Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2844 . 2845 . 2846 . 2847 . 2848 . 2849 . 2850 . 2851 . 2852 . 2853 . 2854 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Vero
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2014 20:12
- Nahlásit

birma
začala jsem s Adamem něco zkoušet
neprozradíš?

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2014 20:16
- Nahlásit

birma
začala jsem s Adamem něco zkoušet. Z
Bylinky? Aromaterapie? Nebo ..?

birma
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2014 20:28
- Nahlásit

Vero, Fifi
zatim úplně tu nejstupidnější věc. Mluvily jsme o tom s Ešuskou než se jela dovolenkovat a pak jsme v neděli shodou okolností dělali něco podobnýho s Katkou na přivolávačích. Jak debil se soustředim celou procházku a fakt poctivě odklikávám a odměňuju snahu o kontakt z jeho strany s tim, že sama nic nevyvolávám (pokud to neni nezbytný samozřejmě). Zatim to teda vede akorát k tomu, že mě to nutí si uvědomit, že ten pes se na mě fakt xkrát během procházky obrátí, což je pozitivní a já se zaměřuju na to dobrý a nejsem v takovym stresu kdy a co se zas semele. Navíc jsem došla k tomu, že jsem v poslední době přestala zvládat ty krize s nadhledem, což labilovi jako je on taky nepřidá. Tak jsem zvědavá, jestli tohle bude mít nějakej pořádnej výstup

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2014 20:34
- Nahlásit

birma
Zatim to teda vede akorát k tomu, že mě to nutí si uvědomit, že ten pes se na mě fakt xkrát během procházky obrátí,
Zacina koukat, kde je panicka?
Navíc jsem došla k tomu, že jsem v poslední době přestala zvládat ty krize s nadhledem, což labilovi jako je on taky nepřidá.
To urcite se taky podepsalo, jak si byla nemocna a sup ho, Adamita zacne kravit. Tak super, ze vam to funga, zase treba o krucek dal.
To je tezky tohleto asi s utulkacem samostatnym. Ja mam nejak automaticky u vsech psu vytvoreny odmala pouto, ze si me furt hlidaj okem, kontrolujou si me, kde jsem (a ze i starenkam obcas skocim do prikopu a hledej smudlo ). Ale s dospelakem a kor s jeho povahou a nejasnyma zkusenostma, to je tisickrat tezsi, tak at to funga!

birma
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2014 20:45
- Nahlásit

Fifi
Zacina koukat, kde je panicka?
Tak on si mě hlídá už nějakou dobu, ale já to velice rychle začala odměňovat jen pochvalou, což u mě vede k tomu, že nejsem tak důsledná a přesná a evidentně to je na škodu. Dneska jsme si sedli na louce, kde normálně hooodně čuchá, já ho měla na stopce a po chvíli se ke mě začal hezky vracet, tak jsem mu to odklikla, poslala ho přyč a on se zas vrátil... hezký to bylo

Vero
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2014 20:47
- Nahlásit

birma
tak ať to klape, tím se minimálně nic nezkazí, věřím že naopak.

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2014 20:50
- Nahlásit

birma
Dneska jsme si sedli na louce, kde normálně hooodně čuchá, já ho měla na stopce a po chvíli se ke mě začal hezky vracet, tak jsem mu to odklikla, poslala ho přyč a on se zas vrátil... hezký to bylo

A tohle ja udelat perdelicim, ty to fakt bytostne nesnasej, nejaky prodlevy. Nudaa, prudaa, jdeme daal, mysi sme tu uz vyhrabaly, co tu budem cucet?

birma
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2014 21:01
- Nahlásit

Vero
dík

Fifi
ty to fakt bytostne nesnasej, nejaky prodlevy.
on normálně taky ne, ale tohle bral spíš jako zábavu ve stylu "co se z toho vyklube" než nurnou prodlevu

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2014 22:01
- Nahlásit

birma
tak to je super, že vám to začíná fungovat
já učím psiska odmala se vracet ke mě pro mlsky, Dorin to dělá furt, ale Kim jen když nemá nic lepšího na práci, jemu se schovat, tak zajásá a odejde si po svejch je to blbý jak je hluchej, kdyby byl hluchej Dorin, tak je to bez problému, ten mě sleduje furt, je to prostě pes od psa

birma
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2014 23:08
- Nahlásit

Maya
Výraz "začíná fungovat" je asi dost předčasnej, zatim mám pocit, že to funguje hlavně na mě, ale lepší než nic
Tyhle trable s hluchym psem znám víc než dobře, nezávidim...

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2014 00:37 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Fujtajbl ve spolek

birma
Navíc jsem došla k tomu, že jsem v poslední době přestala zvládat ty krize s nadhledem, což labilovi jako je on taky nepřidá.
jo s tím taky bojuju a jessi tě to potěší že v tom nejsi sama..tak jelito byl v neděli hodnej, dneska hodnej ani nepípnul...cyklista dobrý, lidi, auta.....samá pozitiva...až do chvíle kdy ho hospody nakráčel berňák .. no tosi jako dovolil dost když hospoda je jelita a ještě tam je fešná voňavá Bláňa.... tak si jelito zařvalo tak, že nebylo hosta v hospodě kterej by nás neslyšel a nebyl se juknout co se děje....
ještě že majitelé hospůdky jsou karamádi s Ešusovejma..jináč nás asi vyvedli (nebo vynesli v zubech)

denyk
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2014 07:20 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit

Mórgen středeční,
co je totok za výmysl, tolik práce, že se ani na čézet péf nemůžu juknout

u nás teda luksůso počásko, myslím, že tak je to snad teď fšude?
A pár fotek víkendových
bezhlavý péf

jdeméééé

jaro v únoru
enerdží ze slunce nám hyzdí krajinu

grimmh
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2014 07:49 - Změnil/a: grimmh
- Nahlásit

Maya
u voňavého krámku - moc pěkný odkaz!!!

Fifi
zítra na vás budu myslet a moc, moc držet palce. Držte se holky.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2014 07:52
- Nahlásit

Fifi
moc na vás myslím, ať je to v pohodě a Ag je statečná, bude to dobrý

Fajka
tak ještě, že to dobře dopadlo a nevyhnali vás od rozpitýho píva ale jako znám moc dobře, bohužel...

sme na vandr jeli v tom zkráceným kupéčku, pohodička, vokoun měl drbače, než nepřistoupili lidi s malým psem... ted když ho viděl, ječel hrozně, ještě že paní sem poprosila jestli by si nemohla sednout k oknu, ať na sebe nevidí, tak byl klid. ale proto se bojím těch pidi regionálních vlaků s jedním bagonem, když tam jede víc psů tak stresovka jak svina pro nás oba

denyk
to je cumacek

grimmh
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2014 07:59
- Nahlásit

birma
Mám radost s tebou - určitě se začne blýskat na lepší časy.

denyk
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2014 08:00
- Nahlásit

cernej caj
to je cumacek
Fifijová by řekla "bukvička"

co se týče jízdy vlakem, když je ve vlaku jinej čoklís tak Bukís
hučí jen chvilku a pak dá pokoj bohudík, si neumím představit,
že by hučel 4hoďky v kuse

grimmh
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2014 08:00 - Změnil/a: grimmh
- Nahlásit

denyk

Ty jsi zlato - víš jak potěšit čekatelku po ránu. Bukíska žeru a miluju. Moc pěkný fotky. Díííky.

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2014 08:06
- Nahlásit

denyk
pěkný fotky, fakt jak kdyby to bylo focený v létě
hyzdiče krajiny jsou od nás kousek taky, děs běs

denyk
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2014 08:11
- Nahlásit

grimmh
já jsem si říkala
minule jsi tu něco psala o FB, ty jseš na FB?
poslala bych ti odkaz na stránky Maďarské vižly,
jsou tam super fotky.

Maya
fakt jak kdyby to bylo focený v létě
hlavně už pučej stromy, i u nás na severu...mám trochu
obavy, jak tohle dopadne, protože ještě v dubnu může být mrazík

grimmh
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2014 08:21
- Nahlásit

Denyku, zaregistrovala jsem se na FB teď o víkendu, a to jen kvůli hafíkům . Jsem tam inkognito a jediný kam jsem se namotala jsou MOK, vizsla. Jinam nelezu.
Taky se musím naučit jak se tam pracuje.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2014 09:22
- Nahlásit

grimmh
no já na fb su pár let ale občas mi taky zůstává rozum stát nad tím, jak FB funguje :-D

včera sem vyrobila 42ks jmenovek na stul. vetsi bily a mensi zluty papir, v hornim rohu procvakly derovackou a svazany starou maslickou z vanocniho stromku, jez nam ke konci brutalne dochazela, takze misto maslicek uz na jmenovkach spis byli jen takovy cancoury... muj prvotni napad procvakat to konem by asi byl vyrazne rychlejsi

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2014 09:29
- Nahlásit

cernej caj
děrovačku s koněm má neteř, mohla bych zapůjčit
ale to seš dobrá, že si to děláš takhle svépomocí, já bych to snad radši nechala natisknout

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2014 10:03
- Nahlásit

Maya
no já si taky říkala, ale nemám teď prachy a vzhledem k tomu, že tapůlka hostů, co nejsou kamarádi, budou dost zírat asi na všechno a to myslím v negativním slova smyslu, tak sem si řekla, že tohle už nikoho nerozhodí a navíc mašličky dělala kámoška... hele, když má planý neštovice a dělala ty mašličky, může to za měsíc někoho nakazit? když na to šáhne?

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2014 10:08
- Nahlásit

cernej caj
že byste předali hostům dárek v podobě neštovic?
neštovice mít člověk dvakrát nemůže ne a si myslím, že je většina měla jako dítě, tak to vám asi nevyjde

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2014 10:09
- Nahlásit

zejtra si půjdu zručit stavebko a založit nový a prej dostanu batoh Husky, podle fotky červenočernej, minule jsem dostala tašku, batoh je teda lepší

grimmh
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2014 10:10
- Nahlásit

cernej caj
Čajíku, mám dlouhé vedení a tak mi docvaklo až teď - budeš se vdávat? Jaký máte datum?
Jo a těm nepohodlným hostům bych doporučila ty jmenovky prohlídnout pěkně z blízka

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2014 10:18
- Nahlásit

Maya
právě ten předpoklad měl i ten pár s nemocným děckem, který vzali na soustředko a kámoška je už druhej tejden doma kvůli tomu...

tak mě zajímá, jestli když kámoška sahala na ty jmenovky, jestli to může být nebezpečný za měsíc pro ostatní lidi, nebo nemůže.

Tak batoh husky je supr

grimmh
máme datum 29.3, takže vlastně za měsíc prakticky, docela to letí.
nepohodlným hostům bych doporučila ty jmenovky prohlídnout pěkně z blízka

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2014 10:20
- Nahlásit

cernej caj
neštovice jsou nakažlivý akorát první tejden, pokud už je doma 14 dní, tak už nic nehrozí

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2014 10:26
- Nahlásit

Maya
tak ono asi ani z té manipulace s kartičkama nic nehrozí, jen mě to tak napadlo. Já neštovice už měla jako dítě, takže mi to nedošlo, že to, že to nevadí mě není jediný kritérium

Vero
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2014 10:29
- Nahlásit

denyk
krásný jarní fotéčky!

Maya
myslím, že je většina měla jako dítě
třá já neměla ani jednu dětskou nemoc

jinak myslím, že do svatby bude nakažlivost z kartičky nulová, úřeci jen není to mor

<< 1 ... 2844 . 2845 . 2846 . 2847 . 2848 . 2849 . 2850 . 2851 . 2852 . 2853 . 2854 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání