Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2844 . 2845 . 2846 . 2847 . 2848 . 2849 . 2850 . 2851 . 2852 . 2853 . 2854 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
grimmh
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2014 10:30
- Nahlásit

Čajíku, tak držím pěsti, ať tě ty přípravy duševně nerozloží
Vloni se ženil syn a když jsem viděla nevěstu jak je na dně, tak jsem si říkala jestli to vůbec stojí za to
Jestli není lepší, být při zemi a netrýznit se moderními trendy.
Já být svobodná a chystat se na svatbu, popadnu ženicha, svědky a tradá na radnici. Pak oběd a hotovo. Pro rodinu pak nějaké hezké odpoledne s občerstvením někde na zahradě. Ách, to by bylo ideální. Takhle nám to teda u syna nevyšlo, naštěstí byli na svatbě samí skvělí lidé a byla dobrá zábava.

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2014 10:32
- Nahlásit

proč je modrej mobil o tisícku levnější než ten samej červenej?? proč to ksakru nemůže bejt navopak?

Vero
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2014 10:32
- Nahlásit

caj

a co ty černý tečky, jsou tam furt? mě napadá, jaká klika, žes sukni vytáhla tak brzo. já jak se znám, bych se rozhodla žehlit den před a byla v....

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2014 10:39
- Nahlásit

Vero
řeci jen není to mor

uz si nabehla k nejakymu dr?

Vero
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2014 10:50
- Nahlásit

cernej caj
uz si nabehla k nejakymu dr
eště nenaběhla, páč vězím v termínované práci

kachna_
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2014 11:18
- Nahlásit

Rumštáááájn
Vero
a byla v
tečkovanym? D:

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2014 11:22
- Nahlásit

tak už jsem našla, že Prestigio je nadnárodní značka s centrálou na Kypru, proto voni sou tak levný prodávají i pc, monitory a takový věci

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2014 11:37
- Nahlásit

grimmh
díky moc já doufám, že mě to nerozhodí, protože jak říká maminka, já su prostě svá, takže moje svatba rozhodně asi nebude úplně typická, už jen tím, že se k tomu taky nestavím jako ke dni, kdy musí být všecko dokonalý, takže se tím zbytečně nestresuju

Maya
protože modnejši je červená

Vero
no ty tečky tam sou furt, dneska až budu spát doma, tak ji vemu a vyhodím. Nechci to mít u ostatního oblečení, ani doma, ani nikde... hele ale já mam co dům dal nouzovko verzi, která by taky šla, nejhůř

kachna_
Vero
a byla v
tečkovanym? D:

Maya
já to ale říkala, že prestigio moc lidí jako mobilní značku nezná, ale dřív byla známá jako obrovskej výrobce notebooku, takže pro mě známá docela je a prestigio notebooky dycky byli odpovidajici cene

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2014 11:46
- Nahlásit

grimmh
jinak já to udělat jak píšeš, doma mě vydědí, ale myslím, že nakonec máme rozumný kompromis a jak jsem se ze začátku děsila, tak nakonec to bude příjemná akce doufám. Ale my to moc nehrotíme, nejsu zrovna ten typ, co by prožíval ty věci okolo a navíc máme napůl rodinu a kamarády

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2014 11:52
- Nahlásit

cernej caj
že prestigio moc lidí jako mobilní značku nezná
no oni dělaj všechno jak tak koukám, i kamery třeba
já to neznala do tý doby než jsem si koupila jejich čtečku a nemůžu si stěžovat, ale teď jsem našla na webu diskuzi jak se s nima někdo dohaduje, jeslti jejich dotykáč má ten proxima senzor nebo jak se tomu nadává na vypínání displeje při hovoru a prej že v autorizovaném servisu mu tvrdí, že ne, což teda by byla pakárna prodávat takovej dotykáč

Vero
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2014 11:54
- Nahlásit

Maya
mužík má tydlifoun prestigio a dost na něho nadává.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2014 11:56
- Nahlásit

Vero
otázka je, proč na něj nadává? protože ty chyby nemusí být věc výrobce jako takovýho...

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2014 11:57
- Nahlásit

Vero
tak ono hodně záleží na tom, proč člověk na telefon nadává, já mám levnej samsung a taky to není žádná hitparáda a nadávám na něj taky, holt když se koupí levně, tak se nedají čekat žádný zázraky, jen by podle mě ten telefon mě mít alespoń ty základní funkce a bez toho senzoru teda podle mě přicházíš skoro o možnost z toho mobilu telefonovat

Vero
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2014 11:58
- Nahlásit

cernej caj
třeba mu z karty mizí fotky, při každým restartu se vymazávají celý aplikace a tak.

Vero
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2014 11:59 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit

Jinak já mám už řadu let starou - blbou samozřejmě - Nokiu tehdy už levně z bazaru a nenadávám ni

Vero
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2014 12:02
- Nahlásit

cernej caj

používáš ty mapy.cz?
na to nadává(me) taky, protože často vůbec nejedou. ale tam je otázka, esi to je tydlifounem, nebo tou aplikací...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2014 12:05
- Nahlásit

Maya
proč bys bez toho senzoru nemohla volat?

Vero
a je to značkou, nebo problémem s os? to by se dalo reklamovat - poud myslis zapnuti a vypnuti telefonu jako restart.

já mám taky řadu let levně z bazaru nokiu a je to ůžasnej telefon

ty mapy používám občas a když potřebuju, vždycky mi to jede, GPS se chytne rychle a v mapách to ukazuje správně

Vero
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2014 12:14
- Nahlásit

cernej caj
a je to značkou, nebo problémem s os?
tak to netuším, každopádně to za něj řešit nebudu...já bych reklamovala ... ale zas chápu i, že se mu nechce asik.

s mapama to teda bude možná opět něco s tydlifounem, a ne s mapama
každopádně jsem se rozhodla obnovit svůj plán sehnat nějakou navigaci, asi z druhé ruky.... páč tohle, v kombinaci s vybíjením baterky, nic moc.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2014 12:18 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

Vero
jasny, tady je inzeratz brna a ty visty sou prej dobry, i kdyz starsi, ma ji kolega i kamaradka, nebo pak levnejsi ale z daleka

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2014 12:21
- Nahlásit

cernej caj
proč bys bez toho senzoru nemohla volat?
no tak teoreticky můžeš, prakticky si nejspíš každej hovor vypneš uchem když ti displej zůstane aktivní

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2014 12:23
- Nahlásit

cernej caj
mám taky řadu let levně z bazaru nokiu a je to ůžasnej telefon
no jo, já měla řadu let blbou nokiu, teda spíš dražší, teď už jí má mámě několik let a blbne až teď, jako super telefon to byl, ale já chci něco na čem bude použitelnej net, když jsem si na to svojom tuhle hledala jízdní řád asi půl hodiny jak je to pomalý, tak to fakt nic moc

kachna_
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2014 12:24
- Nahlásit

Vero
tak já teda můžu říct, že mi na prestigiu mapy chodily, nesekaly se jen to teda GPS chvíli tvrvalo. Vlastně kromě tý baterky jsem žádný problém neměla

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2014 12:28
- Nahlásit

hele a nabíječky mobilů máte furt v zásuvce a jen připojujete mobil? já to tak mám a tuhle mi někdo říkal, že je to blbě a že se má nejdřív zapojit telefon a pak to teprve dát do zásuvky, jako mě to přijde jako blbost

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2014 12:28
- Nahlásit

Maya
no mám nokii e51 z bazaru na druhou sim a teda jako na internet je suprova, sice je to mensi na cteni kvuli displeji, ale na jizdni rad, precteni zcpsa a odepsani nekomu na facebooku to je uplne v pohode. Akorat treba se mi hur zobrazujou nejaky stranky s obrazkama, treba pocasi.idnes.cz ale jako zas vydrz baterky a klasicka konstrukce je podle me k nezaplaceni...

kachna_
ono zalezi taky jak je telefon starej, 2roky starej samsung muze mit vetsi problem chytit gps nez novej prestigio proste jen proto, ze dneska sou ty prijimace citlivejsi a muzou se chytit driv radove i o minuty a nezalezi moc na znacce telefonu

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2014 12:30
- Nahlásit

což mi připomíná že vůbec nevím jestli ten můj vybranej samsung má usb dobíjení a jak to hledám, našla jsem tohle, to vypadá super, znáte to někdo? http://www.sunnysoft.cz/zbozi/105PKI-119/kidigi-do bijeci-kolebka-pro-telefony-samsung-a-nokia-s-micr o-usb-konektorem.html

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2014 12:32
- Nahlásit

Maya
a proc to je blbe?

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2014 12:33
- Nahlásit

cernej caj
jako to vypadá pěkně ten telefon, ale já už bych tuhle klasiku nechtěla, jedině dotykáč, mě to maximálně vyhovuje a v těch dotykáčích holt už jsou ty ceny jinde a jinak je to jako ten můj samsung star, co mám teď, levný, ale mouchy to má

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2014 12:34
- Nahlásit

cernej caj
a proc to je blbe?
že prej se tím ničí baterka nebo telefon nebo já fakt už nevím, jen mě to zaujalo, že někdo tvrdí něco takového
každopádně škoda, že i pro ty levnější telefony nedělají ty dobíjecí pytlíky, to by byl pro mě ideál, ale telefon za desítku si kvůli tomu kupovat nebudu?´

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2014 12:37
- Nahlásit

Maya
to je jen kus plastu ve tvaru kolibky pro telefon, ze ho mas pekne na ocich a vidis na displej a nemusis ho mit polozenej na stole. jinak vetsina dnesnich dobijecek k chytrym tel se dodava jako USB kabel s kolikem do zasuvky, takze mate kabelonabijecku, anebo nabijecka + usb kabel a tim se to samo taky dobiji.

jinak teda nechapu, jak mi touhle metodou moje telefony vydrzi i nekolik let, treba 8... ?

co je dobijeci pytlik

Vero
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2014 12:46
- Nahlásit

Maya
nemám to v zásuvce, protože to hrozně píská

<< 1 ... 2844 . 2845 . 2846 . 2847 . 2848 . 2849 . 2850 . 2851 . 2852 . 2853 . 2854 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání