| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2014 20:37
- Nahlásit
chachááááááááá Blanka už jde sama uklidit kelímkyyyy!! Bez říkání!!! Je to BLANKOBORKYNĚ VELIKÁ!!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2014 20:38
- Nahlásit
vero
drzim palce,vat je vse ok a buldozerek bude urcite v pieadku
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2014 20:39
- Nahlásit
Fajka
dneska ještě přitvrdilo
Ze jo? Tady taky ficak vesmirnej. Mi to prislo tady silnejsi, nez pri tom avizovanym orkanu.
čék toho měl plný brejle po půlhodině ...
Mne se udelalo v so jecny zrno ve voku, asi z vichru, a to jsme couraly jen chvilku, barbina rtw vichrem cela zjezena a znechucena.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2014 20:49
- Nahlásit
cernej caj
Tak jak skla? Asi to s tebou okavidne neslehlo..
PetraK
Blanka už jde sama uklidit kelímkyyyy!! Bez říkání!!!
Jehee
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2014 20:52
- Nahlásit
Fajka
to vona určitě proto že je vod nás tak aby nám úďála radost
Jistě, umí prostě ocenit
nepamatuju normálně Fája chodila se staženejma ušiskama aby jí do nich nenafoukalo..a to už je co říct to snad udělala jen jednou nebo dvakrát..
a mhouřila očičkaa? Dělala tíínťskou akitků? Japonskou má kde kdo, vona byla určitě čínská /jsme říkali Ešusou při výletě na Modravě,když nás zastihla vánice a fukéř a on právě mhouřil očiska - že je tíínťská vižlá )
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2014 20:55
- Nahlásit
Fifi
Jehee
děsně jí to ba. Dneska ráno jí tu Brtnik nechal dva - jeden od džogrta a jeden od tvaroha. Měla takovou radost, když je tam viděla přichystaný! Jak když má vánoce, utíkala hned na svůj kuchyňskej pelíšek, vypucovala je a v podstatě hned pak postupně je naskládala do tašky. To jsem jí ještě jakoby napověděla tím, že jsem tašku vzala do ruky. Teď měla další dva a jak to docídila - "Juchéé, popadnu kelímek a už s nim fordim splnit úkola!" Je boží.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2014 20:56
- Nahlásit
Fifi
Ze jo? Tady taky ficak vesmirnej. Mi to prislo tady silnejsi, nez pri tom avizovanym orkanu.
jo je to horší, málem mě to vytrhlo vrata od garáže z ruky. A je to takovej tej husto fičák kterej ti jakoby bere vzduch od pusy že když se chceš nadechnout tak ti to nejde a máš pocit že nemáš kyslík ..prostě fuj! a ktomu jak jsme šli ve tmě tak jsem měla furt strach aby nám nespadl nějakej strom na hlavu bo v tom kraválu by ani čék neslyšel že něco pada..
udelalo v so jecny zrno ve voku, asi z vichru
to věřím, já taky dycky děsně slzím a mám problém s vočima když to takhle fučí
cela zjezena a znechucena
jelito to neřeší ale Fája byla nakrknutá taky bo krom vichru jí to ještě klouzalo a rozjížděli se jí nožičkyyy
PetraK
chachááááááááá Blanka už jde sama uklidit kelímkyyyy!! Bez říkání!!! Je to BLANKOBORKYNĚ VELIKÁ!!
dostane řád blanickejch rytířek !!!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2014 20:59
- Nahlásit
PetraK
Dělala tíínťskou akitků
jo jo přesnéééé, šikmý vočičkááááá
Teď měla další dva a jak to docídila - "Juchéé, popadnu kelímek a už s nim fordim splnit úkola!" Je boží.
to je lumpačka teda )
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2014 21:00
- Nahlásit
Fajka
Fifi
jo je to horší, málem mě to vytrhlo vrata od garáže z ruky.
hm, taková malá země a takový rozdíly. Tady nic - nefouká, zatím teda.ale vono to určo přijde.
vichru jí to ještě klouzalo a rozjížděli se jí nožičkyyy
něco jí pošlu... moment..... už to mám! tady:
jo a minulej tejden, ešče než jsem úlehla jsme v polích viděli kopii jelita - úplně stejnej pes, nebo teda možná fena, to nevim
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2014 21:02
- Nahlásit
Fajka
to je lumpačka teda
heh, to na ní přesně sedí před chvílí jsme si hrály na aportovacího pfá. Stála jsem u linky, Blanimůra dostala "povel" Knoooze! , přiřadila se a musela čekat než hodim ragbičáka prej doooobrýýýý tudleta hra, voči jí zářily jak lampijounovej průvod na prvního máje
jen by při tom nemusela brzdit hlavou vo stůl ve svým věku
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2014 21:03
- Nahlásit
Fajka
jo jo přesnéééé, šikmý vočičkááááá
jsou děsně směšný takhle
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2014 21:05
- Nahlásit
PetraK
a mhouřila očičkaa?
Stejne nejkrasnejsiho cinana umi Dydy od mathey.
taková malá země a takový rozdíly. T
Tak ono je to i jen o par km, sjedu do mesta a tam klid relativni.
Fajka
a ktomu jak jsme šli ve tmě tak jsem měla furt strach aby nám nespadl nějakej strom na hlavu bo v tom kraválu by ani čék neslyšel že něco pada..
Fuj fuj!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2014 21:07
- Nahlásit
PetraK
něco jí pošlu... moment..... už to mám! tady:
no nádhera! sim tě ale krát štíry to muší bejt..jedna je málo !
minulej tejden, ešče než jsem úlehla jsme v polích viděli kopii jelita - úplně stejnej pes, nebo teda možná fena, to nevim
jo to je možný oni jsou si některý dost podobný ale mohla to býti i jeho sestřička Dáááma... s tou jsou jak když si z voka vypadnou..jen teda jelit je vic chlupatější
jen by při tom nemusela brzdit hlavou vo stůl ve svým věku halt vona bé jak jelito..taky nemá brzdu ... nebo ti ji k ní nedali
takže čekat že jelito s věkem nějakou získá je marný marný marný... když ani Bláňa ve svých letech se jí nedočkala ...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2014 21:09
- Nahlásit
Fifi
jne nejkrasnejsiho cinana umi Dydy od mathey.
Zlatý moje prciny!
tak jo u nás taky- tady na větrný hůrce Ti to může urvat hubu, když jí vystrčíš z domu, a dole ve městě skorem nic.
Fajka
a ktomu jak jsme šli ve tmě tak jsem měla furt strach aby nám nespadl nějakej strom na hlavu bo v tom kraválu by ani čék neslyšel že něco pada..
ajo!! to jsem si vůbec neuvědomila. Jak byl tuhel ten urágoš tady, tak jsem cestou do polí taky neměla ani trochu dobrej pocit, když jsem musela procválat kolem starých topolů. a to bylo jen kousek.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2014 21:12
- Nahlásit
Fajka
krát štíry
stačí?
to býti i jeho sestřička Dáááma...
jsou pražský?
..taky nemá brzdu ... nebo ti ji k ní nedali
JO!to sedí jak zadel na hrnec. vodbržděnej nákladní vlak
takže čekat že jelito s věkem nějakou získá je marný marný marný... když ani Bláňa ve svých letech se jí nedočkala
tak tak. A když jí řekneš. Blanice, ty náno, seš normální? kouká... no jak jelito
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2014 21:14
- Nahlásit
Fifi
přesně..v JBC taky nic a tady kalalmita..uplně poblikává světlo tak jen čekám kdy to přerve elektriku!
PetraK
ajo!! to jsem si vůbec neuvědomila. Jak byl tuhel ten urágoš tady, tak jsem cestou do polí taky neměla ani trochu dobrej pocit, když jsem musela procválat kolem starých topolů. a to bylo jen kousek
no ve dne ještě čék může sledovat očima ale ve tmě, prd vidíš nic neslyšíš..no fuj! hlavně že už jsme dneska doma !
zrovna koukám na u pokladny stál...jak si vyprávěj jak má kdo komu říkat...Štooofi mě říkej!
ach jo...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2014 21:15
- Nahlásit
bubububůůůůů
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2014 21:16
- Nahlásit
Fajka
ale ve tmě, prd vidíš nic neslyšíš..no fuj!
jo fuj teda. člověče to nevim ešivá jako je normální v tutom cárat dlouho venku???
...Štooofi mě říkej!
Pipi můj pitomej.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2014 21:17
- Nahlásit
PetraK
stačí?
no to je dooost! co s jednou bruslí
jsou pražský
no myslím že nějaký okolopražský budou tak se příště zeptej essi to nejni Dááááma s velkým D jestli je ještě někdy potkáte
JO!to sedí jak zadel na hrnec. vodbržděnej nákladní vlak
a ještě k tomu pod parou
A když jí řekneš. Blanice, ty náno, seš normální? kouká... no jak jelito no myslím že si budou rozumět až dorazíte
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2014 21:19
- Nahlásit
PetraK
člověče to nevim ešivá jako je normální v tutom cárat dlouho venku
no my nebyli dlouho ale to nejnutnější venčení krz madam pruhatou se jít prostě muší chca nechca to bylo tak dva kiláky...ale mezi náma spadnout něco na palici mě může i na vlastní zahradě..žáááno
bubububůůůůů
Pipi můj pitomej.
jo jo pipinááá
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2014 21:19
- Nahlásit
Fajka
tak se příště zeptej essi to nejni Dááááma s velkým D jestli je ještě někdy potkáte
provedu, já je tu viděla poprvní.
a ještě k tomu pod parou
a to taky sedí, když tady fackovala míč, motala se jak pod tou párou
no myslím že si budou rozumět až dorazíte
jsem zvědavá, jak bude družná
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2014 21:20
- Nahlásit
Fajka
se jít prostě muší chca nechca
no jo pravda, vona madam musí i kdyby trakaře padaly
..žáááno
a to je fakt vlastně - když nevemu teda v úvahu smrček alá dědeček hříbeček
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2014 21:23
- Nahlásit
Jo! a když už tu dneska Blanici tak chválim, tak ešče popojédu. Brtnik s ní asi našel konečně kynológickou řeč a pochvaloval si, jak ho venku dokonale poslouchala. Mám mu vysvětlovat, že ho přestala ignorovat poté, co si spolu hrajou a co jí měl navíc celkově na hrbu od středy do neděle, neb jsem cípla? Mám z toho radost. Jen škoda, že když jsou spolu, tak jen procházkujou, nic moc nepodnikaj . A ona to má ráda - tak snad ho přesvědčím, že si spolu můžou i hrát, zatím mi nevěří, že zájem má.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2014 21:26
- Nahlásit
PetraK
to taky sedí, když tady fackovala míč, motala se jak pod tou párou
tak essi měla vytuněný kafe jako já dneska tak se moc nedivím
jsem zvědavá, jak bude družná
sázím na to že už tak dobře neslyší takže jí nebude až tak vadit že je jelito uřvaný a bude ho mít u zadele
pravda, vona madam musí i kdyby trakaře padaly
no joooo vona je prostě na ourovni a dvoreček si bordelit nebude...
když nevemu teda v úvahu smrček alá dědeček hříbeček
noo některý už jsou letitý a vysoký tak ty už by se vyvrátit mohli..ještě že jsou daleko od baráku
a kde je to hlášení krz tvojí chorobu osobo..na kerý už to druhou stránku čekám !
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2014 21:29
- Nahlásit
PetraK
Mám mu vysvětlovat, že ho přestala ignorovat poté, co si spolu hrajou a co jí měl navíc celkově na hrbu od středy do neděle
nééé to mu nevysvětluj..to je zbytečnýý )
ona to má ráda - tak snad ho přesvědčím, že si spolu můžou i hrát já bych ho moc nepřesvědčovala..když tak nenápadně aby to nepoznal bo když na to přijde sám..to bude radosti na starým bělidlééé
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2014 21:34
- Nahlásit
PetraK
bubububůůůůů
Baskerviil! Se optam blbe, kdo je pod satkem?
Mám mu vysvětlovat, že ho přestala ignorovat poté, co si spolu hrajou a co jí měl navíc celkově na hrbu od středy do neděle, neb jsem cípla? Mám z toho radost. Jen škoda, že když jsou spolu, tak jen procházkujou, nic moc nepodnikaj
A tak, jestli jim to vyhovuje, proc by meli neco spesl este podnikat? At si tapou po svym, pekne, bych ja rekla. A kdyz bude Blana chtit, tak si ho sama ke hre vyzve?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2014 21:37
- Nahlásit
Fajka
tak essi měla vytuněný kafe jako
už tak dobře neslyší takže jí nebude až tak vadit že je jelito uřvaný
ti nevim, čéče slyší jako ryska myslim.
dvoreček si bordelit nebude
madam Čistota
hlášení krz tvojí chorobu osobo..na kerý už to druhou stránku čekám
no je to lepší to jo, ale cajk to ešče nejni. Taky jdu tetkon hupnout do péři. Tak tu nezlobte a dobrou, dopolko na vás juknu.!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2014 21:38
- Nahlásit
Fajka
nééé to mu nevysvětluj..to je zbytečnýý
já vim, no
když na to přijde sám..to bude radosti na starým bělidlééé
eh, to myslím nehrozí, musí proběhnout názorná vokázka
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2014 21:42
- Nahlásit
Fifi
Baskerviil! Se optam blbe, kdo je pod satkem
Baskervilka - madam Blanka z Álojz
A tak, jestli jim to vyhovuje, proc by meli neco spesl este podnikat? At si tapou po svym, pekne, bych ja rekla.
ale jo, proč ne. já jen, že je to takový zábavnější i pro tu zvířenu. Vidím to, když jdeme spolu. Ona nevydrží tak dlouho jako Ešátor a taky ne vždycky se jí chce, ale pak je ráda a blbne jak mrně.
A čím víc jí to ukazuju, tím častější to pochopitelně je, ten zájem o hru. Hlavně takový "ohařský" hry - schovaný něco ve vysoký trávě, když musí čekat až "aport" odhodím do vysoký trávy (stejně jako Štófik pochopitelně miluje hledání ve vysoký trávě) a tak.
A kdyz bude Blana chtit, tak si ho sama ke hre vyzve?
hm to ona nedělá. Ona je s tím hraním taková zaražená - nevím jak bych to řekla. Třeba si hrajeme, řádíme a ona v pikosekundě se vypne - jako by jí někdo za tu hru dřív napomínal nebo co, ukázní se a lehne do takovýho předpisovýho lehu třeba a dělá že tu nejni.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2014 21:48
- Nahlásit
PetraK
nevim, čéče slyší jako ryska myslim
guut..tak mu dá do držky jako Fája at je sticha a bude
je to lepší to jo, ale cajk to ešče nejni. Taky jdu tetkon hupnout do péři. Tak
tak brou a dobrý kurýrování ješče !
Fifi
Baskerviil! Se optam blbe, kdo je pod satkem