Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2880 . 2881 . 2882 . 2883 . 2884 . 2885 . 2886 . 2887 . 2888 . 2889 . 2890 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
grimmh
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2014 08:13
- Nahlásit

kachna_
Kryndapána Kačenka je nějaký zázračný dítě či co? Tím myslím ten výčet říkanek a zpívánek. Nad mocíkem budu přemýšlet asi celej den

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2014 08:16
- Nahlásit

kachna_
Co chce si chce říkat nebo zpívat, když chce "mocika"?
tak to je teda hádanka
díky bohu za neteř, který je dva a půl a mluví perfektně a naprosto srozumitelně, takže jsem tohoto ušetřena

kachna_
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2014 08:16
- Nahlásit

grimmh
No, já nevim, jestli tim, jak má starší ségru, ale jako Lůca tenhle repertoár neměla ve třech letech ani zdaleka.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2014 08:21 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

kachna_
tak to ja asi nevylustim urcite, co by asi chtela?

grimmh
já su z toho taky přepadlá, protože mamka mi diktuje skoro všechno a pak je doma akorát řev a ublíženeckej brekot, že ona pro mě chce jen to nejlepší a mě na tom ani nezáleží.
Nakonec sem zvolila taktiku, že se s mamkou radím fakt jen v nejdůležitějších věcech, jinak prostě jí nic neříkám, max když se ptá a řeším jen se ségrou, ta je v tomhle zlatá.

Vlastně nejhorší je, že se na tu svatbu s mužem ani jeden netěšíme právě kvůli mojí mamince

a grilování na zahradě by bylo asi supr, to by se mi líbilo moc, kytary, oheň... ale vlk se musí nažrat a koza zůstat celá, myslím,že máme nakonec dobrý kompromis mezi tím vším.

Maya
ja bych to s tou operou zkusila rozhodne, prijde mi lepsi nez ten defaultni prohlizec co tam je.

kachna_
tak asi toho od sebe okoukaj hodne, jak psi

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2014 08:31
- Nahlásit

cernej caj
se s mamkou radím fakt jen v nejdůležitějších věcech
a tak to je dobrá taktika, ušetříš si nervy a ono nakonec uvidíš, že bude i maminka spokojená
bych to s tou operou zkusila rozhodne, prijde mi lepsi nez ten defaultni prohlizec co tam je
no tak zkusit to můžu, za to nic nedám, mě to vůbec nenapadlo, že by to mohlo být prohlížečem, jsem si myslela, že jako celkově tím tabletem, co jsem tak četla, tak flash na těhle mobilních zařízeních bývá dost problém

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2014 08:43
- Nahlásit

Rumštajn ve spolek , pracovní!
makáme jako ty fretky a záftra ušíme do Prahé ale je to knap bo jedem pro zboží, barvu a k žubaži se netěšim
a o víkendu má sněžííít ...sice mám strach o rostlinstvo ale mě vyhovuje že bé hnusně, aspoň nám nebé líto že dřepíme u práce

kachna_
nevim, jestli tim, jak má starší ségru, ale jako Lůca tenhle repertoár neměla ve třech letech ani zdaleka.

ne je to tím že se jim rodiče věnujou , bo moje nejmladší neteř též dva a půl z toho výčtu neumí ani zbla..no možná jednu dvě... a to má starší ségru 12 a bráchu 8 ...

mocika nevím alle essi to sem nenapíšeš bude mě to vrtat hlavou až dovečera

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2014 08:45
- Nahlásit

Maya
no to celkove jo, ale za vyskouseni opery mini nic nedas.

no s maminkou hruza, su dospela, nejakych 7 let su z baraku a stejne je to tak teprv rok, co mi kazdej patek prestali chodit sms "co delas o vikendu" když řeknu, že su doma, vymyslí mě hned že bych mohla dotáhnout babičce nějaký barely vody a jít ji navštívit, místo aby tam šla sama a když řeknu, že su na výletě, tak se dozvím, že mám asi málo povinností a moc peněz

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2014 08:46
- Nahlásit

Fajka
tak hlavně, aby pracovní fofrt byl brzo za váma, s tím sněhem su dost zvědavá teda.

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2014 08:53
- Nahlásit

cernej caj
hlavně, aby pracovní fofrt byl brzo za váma,
jo taky už se těším na normální stav..z tohodle už mě šibe...

s tím sněhem su dost zvědavá teda
tak u vás asik néé ale tady je to i reálný bych řekla, večer fučel strašně studenej vichr

kachna_
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2014 08:54
- Nahlásit

Fajka
ne je to tím že se jim rodiče věnujou
no já myslim, že i Lucce jsem se věnovala a je to nesrovnatelný
essi to sem nenapíšeš bude mě to vrtat hlavou až dovečera
ještě chvilku počkám
cernej caj
no s maminkou hruza
má kliku, že má tak hodný dítě, jako jsi ty , já bych si to líbit nenechala.

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2014 08:56 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

cernej caj
hruza, su dospela, nejakych 7 let su z baraku a stejne je to tak teprv rok, co mi kazdej patek prestali chodit sms "co delas o vikendu
jestli můžu radit tak pokud ti zas mama bude něco vnucovat co chce vona a né ty, tak jí normálně oliticky vysvětli, že zaspala dobu a že to co chce vona je prudce nemoderní že dneska už jsou jiný trendy a udělej si to po svým..když todle párkrát uděláš tak ti dá brzo pokoj..mám to vodzkoušeno a funguje to

grimmh
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2014 08:57
- Nahlásit

cernej caj
Rada proti mamince - vytěsnit jí z hlavy a když už se přihlásí, tak zkusit bejt nad věcí - držím palce. Vem to z tý lepší stránky - mohlo bejt hůř, kdybyste bydleli s ní pohromadě
Fajka
Držím palce ať zvládáte ten pracovní stres a zubař ať je na vás hodnej.

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2014 08:58
- Nahlásit

cernej caj
patek prestali chodit sms "co delas o vikendu
to je to prokletí mobilů, já když se v 18 odstěhovala, tak žádný mobily nebyly a když jsem jednou za měsíc zavítala na návštěvu, tak na takovýhle blbosti nebyl čas
tak se dozvím, že mám asi málo povinností a moc peněz
no to musíš odkejvat a podat jako přednost jak to máš skvěle zařízený, tohle já jednou udělala tetce, která vždycky když přijela, tak to bylo Vy jste si koupili zase tohle a tohle a to muselo bejt drahý a na co vám to je, tak jsem jí jednou řekla, jo, my máme peněz dost a můžem si koupit jakou blbost chcem a i tak nám dost zbyde atd. na toto téma a od tý doby mám pokoj

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2014 08:58
- Nahlásit

Fajka
jako nezávidím, ale zase hodně práce, hodně peněz ne? pak si něco pěknýho koupíte

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2014 09:00
- Nahlásit

kachna_
takhle sem to nemyslela že by si se Lůce nevěnovala ale třá je to jak u psů s tím druhým už si víš víc rady (ftip)

né žertuju...u nás to učení od starších teda moc nefunguje tak mě napřipadá že by to mělo vliv zásadní, ale určitě má, i když je jasný že jsou jedinci co umí odkoukávat vic a míň a Kača je asi talent

ještě chvilku počkám
su nahlodanéééé

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2014 09:02
- Nahlásit

Maya
my máme peněz dost a můžem si koupit jakou blbost chcem a i tak nám dost zbyde atd. na toto téma a od tý doby mám

nezávidím, ale zase hodně práce, hodně peněz ne? pak si něco pěknýho koupíte
ale jooo akurát už se ví že to celý půjde na garáž takže peníze ještě nemáme a už jsou fuč

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2014 09:03
- Nahlásit

kachna_
každý dítě je jiný, nejstarší synovec ten skoro nemluvil snad do tří let, ale pak se posednul ptákama a tak ve třech a půl uměl recitovat skoro celý atlas ptáků a neteř právě ta mluví super, ale tyhle říkanky se moc učit nechce nebo spíš je umí, ale nechce je říkat, je spíš na konverzace s někým

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2014 09:06
- Nahlásit

grimmh
mohlo bejt hůř, kdybyste bydleli s ní pohromadě
ano ano, to samo mohlo, původně sem tam měla být s nima, ale nakonec tam chtěla zůstat ségra - tak to mě zachránilo, když vidím jak tam bojujou a to je ségra oblíbenec, kterej si umí dupnout spíš než já.

Fajka
tak severák nezávidím, ale zas vy si sněhu užijete pracovně a až bude krásně jarně venku, už budete moct vyrazit, jak říkáš

Maya
nojo, ale aby nechtěli ať jim pak taky kupujete

kachna_
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2014 09:10
- Nahlásit

Fajka
ale třá je to jak u psů
tak je fakt, že štěkat a aportovat uměla Lůca skvěle , to kam se na ní hrabe Káčátko
Maya
každý dítě je jiný
no právě
tyhle říkanky se moc učit nechce
zlatý dítě

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2014 09:20
- Nahlásit

kachna_
tak je fakt, že štěkat a aportovat uměla Lůca skvěle
tak to si říkám, žek dyž neteř furt funí jak pes, tak je to v klidu

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2014 09:20
- Nahlásit

grimmh
palce ať zvládáte ten pracovní stres a zubař ať je na vás hodnej.

díík , hlavně ten zubař ! bo ten mě leží v hlavě víc než práce

kachna_
je fakt, že štěkat a aportovat uměla Lůca skvěle , to kam se na ní hrabe Káčátko
essi to takhle půjde dál tak tvůj další novej pes bude umět mluvit

Vero
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2014 09:22
- Nahlásit

"já mám taky psa a velkýho, a když mu žeknu v noci, ať šteká pomalu, tak on štěká pomalu"
holčička v párku dnes ráno.
psa velkýho asi fakt mají, nebála se štěkotu při hře, kterej jinak spolehlivě vyděsí všecky.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2014 09:24
- Nahlásit

Fajka
držím palce též... a musím se objednat, mám už tak 8 měsíců skluz...

Vero
tak ta je roztomilá

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2014 09:58
- Nahlásit

Vero
taky psa a velkýho, a když mu žeknu v noci, ať šteká pomalu, tak on štěká pomalu
rozená výcvikářka

cernej caj

držím palce též...
my dem vcelku včas tak snad žádná katostroofa, ale stajnak bojim bojim ...

kujva co je mocipa????????????????
Kachnooooooo

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2014 10:02
- Nahlásit

Fajka
kujva co je mocipa????????????????
nikdo netipuje, tak nás kachna napíná
tak já tipuju prší prší

Vero
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2014 10:09
- Nahlásit

kachna_
nevím, co to je mocika, ale jako dítě jsem urputně v tom věku prý chtěla od babičky "do letadla", babička nešťastně mě táhla ven, kdykoli letělo letadlo, podívej letí, a já se zlobila, že né, že do letadla....až ji osvítilo, at ji tam teda zavedu..... zavedla jsem ji do ložnice, kam se normálně ve dne nechodilo, před ooobrovský fascinující zrcadlo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2014 10:10
- Nahlásit

Fajka
tak já ty půlroční kontroly prostě nestíhám a mám 2 měsíce už skluz i v tý roční aspoň, prostě nejhorší je tam dycky volat - v pracovní době si na to nevzpomenu a po práci je pozdě...

nojo, kachna nas napina velmi, asi chce at hadame napred vsichni

kachna_
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2014 10:13 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Vero
když mu žeknu v noci, ať šteká pomalu, tak on štěká pomalu
to je hezký
mocika je z Princeznička na bále postrácela korále, její táta mocný král... no a mocný král je mocika

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2014 10:18
- Nahlásit

kachna_
kachnoooo ja skoncila asi u druhe s tim, co tam je za text a pak sem to vzdala, pac sem sice neco takovyho cekala, ale zjistila sem, ze si nepamatuju poradne ani to prsi prsi

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2014 10:19
- Nahlásit

kachna_
no a mocný král je mocika
tak to by mě teda nenapadlo

<< 1 ... 2880 . 2881 . 2882 . 2883 . 2884 . 2885 . 2886 . 2887 . 2888 . 2889 . 2890 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání