Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2790 . 2791 . 2792 . 2793 . 2794 . 2795 . 2796 . 2797 . 2798 . 2799 . 2800 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
birma
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2014 21:28
- Nahlásit

PetraK
Je skvělý mít možnost takhle to využít.
jojo bylo to fajn. Podruhý už ho ani tolik nebraly jen mít možnost takovýho ideálního uspořádání častějc by to chtělo

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2014 21:32
- Nahlásit

birma
jen mít možnost takovýho ideálního uspořádání častějc by to chtělo

jo jo, to chápu. Já jsem měla hrozný štěstí, když Ešus vyrůstal, že jsem jak tady doma, tak na chalupě měla k dispozici dostatek zvěře. Teď už to je o něčem jiným - vím, když prolejzám cíleně s Blanimůrou. Skoro na nic nenatrefíme. Tehdy to byli třeba min. dva zajíci a klidně pět nějakejch pernatců za procházku. Plus srny, který jsme měli standardně pod chalupou. Ty už se taky tak často neukazují. Jde to nějak do kopru. Jestli budu za čas vychovávat nějakýho štěkafce, půjde to mnohem hůř.

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2014 21:51
- Nahlásit

PetraK
pravda je, že to naše vesnický stádečko srnek jsem už taky dlouho neviděla, jestli je možný že ty hnusný prasata co se rok od roku přibližujou je vyhnali

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2014 21:59
- Nahlásit

Maya
jestli je možný že ty hnusný prasata co se rok od roku přibližujou je vyhnali

to nevím člověče já nejsem nějak moc myslivecky zdělaná. Každopádně srnčí ubylo jak tu v Prahé, tak u nás na chalupě. A zvěř obecně na obou místech ubyla.

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2014 22:29
- Nahlásit

holky - poslala mi máma - moooc hezký

https://www.youtube.com/watch?v=OfEw44cVJvY&featur e=youtube_gdata_player

denyk
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2014 06:34
- Nahlásit

Mórgen,
u nás konečně přestalo fučákovat
a máme trošken pocukrováno.
Vejplaty dodělaný, jupííí.

PetraK
jédytky to je otomiloučký

a co se týče zvěře, máte pravdu, takoví ti ještě "normální"
myslivci držkují, že zvířat hodně ubývá, zajíci už téměř nejsou,
bažanti a koroptve většinou už jen uměle vysazené...
A srny taky (njn ty žerou vlci, že :mad

birma
já si taky trochen teda myslím, že si Adámek bude zvyšovat kondičku při koloběžce

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2014 08:08
- Nahlásit

PetraK
se nepodívám, od tý doby, co mi tady aktualizovalil pc, tak se mi některý videa a tubku neukazujou

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2014 08:11
- Nahlásit

Fifi
v brne to bylo na osobu - bylo to tusim 500kc/rok, vyvazeni 1x tydne. u nas se platilo 500 za prvni osobu a za kazdou dalsi 400, s tim, ze vyvazi 1x14 dní.

ale když sem měla ještě bydliště u našich, musela sem platit na obou místech - v brně kvůli bydlišti a u nás, aby mi to vyváželi, páč vozit bordel autobusem do brna se mi zda ale 2000 fakt hrozne moc. tohle si sice asi upravuje mesto/mistni vyhlaskou/ nejak mistne, neni to asi globalni narizeni ta vyse myslim.

denyk
u nas obcas zajice ci bazanty zahlidnu... bazanti teda bydlej prakticky vsude, zajice spis kdyz chodim na druhou stranu a tam moc nechodim...

jinak opar - furt neni nic videt, od uterka teda mazu masti, akorat to trochu citim v tom miste takovy suchy a trochu boulicka, tak cekam s hruzou, kdy to vyleze pres pul tlamy jak tu nekdo prorokoval, to bude hruza... a dneska v noci teplotka zas, sem si myslela, ze uz sem to vylezela tim jednim dnem pred 3ma tydnama, co sem byla doma a pritizilo se mi... proc proste neodfri nachlazeni rychlejc?

birma
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2014 08:21
- Nahlásit

denyk
já si taky trochen teda myslím, že si Adámek bude zvyšovat kondičku při koloběžce
mo to ať si klidně zvyšuje, ale ať taky občas vypne ten svůj hyperpohon

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2014 08:29
- Nahlásit

birma
to nevim, az si ho vytrenujes, uz nevypne nikdy

birma
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2014 08:35
- Nahlásit

cernej caj
uz nevypne nikdy
někdy snad bude spát ne? větší výkon by se měl kompenzovat delším spánkem
ale abych ho nehanila - on je doma vzornej a leží, pokud zrovna nemá dojem, že už nikde dlouho nebyl a tak je na čase něco dělat

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2014 08:38
- Nahlásit

birma
tak to je sikulka tlamickaaa

ferina mi v noci zezrala dalsi spodary... budu si muset koupit takovej ten kos na pradlo, kterej je celej plnej a na viko pokazdy nandavat neco tezkyho, pac kdyz ta bestie nemuze protahnout obleceni tema dourama, kdyz je zamotany do jinyho, tak se naucila nadzvedavat viko a vybirat si to zezhora

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2014 08:40
- Nahlásit

cernej caj
hele známá taky takhle na tom byla, furt únava a teploty a vono to toto http://www.stefajir.cz/?q=hemofilus
ale běžně to prej doktoři netestujou a je nutný si o testy říct

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2014 08:41
- Nahlásit

cernej caj
ferina je fetišista?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2014 08:48
- Nahlásit

Maya
obavam se, ze hlavni problem je v tom, ze dost nespim, skoro vubec neodpocivam v tom smyslu, ze sice du treba cvicit, coz je odpocinkovy, ale hodinua pul posloucham blby kecy na moji adresu a tak...

a nemoc resim tak, ze si dam vic hermankovyho caje a kdyz je nejhur tak jeden paralen... coz je proste asi hlavni problem

denyk
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2014 08:49
- Nahlásit

cernej caj
bazanti teda bydlej prakticky vsude

ferina mi v noci zezrala dalsi spodary...
pomoooc

birma
cernej caj
to nevim, az si ho vytrenujes, uz nevypne nikdy
to si právě taky myslím

Včera jsem doma byla svědkem nečekaného úkazu. Nalila jsem si mlíko do hrnku, vypila a nechala v obyváku na stole a čučela na telku. (mám nízký stolek) no a opoce zrzavá se přikradla k hrnku a chtěla blízat mlíko .
Tak jsem mu otevřela activii bílou, nesladkou, esli si teda dá...a mlaskal jak kdyby to byla ta největší mňamka na světě

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2014 08:51
- Nahlásit

Maya
jo ferina je hroznej prasak selmiak od nasich zas zral rucniky

birma
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2014 08:54
- Nahlásit

cernej caj
a nemoc resim tak, ze si dam vic hermankovyho caje a kdyz je nejhur tak jeden paralen... coz je proste asi hlavni problem
kristovanoho ženská, vezmi si dva dny dovču, dej si k posteli hrnek a z postele nevylejzej. To samý opakuj jeden víkend v každém měsíci ať ti bude sebelíp, ať to tvoje tělo má aspoň šanci občas vypnout a regenerovat.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2014 08:57
- Nahlásit

denyk
vidis, hubenourek, takhle na nej

birma
vezmi si dva dny dovču,
no jo, zitra si vemu, uz se na to tesim

denyk
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2014 09:08
- Nahlásit

birma
to tvoje tělo má aspoň šanci občas vypnout a regenerovat.
však už jsme jí radily a trobkoň slíbil, že nebude už nikomu dělat "vola" a stejně. Počkej čajochu až prijéchaš, tě vycvičím

cernej caj
jo ferina je hroznej prasak
Bukís miluje rukavice, čepice, ponožky...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2014 09:09
- Nahlásit

denyk
a rozezere je nebo si s tim jen hraje?

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2014 09:15
- Nahlásit

co to máte za psy? moji teda voblečení nežerou, jen Kim žere pelechy, vlastní

denyk
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2014 09:25
- Nahlásit

cernej caj
fusky se mu někdy podaří prokousnout...a to ostatní jen nosí,
to má zákaz rvát. Mám krásnou čepku z Norska, on jí šlohne
lehne si na gauč, položí na ní hlavu a čučí

Maya
jen Kim žere pelechy, vlastní
Kimoušek je teda normální nooo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2014 09:25
- Nahlásit

Maya
tak nevim jestli je lepsi, kdyz si zere vlastni, zas ja to beru tak, ze vlastni veci si chce nechat

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2014 09:27
- Nahlásit

denyk
ferina to zere v noci kdyz spim, tak nevim. pres den ji to ani nenapadne

birma
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2014 09:33
- Nahlásit

cernej caj
ferina to zere v noci kdyz spim
no vidíš a Adam zas krade, když něco dělám a on má pocit, že bych se měla radši věnovat jemu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2014 09:38
- Nahlásit

birma
asi bych radsi, kdyby kradla za myho vedomi, nez nevedomi

Fajka
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2014 10:15
- Nahlásit

Rumštajn !!!
uaaaaaaaaaaaa nefoukáááááá je nula ale mě připadá že je vedro !!! díííky pane bože díííky!!!

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2014 10:19
- Nahlásit

cernej caj
a co tam do koše něco nastražit aby se lekla?

tady to jsou celkem zajímavě psaný horoskopy, i ten fyzickej popis docela souhlasí http://www.musilaci.net/others/zodiac/slunce.html

denyk
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2014 10:22
- Nahlásit

cernej caj
ferina to zere v noci
proč nechrápe, krafka?

birma
krade, když něco dělám a on
jo takhle je to u nás s těmi mými plyšáky, které Bukís krade, když je nuda -pruda, ví, že si ho budu pak všímat

Fajka
nefoukáááááá
paráda, viď? dnes snad dáme delší procházečku

<< 1 ... 2790 . 2791 . 2792 . 2793 . 2794 . 2795 . 2796 . 2797 . 2798 . 2799 . 2800 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání