Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2844 . 2845 . 2846 . 2847 . 2848 . 2849 . 2850 . 2851 . 2852 . 2853 . 2854 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
grimmh
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2014 09:22
- Nahlásit

Já se těším na zrzku i plesniváčka a vůbec - zkrátka na fčecko

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2014 09:23
- Nahlásit

Fajka
tak fotečky budou, to už se těším
já teď radši nefotím, psi jsou po zimě nečesání celý rozvrkočený
v sobotu po procházce si říkám, že Kim pajdá až nějak moc a von měl chudák přicucnutý rousy na přední noze bodlákem k břichu
má ty chlupy zas děsně dlouhý a jak je courá po zemi, tak všechno posbírá, že mu pak musím obrat listí z břicha už jsem si zvykla, ale toto byla novinka

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2014 09:26
- Nahlásit

Vero
mně je to blbý promouvat zas jak nějaká mamka
ale ne, pravdu díš, bohužel nemůžem dělat nic jiného než promlouvat neb přikurtovat ty dvě k posteli jaksi nemůžem
ono by to minimálně chtělo udělat CRP, aby se vědělo jaký atb a tak, bohužel to každý obvoďák nedělá a předepisuje atb naslepo
a poporavdě krevní test by taky nebyl od věci, není to normální když je člověk furt takhle na hromadě

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2014 09:28
- Nahlásit

hele

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2014 09:33
- Nahlásit

Fajka
zeptej se čífa na fotky z lonsky pecky

Vero
tohle chápu, jenže na antibiotika musíš mít vážnej důvod, na teploty těžko. Za posledních pár let sem měla ATB asi jedinkrát a to jak sem blula po Královci, kdyby to náhodou bylo něco střevního a jinak mi dr řekne paralen a jox do krku... tak paralen sem si musela v noci vzit, ale kvůli tomu za ní chodit fakt nemusím.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2014 09:39
- Nahlásit

Maya
no jen pockej, az ti nekam vleze do bodlaci ocasem jak ferina... mela na ocase k zadum prilepenych asi 40ks kudlibabek a fakt to sundat s tim jak je hakliva na ocasek

jeee ten je skvelej

birma
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2014 09:41
- Nahlásit

Že jsem sem zas něco psala mně v podstatě nic neni a poctivě ležim jak jen to jde (třeba dneska jsem ještě nevystrčila nos z postele). Naopak si přijdu faaaaakt zodpovědná, když mi je tak málo a odkládám kvůlivá tomu výlet

Fajka
Jé už se na fotky těším

Vero
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2014 09:46
- Nahlásit

cernej caj
to tak není, aspoň ně u doktorů, co znám, pokud nemoc neodejde a usadí se, tak se o atb normálně uvažuje, nejlíp po testu, ale tak já je taky nerada.

Vero
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2014 09:47
- Nahlásit

Maya
jééé, supééér

birma
Naopak si přijdu faaaaakt zodpovědná
smajlík chytající se za hlavu.

grimmh
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2014 09:49
- Nahlásit

Maya
To je krááásná fotka. Chudinka hafík - ale je dobrej

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2014 10:00
- Nahlásit

cernej caj
právě doktorka by ti měla udělat ten crp test, aby se vědělo, jestli to máš bakteriální a tedy na atb a nebo virový na paralen, jenže je to tak, že většina obvoďáků na to kašle a pošle tě domů s paralenem, ale to je prostě blbě, na bakteriální infekci ti to nezabere

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2014 10:01
- Nahlásit

Vero
me doktorka ani neveri, ze mi neco je, pokud fakt nevypadam na smrd a nemam 40, tak mi rekne paralen a odpocivat a kdyz chci byt doma, tak si musim pozadat, jestli by me doma nenechala... a ona se dycky tak diva jak bych byla simulant nejvetsi ale da mi to kdyz si reknu no ale jeste s tim muzovym pracakem... a sezeni v praci mi proste nemuze prihorsit

Vero
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2014 10:03
- Nahlásit

Maya
většina obvoďáků
většina obvoďáků, co znám, nechtějí riskovat následky, takže když se nemoc vleče, napíšou radši atb.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2014 10:09
- Nahlásit

Vero
tak fakt, ze ja jich moc neznam, ale myslim, ze to uz bude dobry, uz je me vyrazne lip, nez minulej tyden, kdyz tento tyden zrusim vylet, pokud to uz nezustane dobry, tak to snad bude OK

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2014 10:09
- Nahlásit

Vero
většina obvoďáků, co znám, nechtějí riskovat následky, takže když se nemoc vleče, napíšou radši atb.
no to jo a tím pádem často zbytečně, ale to už je jiná
cernej caj
to máš teda doktorku na vodstřel, nešla by vyměnit za něco rozumnějšího? moje doktorka říká, že každý ví nejlíp jak se cejtí a prostě když tam dorazím že je mi blbě, tak otázky chcete neschopenku a na jak dlouho jsou první co řekne a to ještě ke konci neschopenky nutí vycházky, aby člověk jako neskočil z postele rovnou do pracovního procesu , jako chápu, že nechceš marodit kvůli penězům, ale popravdě aby místo tejdne marodění nebylo časem ještě hůř

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2014 10:14
- Nahlásit

včera mi volalo nějaký podivný dlouhý číslo, jako samo to neberu, ale tak jsem se schválně koukla a ona to předvolba z Gruzie, tak nevím jestli omyl a nebo zase nějaký fikaný odírání lidí když to někdo zvedne

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2014 10:14
- Nahlásit

Maya
tak ja hlavne nechci ani vypadat jak debil, evidentne zdrava, teplotu nemuzu dokazat, protoze pres den ji prakticky nemam a pak vypadam, jak nemakacenko, protoze bez teploty tvrdim ze ju mam a na paralen rikam, ze chcu byt doma... a loni sem byla doma 2x takze to uz napul ze me nemakacenka dela... a prsote nechci mit ani problemy v praci, ze bych byla furt doma

Vero
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2014 10:18
- Nahlásit

cernej caj
v dnešní době si dávno může doktora vybrat, kterej ti věří a nedívá se divně, jsou životní situace, kdy se dost hodí mít doktora, kterýmu se dá důvěřovat a domluvit se.
mě doktor taky věří, na neschopenku se ptá sám a vycházky nejsou nejmenší problém a to ví, že je potřebuju krz psa.

uz je me vyrazne lip, nez minulej tyden
tak držím palce, ať to zůstane na dobré cestě.

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2014 10:19
- Nahlásit

cernej caj
a prsote nechci mit ani problemy v praci, ze bych byla furt doma
ale jo, já to chápu, že v práci neskákaj nadšením když někdo marodí, to u nás taky ne
co třeba zkusit něco jiného než paralen? on popravdě až tak moc zabírací není, já mám teda mnohem zkušenosti s coldrexem + když to proložím coldrex nápojem, tak za 2-3 dny je nemoc fuč

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2014 10:24
- Nahlásit

na svetkrmiv mají dopravu zdarma na veterinární diety a velkou slevu na alavis, kdyby se to někomu hodilo

Vero
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2014 10:27
- Nahlásit

cernej caj
že nechceš marodit z práce, to úplně chápu a to je jiná.
ale toto
protoze bez teploty tvrdim ze ju mam
je přece úplně normální, běžný jev, že máš v noci teplotu a ve dne ne a jak jinak bys chtěla být doma, než na paralen? virozy se léčí klidem a paralenem, to je opět normální běžný jev.
dojdu k dr, měla jsem v noci horečku, ted už ne, ale není mi dobře... - ano ano, tak dáme neschopenku, jezte paralen, hodně pijte, do kdy to napíšem tu neschopenku?.... běžný můj rozhovor... a nejen můj.

dokazování teploty a toho, že čék není nemakačenko, doba, kdy doktor byl autorita, které se mělo cosi dokazovat, to bylo za komančů, ale tos ty přece ani nestihla zažít?

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2014 10:32
- Nahlásit

Vero
?.... běžný můj rozhovor... a nejen můj
jj, mám to stejně a obvykle ještě vyfasuju papírek se seznamem, co si mám koupit, protože paraleny a podobný věci moje doktorka na recept nedává, když přijdu na kontrolu, tak je to Jak vám je, chcete ještě prodloužit neshopenku a nebo do práce? jako takhle by měl fungovat doktor a ne že on bude určovat jak člověku je

Vero
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2014 10:35
- Nahlásit

Maya
jako takhle by měl fungovat doktor a ne že on bude určovat jak člověku je
jj
a čék když je nespokojenej, může si vybrat jinýho, výběr a konkurence je bohatě.

Vero
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2014 10:37
- Nahlásit

Maya
to předvolba z Gruzie
třeba chtějí konečně dodat tu studii!

Vero
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2014 10:40
- Nahlásit

v noci se mi zdálo, že mi vypadly dva zuby a řešila jsem, že nebudu mít prachy na umělý a že budu muset nosit klapačky no a následně mi vypadla plomba mezi předníma zubama tak dougfám, že to není předzvěst.

Fifi

Tak jak je na tom Ag Krvavá dáseň?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2014 10:46
- Nahlásit

Vero
ja mam jediny stesti, ze mam zahradu, pac kdyz padne slovo vychazky, tak mi je vysvetleno ze se pisou az od tretiho tydne marodeni.

tak u nas je beznej rozhovor paralen, odpocivat ale chodit do prace kdyz si fakt nereknu, ze chci byt doma. A kvuli tomu aby mi rekla tohle, to si koupim v lekarne sama

no minule mi dal panadol lekarnik, ze to rychlej zabira. A ted mi fakt bylo dobre uz od patku, byla sem doma, prasky sem si nedavala, protoze to nebylo potreba a bylo to dobry.

snad to se zubama bude dobry, ja se musim objednat k zubari... mam skluz uz 6mesicu spravne a proti moji tezi aspon 1x za rok mam skluz uz mesic

Vero
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2014 10:52
- Nahlásit

cernej caj
a jak myslíš, že to dělají lidi, co jsou sami? umřou hladem do třetího týdne? u té doktorky asi jo teda.
to je stanoveno zákonem, podle diagnóz a doby, ale už první týden je ze zákona nárok na vycházku, aby sis nakoupila.

proti moji tezi aspon 1x za rok mam skluz uz mesic
tak to je ještě v normě mně štve, že vypadám s tou dírou mezi jedničkama hrozně...

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2014 10:53
- Nahlásit

cernej caj
pac kdyz padne slovo vychazky, tak mi je vysvetleno ze se pisou az od tretiho tydne marodeni.
to je blbost, já mívám vycházky normálka druhej tejden
kvuli tomu aby mi rekla tohle, to si koupim v lekarne sama
tak to je jasný, k takovýmu doktorovi škoda chodit
ja se musim objednat k zubari... mam skluz uz 6mesicu
já už mám taky skluz, jsem tam měla být už v lednu tuším a při objednací době několik měsíců to už je stejně jedno
se obávám, že se mi dřív něco vyvrbí a alespoň mě vezmou dřív a nebudu mít tak dlouho nervy

Vero
třeba chtějí konečně dodat tu studii!
a jooo
pravda, od tý doby, co jsem jim napsala že mají blbej mail už se nikdo neozval a ani žádný spamy mi nechoděj, tak to asi spameři nebyli

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2014 10:54
- Nahlásit

Vero
, že vypadám s tou dírou mezi jedničkama hrozně
nalep si tam žvejkačku, prej to lidi dělaj, ale já to nikdy nezkoušela

Vero
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2014 11:07
- Nahlásit

Maya
nalep si tam žvejkačku
tak se bojím, že to bych pro změnu vypadala jako prase, kterýmu leze ze zubů žvejka... no možná to je lepší než ta ďoura

<< 1 ... 2844 . 2845 . 2846 . 2847 . 2848 . 2849 . 2850 . 2851 . 2852 . 2853 . 2854 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání