| Autor |
Zpráva |
Vero
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2014 12:46
- Nahlásit
cernej caj
a nevíš náááhodou od někoho, kdo to má, jak dlouho takové navigaci vydrží baterka?
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2014 14:01
- Nahlásit
Prosiiiim, prijedete nekdo zneskodnit moji tchyni??
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2014 14:25
- Nahlásit
To chce klid a nohy v teple. Dej si panáka, naber odvahu a klepneš si jí sama.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2014 14:34
- Nahlásit
Vero
cca 24h myslim to dokaze bezet a logovat trasu rikala kamoska, kdyz bys mela dobry baterky, tak si myslim, ze 2dny v kuse zvladnes
Mathea
co ti dela?
grimmh
pripomelo mi to film tchyne a uzeny, nejlepsi sou studeny... a byl v jistym smyslu dost smutnej ten film
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2014 14:39
- Nahlásit
cernej caj
pripomelo mi to film tchyne a uzeny, nejlepsi sou studeny... a byl v jistym smyslu dost smutnej ten film
Tak ten jsem neviděla. Ale s názvem bych se asi ztotožnila - tedy před léty. Teď už je to jen lítost a snaha o porozumění staré osoby.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2014 14:47
- Nahlásit
grimmh
no právě sem čekala spíš komedii, ale nakonec to bylo o tom, že mamánek si domů (společný dům s tchýní) vzal příjemnou fajn ženu, kterou jeho máti nenáviděla, dělala hrozný naschvály a vše házela na tu ženu a strašně proklamovala jinou, co jim tam chodila uklízet, mamánek si s jinou začal románek a s tou starou se rozved... v podstatě to končí tak, že rozvedená manželka jede za touto tchýní do domova důchodců, (právě během čekání na semafor vypráví tento příběh svojí sestře nebo kamarádce v autě) protože ona je jediná, kdo se o starou paní zajímá, protože mamánek s novou ženou v novým životě najednou na starou paní neměli ani čas, ani místo a kompletně ji odsunuli ze svého života...
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2014 14:50
- Nahlásit
Jj, to jsou ty životní pravdy a tak to někdy zkrátka je.
Je to smutný.
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2014 14:50
- Nahlásit
Čajíčku, ty máš to bydlení asi na prd, máte v dohlednu nějaké solidní bydlení?
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2014 14:55
- Nahlásit
cernej caj
Napsat, ze mi dela to, ze existuje by bylo prehnany? Ne, ja ji mam rada, je to hrozne hodna zenska. Jen je to proste trpitelka a my ted pred jejima kamaradama a rodinou vypadama jako hrozny svine. Pricemz jsme zrekonstruovali jeji byt, ve kterym ted max 5 let budem zit, nez usetrime na barak. Domluva s ni je hrozne tezka, vcera me hodne sesekala, kdyz sem prijela a hodinu a pul v podstate jen blila negativa na to, co jsme tu delali... Treba ze 6 tejdnu ( z cehoz jeste 6 dni kluci byli doma s rodinou) na komplet rekonstrukci staryho bytu (jakoze jadro, podlahy, steny, elektrika, novej nabytek na miru atd.) je strasne dlouho, ze uz to davno melo bejt hotovy, ze jsem nad mejma kamaradama, ktery tu dreli 13 hodin denne, mela stat s bicem a do vseho jim krafat, ze delali pomalu a tak.. Proste tkovy bezutesny tohleto. Dneska tady taky perlila, ale po vcerejsku uz se tomu snad jenom smeju.
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2014 15:05
- Nahlásit
Mathea
Kdybyste se stavěli na hlavu, tak to stejně nebude dobře. Musíš zatnout zuby a zkusit to nějak vydržet a nebo najít způsob, jak na ní. Držím palce.
Vzdaluju se na návštěvu tchýně do nemocnice. Tedy já jí nic neudělala - fakt - má operovaný kyčel, protože se jí rozpadl.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2014 15:08
- Nahlásit
grimmh
já bydlím možná trochu nuzně, ale byla to moje volba. Postupně se to zlepšuje
mám splachovací záchod, funkční koupelnu, nouzovou kuchyň a obyvatelnej obývák, co teď slouží jako ložnice. Kdybys to viděla před 5ti lety, tak pokrok je obrovskej. Když jsem měla venkovní záchod a myla sem se v lavoru s vodou ohřátou v rychlovarce a v zimě topila uhlím v petrama v jediný místnosti, ve který se topit dalo, vypadalo to mnohem víc bezůtěšně.
Spíš teď není žádný pokrok hlavně kvůli šetření na svatbu, šetříme na ni už rok a je fakt, že za ty peníze bysme asi měli ložnici a kuchyň dodělanou, ale tak si rok počkáme, to nevadí
Mathea
tak to je docela síla, místo, aby byli rádi, že jste jim zrekonstruovali byt, protože bydlet v něm ste přece mohli i bez toho, že jo...
já se zas dozvěděla nedávno, že moje skoro tchýně jakože nic proti mě nemá, ale nesouhlasí s tím, že si mě chce muž vzít protože prý bych neměla být o víkendu furt pryč, a měla bych vařit každej večer a víkendy jídlo a mít vypolírováno a vůbec bych se měla víc starat o to, ať si našetřím peníze na novou podlahu, než na novej spacák Holt ona je typ, že pro rodinu vše od úklidu, praní a žehlení po vaření a bytí doma a starání se a nikdy nikam nechodí, ani o dovolené a já su přesnej opak...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2014 15:10
- Nahlásit
grimmh
tak ať je brzy v pořádku, s kyčlema to je těžký, babička mého muže už je po 3tí operaci, páč předchozí 2 dycky nakonec po letech přinesli jen problémy
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2014 15:13
- Nahlásit
grimmh
O to se snazim, ale i kdyz sem clovek, kterej dokaze mit hodne velkou davku trpelivost a diplomacie, tak u ni mi proste dochazi, protoze mi to je lito. Tesim se, az se budeme jen navstevovat a povidat si o pocasi. Ted je to hodne vyostreny, ale bude tu s nami mesic a pak se to snad konecne zklidni vsecko, pac pojede na chalupu a pak z chalupy uz do jejiho druhyho bytu.
Po jeji vcerjesi "okupaci" nekolikahodinovy jsem tu vecer probrecela muzi v naruci, protoze nektery jeji reakce a chovani sem fakt tezce nevydejchavala.
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2014 15:20
- Nahlásit
cernej caj
To mohli, sice na hovno, ale mohli, stejne jako v nem bydlel tri roky muzuv bracha se svoji zenou.. a na nic za tu dobu, ale jakoze vubec na nic nesahnuli. Tak se to asi dela, no
S tim se pere spousta maminek chlapu, kdyz si vyberou zenskou, jejiz sen neni stat kazdej den u plotny a vyhovet muzickovi ve vsem, co mu uvidej na ocich. Jsme zly, vis to? Jen jim nejak nedochazi, ze ti chlapi to vlastne taky obdivujou, ze ma zenska svoje zajmy, aktivity, ze to neni nejaka pipinka, ktera se sype, kdyz ma vzit do ruky sroubovak. U jedny minuly tchyne, ktera byla moji "tchyni" 4 roky, tam to bylo moc srnadovni, kdykoli jsem se zapojila do nejaky diskuze, nejdebuh diskuze o jejim synackovi, tak sem mela mlcet, bo sem byla mlada a nerozumela sem tomu At zijou mamanci )))
Zas je ale u tvoji temer pravoplatny tchyne dobry to, ze ti aspon na rovinu rekne, jak to vnima...
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2014 15:22
- Nahlásit
Mathea
ach jo, máš to těžký, některý lidi jsou fakt nevděčný a krutý
cernej caj
ale nesouhlasí s tím, že si mě chce muž vzít protože
ach ouvej
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2014 15:26
- Nahlásit
moje tchyně mě má moc ráda, loni se k nám nastěhovala a ošetřovala nám kocoura, abysme mohli odjet na plánovanou dovču, v životě nám nic nezkritizovala a eště si dělá starosti, že nám toho málo poskytuje...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2014 15:27
- Nahlásit
Mathea
tak hlavne, ze mas vidinu konce, I kdyz celkem chapu, ze psychicky zadnej med teda...
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2014 15:29
- Nahlásit
Vero
ono je to tezky cely, ja jsem ji hrozne vdecna, ze nas tu necha bydlet, se dvema zlatakama a tak, jen za naklady.. Z velky casti jsme se do ty reko rozhodli jit prave pro to, ze nechtela platit zadnej najem, tak aby se ji pak ten byt aspon lip pronajimal, az vypadnem. Ono je fakt hodna, jen proste.. Tezce netaktni a trpitelska. Nejlepsi je, kdyz pak slysim, jak vola nejaky svoji kamaradce nebo komukoli a rika veci typu "No to je hrozny, ja tu budu spat na matraci" (nevime jeste, jak nam ted vyjdou prachy na rozkladaci gauc, cekame na vejplaty a je samozrejmy, ze ji tam hodime postel od nas). Tohle jsou proste veci, ktery me bolej, protoze se ji hrozne snazim vyjit vstric ve vsem... Jenze shledavam, ze to proste neni mozny. Vcera kdyz prijela, zacala hartusit, ze tohle jeste neni, tamhleto jeste neni.. Ja posledni tri mesice ryla drzkou v zemi, spala jsem v prumeru tak 5 hodin denne, bo jsem pred reko furt resila co a jak, pak behem reko jsem furt resila co a jak a jakmile to bylo mozny a potrebny, tak sem sem jezdila drit. Pred praci, po praci, pres celou Prahu jet vyvencit psiky a zas zpatky. Vyspala jsem se v podstate az ted diky angine. A tohle mi proste vzalo vcera vitr z plachet. Ale tak bude lip
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2014 15:32
- Nahlásit
vero
to je nej, takova tchyne a clovek je I rad
mathea
proste kdybtste nicnefelali, bylo by to lepsi, ze...
ja to beru aspon tak, ze moje tchyne s tim nesouhlasi, ale akceptuje to a chova se ke me I tak hezky, takze v tomto smeru je to lepsi varianta
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2014 15:33
- Nahlásit
Vero
Tak to ji pozdravuj A bud za to fakt rada, imho je hrozne tezky najit mamu dobryho chlapa, ktera je schopna v klidu prijmout jeho protejsek a vychazet..
cernej caj
Vidina konce ve zcela pozitivnim kontextu, to je moc hezkej obrat
|
birma
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2014 15:36
- Nahlásit
Zdravím
Sedíme v Sudovu Hlavnu (jak se to sakra skloňuje?) a čekáme na odvoz. Řekla bych, že Adam je celkem unaven, protože projeli 3 cyklisti a nic, vořval jenom traktůrek
Celkem jsme dali něco okolo 32 km a teď tu sloužíme jako atrakce místním
Mathea
S tchýní je to blbý, ale teď už to vydržíte a je super, že máš v muži oporu.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2014 15:37 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
mathea
nezavidim teda vubec. ja to mam doma furt vycitani ale od mamky, ze si za svoje penize ve svym dome resime veci nebo na svoji svatbe a porad nejaky takovy, ze clovek ma pocit, ze vsechno dela spatne a vycerpava te to hrozne psychicky. a chudak segra s nima bydli a ja si vlastne vyskam, ze to nemam doma kazdej den. tak drzim palce, at se to zlepsi brzo, protoze tohle mas teds dost narocny. a hlavne, ze te muz podrzi
birma
to ste husty!
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2014 15:53
- Nahlásit
Mathea
však já ty trpitelský typy znám....tam se zavděčit nejde, protože to je jejich smysl života - hrdinně nést utrpení. takže i kdyby nebylo, musí si je vymyslet.
moje máti je zrovna taková, i když na starý kolena zjištuje, že to jde i jinak, páč pro ty negace u nás nedostane prostor, a jde jí to kupodivu pořád líp ono to učení existuje i u lidí
snaž se to nevztahovat tolik na sebe, s jinou by to bylo stejný. a těš se na ten konec. už aby byl, co.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2014 15:55
- Nahlásit
cernej caj
a chova se ke me I tak hezky,
a to je hlavní
|
birma
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2014 16:57
- Nahlásit
cernej caj
to ste husty!
Spíš Adam, já se často jen vezla nakonec teda vyřval ještě pár cyklistů a u nás u baráku labradora, protože nemá co lozit kolem našeho auta a teď je prďola tuhej
Až se najim, tak nahodim fotky, ale moc jich nebude.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2014 16:59
- Nahlásit
denyk
Krásný fotos! Bukís je frajer
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2014 17:49
- Nahlásit
Fuj, to byly dneska sny zase, v pet rano cela orosena me vzbudily. Nektery fragmenty byly ale vesely, napr. ze Ag dirou po zubu furt vypadava jazyk ven a ja ji ho musim prstikem strkat zpatky.
Mathea
prijedete nekdo zneskodnit moji tchyni??
Mam vzit Kremyla a dorazit?
denyk
Bukvicce to moooocinky slusi!
birma
Celkem jsme dali něco okolo 32 km
Tak to jsem zvedava, jestli budes zitra zase chrchel a teplutka.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2014 17:59
- Nahlásit
ak to jsem zvedava, jestli budes zitra zase chrchel a teplutka
to já radši mlčím
tož birma je mladá a odolná, tak třá už néééé
ale nemlufte mi vo díře po zubu......
strašně se mě nechce te´d zvednout zadek a dokopat se k těm zubařům. jsem zvědava, jak vnitřní boj dopadne.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2014 18:08
- Nahlásit
Fifi
Tak to jsem zvedava, jestli budes zitra zase chrchel a teplutka.
nebudu, minule mě ten výlet úplně odrovnal po všech stránkách. Teď jsem sice utahaná, nožičky bolej, ale jinak v pohodě, takže to bude dobrý
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2014 18:14
- Nahlásit
Fifi
kdy zítra jdete? kdy máme myslet na Krvavou dáseň nejvíc?
birma takže to bude dobrý
prima
|