| Autor |
Zpráva |
denyk
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2014 10:24
- Nahlásit
Maya
jsou celkem zajímavě psaný horoskopy
jsem se našla hned ze začátku:
Vytvořit s ní šťastný vztah je možné jen tehdy, poskytnete-li jí volnost, aby se mohla věnovat nespočtu zájmů a stýkat se se svými přáteli. Nikdy nezkoušejte ji připoutat k plotně nebo k noze postele. Má jiné sny, než vy nebo já. Slyší vzdálené bubnování a jde za hvězdou, kterou většina z nás nikdy neviděla.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2014 10:28
- Nahlásit
Maya
ceho by se jako mela leknout?
Fajka
no supeeeer
denyk
tak ona vetsinou chrape, to ze mi je vyndava, ze ji to asi voni, to chapu ale zatim sem vyhodila jen asi dvoje za ty 4roky coz de
ja tam mam jako uvod toto
V ženě narozené ve Štíru je hluboká, tajemná krása. Je přitažlivá, hrdá a naprosto sebevědomá. Jedné věci však tajně lituje. Že se nenarodila jako muž.
a rozhodne sem to uz nekde cetla...
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2014 10:29
- Nahlásit
cernej caj
tak cekam s hruzou, kdy to vyleze pres pul tlamy jak tu nekdo prorokoval, t
a mažeš to vectavirem nebo něčím na opary z lékárny? esi jo, tak se to nerozleze.
a nesmíš to roztírat po celé puse ale, jen na to jedno místo mazat.
jestli máš v sobě nějakou nemoc, tak ono se to chvíli pozdrží, než ju vyženeš.
ale hodinua pul posloucham blby kecy na moji adresu
a jak to proč? proč to posloucháš? neštrézuj se, vybodni se na takový lidi, ne? to fakt nepřidává.
a víc spi. já u sebe prostě zjistila, že pokud chci bejt zdravá a zvládat psychicky, musím se smířit s tím, že musím mít svou dávku spánku. i když se mi to moc nelíbí... ale vlastně už mi to s postupem let ani neva. i když je jasný, že až se mi změní podmínky a čas mi šmikne nějaký cestování busem třeba, bude hůř...
erina mi v noci zezrala dalsi spodary.
nakrm ji někdy prosimtě
Maya
Kim žere pelechy, vlastní
ech další, co nekrmí
denyk
Tak jsem mu otevřela activii bílou, nesladkou, esli si teda dá...a mlaskal jak kdyby to byla ta největší mňamka na světě
copak Bukís nemiluje mlíčný produkty? nebo taky nekrmíš?
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2014 10:31
- Nahlásit
Vero
copak Bukís nemiluje mlíčný produkty?
psala jsem to tuším včera, blíže jen Bobíka to musí mít
ještě náladu jako džgurt nikdy nechtěl. Ani zakysanku tvaroh atd.... tak mě to překvapilo-mile
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2014 10:31
- Nahlásit
PetraK
birma
Jestli budu za čas vychovávat nějakýho štěkafce, půjde to mnohem hůř.
já měla právě tydlety problémy... zvěře není dost... teda já navíc nebydlím na okraji, abych mohla do polí denně, to byl hlavní problém, ale ani v těch polích toho čék nepotkal, jak by potřeboval na výchovu.
a asi bé hůř.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2014 10:39
- Nahlásit
S tím horoskopem teda nevím.
Blíženec dokáže měnit šaty, zaměstnání, milence nebo domov stejně rychle, jako mění svá rozhodnutí, což je zatraceně rychle. Chcete-li se o tom přesvědčit, nevyjdete z pohybu.
Je to celý o někom úplně cizím, jen ty hnědý vlasy a oči pasují.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2014 10:41
- Nahlásit
Vero
mam neco z lekarny, vectavir nee, neco modrobilyho, presne nevim, prej latka stejna ale trochu levnejsi
. mazu jen to jedno misto, tak diky za uklidneni
nakrm ji někdy prosimtě
dyt uz se nakrmila sama
a na kdy mas objednanyho teda buldozera?
Maya
to je stopro Linda Goodman ty znameni
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2014 10:43
- Nahlásit
Vero
Je to celý o někom úplně cizím,
u me taky, az na to s tim chlapem... akorat ja litovala toho, ze sem se nenarodila chlap tak do 25, pak uz sem se s tim smirila a chapu i nejaky vyhody zeny
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2014 10:47
- Nahlásit
cernej caj
a na kdy mas objednanyho teda buldozera
až na středu, dřív nebylo místo
akorat ja litovala toho, ze sem se nenarodila chlap tak do 25, pak uz sem se s tim smirila a chapu i nejaky vyhody zeny
nápodobně
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2014 10:47
- Nahlásit
hele, odejde čék se psem po kastraci po svejch?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2014 10:52
- Nahlásit
Vero
hele, odejde čék se psem po kastraci po svejch?
když si řekneš aby ti ho probudili, tak jo, akorát se musí třeba hoďku počkat než se přestane motat a nebo ho alespoň podpírat, já Kima podpírala pod břichem, venku už to bylo pak lepší bo mu tam tak neklouzaly nohy jako v čekárně na dlažbě a tak nějak jsem ho dostrkala do auta
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2014 10:52
- Nahlásit
Vero
zalezi, jak je to s narkozou bych rekla, jestli ti ho daji plne vzbuzenyho, tak asi jo, otazka zni, zda ti ho daj plne vzbuzenyho...
nicmene ona popisuje stiry jako femme fatale v podstate ale myslim, ze ja su cokoli jen ne toto
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2014 10:59 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit
cernej caj
popisuje stiry jako femme fatale v podstate ale myslim, ze ja su cokoli jen ne toto
třeba jsi? blíženec je tam zas popsanej jako energickej extrovert, co chvíli nevydrží na místě.... v tom opravdu nenajdu nic ani při nejlepší snaze.
Maya
akorát se musí třeba hoďku počkat než se přestane motat a nebo ho alespoň podpírat, já Kima podpírala pod břichem, venku už to bylo pak lepší bo mu tam tak
hm... oni řekli, že dostane kvalitní narkózu a probouzecí prostředky a nebude omámenej... načež muž říká, že mám radši jít tu půlhodinu z kliniky domů pěšky, páč zvedat ho do auta by mu mohlo uškodit víc.
no, nevím.
moc na tu zázračnou narkózu nevěřím teda. po operaci voka byl zblblej dost dlouho a nic lacinýho tam nedostal....
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2014 11:24
- Nahlásit
Vero
myslis, ze zvednuti do auta by mu mohlo uskodit? jako ze byste ho mohli blbe chytnout nebo ze kdyz by se probouzel by moh spis zacit panikarit kde je?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2014 11:29
- Nahlásit
Vero
Kim měl tu lepší inhalační narkozu, jako probuzenej byl, ale motal se a rozjížděli se mu nohy ještě několik hodin, s cestou domů pěšky bych moc nepočítala, ublížit při zvedání do auta mu nemůžeš, vždyť bude mít tak jeden dva stehy a když ho vezmeš pod břichem přes žebra a nebo pod zadkem, tak pohoda, nesmíš na chlapa tak dát, oni si to moc berou
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2014 11:30
- Nahlásit
Vero
jako kastrace není rozříznutý břicho, aby se mohly vyvalit stehy nebo tak něco
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2014 11:37
- Nahlásit
Maya
a když ho vezmeš pod břichem přes žebra a nebo pod zadkem, tak pohoda, nesmíš na chlapa tak dát, oni si to moc berou
richtik !!!
Vero
to je pes od psa, zákrok od zákroku taky... ale i když pes vyjde z ordinace po svých neznamená to že bude schopnej dojít 2 kiláky domu..rači bych to jistila autem..ono co s velkým psem kterej ti lehne na ulici do bordela že nechce - nemůže jít dál... a pokud ho neuneseš krz velikost je to problém potom...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2014 11:41
- Nahlásit
Vero
ono záleží kdy ti ho daj, jeslti hned a čerstvě probuzenýho, tak ti to rozhodně neujde, jestli si ho tam pár hodin nechají na pozorování, tak to potom už jo, ale teda s tím jsem se u takovýhle banality jako kastrace nesetkala, aby ho nedali hned
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2014 11:45
- Nahlásit
Díky, taky si myslím, že chlap nemá pravdu s tím autem.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2014 13:30
- Nahlásit
http://kinematograf.jarmara.at/
Vero
chlapovi řekni, ať si představí, jak by mu bylo, kdyby musel jít po kastraci domů pěšky 2 km
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2014 13:31
- Nahlásit
kachna_
chlapovi řekni, ať si představí, jak by mu bylo, kdyby musel jít po kastraci domů pěšky 2 km
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2014 13:32
- Nahlásit
kachna_
ha, tam je i Dobytí severního polu, to si budu muset někdy pustit
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2014 13:39
- Nahlásit
kachna_
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2014 13:54
- Nahlásit
hele http://lokog.wz.cz/zvuky/zvuky.htm
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2014 13:59
- Nahlásit
Maya
nechapu, jak dycky najdes takovy kraviny
|
birma
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2014 13:59
- Nahlásit
zdravím
tak jsem vytáhla Adámka ven, aby si užil, když má panička dneska noční. Hezky jsme se vyblbli a pak mě přinutil jít k rybníčkům, ačkoliv jsem to neměla v plánu. Lítal tam, že by nezasvěcenec řekl, že jsem ho celou dobu co ho mám, držela zavřeného v bytě a vodu neviděl stejně dlouho (koupal se naposled předevčírem v Jizeře)
spam:
šílené oko
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2014 14:10
- Nahlásit
kachna_
no to mu řeknu a pak ti napíšu, co odvětil.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2014 14:10
- Nahlásit
birma
krásný
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2014 14:20
- Nahlásit
birma
tady mas dukaz,ze ten hyperpohon nebude odstavovat
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2014 14:25
- Nahlásit
Vero
no to mu řeknu a pak ti napíšu, co odvětil
no logicky by měl odvětit, že lepší jít dva kiláky pěšky než sedět deset minut v autě, ale prakticky nevím
birma
pěkný fotky, si to užívá
cernej caj
nechapu, jak dycky najdes takovy kraviny
no to je jednoduchý, buď hledám něco úplně jinýho ten blbej vyhledávač to nechápe a vyhazuje mi tyhle kraviny a nebo si někde něco čtu a tam jsou odkazy na takovýhle kraviny
|