| Autor |
Zpráva |
Vero
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2014 10:25
- Nahlásit
PetraK
jáměla na vaječníku cystu 7 cm! Zmizla sama
UF.
ale tak hned jsem nadějnější, že to tak teda bejvá.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2014 10:30
- Nahlásit
Vero
tak to by bylo dobry, kdyby to byla jen ta prostata, drzim vam palce, at je vse OK, chudak buldozerek
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2014 10:32
- Nahlásit
Vero
něco tak velkýho vyrostlýho by se mohlo samo zmenšit a jen tím, že nebude testosteron...
jj, funguje to, Kim měl taky cysty na prostatě
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2014 10:33
- Nahlásit
Vero
ale tak hned jsem nadějnější, že to tak teda bejvá.
říkal pan gynekolög (a to stejný je třeba v prsouch, jsou a pakněkdy nejsou -cysty teda myslim. ) No takže to tady bude asi taky tak? ale nejsu dochtor.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2014 10:34
- Nahlásit
Maya
jj, funguje to, Kim měl taky cysty na prostatě
ááha, takže to teda máme potvrzený a Vero může o mydlifousek klidnějš spáti. Dej pak echo, kdy držet palčáky.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2014 10:38
- Nahlásit
Maya
funguje to, Kim měl taky cysty na prostatě
a pak dobrý?? a dělali jste ještě něco, nebo pomohla fakt jen kastrace?
tak, kéž to tak teda taky u nás bude. musí, musí musí. to by bylo pak ještě to nejmenčí.....
cernej caj
drzim vam palce
díky. budu urputně doufat.
PetraK
Dej pak echo, kdy držet palčáky.
jj. ale radši drž tak nějak průběžně....
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2014 10:41
- Nahlásit
PetraK
no prave vokoun nevypada, ze by kousani ee, do vseho se vrha jako dycky
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2014 10:47
- Nahlásit
Vero
dělali jste ještě něco, nebo pomohla fakt jen kastrace
jen kastraci a dobrý, ale teda jako neměl žádnou bouli u zadku nebo tak, ale prostě jistý je, že na zvětšenou prostatu s cystama ta kastrace fakt pomáhá
jen bych řekla, že to trvalo pár měsíců než bylo všechno ok
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2014 10:50
- Nahlásit
Vero
jj. ale radši drž tak nějak průběžně....
to se neboj dífčico, držím, pevně a podrbání posílám. Jemu, ne tobě
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2014 10:51
- Nahlásit
cernej caj
ze by kousani ee, do vseho se vrha jako dycky
tak koukni do chlebárny a uvidíš.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2014 10:52
- Nahlásit
Maya
neměl žádnou bouli u zadku nebo tak,
to mě straší, že už je to prostě tak velký... ale musíme teda doufat. snad se to tím aspon přestane zvětšovat.
a kolik bylo Kimovi v té době?
a jak jste na to přišli?
PetraK
podrbání posílám. Jemu, ne tobě
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2014 11:48
- Nahlásit
tak sem zavrsila obed dvema strudly... uz se nikdy nepohnu a navic dneska nejdu cvicit nakonec, tak nevim nevim
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2014 11:55 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
cernej caj
uz se nikdy nepohnu
copak vo to, na svarbu tě i dovezou, ale co šuknička? Ešivá nejni na gumu,si v průseru
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2014 11:58
- Nahlásit
PetraK
nejsu, pac je na gumuuuuu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2014 12:24
- Nahlásit
cernej caj
gumuuuuu
tak cajk. Max. budeš předstírat, že jsi medvídek gumídek
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2014 12:32
- Nahlásit
PetraK
Vero
to je tak 2roky s tou kimovou kastraci, to mubylo uz tak 8/9 mozna aj si myslim...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2014 13:49 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit
Vero
kolik bylo Kimovi v té době?
a jak jste na to přišli?
jj, jak píše čaj, je to tak dva roky, to bylo Kimovi 9, přišli jsme na to tak, že se začal počůrávat, nejdřív jen při štěkání, pak už v podstatě stačilo jen když ležel a vstal, doktorku to hned napadlo, že to bude prostata, takže asi jsou takový příznaky častějc, tak mu udělali sono a to jsem tam viděla i já, že je to blbě
edit: ale jak už jsem psala, to počůrávání postupně úplně přestalo fakt až tak po půl roce, tak to předpokládám je tak ta doba než se všechno srovná, ale nás na to i vet upozorňovala, že to nebude hned
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2014 14:01
- Nahlásit
protože se to týká i psů a člověk nikdy neví, kdy se to bude hodit, kopíruju sem názor člověk od fochu
Kmenové buňky fungují, když fungují.
Bohužel se neví proč někomu fungují a jinému ne a jsou v tomto ohledu strašně drahé (neřekla bych nutně předražené, ale ono prostě je drahé s tím správně pracovat a vyselektovat). Například i proto, že někdy je to potřeba udělat opakovaně, ale někdy se to udělá opakovaně a stejně to k ničemu není.
Pro člověka, který přehrabuje peníze vidlema a chce to risknout, tak tomu bych to klidně doporučila. Ostatně čím víc se to bude používat, tím víc se získá do budoucna poznatků a přijde se na to za jakých podmínek to funguje a za jakých ne.
Zatím je to dost loterie.
Taky jsou různé způsoby získávání těch buněk, a na různé aplikace se určité zdají lepší (např. dost populární je získávat kmenové buňky z tukové tkáně, protože komu by chyběla, žejo). Ovšem i na toto je příliš málo výzkumů zatím.
Ale já bych to rozhodně podporovala (za podmínek, že pacienti nejsou obelhávání ohledně účinnosti a můžou si to v klidu dovolit), myslím to má dost šanci na zajímavou budoucnost.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2014 15:18
- Nahlásit
Maya
no já absolutně nechápu další věc, jak jde mít problém s prostatou a nemít vůbec žádný problém s močením.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2014 15:19
- Nahlásit
PetraK
cernej caj
se přejmenuješ na černej medvěd a bude.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2014 15:45
- Nahlásit
Vero
no já absolutně nechápu další věc, jak jde mít problém s prostatou a nemít vůbec žádný problém s močením
to nevím, leda že ti psi čůrají na etapy s přestávkama pořád, tak si člověk asi nevšimne?
já taky do tý doby myslela, že se to projevuje jen krví v moči nebo tak něco a taky mě to vůbec nenapadlo, že i počůrávání může bejt příznak
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2014 17:18
- Nahlásit
Maya
to nevím, leda že ti psi čůrají na etapy s přestávkama pořád, tak si člověk asi nevšimne?
myslela jsem, že by pes doma potřeboval jít častěji, nebo se počurával... asi jako chlapi běhají častěji a v noci...
tak holt je to všecko komplikovanější a víc různý.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2014 17:38 - Změnil/a: birma
- Nahlásit
Hoj baby!
Hlásím, že jsme oba živí a i kolobka je vcelku doma (teda se sundaným kolem v autě, ale to je detail ). Celkem to bylo podle GPSky 28,7 km a Adam fakt makal, i když tempo bylo pomalý (ono taky aby ne, když jsem víc jak 3x těžší než on, náročnej terén, furt jsme zastavovali a tak). Jsem hrdobec a on je bourec největší! Dokonce od nějakýho 24. kilometru byl i docela hodnej Když jsme čekali na odvoz, tak prohlásil, že se nudí a šel chytat myši
A bylo tam náááádherně.
Fotos
a ochutnávka
jo a abych nezapomněla, máme dva obrovský zážitky. První byl, když jsme se blížili ke konci Mladý Boleslavi a na jedný zahrádce stála srna, čuměla na nás a vůbec se nebála. Adam se mohl zbláznit
A druhej, že ten holomek přecijen neni takovej sebevrah, jak jsem se bála. Jsem se v jedný vesničce ohlídla a zjistila, že dva metry od nás je pyrenejskej horskej pes či nějaký podobný hovado a blíží se, chlapci se očuchali, Adam ho zkusil vojet a pak hovádko vesele odskotačilo
Jdu na dlabanec a pak vás dočtu drásalky
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2014 18:19
- Nahlásit
PetraK
co prostě skončit dřív než tenhle moment přijde?
když to je někdy chvilička a někdy dost dlouho. Neřešim to, už se mu to nestává přímo ve hře, spíš po výhře, tak to beru jako jeho boj
Vero
Pokud jde jen o obr zvětšenou prostatu, což je jako možný, mělo by to problém vyřešit. To by se vidělo za 3 týdny.
tak tfuj tfuj ať to tak je.
myslela jsem, že by pes doma potřeboval jít častěji, nebo se počurával... asi jako chlapi běhají častěji a v noci...
mně vet říkal, že u psů prostata tlačí spíš na tlusté střevo než na močák a že teda na rozdíl od chlapů můžou mít spíš problémy trávicí...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2014 18:35
- Nahlásit
Máme poklizíno /tak to můžem hnedle s Blanicí zabordelit až si půjdem hrát / a jdu šukat po kůchni, ať má Brtnikus na stole, až přijde vyřízenej ze schůze. Mám upéct? :confsused:
birma
Jsem hrdobec a on je bourec největší!
no bať!! taky jest na co!!
ochutnávka
ty vole, kross ne?
Adam ho zkusil vojet
prááásááák
když to je někdy chvilička a někdy dost dlouho.
jojo, někdy je to těžký to odhadnout
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2014 18:43
- Nahlásit
PetraK
taky jest na co!!
no to určitě! Ještě ráno jsem si říkala, že jestli nebudu honit psa s připnutou kolobkou po všech čertech a nebudu si volat ani taxi ani sanitu, tak bude úspěšný den A ono to vyšlo a navíc se mi povedlo víc utahat psa než sebe, což je dost neuvěřitelný
kross ne?
no na poslední polňačce se mi přestalo točit zadní kolo, jak se zaneslo bahnem
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2014 19:08
- Nahlásit
birma
krásnej vejlet jste měli!
mně vet říkal, že u psů prostata tlačí spíš na tlusté střevo než na močák a že teda na rozdíl od chlapů můžou mít spíš problémy trávicí
každopádně náš případ..
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2014 19:43
- Nahlásit
Vero
krásnej vejlet jste měli!
to jo hlavně mě fakt dostal tim, jakou má kondičku, protože jsem fakt nečekala, že bude tak pěkně tahat a ještě tak daleko, zvlášť při mojí váze
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2014 20:09
- Nahlásit
birma
pěkný fotky, ještě pár tréninků a můžete na závody, když je Adam takový tahač
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2014 20:12
- Nahlásit
áááá jak to ty svině štěkavý poznaj?? Jak? Jak mohla kurnik Blanice vědít, že ten obří kelímek od džogrta, kterej stojí vzadu na lince bude jako pro ní? he? když takovej kelíkem vůbec nezná?A jak si mohla bejt tak jistá, že bude zrovinka pro ní jako, he? Maj nás ty svině svinutý napozorovaný tak, že jsou hroší než Velke Bratr ˇŠla jsem jíst poblifku..... a najednou slyším tenounký pískání /nikdá nepískala!! Štófi pískal, vona ne, tetkon se rozhodla to použít a úplně mě tím sejmula, když mi došlo, že von fakt pískat nemůže /. Se otočím a co ? Úplně stejně jako von, tichounce stojí tam, kde stával von, čumí významně na linku a tichoulince píská (páč věděl, že kdyby pískal moc, sežeru ho, nemám ráda, když mě někdo k něčemu nutí a vydírá To pískání není skorem slyšet, tudíž nemůže nastat perzekuce a vona už to dělá taky, se střelim/.
|