| Autor |
Zpráva |
grimmh
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2014 10:08
- Nahlásit
Čajdo, to vypadá fakt na plíseň. Zkus vygooglit nějakou radu na netu. Nenapadá mě nic, čím by se to dalo odstranit. S tím savem bych se bála, aby se nevyžrala barva.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2014 10:18
- Nahlásit
grimmh
nojo, googlim... no co, mám ještě 5 týdnů a nic moc klasiku u našich, tak asi se nebojím, že bych musela jít v riflích, ale su z toho hodně na prášky
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2014 10:27
- Nahlásit
Jestli jsi na tom jako já se společenským oblečením, tak se ti ani nedivím.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2014 10:31
- Nahlásit
cernej caj
Kliiiid, hele já si kupovala šaty v pátek 27.. Vdávala jsem se v sobotu 28. A nikdo to neřešil. Měla jsem černobílej kalhotovej kostým.
Ale snad to zvládne ušít znova
Jenom nevim, jestli bych to, jestli to chceš barvit, savovala, mám zkušenost, že na to pak ta barva chytá blbě
O začátcích klikru jsem přečetla. Jenom sakra nevim, jak se daj králíci odměňovat pamlskama? Jestli kousíčkama chleba?
Pelíšky nevim, taky bych potřebovala poradit něco pro psy, ale do venkovního pelechu.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2014 10:40 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
kachna_
no jestli je to plíseň, tak pokud se tý plísně nezbavím, tak to stejně barvit nemůžu, že jo...
no tak si říkám že to není žádná trága, že nejhorším nebudu v country stylu, ale něco se určo najde...
tak asi co maj kralici nejradsi?
grimmh
nojo, mám kalhoty ve kterých sem matrovala s halenkou a to si pěkně hýčkám už tak 10 let jako můj společenský oděv
nicméně - asi kdyby nevadilo, že to barevně není stejný - slo by to? a tuning
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2014 10:54
- Nahlásit
cernej caj
Smarja, az ted to ctu Ale jeste mas dost casu, tak nezoufej!
U toho Doopu by to snad melo bejt z dutyho vlakna, takze by to teoreticky melo bejt mekci, ale i tak mi prijde, ze je to proste moc vysoko. Bych si chtela vsechny tyhle osahat nejlip
kachna_
V podstate vsechny, co jsem hazela, jdou i ven, bo jsou z nepromokavyho nylonu. Ja po nicem jinym necumim, protoze ac jsme v Praze, tak mame 10 min od baraku nadrz, kam se chodej zlataci pravidelne koupat, takze prijdou domu stejne jak prasata
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2014 10:59
- Nahlásit
Mathea
sice nevím, jak máš velkýho psa, ale moje špička je taky odkladač hlavy a rozhodně ji nemá ráda tak moc vysoko, takže pokud by to nebylo hodně měkký a poddajný, tak bys ji moc nepotěšila... a neříkalas, že se stěhuješ do prahy? v praze určitě so nějaký velký zveráče s výběrem na ohmat...
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2014 11:08
- Nahlásit
cernej caj
Mam dva retrievery. S tou vejskou s tebou souhlasim. V Praze uz sem, jenze mam na tejden antibiotika a nikam se neodstanu.. Pak se zas nikam nedostanu z navalu prace a uklidu prechodnyho pujcenyho bydleni v ramci rekonstrukce. Ale ten prvni mi je stejne nejsympatictejsi )
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2014 11:13 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
Mathea
tak to je nepříjemný, brzo se uzdrav
a máš pravdu, ten první se mi zdá taky nejsympatičtější
edit: tak mám asi štěstí, slečna mi to ušije znova, doufejme, že se to teda všechno nějak zvládne.
edit2: pošplíchala sem to důkladně savem proti plísni, a vyprala na 90, že teď už su stejně v prdeli a dobrá zpráva je, že se to asi nesrazilo, no ale fakt žádná změna, jen to strašně smrdí savem... tak já fakt nevím, co to je za hnus. proste dycky neco extra
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2014 12:18
- Nahlásit
cernej caj
to Savo perex je i druh Color na barevny.... mozna to muzes jeste zkusit, i kdyz teda si nemyslim, ze to je silnejsi jak savo proti plisni... to asi uz nema ted cenu, nevim
tak jesteze ti to slecna usije znova, to jsou teda jobovky nekdy
Mathea
neporadim, naopak, dej vedit, az koupis, jak jsi spokojena, jo?
my mame matraci s protinasakaci podlozkou v povlaku a jsem s tim spokojena nejvic ze vseho... jiny pelechy vzdycky trochu navlhly mokrym psem a pak se do toho ihned vycural kocour... ale kdyby drazsi pelech udrzel povrch suchy, mohlo by to byt reseni.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2014 13:10
- Nahlásit
Mathea
no jo, ale to, cos dávala, je pro mě teď nad finanční možnosti
Měla jsem 5 let molitan zašitej v takovym pogumovaným plátně, ale už to holt dosluhuje.
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2014 13:17
- Nahlásit
kachna_
Kamoska od zlataku pro ne ted bude sit pelechy z pametovy matrace a latky na batohy, coz nevim, jak vychazi financne. Mne se teda taky nechce davat 5000 za dva pelechy, ten Nobby vitezi prave i cenou, sice furt ranec, ale jestli to pro ne bude prijemny, tak super. Jeste mi psal znamej, ze ten spodek je snad prave z pametovy peny.
Vero
Jj, hned jak to odzkousej psove, dam vedet
cernej caj
Tak parada, ze budes mit usito znovu!
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2014 13:28
- Nahlásit
Chm, jeste sem ted dostala odkaz na toto, zjistiju podrobnosti
http://www.fler.cz/zbozi/model-postylka-maxi-100-8 0-3122742
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2014 13:33
- Nahlásit
Mathea
to vypada taky hezky, myslis, ze je ta potahovina vodeodolna?
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2014 13:34
- Nahlásit
cernej caj
Prave jdu sesmolit dotaz sicce.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2014 13:46
- Nahlásit
Mathea
tak pak su taky zvědavá na referát, až někdy dorekonstruujem, a budu zvažovat pelechy
akorát bestie chrápou buď na posteli, nebo na dlažbě, ideálně pokaždý jinde
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2014 13:59
- Nahlásit
cernej caj
Zlataci se s nam taky furt valej na postelich, ale zas musej mit moznost si zalizt k sobe (v posteli tkay nemuzou bejt furt, kor kdyz prijdou domu z 2 hodinovy prochazky na blae, tak je tam nechci poustet, dokud neoschnou )...
A ted sem nasla na fleru jeste tohle.. a to je proste uaa.. jsem v prdeli
http://www.fler.cz/zbozi/pelisek-cubbe-100-x-80cm- vodeodolny-4461567
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2014 15:04
- Nahlásit
Mathea
tak to je jasny, ja je davam na dvur, nez nejhorsi opada, a pak otru rucnikem, protoze do loznice uz se mi pelech zadnej nevejde, to bych si je sem nepustila ani omylem
aaa ten je skvelej a ty polstarky tam to by bylo neco pro myho polstarkomilce, dycky si ho prestehuje kam se ji hodi a pak na nem chrape
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2014 15:18
- Nahlásit
cernej caj
Ja nemam v Praze dvur Jako je jim vezmi tlapy z nejhorsiho v lavoru, ale abych je po kazdy prochazce koupalna, to fakt ne.
Jako jo, ten to asi vyhral, bo mi prijde, ze splnuje uplne vsechno, co sem od toho chtela a navic vypada suprove Polstarky se mejm debilkum taky budou libit, akoratze se obavam, ze z nich budou brzo spis hracky na pretahovani
Dy prave takhle mela plysovyho medveda suprovyho, tahala si ho s sebou vsude a hrozne rada ho mela jako polstar.. Kdyz pak byly senata, tak sem ho schovala, aby neodsel ujme.. No jenze smaozrejme sem si nechala psa po ni a jaksi prvni pokus o navraceni medveda do provozu byl taky posledni, pak uz sem jen sbirala "kuzi" a vypln
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2014 15:32
- Nahlásit
Viz
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2014 15:33 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
Mathea
no je fakt, že já ty moje nekoupala snad nikdy, natož po každý procházce, to by byl pěknej opruz a jestli máš zlaťáky, tak ti maj velkou plochu na mytí
tak moje bestie teda plysovyho medveda miluje, dycky si ho nastele pod hlavu a spokojeně chrní
chtěla sem najít fotku, ale narazila sem na jinou - prej aji tvrdý krabice sou supr
edit: jéé, tak to je roztomilý
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2014 15:40
- Nahlásit
cernej caj
ja je vezmu samponem tak jednou za pul roku, pak jsou tak 12 hodin krasny... Anebo kdyz jsou fakt zapraseny, nejlip od toho uplne divnyho blaticka, co nejde vymejt ani cistou vodou ve sprse. Treba po tomhle bahneni to bylo potreba
Jee, ta je bozii Tam by se mi zlataci nevesli.. I kdyz Balous se snazi nahemovat vzdycky vsude, ale jen tam, kde je moznost nejaky drbani )
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2014 15:54
- Nahlásit
Mathea
tak to je teda bahnopes no úděl všech, jejichž psi mají rádi cokoli, kde je víc vody než jedna kapka, to mě nehrozí
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2014 15:55
- Nahlásit
A pardon, pisu jak prase, ale valim se u toho v posteli a v leze na boku se pise podivne
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2014 16:46 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Mathea
Ezuskote, Dydynky s medvidkem, to je takovy tutututututuuuu!
Snad se ji bude dobre hajat na tom novym, vypadaj fajne.
cernej caj
Lity lity s plisni, co ten odvlhcovac, cos onehda resila, furt nic nezabralo?
Jo a dneska ma narozky frau
Taaakze, az dorazi z dovci, necht si precte, ze ji preju heeeeeeppy brzdyyyyyyy a jeste hodne radosti s Blanokridlou! A jeste malej darecek, kdyz se budou vracet z hor.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2014 16:52
- Nahlásit
Fifi
no prej byl velkem zajem o odvlhcovace, tak je vyprodali a na zacatku dubna prej budou... ted mam po skrinich, v posteli a po pokoji asi 15 tech pytliku na odvlhcovani a samo ty saty sou jediny, co vypadaj divne...
a navic, je divny, kdyz to cokoli tam je furt i po savovani a prani v 90ti...
tak vsechno neeeeeeej frau
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2014 17:28 - Změnil/a: Mathea
- Nahlásit
cernej caj
Tak ja se male zas rada, protoze je fakt uplne nahderny je videt stastny, jak letej k vode a jsou plne ve svym zivlu Holt to ma i svoje nevyhody
Jehee, pani ovy prejem vsecko neeeeej
Fifi
Ona je cela takova tututu, se mi zda, furt Pelisek bude mit mekkoucky, nadychanoucky a barevnoucky, tak by me ta defka nasrala, kdyby se ji v nem nelibilo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2014 17:31
- Nahlásit
Mathea
tak jasny, kdybys videla myho psa, jak se o vikendu na vandru vubec bal prebrodit pidi ricku, aby si nenamocil tlapu a pak kdyz to vzal pres sutry a ten jeden se pod nim pohnul a on spadnul tlapou do vody, kdybys videla ten nestastnej vyraz
a fenule nastesti jen po brisko machani, taky to neni vodni pes teda moc
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2014 17:41
- Nahlásit
cernej caj
Umim si to zive predstavit Ale u spice je to pochopitelny.. Ja slysela o zlatacich, ktery se bojej do vody pres sutry a tak, to je ujety.. Jak nemam vicemene problem s odvolanim od zvere, psu, tak kdyz ucejtej vodu, musim bejt hodne durazna
Jen by mohli obcas rozlisovat vodu a mocuvku kravskou To jsme tahle vyrazili za kamoskou na chatu do Krkonos, prijeli jsme driv nez ona, tak jsme vybehli kopec a tam si uzivali krasnyho pocasi.. zlataci se mi na chvilku ztratili z dohledu, na zapiskani prilitli totalne stastny, ze nasli vodu.. ale smrdeli fakt nehorazne Nastesti kousek dal tekl potok a kamoska je psi clovek samozrejme, takze to bylo ok.. Ale umej to i v mene vhodnych situacich
|
birma
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2014 18:23
- Nahlásit
Hlásím, že jsem ko - hodina a něco agi s hárafkou, pak něco přes dvě hodiny procházky po nedělní šárce (psové, kolisti a běžci), pak hodina klikání a her a cesta domu tramvají. Jediný štěstí je, že chlapeček odpadnul a tudíž pojedem na brndu v úterý a ne zejtra...
cernej caj
To je skvělý, že ti to slečna ušije!
Mathea
Krásný pelíšky máte vybraný teta
A velkomajitelce fóra teda všechno nej nej nej
|