mrkvovej salat... (pominuli to, ze si vsechno vystrojujem jako sami takze tot priklad za vsechny. Ono asi i ten muj ret si brala tak, ze tim hyzdim jeji reputaci, kdyz s ni nekam du

tak na zahrádce se jí určitě líbí. Kolegyně taky brala fretule ven, ta její chodila i docela ráda.

kachna_
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2014 08:09
- Nahlásit

Rumštááájn
Mám pro vás kvíz, dal mi včera dost zabrat.
Kačenka (dva a čtvrt roku) umí:
Pec nám spadla, Prší prší, Já do lesa nepojedi, Komáři se ženili, Šla nanynka do zelí, Skákal pes, Ovčáci čtveráci, Princeznička na bále, šel mravenec na kopeček, Kutálí se ze dvora velikánská brambora.
Co chce si chce říkat nebo zpívat, když chce "mocika"? (Mně to trvalo asi hodinu /hodinu kdy dítě opakovalo, že chce "mocika"/ než jsem to vyluštila)

grimmh
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2014 08:09
- Nahlásit

cernej caj
Mamku neřeš - každej máme nějakou úchylku
Ona je jiná a rozhodně jsi mi sympatičtější ty - to každopádně.
Svatbu organizujete vy a je to vaše záležitost. Komu se to nelíbí....má smůlu.
Je to váš den a musí se líbit hlavně vám.
Když se ženil před rokem syn, udělali si vééélikou svatbu a celkem jsem z toho byla přepadlá, protože já bych přivítala spíš nějaké grilování na zahradě. Ale nevěstiny kamarádky vymysleli spoustu aktivit a byla super zábava.

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2014 08:13
- Nahlásit

cernej caj
Ale zas sem tu Startrek knižku aspoň dostala, jinak my ji nechtěl nikdo koupit
a tak každý prachy dobrý, já mám jizvu na bradě vidět furt a nikdo mi nedal ani korunu
pouzivas operu mini na tabletu?
tak to nevím, tam nějaký prohlížeč už byl, ale jaký to je netuším, ani nevim jestli se to dá nějak zjistit
takže myslíš stáhnout operu mini, že by ten flash v ní mohl makat?

<< 1 ... 2880 . 2881 . 2882 . 2883 . 2884 . 2885 . 2886 . 2887 . 2888 . 2889 . 2890 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání