Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2844 . 2845 . 2846 . 2847 . 2848 . 2849 . 2850 . 2851 . 2852 . 2853 . 2854 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
birma
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2014 18:23
- Nahlásit

A krásný fotos roztomilouchů

Vero
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2014 18:39
- Nahlásit

Holkyyy, co to je na těch obrázkách za remosky?

VŠECHNO NEEEEEEJ VELKOMAJITELCE

Mathea

krááásní žlutáčci čumáčci.

joo, bahno, to je taky naše, a úplně nej je lázen v chcíplé rybě na břehu rybníka.
(ale asi až po srnkách)
šamponem koupu akorát při těchto příležitostech. ale jinak sprchuju ve sprcháči aspon nohy vždycky.

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2014 19:27
- Nahlásit

cernej caj
teda ty máš storku s šatama, já teda nevím, ale plíseń by šla podle mě dolů minimálně tím savem, nejspíš to budou nějaký jiný breberky, tak hlavně že to dobře dopadlo a budeš mít nový, hlavně si je pak skladuj někde jinde
Mathea
s pelechem neporadím, u nás jsou pelechy dobrý tak akorát na rozkousání, takže kupovat je mě přestalo bavit už dávno

velkomajitelce fora přeju též všechno nej nej a brzo to štěndo

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2014 20:04
- Nahlásit

Maya
nejspíš to budou nějaký jiný breberky
Smarja, a jaky te napadaj? To se bude caji dobre spat, s vedomim, ze ma v posteli naky jiny breberky.

Janiii
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2014 20:49
- Nahlásit

zdar při neděli, paní velkomajitelce fšeeeeeeecko nejlepčí, hepčí!!

a jdu asi spát, bez breberek

grimmh
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2014 20:52
- Nahlásit

Mayo, to je krásný gratulant!!!
Taky přeju frau eschus alles guuuuuutttttt.

grimmh
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2014 20:53
- Nahlásit

Mathea krásní pesíci.

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2014 21:02
- Nahlásit

Achjo, klub marodu psich se rozroste? Ag vypada, ze ma stolicku zadni uplne v hajzlu, rozstiplou + dasen podivnou. Drzte nam palce.

grimmh
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2014 21:10
- Nahlásit

Fifi
Jejda, držím palce ať jí to nebolí a vet brzy pomůže. Chuďátko.

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2014 21:15
- Nahlásit

grimmh
No ji to neboli, jeste odpoledne se rasila a pretahovala s rotvici. A zjistila jsem to tak, ze po kloubovy kosti furt mlaskala, tak kontrola dutiny ustni, jestli tam nema nekde odstepek zapichlej - a ono tohle ouvej. Bojim, bojim.

Vero
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2014 21:27
- Nahlásit

Fifi
ach neeee, klub marodů se musí zmenšovat, a né naopak
tak na vás myslíme fest a držíme tlapky.

birma
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2014 21:39
- Nahlásit

Fifi
Tak držíme všechno co máme ať je v cajku holka jedna

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2014 21:57
- Nahlásit

Fifi
chudinka marodná, to bude dobrý, zub se vytrhne a je hotovo
To se bude caji dobre spat, s vedomim, ze ma v posteli naky jiny breberky.

tak v posteli je běžně breberek dost, to snad každej ví

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2014 22:02
- Nahlásit

cernej caj
tak jsem teda ještě vygúglila na plíseń na oblečení naložit to na den do octa a pak ještě s octem vyprat, tak můžeš vyzkoušet

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2014 22:10
- Nahlásit

Jeste jsem ted Ag zkontrolovala hubu, vypada to ne uz tak silene, kus stiplej tam teda ma. Uvidime v utery, co vet pravi.
naložit to na den do octa
Ocet je skvelej, ja ho davam do starenky pracky bezne na druhy machani, vzhledem k velmi tvrde vode zde, a zadnej vodni kamen se nekona, pradlo nema zmolky z prasku atd... A aspn nebude cajda smrdet savem, ale octem, ve svatebni den.

Vero
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2014 23:31
- Nahlásit

Fifi
A aspn nebude cajda smrdet savem, ale octem, ve svatebni den.
tomu říkám ta pravá výhra

tak snad bude dáseň dobrá!

kachna_
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2014 06:30
- Nahlásit

Rumštáááájn
Maya
Mně takhle (pravda zeleně, což mi ale přijde skoro stejný ) zplesnivěl potah na sporťák.
Ešusce přeju vše néééééééj a Agušce zdravou dáseň.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2014 06:59
- Nahlásit

Mathea
Ja slysela o zlatacich, ktery se bojej do vody pres sutry a tak tak je fakt, ze aby se takovy plemeno balo vody, to je spis o blbym zazitku snad nez o prirozenosti...

ze nasli vodu.. ale smrdeli fakt nehorazne cumacci

birma
hodina a něco agi s hárafkou, pak něco přes dvě hodiny procházky po nedělní šárce
ses polosilena zena, neni to jeste moc aktivit naraz??

Maya
nejspíš to budou nějaký jiný breberky
prozrad jaky?

ten ocet zkusím, říkala sem si i na noc namočit do sava třeba? ale muž radí - vyhodit bez slitování. Ono ať je to cokoli, rozhodně nikdo nechce, ať se to množí, tak já nevím... je mi to líto vyhodit jen tak do popelnice, ale zas abych pak vyhazovala doma všecko, to taky asi neee

Fifi
To se bude caji dobre spat, ještě, že už sem se vyspala a čtu to ted az

chudak Ag jak k tomu prišla? tak držím palce a posílám podrbání, snad to nebude na složitej zákrok

s tím octem pereš jak? zastavíš pračku, přidáš a pak necháš doprat? já ho dřív dávala trochu do přihrádky na aviváž, protože ji nepoužívám, jen do doby, než sem to tam dala, pak zapoměla dát pračku, ono to mezitím nateklo do bubnu a na oblíbeným tričku udělalo na prsou mega octovej flek tak teď to dělám tak, že jednou za čas vyperu jen pračku na rychlopraní s octem nebo kyselinou citronovou.

Vero
tomu říkám ta pravá výhra no vzhledem k tomu, že tam všichni budou smrdět česnekem, páč muž vybral ameriky s česnekem jako přílohu, tak se to ztratí

kachna_
tak zelená je klasika plisnobarva, sem si proste doted myslela, ze plisen pozna snad kazdej, ale toto co sem videla ja, to fakt nevim, co je

grimmh
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2014 07:07
- Nahlásit

Zdravíčko všem

Včera byl krásný den. Šli jsme na procházku do míst kam budeme za pár let chodit s potenciálním naším pejskem. Je to tam krásný kus přírody as jen 10 minut od baráku. Jestli vygooglím nějakou leteckou fotku, tak ukážu.
Včera jsme vzali synovo berňačku. Trochu (dost) jsme jí unavili

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2014 08:01
- Nahlásit

grimmh
tak to je supr, že máte aspoň na pučování pejska

a budete určitě z čech, co?

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2014 08:09
- Nahlásit

grimmh
Tak super, že ste si to tak užili, my akorát vynosili jarní věci na zahradu, stůl, židle lavičky a houpačku, normálka to vyndaváme až tak v dubnu, ale co je horší, co se koukala, jestli to takhle půjde dál, tak se za chvíli bude muset sekat tráva, z toho mě fakt klepne

kachna_
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2014 08:13
- Nahlásit

http://www.rozhlas.cz/radiozurnal/zzz/_zprava/vide o-neuverite-co-vsechno-uz-ma-britsky-jara-cimrman- na-svedomi--1318856

birma
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2014 08:14
- Nahlásit

cernej caj
ses polosilena zena, neni to jeste moc aktivit naraz??
Kdybys viděla, jak byl Adam hysterickej z nicnedělání, tak by tě to ani nenapadlo. Takhle se krásně unavil, já budu mít snad dneska klid na práci a zejtra ho vytáhnu na brndu na většinu dne

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2014 08:16
- Nahlásit

birma
tak snad sis to ted nezakrikla

Maya
nojo, s travou asi des...

grimmh
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2014 08:19
- Nahlásit

cernej caj
jj, z Čech, kousek od Plzně

Maya
my máme zahrádku na druhém konci města a taky jsme se tam včera stavěli alespoň zalejt trvalky, který mám v květníkách. Cukalo to se mnou něco tam začít dělat, ale přednost dostala berňačka Darenka, protože mladý si jeli zalyžovat, tak aby se mohla provětrat

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2014 08:25
- Nahlásit

hampejzový ceník

birma
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2014 08:25
- Nahlásit

grimmh
Včera jsme vzali synovo berňačku. Trochu (dost) jsme jí unavili
Závidím synovi - mít unavenýho psa bez práce je můj sen
A leteckýma fotkama se pochlub, jsem zvědavá

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2014 08:28
- Nahlásit

Maya
tak to je husty
říkala ségra, že švagr byl o víkendu na výjezdu hasit bordel a že jim tam pobýhali nahatý hampejznice jen v kabátech a pod nima nic

kachna_
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2014 08:31
- Nahlásit

Maya
to je krásný

kachna_
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2014 08:33
- Nahlásit

birma
mít unavenýho psa bez práce je můj sen
no jo, ale ty bys na to potřebovala celou štafetu maminek

<< 1 ... 2844 . 2845 . 2846 . 2847 . 2848 . 2849 . 2850 . 2851 . 2852 . 2853 . 2854 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání