| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2014 11:17
- Nahlásit
Vero
no možná to je lepší než ta ďoura
já nevím, idea je asi takový, že bílá žvejka nebude mezi zubama vidět a zakreje tu díru, ale fakt netuchám mě když vypadla přední plomba, tak jsem hned naklusala k zubaři, aby mě lidi neviděli
jinak nevím jestli sem tady psala, že si pořizuju zázračný likvidátor bradavic, no tak po vyzkoušení můžu říct, je to sasrak sám!!! nejspíš by to šlo použít i u psa
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2014 11:21
- Nahlásit
Maya
tak jsem hned naklusala k zubaři, aby mě lidi neviděli
jenže von můj zubák nemá hned místo
ach jooo, budu nosit roušku.
no tak po vyzkoušení můžu říct, je to sasrak sám!!!
fáákt? a konkrétnější reference?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2014 11:38
- Nahlásit
Vero
no tak to ti zaplácnou rychle, když zavoláš že ti vypadla plomba.
Maya
no prave lidi, co zijou sami chodi na tajnacku nebo prosi sousedy a doufaj, ze kontrola neprijde zrovna, kdyz budou resit jestli chcou sunku nebo syr... ja si vzdycky nakoupim cestou od dr apak me zachrani muz, kdyz se doma nekdy ukaze, ze treba koupi neco proti smrti hladem.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2014 11:45 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit
cernej caj
no prave lidi, co zijou sami chodi na tajnacku
ze zákona mají ihned právo na vycházku z důvodu sebeobsluhy, když jsou sami.
některý doktory by to chtělo kopnout na Mars.
anebo ty lidi, pokud si neřeknou, páč sám od sebe doktor vycházku v prvním týdnu samozřejmě nenabízí, není proč...
no tak to ti zaplácnou rychle, když zavoláš že ti vypadla plomba.
právě že nee, skoro až za 14 dní, má nějakou dovoenou mezi tím.. že mi zavolají, kdyby se jim udělala skulina dřív, ale prostě hned to nejde
edit- hodina denně, ihned (ale už jsem měla vprvním týdnu i víc), je dobrý to mít v paměti, kdyby se čék někdy ocitl fakt v takové situaci, že je sám.
budu se miset zeptat kámošů, co doktoří, co vlastně konkrétně vede některý doktory,že to málem tají, a odmítají. hodně v tom je jejich strach z kontrol na ně, že to dělají blbě,ale zákon je jasnej.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2014 11:53
- Nahlásit
Vero
mě ju nedá ani když ju chcu a dýl než týden sem doma nikdy nebyla naštěstí na neschopence
tak s tou plombou, to je blby, tak snad to bude v poradku a 14dni jeste celkem de
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2014 12:00
- Nahlásit
cernej caj
mě ju nedá ani když ju chcu
a proč k ní vlastně chodíš? já se fakt na tohle vyptám... chápu, že doktoři mají od pojištoven limity na množství léků, co předepíšou, ale pochybuju, že mají limity na vycházky lidem, aby necípli hlady... to bude nějakej jinej svinskej důvod...
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2014 12:01
- Nahlásit
cernej caj
a 14dni jeste celkem de
akorát budu muset chodit kanálama
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2014 12:02
- Nahlásit
Vero
právě že nee, skoro až za 14 dní
to je blbý, já právě v takových případech se neptám, bych se dozvěděla akorát to samý že není čas, ale naklušu rovnou do čekárny a pak mě vždycky vezmou, i když pravda někdy se tam člověk načeká
fáákt? a konkrétnější reference?
refeernce jsou jednou poďubkáš a do tejdne bradavice sama odpadne, pokud ne, poďubkáš za tejden podruhý a pak už odpadne stoprocentně
pravda je, že při výrobě udělali soudruzi trochu chybu, že to vyrobili neviditelný, takže ta manipulace s tím je trochu ztížená, fakt nechápu, že to nějak neobarvili, ale třeba to ještě časem doladěj
jo a po tý aplikaci to chvilku dost pálí, je to fakt nějaká silná kyselina, ale zas nic z čeho by se člověk hroutil
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2014 12:03
- Nahlásit
Vero
chápu, že doktoři mají od pojištoven limity na množství léků, co předepíšou,
tohle mi ani nepřipomínej, za to bych je nakopala nejen do zadku, ale i jinam
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2014 12:04
- Nahlásit
Mayajá právě v takových případech se neptám, bych se dozvěděla akorát to samý že není čas, ale naklušu rovnou do čekárny a pak mě vždycky vezmou
já jsem právě debílos, že jsem to neudělala takto to mi došlo hnedle vzápětí, ale už pozdě.... ted to už udělat moc nemůžu.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2014 12:10
- Nahlásit
Vero
ted to už udělat moc nemůžu
no mohla bys to udělat zejtra ráno, že tě to jako hrozně bolí a celou noc nespíš
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2014 12:11
- Nahlásit
Maya
a co to máš za zázrak? jméno?
Vero
a nemůžeš někam na zubní pohotovost? za těch 90kč navíc by to šlo, ne? nebo i k cizí doktorce
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2014 12:19
- Nahlásit
Maya
že tě to jako hrozně bolí a celou noc nespíš
duševně, žejo
oni bolestivý samozřejmě berou hned, ale já teda moc neumím takhle lhát, navíc asi zjevně
tohle mi ani nepřipomínej, za to bych je nakopala nejen do zadku, ale i jinam
kámošův táta je praktickej dr, soukromej a dost starosvětskej, léčí je podle toho, jak to považuje za poctivý, a platí za to každej rok pokuty kolem 30 tisíc i víc, páč to překračuje stanovený limity. holt on si to může dovolit.
cernej caj
a nemůžeš někam na zubní pohotovost
tak to bych asi mohla. i když bych to nerada měla zprasený, oni jsou tam údajně dost hrozní. ale třá to jsou pomluvy. tohdle uvážím. nebo možná do jiné zubní ordinace.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2014 12:20
- Nahlásit
hele co jsem našla omylem, to bude něco pro vás tady
http://www.uvonaveho-kramku.cz
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2014 12:21
- Nahlásit
cernej caj
co to máš za zázrak? jméno
to si nepamatuju, ale zkusím to najít
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2014 12:22
- Nahlásit
cernej caj
tak je to tohle http://www.lekarna.cz/acetocaustin-1ml/
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2014 13:20
- Nahlásit
Maya
to vypada dobre
Vero
jj, nebo jinou, ji reknes ze tvoje ma volno a hotovo
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2014 14:11
- Nahlásit
Tak drzte palce na ctvrtek, Ag jde pod kudlu - extrakce cely stolicky + plastika dasne. Echjo.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2014 14:13
- Nahlásit
Fifi
tak držím palce, ale proč nestačí jen vytrhnout, proč ta plastika?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2014 14:16
- Nahlásit
Fifi
chudinka nemas to ted lehky, ani Ag, navic nedavno jeste po te operaci...
tak at to dobre dopadne!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2014 14:17
- Nahlásit
Maya
Ja nevim, tohle mi rekla vetka. Asi, ze je to hodne velkej zub.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2014 14:30
- Nahlásit
Fifi
ach jo. tak držíme, držíme.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2014 14:36
- Nahlásit
Fifi
aha, no je pravda, že oni mají ty zubiska kapku větší než lidi
|
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2014 15:28
- Nahlásit
Fifi
drzte palce na ctvrtek, Ag jde pod kudlu - extrakce cely stolicky + plastika dasne
chůdě malý Držim všechno co mám, ať se z toho pak brzo zmátoří.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2014 15:56
- Nahlásit
tvl to sou lidi. v saline u dveti na tom oznacenym miste sedela pekba ctyricitka, pristoupil starej pan o holi tak pani ostentativne odvratila hlavu kdyz ju prosil o flek a pak se hodne nadupene zvedla...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2014 19:20
- Nahlásit
Diky za drzeni palcu, ja mam trochu strach z dalsi narkozy. Nejen teda. Nesnasim ten pocit, kdyz mi prispi psici a ja ji odevzdavam a nevim, jestli se neco neposere. Zvladam o 100% lip nejaky lidsky trable, u psu jsem hystericka, vnitrne. Takze zaludkotres pokracuje, at uz je ct vecir a mam ji doma, dasen krvavou milovanou.
Vero
A jak buldozer s bobkama, uz je to lepsi?
cernej caj
pristoupil starej pan o holi tak pani ostentativne odvratila hlavu
Bych ji asi zvedla sama. Nebo zvysila hlas, at ma pekne ostudu pres celou salinu. Tohle ja nesnasim.
Jsem dneska v Lidlu byla hnusna na tri slecny voprskly, ve fronte (nikterak extremne dlouhy) bezostysne predbehly starenku, ktera se tak tak drzela vozejku nakupniho. Smradi! Ze maj jen ten jeden energetak a venku na ne cekaj kamosi, ji rekly a sly pred ni. To me nadzvihlo, kdyby se optaly slusne, poprosily - budiz, sama poustim lidi s jednou veci pred sebe, kdyz treba spechaj na bus/vlak. Ale babca mela ve vozejku taky jen par veci, asi v ramci svyho duchodu (stala hned za mnou).
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2014 19:48
- Nahlásit
Fifi
Nesnasim ten pocit, kdyz mi prispi psici a ja ji odevzdavam a nevim
jo..... jsem se málem rozbrečela, když jsem vodcházela posledně z ordinace, tělíčko už bezvládný, ach jo...
at uz je ct vecir a mam ji doma, dasen krvavou milovanou.
jak to chápu..... budem na vás myslet a určitě to holčička zvládne.
A jak buldozer s bobkama, uz je to lepsi?
já se bojím cokoliv říkat a zakřikávat... zlepšilo se to teďka. zas kadí 3x denně a už na první pokus. možná díky konečně trefené dávce projímadla, hmmm...
sem dneska v Lidlu byla hnusna na tri slecny voprskly,
a zareagovaly nějak?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2014 20:06
- Nahlásit
Vero
já se bojím cokoliv říkat a zakřikávat...
Jasny, jasny, tak pssst! Ale 3x denne je super, jen tak dal, kdy ze to mate to sono kontrolni?
a zareagovaly nějak?
Si pis. Mely kecy, ale sly za starenku. Jsem asi byla dneska jeste v razi, bo jsem vcera musela rozkopavat rvacku cizich psu - staford a boxik.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2014 20:10
- Nahlásit
začala jsem s Adamem něco zkoušet. Zatim to má pozitivní dopad asi jenom na mě, ale i to je fajn
Fifi
mam trochu strach z dalsi narkozy.
neměj, je to holka statečná a určitě to s přehledem zvládne
bezostysne predbehly starenku, ktera se tak tak drzela vozejku nakupniho
Krávy blbý!
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2014 20:11
- Nahlásit
Fifi
kdy ze to mate to sono kontrolni?